Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door , , 38 reacties
Bron: VIA Arena

xingman Delen

Lees meer over

Versienummer:4.40A
Besturingssystemen:Windows 9x, Windows NT, Windows 2000, Windows XP
Website:VIA Arena
Download:http://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIA_4IN1_V440VA.zip
Moderatie-faq Wijzig weergave

Reacties (38)

Wat een langzame download :o

Even een mirror gemaakt :)
vind 'm best snel ;) download met 4kb/s damn i love dailup
58 Kb/s op de mirror van Robin Vreuls.....heb ik toch liever dan 4 Kb/s...sorry hoor, moest ik ff kwijt

Bedankt Robin!
ISDN, 7,5 KB/s :z ;) :P
casema basic; 1,56KB/s :'(
Langzame download :?
300 kb/s vin ik toch nie echt langzaam :P
maar elke mirror is handig
Heeft het nou zin deze drivers te downloaden voor mijn reeds oudere KT133A bordje? Ik heb altijd graag de laatste drivers, maar om nou te zeggen dat ik daar merkbare voordelen uit haal. Ik moet nog steeds de latency patch installeren....of zit ie hier nu ook in gebakken??
Is dit nou een beta ?
En verder, is het probleem met die southbridge nou opgelost ?
Ik heb dat probleem namelijk nog steeds, ik heb:
IDE1 : Master : Maxtor 17GB HD
Slave : Aopen Cdrom 52x
IDE2 : Master : Maxtor 40 GB HD
Slave : Acer 24*10*40 Brander

Die brander ziet hij dus niet meer als ik DMA aanzet bij de andere apparaten :( :(
Ik heb dus ook een SB live player, maar daar heb ik nooit probs mee gehad.
Verder geeft hij dus bij "Systeem --> Appaatbeheer, een foutmelding bij de 2e busmaster IDE controller een foutmelding. Verder draai ik Win 98SE

Of is hier een andere oplossing voor ?

(Als er geen reply's komen, maak ik later hier nog wel ff een topic van op GoT, want gesearched heb ik al, maar een antwoord heb ik niet gevonden ;( )
Is dit nou een beta ?
Dit is geen beta maar gewoon een final. Had je btw ook kunnen zien als je ff op www.viaarena.com had gekeken.
ik kan je toch echt aanraden die hd's bij elkaar te zetten... gaat VEEL sneller gaan.
En dan kan hij geen on-the-fly copies maken. Dus ik denk dat dat bij hem voorrang heeft.
Wat is nu belangrijker? DMA aan voor je HD of 1 minuut extra wachten omdat je niet on-the-fly kunt kopieren?
Als je al niet meer "on the fly" kunt kopieren, want je hebt best kans dat het evengoed nog makkelijk gaat.
Ik weet niet waarop jij dat baseerd maar mij Creative DVD speler (slave) en mijn AOpen 1232A (master) zitten beide op hetzelfde kanaal en on-the-fly kopieren gaat heel gemakkelijk zonder prob's
Dus de HD's op 1 kanaal en cd/dvd/cdr(w) -roms op het andere kanaal.
(of als je raid poorten hebt die ook als gewone IDE kunnen werken dan kun je ze helemaal los gooien)
is onzin wat je zegt. Je kan gewoon HD en Cd-rom en HD op 1 connector zetten en ze werken allebei op hun eigen DMA mode.
En zoals Thugbear al zegt is het voor het branden beter om ze drives uit elkaar te trekken. Ik heb het thuis ook zo (1: HD en DVD, 2: CD-RW) en dat werkt prima!
Southbridge probleem opgelost? Ik vermoed van wel. Had zelf nl. problemen met diskettes. Onder XP deed het station geen 'refresh' op de inhoud als er een nieuw floppy in werd gedaan. Spanned set WinZip diskettes waren derhalve niet meer in te lezen.
Na installatie van deze 4.40A chipdriverset waren bij mij iig direct de probleem over met de aansturing van het diskettestation.
Misschien zinloze tip, maar sommige CD/DVD etc loopwerken hebben een dipje aan de achterkant waarmee je slave/master kunt instellen en bij sommige maakt het ook echt uit kennelijk. Ik heb een Pioneer en LiteOn en die boeit het niets hoe ze zitten.
Je hebt waarschijnlijk dit nodig: VIA Bus Master PCI IDE Driver.

Link :http://download.com.com/3000-2108-6467860.html?tag=lst-0-1

Als link niet werkt, dan naar www.download.com gaan en in search pci bus master invoeren.

Eerst kon ik ook niet alles op DMA zetten. Met deze wel. Veel succes
hmm, nieuwe agp drivers? ik ben ineens de helft van mn 3dmarks kwijt
Bij mij is er geen verschil. (epox 8kha+ en geforce 4 mx440)
Heb je die AGP-driver in normal-mode of in turbo-mode geinstalleerd.. Turbo is de keuze voor 4X dus lijkt me duidelijk welke je moet hebben :7.
Anders misschien nog je GF-drivers opnieuw installeren :) (en misschien ook meteen de nieuwste..) Dit wil (naast een clean-reinstall van windows ;)) ook nog wel eens helpen is mijn ervaring :)
er is een nieuwe versie van 4.40a
VIA has updated 4in1 4.40, they are now dated 25 June 2002 and now are version v4.40V(a)P3. You can download it here.
Hmmm... it seeems there were some problems with 4in1s...
http://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIA_4IN1_V440V(a)P3.zip
Je URL is incompleet.

HTTP Download: HIER
als je er op drukte deed die het gewoon hoor :?
Nah, ik heb hetzelfde...
komt volgens mij ook door die nieuwe agp

ut2k3 loopt ineens voor geen meter meer...
ik blijf bij 4.38
persoonlijk vind ik stabiliteit toch iets belangrijker dan snelheid. natuurlijk probeer ik het maximum uit een pc te halen maar dan moet het wel stabiel(er) blijven / worden.

Had overigens geen verschil op mijn p400, de rest volgt ook nog wel. :)
De 4.38 zijn stabiel genoeg hoor en ook nog sneller. Dus ik zou het niet weten waarom men die gare 4.40 willen.
Tis geen upgrade maar een downgrade ! ;)
Quake 3 is bij mij nu 2 fps sneller in vergelijking met 4.38 ;)
en wat heb je daar aan??
Bij mij is de 3dmark score omhoog gegaan: eerst 8438 en nu 8626........(1280*1024@32)
khad um ook geinstald samen met de nieuwe nvidia drivers en alles gaat veel langzamer

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.