Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 0786816224
KVK 24374709
Aangesloten bij Qshops
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Koerier, Opsturen
Bankoverschrijving € 0,-
Afterpay € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1 prijs, 17 unsortedprijzen
Prijsindex 89,0 (11,0% onder gemiddeld)

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 8 6 1

Gepost door MauriceOne, donderdag 19 januari 2012 18:37
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Snel gevonden wat ik zocht.
Geen problemen gehad met betaling.
De prijs was zeer goed tov andere webshops.

De verzending was op tijd en zou ook goed verpakt zijn.
Buiten de macht van Batterijenhuis om was mijn envelop geopend en het bestelde produkt ontbrak.
PostNL was niet echt behulpzaam en ik keek tegen "pech gehad" aan.
MAAR, ik nam contact op met Batterijenhuis wat me brengt tot aftersales.

Aftersales

Probleem van geopende post uitgelegd, was geen enkel probleem voor Batterijenhuis.
Bestelnummer opnieuw genomen en de bestelling direct weer opnieuw naar me toe gestuurd.
Verzending wederom op tijd en dit keer was ie kompleet.

Dat is pas klasse, echt Toppie..

Gepost door coffeebean, woensdag 11 januari 2012 13:55
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Het artikel was snel te vinden en zonder veel rompslomp was de bestelling binnen 2 dagen goed verpakt in huis.
Zal zeker nog eens wat bestellen.

Gepost door VFRRijder, woensdag 16 november 2011 21:38
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Eenvoudige maar duidelijke website met een goede zoekfunctie. Betalen lekker makkelijk via iDeal zoals het toch wel moet in deze tijd.

Na bestelling mooi een bevestiging.

De bestelling is was de volgende dag mooi in een envelop geleverd, niets mis mee!

Gepost door Snelmar, zondag 21 augustus 2011 15:06
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Overzichtelijke website, snel een account aan te maken gedurende het bestelproces.

Weliswaar na de bevestiging geen statusupdates maar artikelen waren volgens site op voorraad, donderdagavond besteld, zaterdagochtend bezorgd.

Gepost door no2kleffer, zaterdag 29 januari 2011 12:11
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Moeilijk te verkrijgen batterij gevonden en gekocht bij deze shop.
De batterij u23px, 5.6V voor mijn Sennheiser K3-U is al jaren uit de reguliere handel, maar zij hebben hem dus op voorraad.
In de avond besteld, volgende dag verstuurd, dag daarop aangekomen Zonder verzendkosten.

Verpakt in een envelop met bubbeltjes, batterijen afzonderlijk verpakt in plastic.
Bestelling is verstuurd naar een ander adres dan faktuur adres, zoals opgegeven.
Altijd fijn als dat dan ook gebeurd.

Gepost door Ploink, maandag 24 januari 2011 13:07
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Twee setjes van 4 Sanyo AA Eneloop XX batterijen besteld.
Als extra vond ik twee gratis batterij opbergdoosjes van batterijhuis huismerk in het pakket!
De website had een probleem doordat het doorschakelen naar IDEAL alleen werkt met IE of Firefox en dit wordt slechts vermeld nadat je de bestelling hebt geplaatst.
Ik heb de bestelling dus nogmaals geplaatst via Internet Explorer en dit even gemeld via email. Het leverde verder geen problemen op.

Vrijdag rond 13 uur besteld en dezelfde dag nog verstuurd en tracking code ontvangen.
Blijkbaar levert DPD niet op zaterdag, want de hele dag was er geen verandering in de status. Maandag na 11 uur zag ik in de status dat het bezorgd was en het pakket lag inderdaad in de brievenbus. Het was goed verpakt in een kartonnen doosje.
De gratis verzending is niet aangetekend, maar dat heeft als voordeel dat je niet thuis hoeft te zijn als het door de brievenbus past.

Gepost door JanvR, dinsdag 16 november 2010 17:24
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik kwam bij deze, mij nog onbekende, leverancier terecht omdat ik op zoek was naar Eneloop AA-batterijen voor mijn GPS. De website is overzichtelijk en het assortiment is groot met zeer redelijke prijzen. Omdat het bestelde ook nog kosteloos wordt verzonden heb ik de proef op de som genomen. Bestelling om 12.00 hr gedaan en binnen zeer korte tijd een bevestigingsmail ontvangen. Om 15.00 hr een bericht ontvangen dat het pakket was verzonden en ook een link naar de DPD track & trace website..

De volgende dag werden de batterijen al thuisbezorgd. Ze waren keurig per 4 stuks verpakt in 3 plastic bewaardoosjes. Dit vind ik grote klasse. Het geheel zat in een enveloppe met luchtfolie. Omdat het pakketje niet in de brievenbus wordt gefrommeld, maar netjes aan de deur wordt afgeleverd is dat geen probleem.

Kortom ik ben zeer tevreden. Een aanrader!!

Gepost door nicknick.nl, donderdag 28 oktober 2010 22:13
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Had een losse AA batterij nodig ten behoeve van een reparatie van een elektronisch apparaat.
Helaas worden alle batterijen per 4 stuks verkocht.
Toen vond ik Batterijenhuis.nl, deze verkopen ook gewoon losse batterijen en vragen geen verzendkosten.

De site ziet er niet modern uit maar hun assortiment is groot.

Een puntje van kritiek is dat je niet op de hoogte gehouden wordt van de order (ontvangen/betaald/inpakken/verzonden)

Ik had dinsdag later op de dag een bestelling geplaatst, deze is op woensdag verstuurd en lag donderdag in de brievenbus.
Je wordt niet op de hoogte gehouden van de bestel status, en omdat het om brievenpost gaat is het niet traceerbaar.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011