Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
0
Basbas32 12 maart 2013

ASRock Intel P67 P67 Pro3 SE

Pluspunten

  • Niet al te duur
  • Goed voor normaal gebruik
  • Duidelijke lay-out

Minpunten

  • Gaat veel stuk
  • Zelf met 1 videokaart als problemen, laat staan met 2
  • Lange levertijden ASROCK!!!!

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 1
Compatibiliteit Score: 5
Overklokbaarheid Score: 1
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 1
Layout Score: 4

superrock 12 februari 2014

ASRock P67 Pro3

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
mapiho 22 februari 2013

ASRock P67 Pro3

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 3
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
field33P 28 november 2012

ASRock Intel P67 P67 Pro3 SE

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 4
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
kokosnootje 2 april 2012

ASRock P67 Pro3

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Layout Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 352236Newbie 21 december 2011

ASRock P67 Pro3

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 2
Featureset Score: 4
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Pedr0 30 november 2011

ASRock P67 Pro3

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 416007Newbie 20 augustus 2011

ASRock P67 Pro3

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Layout Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Trokken 12 juni 2011

ASRock P67 Pro3

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 5
Layout Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
pcgek 15 april 2011

ASRock P67 Pro3

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Layout Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
resma 14 april 2011

ASRock P67 Pro3

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Layout Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een ASRock Intel P67 P67 Pro3?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee