Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
2
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
0
trevortjes 4 augustus 2021 Product gekocht

Logitech B110 Zwart

Heb de silent variant. Plug & play, robuuste muis. Niet veel op aan te merken. Voor alledaags gebruik.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Robuust
  • Licht
  • Geen batterijen meer vervangen
  • Fijn gedempte klikgeluiden

Minpunten

  • Scrollwiel vereist iets meer kracht dan ik voorheen gewend was

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

KoalaBear84 19 juli 2021 Product gekocht

Logitech B110 Zwart

Erg fijne muis, gewoon goedkoop, degelijk en stil. Was bang dat je het klikken niet zou voelen, maar dat voel je prima. Enige nadeel vind ik dat het scrollwiel zwaarder te scrollen is dan de B100. Tegenwoordig is het logo niet meer geprint, maar zit erin, dus vervaagd niet meer.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • Beter dan verwacht

Minpunten

  • Scrollwiel scrollt wat zwaar

Eindoordeel

Score: 5
TwOne 4 december 2015

Logitech B110 Zwart

Prima muis voor de prijs. Doet wat ie moet doen. Er missen wel wat dingen, maar voor deze lage prijs is niks meer te wensen. Gaat al een jaar of 2 mee met dagelijks gebruik.

Pluspunten

  • Doet wat een muis moet
  • Prijs
  • Licht
  • Prima scrolwiel
  • Plug-n-play

Minpunten

  • Na een tijdje vaagt het Logitech logo weg
  • Niet echt ergonomisch
  • Niet precies genoeg voor gamen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Flappie1239 10 juli 2014

Logitech B110 Zwart

De muis doet wat er van verwacht wordt, maar ook niet meer dan dat. Wanneer in windows de snelheid van de muis opgeschroeft wordt is duidelijk te zien dat de sensor niet alle stappen kan bijhouden en stukjes skipped

Pluspunten

  • Simpele muis met handige functie in het scrollwieltje
  • Lange kabel

Minpunten

  • Onnauwkeurig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Ceaneye 6 december 2013

Logitech B110 Zwart

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 2

Eindoordeel

Score: 3
chun1 1 december 2013

Logitech B110 Zwart

Functionaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Ferry H. 29 september 2013

Logitech B110 Zwart

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Retaliator 6 februari 2012

Logitech B110 Zwart

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
madmaxnl 17 januari 2012

Logitech B110 Zwart

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech B110?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee