Review door de redactie

Review - OS X vs. Windows 7: nek aan nek

Onlangs bekeken we Apples nieuwe OS, 10.7 'Lion', en vervolgens namen we de nieuwe MacBook Airs onder de loep. Ditmaal kijken we nogmaals naar de 13" Air, maar dan met Windows 7 erop, en letten we op het prestatieverschil.

360 15 aug '11

Review - De goedkoopste MacBook en MacBook Pro getest

Apple heeft eind oktober een nieuwe witte MacBook uitgebracht, terwijl al iets eerder de MacBook Pro-lijn een update kreeg. Tweakers.net bekeek de verschillen tussen de twee populaire 13"-modellen van Apple.

175 22 nov '09

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
11
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
arno_vos 21 april 2010

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Pluspunten

  • snel en stabiel installatieproces met duidelijke uitleg
  • Finder in het format van iTunes beginscherm
  • veel verbeteringen voor weinig geld
  • snappy feel en look

Minpunten

  • ontbreken van direct sms verzenden via Addressbook met bluetooth
  • handmatig opruimen van 'achtergebleven' programma's na installatie
  • beperkte openstelling van Addressbook voor synchronisatie met on-line tegenhangers

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 3
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 5

uname -r 10 november 2012

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6.3

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
onenoorder 12 maart 2012

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6.3

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
db87 24 januari 2012

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6.3

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 2
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
w4v3g0d 6 januari 2012

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6.3

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
matthiastuut 17 augustus 2011

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6.3

Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Terrestraeon 25 juli 2011

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6.3

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
zynex 5 december 2010

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 3
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 3
Systeemeisen Score: 3
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
mac-er 19 november 2010

Apple Mac OS X Snow Leopard Server 10.6

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Hoite 8 september 2010

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Step 17 november 2009

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
swtimmer 9 november 2009

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Sandman I 5 november 2009

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Sonic 4 november 2009

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
JPMTSLR 31 oktober 2009

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Prestaties Score: 3
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Emile|IA 3 september 2009

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 316568Newbie 1 september 2009

Apple Mac OS X Snow Leopard 10.6

Prijs Score: 3
Ondersteuning Score: 1
Stabiliteit Score: 2
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 3
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple Mac OS X Snow Leopard?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee