Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
6
Score: 3
3
Score: 2
3
Score: 1
0
+1
RogerSch 8 januari 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Een veelzijdige compacte wekker die dat goed doet wat ie moet doen en dat is de tijd weergeven en op het juiste moment het alarm te laten afgaan. Om ermee muziek mee te luisteren in redelijke kwaliteit is hij minder geschikt.. Tevreden over de aankoop voor 35 euro...

Pluspunten

  • Gemakkelijk instellen van meerdere wekkers
  • Compact
  • Mooi afgewerkt (doet niet plastic achtig aan)

Minpunten

  • Geluidskwaliteit is voldoende voor wekker maar niet meer dan dat

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
max81Newbie 22 april 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Mooi klokje, maar door gebrek aan bluetooth output onvoldoende.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Google Assistent

Minpunten

  • Geen bluetooth output

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 1
Ondersteuning Score: 1
Kwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

+1
SeatRider 23 augustus 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Onhandig product, niet in te zetten als wekkerradio.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Scherm is scherp
  • USB laadpoort

Minpunten

  • Loopt regelmatig vast
  • Kan niet met radio wekken
  • Spraakinterface is niet handig voor een wekkerradio

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 2
Kwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 1

Bulldock 10 januari 2021 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Leuke wekker met mooie instelbare 'faces'. Ook grappig dat je muziek kan luisteren. Maar persoonlijk vind ik de essential versie goed genoeg. Vind het menugebruik niet super intuïtief. Helaas totaal afhankelijk van Google home en WiFi. Zonder heeft het geen enkele functie.

Pluspunten

  • Leuk touchscreen
  • Mooi
  • Zeker handig als je veel google gebruikt

Minpunten

  • Te afhankelijk van Google en WiFi
  • Onhandig menu

Eindoordeel

Score: 4
pimk 2 november 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Wel een fijne wekker, maar voldoet niet aan de verwachting Door beperkingen bij Google is in onze regio het wekken met muziek niet mogelijk. Ook niet als je zelf gewoon een Spotify premium account hebt, en dat is wel een forse beperking

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijk in te stellen
  • Grote letters (maar mij toch net te klein)
  • Google handgigeheden als een snelle review van het laatste nieuws

Minpunten

  • Geen muzikaal alarm mogelijk
  • Geen alarm met toenemend volume
  • Niet te koppelen met mijn zakelijke Outlook account

Eindoordeel

Score: 3
XeroFox 5 oktober 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Enige pluspunt aan de wekker is de ingebouwde Google Assistent. Scherm gaat soms midden in de macht spontaan aan en het geluid is matig te noemen. Beter een losse nest mini met een wekker kunnen kopen. Touchscreen reageert traag.

Pluspunten

  • Google Assistent ingebouwd

Minpunten

  • Scherm spontaan aan
  • Matig geluid
  • Traag touchscreen

Eindoordeel

Score: 2
PalrobNewbie 18 september 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Dit is precies de wekker die ik zocht. Prima display met (voor mij) de juiste info. Zeer eenvoudig in te stellen. Voicebediening is toch wel erg handig. Zeker in combinatie met Philips Hue verlichting.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Scherm eventueel volledig dimbaar
  • Leuk uiterlijk
  • Was tijdelijk erg goedkoop

Minpunten

  • Touch screen zou iets beter mogen reageren

Eindoordeel

Score: 5
ToMiKoN 29 juni 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Goed uitgwerkte smartclock! Het doet wat ik ervan verwacht, wekker, weer, spotify, radio, podcasts en kalender en foto's in slideshow weergeven! Video hoort daar niet bij! Leuk is dat het scherm zich automatisch aanpast aan omgevingslicht. Prijs is wat aan hoge kant, 45 euro die ik betaalde zou correcter zijn!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Goed uitgewerkte wekker!
  • Integreert met al je Google diensten
  • Lichtsensor

Minpunten

  • Audiokwaliteit
  • Prijs te hoog als je koopt aan 80-100 euro
  • Geen Youtube (als dat een punt is voor je)

Eindoordeel

Score: 4
Red devil 19 juni 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Leek een aardig idee, wekker met Google assistant. Werkt ook wel aardig maar heb paar keer meegemaakt dat ik niet goed keek en een alarm niet stond ingesteld voor een bepaalde dag.Dus dat moet je wel goed controleren.

Pluspunten

  • google assistant
  • meerdere alarmpjes
  • dimbaar
  • USB aansluiting om je devices op te laden

Minpunten

  • niet duidelijk of alarm de dag erna gaat

Eindoordeel

Score: 3
Bazuinlaan11Newbie 16 maart 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Werkt heel leuk, super mooie wekker "luisterd goed" Ik ben eigenlijk wel tevreden.

Pluspunten

  • dimmen als het donker is
  • luistert goed
  • mooi design
  • gekocht voor €60,- is goed meer is te duur
  • sunrice, werkt ook prima

Minpunten

  • geen usb C als lader, zou mooi zijn geweest

Eindoordeel

Score: 4
Scorp 17 januari 2020 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Featureset leek initieel dik tegen te vallen. Ik wou graag media-control over gecastte muziek, je krijgt geen visuele controls als je cast naar bijv. je home-cinema. Gefixen door de SmartClock onderdeel te maken van een Speaker-group samen met de overige cast-devices en de group als cast-target te gebruiken. Nu tevreden!

Pluspunten

  • Mooi compact
  • Stevige constructie
  • Schattig neutraal design
  • Klein visuele controle over gecastte media (dan wel naar een speakergroup waar de SmartClock onderdeel van is)

Minpunten

  • Audio merkbaar scheller dan bijv. een Nest Mini
  • Scherm ligt zeker 2/3mm achter het glas
  • Stroomvoorziening is geen USB. Mijne kwam van Amazon.com, met een US-plug, realiseerde ik me later. Dus niet te omzeilen met een simpele telefoonlader.

Eindoordeel

Score: 3
WoutervdHoornNewbie 9 januari 2020 Product gekregen

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Erg leuke gadget, voelt kwalitatief erg goed aan en het geluid wat eruit komt is prima voor het formaat, touchscreen regeert niet altijd even snel. Assistant reageert erg goed en de basis is goed in te stellen via de smartclock zelf, via de app is dit nog beter.

Pluspunten

  • Compact
  • Prima geluid voor formaat
  • Geen camera
  • fotoslideshow afspelen vanaf google foto

Minpunten

  • lage schermresolutie
  • schermgrootte
  • snelheid
  • kan geen video's afspelen

Eindoordeel

Score: 4
RoosW 27 november 2019 Product gekocht

Lenovo Smart Clock met Google Assistent Lichtgrijs

Handige klok met ingebouwde Google Assistent, scherm had een tikje groter gemogen.

Pluspunten

  • Diverse klok weergaves
  • Compact en goed afgewerkt

Minpunten

  • Iets trager in response op bv licht aan/uit als de Google Home/Mini
  • Slechts 2 stem mogelijkheden
  • Rare split van setup, een deel via Google Home App de rest via scherm klok

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lenovo Smart Clock met Google Assistent?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True