Review door de redactie

Hands-on - Nintendo DSi

Op 3 april verschijnt de DSi op de Europese markt. De nieuwe versie van Nintendo's handheld heeft nieuwe functionaliteiten aan boord, waarvan de opvallendste bestaat uit twee camera's.

80 16 mrt '09

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
11
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
90710Newbie 4 april 2009

Nintendo DSi Wit

Pluspunten

  • 2 camera's
  • SD(HC) slot
  • downloadbare games
  • beter geluid
  • meer ram en 2x snellere cpu.
  • grotere schermen
  • mogelijk leuke nieuwe exclusieve titels

Minpunten

  • geen GBA slot

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

0
Murdockx 24 december 2009

Nintendo DSi Wit

Pluspunten

  • Veel en diverse genres spellen voor het hele gezin.

Minpunten

  • Bouwkwaliteit valt tegen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

Seydie 18 oktober 2017 Product gekocht

Nintendo DSi Zwart

Zelf beschik ik over een black en een white DSi en ik vind ze erg fijn in de hand liggen. Speelt fijn en goed geluid + verlichting. Helaas ervaar ik dat de toetsen snel blijven hangen of niet lekker meer klikken. Verder een top DS!

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Compact
  • Camera feature
  • Prijs -kwaliteitsverhouding
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Beschikt niet over een GBA slot
  • knoppen zitten makkelijk vast of werken half

Eindoordeel

Score: 4
Retaliator 10 maart 2016

Nintendo DSi Wit

Ik heb eerder altijd een NDS-lite gehad. Als ik die vergelijk met deze DSi, moet ik toegeven dat de Lite lekkerder gamed.

Pluspunten

  • Camera is een leuke feature
  • Niet duur
  • Lange accuduur
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Ergonomisch minder fijn dan de NDS-lite
  • Shoulder buttons werken soms niet (zit dan vuil in). Even blazen en probleem opgelost

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4
12345dan 23 december 2013

Nintendo DSi Licht Blauw

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Jochemd13 26 juli 2013

Nintendo DSi Zwart

Leuk apparaatje om wat games op te doen. Gaat best lang mee op een accu en laad dan weer snel op. Internet werkt niet altijd even goed maar het is gewoon een grappig dingetje.

Pluspunten

  • Leuk apparaat voor wat kleine games
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Internet werkt niet erg goed
  • Scherm kraakt bij openen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3
LijkjeNL 22 mei 2013

Nintendo DSi Wit

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Gingerbread 18 februari 2012

Nintendo DSi Zwart

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Lemming 19 september 2011

Nintendo DSi Wit

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 2
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
triplecore 29 juni 2011

Nintendo DSi Zwart

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Blue_Entharion 1 april 2011

Nintendo DSi Zwart

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Lambo LP670 SV 27 januari 2011

Nintendo DSi Zwart

Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 2
Multiplayer Score: 2
Spelaanbod Score: 3
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
yonathan 25 december 2010

Nintendo DSi Zwart

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 2
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
tomtom381 18 juli 2010

Nintendo DSi Zwart

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Gelunox 7 juli 2010

Nintendo DSi Wit

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
sharvinz 1 juni 2010

Nintendo DSi Wit

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Multimedia Score: 3
Multiplayer Score: 3
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nintendo DSi?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee