| Shopgegevens | ||
| 1 | 0 | 0 | |
| Totaal | 1 | 0 | 0 |
| Gepost door bmoorman, maandag 12 maart 2012 21:51 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Sinus 12V omvormer gekocht maar voldeed niet aan eisen waarvoor ik hem gekocht had. De omvormer bleek zeer gevoelig voor overbelasting te zijn (zeer kortstondig overbelasten en deze schakeld al uit). Dus ging ik informeren hoe te retourneren of te ruilen tegen zwaarder model. Dit kon niet en dat vind ik een slechte zaak.
Geen aftersales service op gekochte artikelen.
Dit is gewoon een postorder bedrijf dat de electronica artikelen doorsluist naar klanten, er is geen service.
Waar zijn die 'ouderwetse' electronica zaken gebleven die wel nog hun klanten helpen?
| Gepost door Tronny, zaterdag 17 december 2011 01:15 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Op zoek naar (complementaire audio) powertransistoren met hoge Vceo spanning uit een "overleden" eindtrap. Vond bij E-O een hele serie en zelfs de orginele Toshiba's 2SA1941 en 2SC5198!! in hun uitgebreide componentenlijst. Meteen nog een stel zwaardere besteld. Had al ervaring met hun service en snelle levering (begin 2009) en nu weer alles snel in huis! (en ook weer muziek ;-) ) en lekker lage prijzen!!!
Keurige factuur voor de zakelijke administratie en uiteraard meteen een bestelbevestiging per e-mail met betaalgegevens (internet bankieren). Chapeau!
Lage verzendkosten als het in een envelop past. Dat is ook makkelijk als je niet thuis bent, gewoon in de brievenbus! Losse componenten waren prima verpakt.
| Gepost door r lokhorst, vrijdag 4 november 2011 20:00 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
alles wat ik besteld heb keurig geleverd en mooi verpakt. en per briefpost in mijn geval , de hele kleine spullen mooi apart verpakt in aparte zakjes. kortom hier bestel ik nog eens vaker wat!
netjes per briefpost wat toch in de kosten scheeld.
| Gepost door win2k, zondag 30 oktober 2011 14:52 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
ic besteld dat moeilijk leverbaar was ,en het was te leveren binnen een redelijke tijd.
ic kwam niet voor in het assortiment maar na een mailtje gestuurd te hebbeb kwam er een mail terug met de juiste gegevens die ik in moest vullen .
zeer tevrededen over de afhandeling
nette verzending in een bubbeltjes enveloppe.
levering binnen redelijke tijd.
bij de bestelling stond het ic niet in de cattalogus maar na een mailtje naar het contact adres kreeg ik het artikel (ic) vermeld onder het codenummer .
later werd een mail gestuurd dat het wat langer kon duren in verband met moeilijk te krijgen ic.
| Gepost door gukno, vrijdag 28 oktober 2011 19:48 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik bestel inmiddels regelmatig bij Electronica-online.nl. Ze hebben goede prijzen en een ruim assortiment.
De webinterface is wellicht wat rudimentair, maar ik kan er prima mee uit de voeten en vind het een verademing dat je niet gek wordt van niets zeggende en ongewenste reclames eromheen.
Ze zijn verder coulant en correct met afhandelen van retouren. Ga zo door luitkes daar.
Gus
Optioneel verzekering, maar nog niet nodig gehad.
Reageren binnen 1 dag en voldoende coulant. Je moet wel product gesealed laten zitten. Ik heb overigens pas 1x wat teruggestuurd, voor de rest nog geen behoefte aan gehad. Jammer dat ik hier moeite moet doen om een minimale hoeveelheid tekst in te moeten voeren.
| Gepost door Hollister, woensdag 26 oktober 2011 12:51 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Cameratas besteld met enkele aanvullende artikeltjes.
1. Aanvullende mail gestuurd om een aantal te wijzigen, geen reactie of wijziging van de order ontvangen.
2. De cameratas is niet opgestuurd, wel de kleinere artikeltjes. Contant geld was in het pakket gelegd ter waarde van de cameratas.
Jammer dat wat niet geleverd kan worden niet wordt gecommuniceerd. Dan had ik de gehele order geannuleerd of een vergelijkbare camaratas kunnen bestellen.
Nu heb ik aanvullende artikeltjes met de hoogste verzendkosten ontvangen.
In algemeenheid dus geen voldoende waardering wegens non-communicatie.
Geen e-mail of melding bij verzending. Levertijd is prima, mits leverbaar uiteraard. Netjes verpakt.
| Gepost door leo69, dinsdag 25 oktober 2011 22:52 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
heb een 6 knoopcel batterijtjes CR2450 gekocht. Ze waren bij ElektronicaOnline veel goedkoper dan in de winkel. Na de bestelling (zondag) binnen 2 dagen geleverd (dinsdag ontvangen per post). Ben zeer tevreden en zal zeker nog eens bestellingen doen.
groeten Leo den Dulk / Apeldoorn
-----
Goede duidelijke website, duidelijke communicatie, op tijd geleverd en een goede prijs. Top gewoon. Heb geen problemen ervaren en zal in de toekomst zeker opnieuw een bestelling doen of de website aanraden aan bekenden. Batterijtjes zijn inmiddels in gebruik en we zijn dik tevreden.
Zending van 6 knoopcel batterijtjes CR2450 ruim op tijd ontvangen. Batterijtjes waren goed ingepakt.
| Gepost door Driftkikker, woensdag 14 september 2011 23:20 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Werkelijk ontzettend goede winkel. Had na een verbouwing een aantal kabels nodig, die hier werkenlijkwaar spotgoedkoop zijn. Het bedrijf en de site ogen een beetje goedkoop, maar mij hoor je niet klagen, en zeker niet met de bedragen die er gevraagd worden. Ook staat er bij een aantal producten wat product informatie. Niet hapklaar van internet gepakt, maar duidelijk zelf geschreven op een manier hoe Truus uit Delft het nog begrijpt. Ik zal bij deze winkel al mijn kabels e.d. blijven bestellen.
Levering ging perfect, maandag avond besteld en woensdag in huis. Goed verpakte doos.
| Gepost door MisterMM, woensdag 7 september 2011 09:13 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Slechte ervaring. Op 30 augustus in de avond een HDMI kabel besteld en direct betaald met iDeal. Volgens de website was de kabel op voorraad en dus de volgende dag geleverd. Ik ging dan ook uit van een levering op donderdag 1 september.
De bevestigings e-mail die ik op 30 augustus ontving was kort en bevatte geen ordernummer. Er wordt geen e-mail verstuurd om de verzending te bevestigen.
Op 1 september had ik nog geen kabel ontvangen. Heb rond lunchtijd (nadat de post al was geweest) via het contactformulier vezocht om de verzending te bevestigen. Op vrijdag een zeer korte reactie (1 regel!) gehad dat de kabel op donderdag 1 september aan mij was verzonden. Er werd geen nadere uitleg gegeven aan de vertraging.
Pas maandag 5 september de kabel ontvangen - althans, de buren, zie hieronder. Uit de ingesloten factuur bleek dat de betaling door Electronica online was ontvangen op 31 augustus. Geen idee waarom een en ander dus zo lang heeft geduurd.
Al met al een "een keer, nooit weer" ervaring omdat:
- geen communicatie;
- geen telefoonnummer of e-mail;
- geen tijdige levering;
- geen keuze tav verzending;
- exorbitante verzendkosten (EUR 7,90) zonder daadwerkelijke aanwending voor aangetekend versturen;
- geen waarborg of keurmerk
De sticker op het pakketje bevatte spelfouten en ook een verkeerd huisnummer (de toevoeging was weggelaten) terwijl de gegevens op de factuur die in het doosje zat, wel correct waren.
De kosten voor verzending zijn schandalig hoog, EUR 7,90. Je verwacht dan een keurige aangetekende zending met track&trace, maar nee hoor. De postbode heeft het pakketje aan de buren (een winkel) afgegeven, gelukkig ken ik die mensen goed en is de kabel alsnog bij mij terecht gekomen.
| Gepost door iMad, dinsdag 2 augustus 2011 18:49 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Dit is werkelijk een top webshop!
Op tijd geleverd en je kan eenvoudig met ideal betalen.
Hun computer selecteerd willekeurig 20 producten die dan voor
de helft van de prijs aangeboden worden. Wat wil je nog meer als klant?
Gewoon Elektronica online. De webshop van Nederland.
