Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Jabra Elite 65t. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
2
Score: 1
0
+1
hans.geurtsen 18 augustus 2020 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Titanium, Zilver, Zwart)

Prima oortjes, zeer geschikt voor Teams calls, mits je er de Jabra Link 370 bij koopt... Zonder die toevoeging, werken deze oortjes niet goed met een PC samen. Ze zijn gemaakt voor gebruik met een telefoon, dus eigenlijk "works as advertised".

Pluspunten

  • Works as advertised
  • Goede microfoons

Minpunten

  • Werken standaard niet goed met een PC

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
erwinwernars 23 augustus 2019 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Koper, Zwart)

oordopjes hebben een goede app en een mooi design, de geluidskwaliteit voldoet echter niet aan de prijs.

Pluspunten

  • Makkelijk vindbaar met de gps tracker
  • Mooie kleur stelling
  • Er is een eenvoudige goede app beschikbaar
  • voldoende bass
  • Bluetooth 5.0
  • IP55 Klasse, kan dus tegen regen
  • 5uur lang batterijduur en in de opbergdoos nog eens 10uur

Minpunten

  • Geluidskwaliteit benen niveau
  • Pijn aan je oren
  • Geen USB-C maar micro-USB lader
  • Oortjes zitten los in het oplaaddoosje, waardoor ze bij openen eruit kunnen vallen
  • Oplaaddoosje is van plastic en voelt hierdoor goedkoop aan
  • De volume knoppen moet je hard indrukken, waardoor dit niet prettig is voor je oor
  • Volume harder en zachter zit niet horizontaal op je oor
  • De standaard teksten van de oordopjes (battery high of no device connected) zijn extreem hard.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 3

TR01 24 oktober 2022 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Titanium, Zilver, Zwart)

Prima oortjes. Heb er €30 voor betaald. Ik zou ze niet snel nemen voor meer geld. Geluidskwaliteit is oke. Ze zitten bij mij beter dan de dure oortjes van Samsung. Je moet wel flink hard drukken op de knopjes voor ze wat doen.

Pluspunten

  • Gunstige prijs
  • Zitten goed
  • Acceptabele geluidskwaliteit

Minpunten

  • Knopjes: hard drukken

Eindoordeel

Score: 4
Osiummaster 14 december 2020 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Beige, Goud)

Geen TWS (Werkt alleen met rechts in). Ook rare bug waardoor mijn linker oortje nu na 30sec uitvalt. Zeer slechte software. Hearthrough werkt matig, teveel ruis erbij om goed te verstaan. Geluidskwaliteit is opzich redelijk. Mic is goed

Pluspunten

  • Goede microfoon
  • Redelijke geluidskwaliteit

Minpunten

  • Geen TWS
  • Onstabiele software

Eindoordeel

Score: 2
jczuidervaart 18 augustus 2019 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Titanium, Zilver, Zwart)

Na veel reviews gelezen te hebben deze gekocht. Maar na week weer teruggebracht. De oortjes doen zeer. Niet in mijn oor maar aan de buitenkant drukt het tegen mijn oor aan. Daarnaast overtuigde de geluidskwaliteit mij niet. Ook viel soms de verbinding even weg.

Pluspunten

  • Klein
  • Lange accuduur
  • Fijn doosje

Minpunten

  • Doen zeer
  • Geluidskwaliteit overtuigd niet
  • Verbinding valt af en toe weg

Eindoordeel

Score: 3
spyrotom 24 juni 2019 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Koper, Zwart)

Erg goede oortjes met een geweldige geluidskwaliteit. Een nadeel is dat ze erg prijzig zijn. Ook is de aansluiting voor het opladen nog een verouderde micro-usb, inplaats van USB-C.

Pluspunten

  • Uitstekende geluidskwaliteit.
  • Hear-through functie werkt uitstekend.
  • Lange batterijduur (15 uur luisteren zonder het doosje aan het stopcontact te zetten).

Minpunten

  • Erg prijzig.
  • Geen USB-C aansluiting maar micro-usb.

Eindoordeel

Score: 5
Only5left 20 mei 2019 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Titanium, Zilver, Zwart)

Enorm handige draadloze oortjes, makkelijk in gebruik, goede batterijduur en prima geluidskwaliteit. Ik heb deze gekocht omdat mijn audio jack stuk is gegaan, en heb nu na twee maanden ervaren dat een audio jack op je telefoon uiteindelijk echt niet noodzakelijk is.

Pluspunten

  • De batterijduur is praktisch eindeloos als je de oortjes tussendoor in het oplaaddoosje stopt
  • De ergonomie is goed, de oortjes blijven goed zitten tijdens sporten
  • Ze zijn niet heel erg opvallend als je ze in hebt
  • Geluidskwaliteit is prima
  • Knoppen voor volume, play/pause en hearthrough werken betrouwbaar

Minpunten

  • Enige latency tussen op knoppen drukken en de reactie
  • De oortjes vallen net niet perfect in het opslagdoosje zonder moeite

Eindoordeel

Score: 5
MrBreeze 23 januari 2019 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Titanium, Zilver, Zwart)

Mooie vormgeving, geluid is goed. Telefoneren is heeft aan de luisterende kant veel ruis. Contact smartphone met enige regelmaat kort verbroken.

Pluspunten

  • Geluid
  • Pasvorm en vormgeving
  • Accuduur voldoende genoeg

Minpunten

  • Veel ruis aan ontvangende kant bij bellen (vanuit auto en buiten)
  • Geen ruisonderdrukking bij bellen
  • Verbinding valt vaak weg
  • Doosje kan alleen zijwaarts staan
  • Volume bediening onhandig, hard drukken op linker oortje. Daardoor komt hij diep in je oor te zitten.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
nino_070 31 oktober 2018 Product gekocht

Jabra Elite 65t (Titanium, Zilver, Zwart)

Ik heb deze oortjes nu zo'n halfjaar en ben er zeer tevreden over. Goede stevige oortjes om mee te sporten en voor dagelijks gebruik.

Pluspunten

  • Degelijke geluidskwaliteit
  • Goede belkwaliteit
  • Hearthrough functie werkt goed
  • Bluetooth verbinding verbindt in een oogwenk en is zeer stabiel
  • Goede app met luisterprofielen en instelmogelijkheden
  • Batterijduur is goed
  • De knoppen bieden ontzettend veel mogelijkheden en zijn intuïtief

Minpunten

  • Doosje gaat makkelijk open, dus oortjes vallen makkelijk uit het doosje. Er is geen magneet oid. aanwezig
  • Geluidskwaliteit is minder dan bij bedrade oortjes van dezelfde prijs
  • Linker oortje is niet los te gebruiken, de rechter wel
  • Geen actieve noisecancelling is wel een gemis bij oortjes in deze prijsklasse

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Jabra Elite 65t?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee