Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Motherboard Monitor 4.02 met BX6-II fix

Door , 1 reactie, bron: BXBoards

Ik lees op BXB dat er een nieuwe versie van Motherboard Monitor is, waarin de problemen met BX6-II planken zouden zijn gefixed:

am the author of MBM, you might know it. It was the 1st program to support the diode in the new intel cpu's. This worked fine on about 75% of the Abit BX6 rev2 boards. Today I got a mail on how to fix the remaining 25%. I hope you can use this news for your page since I get many mails about this and it's a hot subject for the owners of those boards.

Je kunt MBM hier neerhalen.

Door Femme Taken

Architect

19-04-1999 • 21:26

1 Linkedin Google+

Bron: BXBoards

Lees meer

Reacties (1)

Wijzig sortering
nieuwe slogan van Femme: Installeren is makkelijker dan solderen.
moet het alleen wel werken

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*