Mijn naam is Sven Dijkstra
BC.N.VARTA-V625U. Een batterij voor mijn autosleutel.
Corect en snel geleverd.
| Gepost door jeroen_thomasse, donderdag 28 juli 2011 13:45 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Overzichtelijke en complete site met gunstige prijzen. Zeer eenvoudig om een bestelling te plaatsen en wordt vervolgens duidelijk en snel afgehandeld.
Groeten Jeroen Thomassen
Producten geleverd in deugdelijke verpakking en precies op tijd geleverd zoals ik van tevoren ingelicht ben via de e-mail.
Helemaal top!
Groeten Jeroen Thomassen.
| Gepost door Nickkie55, donderdag 21 juli 2011 19:33 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
2 dagen terug heb ik een heleboel kleine onderdeeltjes besteld. Deze waren perfect op tijd en verpakt. Ik dacht eerst dat ¤ 3.90 veel geld was voor een verzending, maar dit is het zeker waard!
Toch wil ik de toekomstige klanten nog even zeggen dat dit niet van electro-online.nl is. Want deze eigenaar is op dit moment de boel aan het belazeren (zie tros radar)!
Conclusie: Perfect.
| Gepost door cnlvink1, woensdag 13 juli 2011 23:29 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Goede prijzen, nette afhandeling. Overzichtelijke webshop met veel producten. Makkelijk alles te vinden.
Product zeer snel binnen
| Gepost door jrbuurke!, maandag 11 juli 2011 14:18 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Overzichtelijke website waar ik alle benodigde kabels voor mijn nieuwe surround set snel en makkelijk kon vinden.
Groeten,
Joost Buurke
Dinsdag avond om 22.00uur besteld en donderdag al ontvangen! Prima verpakt en de producten waren precies zoals omschreven.
| Gepost door Ralfy, donderdag 9 juni 2011 17:10 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
De producten op de site zijn via de verschillende categorieën goed en snel te vinden ( gebruik meestal de zoek functie, vind je de producten nog sneller
Er is geruime keuze tussen verschillende producten, van merk loos tot merk producten. Met altijd een goed overzicht van de technische eigenschappen van de producten.
Ik heb altijd mijn bestelde producten gekregen. Mijn ervaring is dat de producten altijd goed verpakt en op tijd binnen zijn.
| Gepost door bitplane, zondag 29 mei 2011 16:02 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Snel werkende website met een enorm assortiment elektronica en aanverwante artikelen. Stukken goedkoper dan vergelijkbare webshops
Dit is niet mijn eerste bestelling bij Elektronica Online. Vrijwel altijd worden de bestellingen zoals beloofd de volgende dag geleverd. De verpakking is steeds prima, zelfs een los batterijtje wordt nog in een beschermende bubbeltjes envelop geleverd. Standaard krijg je geen track en Trace code, maar omdat ik mijn spulletjes altijd de volgende dag in huis heb vind ik dit geen gemis.
Ik heb een keer een defect artikel terug moeten sturen (een hubje). Drie dagen later had ik al een nieuwe. Prima aftersles dus.
Vor de rest weet ik er niets over te melden, vreemd dat ik minimaal 250 tekens moet invoeren. Maar met deze zin er bij zit op 250 tekens.
| Gepost door amstaffje, zaterdag 21 mei 2011 01:10 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
absolute topper, nooit problemen, deskundig advies en zeer behulpzaam..
Nooit problemen met retour zending. Bestel regelmatig bij deze shop.
Lijkt mij normaal dat foutief bestelde artikelen ongeopend retour worden gezonden , dus niet zeuren en klagen!!! Eigen schuld dikke bult!!!
| Gepost door Radeoxx, zaterdag 29 januari 2011 17:56 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Pas op. Shop houd zich niet aan de wet koop op afstand en meent dat er een uitzondering geldt voor 'electronica artikelen'.
Zie hieronder:
1. Muurbeugel besteld.
2. Beugel bleek niet te passen, wilde hem terugsturen.
3. Shop meent dat er uitzondering op koop op afstand is.
4. Geprobeerd nog retour te zenden maar niets werkt...
"Speciaal voor iemand bestelde artikelen vallen (uiteraard) niet onder de wet "koop op afstand"
Deze vallen onder de algemene uitzondering "artikelen die vanwege hun aard" niet onder deze wet vallen.
Anders zou je via internet een auto kennen bestellen en deze na 7 dagen terug brengen... niet dus.
Bovendien getuigt het van weinig fatsoen om niet eerst naar de maat te willen kijken, een verkeerde beugel laten bestellen, en dan de leverancier met de verkeerd bestelde beugel op te zadelen.
Maar ja, zoals het tv spotje al zegt... "we worden met zijn allen steeds a-socialer"
We zien de juridische stappen met belangstelling tegenmoet.
***********, Elektronica Online
www.elektronica-online.nl"
Nu is deze shop bekend met dit soort problemen, zie ook het vonnis van een gerechtelijke procedure in 2006:
Ik raad iedereen aan om hier niet te kopen, je kunt hier als consument gewoon niets tegen doen, een rechtszaak aanspannen is simpelweg niet voor iedereen weggelegd.
Zending is zwaar overpriced, en zie hierboven.
Zie hierboven.
Vonnis van gerechtelijke procedure: http://gathering.tweakers...message/27168837#27168837
Shop houd zich nog steeds niet aan de regels voor wet kopen op afstand. Je kunt hier als consument niets tegen beginnen, maar daarom wil ik iedereen graag waarschuwen hiervoor.
| Gepost door Rub147, zaterdag 29 januari 2011 16:08 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Website ziet er niet al te modern uit, maar het is allemaal goed te vinden. Het assortiment is zeer groot, en de prijs/kwaliteit is zeer goed te noemen.
Bij de producten staat voldoende informatie.
Voor 15.00 besteld morgen in huis komen ze zeker na, ik had rond 14.40 besteld en had het inderdaad de volgende dag in huis. Alle dingen zaten netjes gesealed in een bubbeltjes envelop.
Ik miste iets in mijn bestelling, ik heb hierover een mailtje gestuurt en de volgende dag had ik het al binnen. Ze doen niet moeilijk over of je wel goed gekeken hebt, maar ze bieden netjes excuses aan en sturen gewoon zoals het hoort na.
Tegenwoordig is het ook mogelijk om artikelen retour te sturen
| Gepost door Gotez, donderdag 23 december 2010 10:12 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik bestel regelmatig bij EO, eigenlijk alleen om het grote assortiment.
Op 9 augustus een bestelling geplaatst. Echter, na betaling geen bevestiging mail ontvangen. Na een mailtje bleek inderdaad dat mijn bestelling niet was geregistreerg. Dit is via de mail alsnog gebeurd.
Na een aantal dagen netjes ontvangen, op 1 onderdeel na, deze was tijdelijk niet leverbaar. Na een aantal mails kreeg ik te horen dat deze na 2 weken weer leverbaar was. Deze belofte is een aantal malen gedaan maar dit kon niet nagekomen worden.
4 maanden en een heel aantal mails later was dit product nog steeds niet leverbaar. Na een aantal ironische mails van mij werd het contact ook steeds slechter. Wel werd het aanbod gedaan om het geld terug te storten. Ik had de noodzakelijke producten al via de concurrent besteld, en was benieuwd hoelang dit ging duren dus ik heb de bestelling aangehouden.
Uiteindelijk stond eind december op de site dat de producten niet meer leverbaar waren. Ik heb toen een mail gestuurd met de vraag of het openstaande bedrag ook met een aantal andere producten gevult kon worden. Deze producten, inclusief wisselgeld werden 2 dagen later netjes afgeleverd.
Mijn ervaring is goed. Na een moeilijk begin, met een aantal niet waar gemaakte beloftes is het uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Ik kreeg netjes respons op mails en uiteindelijk is het probleem opgelost. Ook werd aangeboden geld terug te storten. Volgens mij loopt de klantenservice steeds beter. Toch zal ik, ook vanwege de besteltijden en verpakkingen, naar een concurrent overstappen.
Verpakkingen zijn slecht. Er zijn altijd wel een aantal producten die verbogen en krom zijn. Vooral pinnentjes van chassisdelen en stekkertjes zijn vaar klem geraakt en mishandeld.
Ook zijn concurrenten veel sneller met verzenden en leveren.
Niet goed en niet slecht. Uiteindelijk alles naar tevredenheid, maar het kan zoveel beter.
© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden
Uitgever van: