| Shopgegevens | ||
| Telefoonnummer | Onbekend | |
| KVK | 24295362 | |
| # | Laatste 3mnd | Laatste 6mnd | Totaal bereik | |
|---|---|---|---|---|
| 19 | Algemeen | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed |
| 15 | Verzending | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed |
| 3 | Aftersales | Beoordeling: geen | Beoordeling: zeer goed | Beoordeling: zeer goed |
| Gepost door qonstant, dinsdag 30 september 2008 00:08 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: zeer goed | Verzending: | Beoordeling: geen | Aftersales: | Beoordeling: geen |
was op zoek naar een tool set om pc onderhoud te plegen. via google kwam ik bij cheaphardware aan de prijs waren lager dan bij andere webshops.betaling via ideal gedaan en gelijk een bevestiging gehad dat er was betaal en tegelijk een afgehandelde bestelling mail ontvangen.
| Gepost door WasteBin, vrijdag 18 juli 2008 09:40 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: zeer goed | Verzending: | Beoordeling: zeer goed | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Op zoek naar een LCD-steun kwam ik hier terecht.
Overigens niet via tweakers, want die lijken niet veel te doen met LCD steunen.
Deze shop heeft een uitgebreide keuze en de juiste steun / beugel is makkelijk te vinden door de slimme indeling op maximale grootte en gewicht van de TV.
Ik heb een zware steun besteld voor mijn 52” nieuwe TV.
Zij hadden hiervoor een prachtige en zeer stevige steun op voorraad.
Verzending vond supersnel plaats.
Besteld op maandag en dinsdag in huis.
Keurig verpakt en met BTW factuur.
Ook erg netjes zijn de status updates per email: order ontvangen, betaling ontvangen, in behandeling, bestelling afgehandeld.
Wat wil je nog meer?
Niet nodig gehad. Zal wel goed komen gezien de behandeling tot nu toe.
| Gepost door Ben1985, woensdag 16 juli 2008 09:32 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: zeer goed | Verzending: | Beoordeling: goed | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Zeer goede site. Ik heb op maandag 14 juli een compact flash geheugenkaart bij deze shop besteld, vanwege de prijs en verzendkosten. Binnen een half uur (!) na het plaatsen van de order al een bevestiging dat de order verzonden was! Enig minpuntje is dat je 90 cent moet betalen bij een iDeal transactie, maar de verzendkosten en snelheid maken dat ruimschoots goed. Omdat het kaartje in de brievenbus past, waren de verzendkosten slechts 3 euro.
Het CF kaartje zat in een bubbelenvelop verpakt met de pakbon, niets mis mee dus. Omdat het brievenbuspost was, zat er geen TrackTrace code bij. Levertijd zeer goed, maandag om 15:39 uur besteld, dinsdag in de brievenbus.
Geen ervaring mee, het geheugenkaartje werkt perfect.
Gepost door cheaphardware, donderdag 17 juli 2008 20:19
| Gepost door zoestefaan, zaterdag 12 juli 2008 17:39 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: zeer goed | Verzending: | Beoordeling: goed | Aftersales: | Beoordeling: zeer goed |
Ik vind het een duidelijke website en het bestel- en betaalproces is zeer eenvoudig te volgen.
Het duurde precies 1 week om een voeding van Nederland in België te ontvangen. Ik had al een mailtje gestuurd en antwoorde onmiddellijk dat het inderdaad wel tot 7 dagen kan duren.
De voeding was DOA. Ik was echter aan het verhuizen en heb na 2 weken teruggemaild. De originele doos vond ik echter niet meer en heb het zo teruggestuurd. Zijn leverancier vroeg om de doos en ik heb ze na een weekje toch teruggevonden en een foto gemaild. Toen was zijn leverancier akkoord, maar omdat we dan al een maandje verder waren, vroeg hij zelf of ik nog een andere voeding wilde of liever m'n geld wou terughebben !
Gepost door cheaphardware, maandag 14 juli 2008 19:55
| Gepost door Perkouw, vrijdag 4 juli 2008 16:14 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Website is erg overzichtelijk en netjes verzorgt. Prijzen zijn ook er goed van wat ik heb gezien, en er worden lage verzendkosten gerekend! gelukkig eens niet van die asociale hoge!
Had op zondag gemaild >> er werd gewoon terug gemaild! en gelijk even de bestelling geplaatst/betaald >> kon het de volgende dag (maandag) om 13:00 ophalen bij ''meneer'' zelf thuis!! super geregeld!
Word netjes een factuur mee gegeven, en netjes een mail gestuurd met erin: bestelling afgerond e.d en word duidelijke info gegeven mocht je contact op willen nemen of een referentie achter laten etc.
Super!
| Gepost door The_Snip3r, dinsdag 1 juli 2008 14:57 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: zeer goed | Verzending: | Beoordeling: zeer goed | Aftersales: | Beoordeling: zeer goed |
Allereerst biedt deze webshop zeer goede prijzen op een uitstekende website. De communicatie m.b.t. orderbevestiging en afhandeling loopt vlekkeloos en snel. De bestelling was binnen no time bevestigd.
De verzendkosten zijn zeer aantrekkelijk. Bij weinig gewicht betaal je minder. De verzending is daarnaast ook zeer snel verlopen. De producten worden goed verpakt verstuurd.
Na 3 maanden gebruik te hebben gemaakt van mijn 2 GB SD kaart van Kingston, bleek deze defect te zijn. Na een kort mailtje te hebben opgesteld, kreeg ik binnen aanzienbare tijd reactie van Rob van Vliet. Ik kon het kaartje opsturen, waarna deze werd omgeruild voor een nieuw. Super service!! Ik had de originele factuur die ik bij de bestelling kreeg meegestuurd niet, heb daarom afdruk van de orderbevestiging toegevoegd. Dit bleek voldoende te zijn. Zeer coulant!!
| Gepost door Ublis, vrijdag 30 mei 2008 11:44 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
De site is overzichtelijk, goed ingedeeld. Het assortiment is een enigszins esoterisch mengsel van kabels, onderdelen, gadgets en dergelijke. De informatie bij sommige producten zou volgens mij wat beter kunnen, maar is in het algemeen voldoende. De prijzen zijn heel schappelijk.
Het bestellen is onopvallend (dus goed). In mijn geval bleek dat de getoonde status bij een van de bestelde artikelen niet goed was (onterecht aangegeven als zijnde op voorraad) en dit werd mij spoedig na de bestelling per email verteld. Na een paar dagen bleek dat de levering van het produkt niet op korte termijn zou lukken en werd mij een alternatief aangeboden, wat wel op korte termijn leverbaar zou zijn. Wegens haast heb ik in plaats daarvan gekozen om af te zien van dat deel van de bestelling. De rest is toen meteen verstuurd en een dag later aangekomen, terwijl de prijs voor het niet geleverde product heel snel is teruggestort.
De medewerkers zijn snel en correct in hun communicatie met de klanten. Niets dan lof.
De producten waren goed verpakt en zijn in goede staat aangekomen. De verzending is heel snel gebeurd. Een factuur is naderhand nagestuurd. Track & Trace is zoals gewoonlijk veel te laat op gang gekomen (tegen de tijd dat de TNT site de T&T code herkende, was de bestelling praktisch bij de voordeur), maar daar kan de winkel niets aan doen.
| Gepost door Robbie T, zondag 27 april 2008 15:02 | |||||
Zeer keurige webshop.
Heb hier meerder keren wat besteld.
De eerste keer had ik een artikel binnen 10 dagen nodig (2x 20M VGA kabel), en ook aangegeven dat mocht het niet binnen 10 dagen geleverd kunnen worden, dan graag even een telefoontje.
Kreeg binnen 10 minuten een mailtje dat ze het artikel zelf niet op voorraad hebben, maar dat ze gelijk een mailtje had gestuurd naar de leverancier. Deze zou het dan kunnen bestellen, woensdag naar mij opsturen en dan zou ik het donderdag of vrijdag in huis hebben.
Vrijdag keurig een envelop thuis met daarin het artikel.
Ook de 2e keer alleen maar pluspunten. Erg sterk van ze is dat ze elke orderupdate per mail aan je doorgeven.
Netjes verpakt in een bubbeltjesenvelop. Keurig verpakt!
Snelle levering.
Niet nodig gehad.
| Gepost door icecoolsniper, zaterdag 15 maart 2008 09:43 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Ik was op zoek naar 20 meter UTP kabel en een switch. Uiteindelijk kwam ik via de pricewatch bij deze winkel uit. De website ziet er profesioneel uit en is makkelijk in het gebruik. Wat ik erg netjes vond was dat ik steeds prima op de hoogte werd gehouden betreffende de status van de bestellng. Dat doen de grote shops soms niet eens!
Helaas was er een foutje in mijn bestelling geslopen door een fout in de code van de website. Deze bestelfout werd echter na een mailtje van mij snel rechtgezet. Zo hoort het natuurlijk ook gewoon te gaan.
Ik heb de producten op een maandag opgehaald. Ik kreeg netjes een telefoonnummer en een adres. Na wat zoeken kwam ik bij het adres aan en na aanbellen deed een vriendelijke man de deur open. Na afgerekend te hebben ging ik weg met de spullen die trouwens prima functioneren.
Ik hoop echt dat deze winkel blijft voortbestaan want ik heb het al vaker fout zien gaan met winkels die klein begonnen (Euromaxi, Digiworld en Icomputers). Ik weet in ieder geval wel dat ik een nieuwe leverancier voor onderdelen erbij heb (indien nodig) ![]()
Ben de producten wezen ophalen.
Geen ervaring mee.
| Gepost door HackZois, donderdag 13 maart 2008 09:04 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Aangezien ik al eerder opzoek was naar blijkbaar een lastig te verkrijgen kabeltje en die ook bij cheaphardware te vinden was, ging ik ook voor deze bestelling naar hun website.
Ik was op zoek naar een DVI-switch, alleen wist ik dat nog niet precies, dus even contact met hun opgenomen en uitgelegd wat ik zoek. Hierna had ik vrij snel een mailtje terug dat het nagevraagd ging worden bij de leverancier. Na nog wat verder mailcontact had cheaphardware al een oplossing, maar ze besloten zelf om nog verder te zoeken naar een beter oplossing. Na korte tijd kreeg ik een mailtje met het voorstel om de DVI-switch te bestellen.
Dit gelijk gedaan en afgerekend met iDeal (waar geen extra kosten voor worden gerekend!). Vervolgens steeds op de hoogte gehouden hoe de status van de bestelling was:
- Binnen bij hun
- Verzonden
Kortom, zeer behulpzaam en reageren snel! Zou zo weer zaken met ze doen!
Een dag na de verzendbevestiging had ik het product binnen in een grote bubbelenvelop. Kortom, geen aanmerkingen.
Nog niet mee te maken gehad, maar als ik kijk hoe ze tot nu toe behulpzaam zijn geweest, heb ik ook hier alle vertrouwen in.
| Gepost door Ironis2k, vrijdag 8 februari 2008 08:14 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Na een bezoekje aan een grote electronicawinkel, waar ik schrok van de prijzen, heb ik via Pricewatch CheapHardware.nl gevonden.
Een goede overzichtelijke website leidde mij naar het gewenste product: DVI-D kabel van 5 meter. En dat voor een prijsje van slechts 11,50. Een kabel van 1.8m kostte bij een grote electronicawinkel al ¤30,- en is zeker van dezelfde kwaliteit. Prima prijs-kwaliteit verhouding dus!! Zelfs de professional HDMI kabels die ik op de website heb gevonden zijn vele malen voordeliger dan bij grote electronicawinkels!
Antwoord op vragen per email gaat erg vlot. Dinsdagavond gemailed en woensdagochtend al een reactie.
Ik ga deze website zeker onthouden indien ik weer een kabel of andere spullen nodig heb (ze hebben veel meer dan alleen goede kabels).
Gezien de webwinkel gevestigd is in Capelle, en ik woonachtig ben in Rotterdam, heb ik contact opgenomen met de vraag of ik het product kon afhalen. Dit was geen enkel probleem. We hebben woensdag telefonisch besproken hoe de order te bestellen en waar de bestelling af te halen. Ik heb de kabel meteen Woensdagmiddag besteld en de volgende dag op kunnen halen in Rotterdam, waar ik contact heb kunnen afrekenen en een factuurtje bij mijn kabeltje heb gekregen. Prima geregeld!
Gepost door cheaphardware, vrijdag 8 februari 2008 14:30
| Gepost door WasteBin, vrijdag 1 februari 2008 13:09 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Deze week weer een aantal artikelen gekocht bij deze webshop.
En ook nu weer helemaal top.
Alles was op voorraad (zoals aangegeven trouwens) en de dag na betaling met iDeal in huis.
Deze webshop heeft heel bijzondere artikelen en dat maakt het des te leuker.
Want ondanks de bijzonderheid zijn ze toch erg scherp geprijsd.
Keurig verpakt in stevige kartonnen doos, opgevuld met schuimsnippers en met duidelijk adreslabel.
Bovendien wederom track en trace en factuur ingesloten.
Nog geen ervaring mee, alhoewel een tussentijds gestelde vraag per email binnen twee uur naar tevredenheid beantwoord werd.
| Gepost door Trebaruna, dinsdag 22 januari 2008 16:14 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Ik heb een HDMI-DVI kabel van 10 meter besteld bij deze winkel. Voor zover ik heb kunnen zien veruit de beste prijs voor deze lengte.
Overzicht van de artikelen is goed, website oogt 'clean', alles is makkelijk te vinden. Bestelling plaatsen is niet meer of minder lastig dan elders. Prettig vond ik dat commentaar bij de bestelling (over iDeal, dat nu dus opgelost is) heel rap en nuttig werd beantwoord (en dat om kwart over zeven in de avond). Statusupdates zijn helder.
Ben erg tevreden over de manier waarop deze winkel mijn bestelling heeft afgehandeld. Ik zal zeker overwegen hier weer zaken te doen.
Omdat er geen iDeal was toen ik bestelde duurde het even voordat de betaling rond was (donderdag in de avond besteld, vrijdag order veranderd naar betaling ontvangen). Toen is de order rap de deur uit gegaan. Zoals in een email van de verzendbevestiging werd aangegeven is de kabel verstuurd in een onopvallende doos. De kabel was omgeven door schuimdingetjes en het geheel was voorzien van een pakbon. Niets op aan te merken!
Het pakket was op 19 januari verstuurd (een dag nadat angegeven was dat de betaling was ontvangen), dus TNT is verantwoordelijk voor de test van de tijd tot aan aflevering.
| Gepost door Peedy, dinsdag 22 januari 2008 11:32 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Bestelproces duidelijk, goede no-nonsense website, zeer overzichtelijk; vrij uniek! In tegenstelling tot wat degene onder mij zegt over iDeal is er nu wel iDeal. Te zien aan de reactie van CheapHardware.nl zelf is dat net op de dag gebeurd dat ik heb besteld.
Pakketje was binnen een half uur (!) na bestelling al als verzonden aangegeven. Besteld op maandag om 13u, dinsdag om 11u afgeleverd. Goed verpakt en gebruik van Track&Trace.
| Gepost door Stevio4u, vrijdag 18 januari 2008 18:31 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
| Algemeen: | Beoordeling: goed | Verzending: | Beoordeling: goed | Aftersales: | Beoordeling: geen |
Website ziet er simpel uit. Ideal ontbreekt helaas nog, daarom duurt het versturen ook iets langer. Vragen worden keurig en snel beantwoord. Ook worden er steeds updates gegeven van de status. De prijzen zijn cheap, de producten (vooral de hdmi spullen) zijn perfect.
Zeker een shop waar ik meer aankopen in de toekomst ga doen. Ik hoop dat ze hun assortiment iets zouden willen uitbreiden. Bijv. professionele scart-kabels zou een voorbeeld zijn.
Prima verstuurd via Track en Trace te volgen.
Gepost door cheaphardware, maandag 21 januari 2008 20:50
| Gepost door Fly-guy, donderdag 17 januari 2008 14:34 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Op zoek naar een aantal HDMI kabels via de pricewatch terecht gekomen bij deze winkel. De shopsurveys deden mij vrijwel meteen bestellen, ook al vind ik de naam een beetje te makkelijk en doet mij denken aan tijdelijke stunters met middelmatige kwaliteit. Maar om alvast op het oordeel vooruit te lopen, mijn ervaringen spreken mijn eerste indruk en gedachte geheel tegen, topwinkel!!
Op zondag besteld en met internet bankieren meteen geld over gemaakt. Maandag verschillende orderupdates via de mail binnen, met daarbij een verzendbericht. Dinsdag een keurig verpakt bundeltje kabels, maar blijkbaar was haastige spoed niet goed, 1 HDMI-DVI kabel was verwisseld met een HDMI-HDMI kabel.
Op mijn mail hierover werd snel en goed gereageerd, ze hebben bijna dezelfde dag de missende kabel op de bus gedaan, zonder te wachten of ik de extra kabel wel zou terug sturen. De regeling was dat ik deze zou terug sturen in een envelop en de verzendkosten eventueel bij een volgende order terug zou krijgen.
Gezien hun manier van reageren, snel en met vertrouwen, ga ik daar ook wel vanuit en heb de foutieve kabel dan ook meteen teruggestuurd.
Over de rest van hun assortiment kan ik niets zeggen, nog niet naar gekeken, heb op het moment weinig anders nodig dan de betreffende kabels.
In een flinke doos met genoeg plastic luchtzakjes, track&trace.
Snelle reacties op de mail en perfecte oplossing van het probleem.
| Gepost door WasteBin, maandag 7 januari 2008 14:28 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Heel makkelijke en duidelijk, overzichtelijke webshop.
Prijzen zijn écht zeer scherp (cheap klopt echt).
Ik heb een 15 meter hoge kwaliteit HDMI kabel gekocht voor een spotprijs. In de SchreeuwMarkt, vond ik precies dezelfde kabel maar wel 3 (!!) maal zo duur.
Bestellen gaat makkelijk en voor het daadwerkelijk plaatsen van de order een prima order overzicht.
Na het plaatsen van de order een keurige bestelbevestiging in de email.
Tussentijds statusupdates per email. Prima!!
Jammer dat nog niet met iDeal betaald kan worden. Volgens de mensen van Cheaphardware.nl is staat dit onderdeel klaar, maar is het wachten nog op de bank.
Helemaal top!! Goed verpakt en met track and trace.
Dozen worden kennelijk hergebruikt, maar daar zit ik niet mee. De kosten moeten tenslotte laag blijven, zodat wij kunnen genieten van lage prijzen.
In de door was de factuur ingesloten.
Ik wilde de order na mijn bestelling nog aanpassen. Was geen probleem en werd binnen een half uurtje doorgevoerd in mijn order.
Hier ga ik vaker komen. Klasse webshop!!!
| Gepost door Schaberg, woensdag 2 januari 2008 18:36 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Ik sluit mij geheel aan bij Dutch-Hane.
CheapHardware.nl doet zijn naam eer aan. Ik heb vandaag ook een hdmi kabel 5mtr(!!) voor ¤13.95 besteld, en door de soepele communicatie gelijk opgehaald. Een aanrader om eerst bij CheapHardware.nl te kijken voordat je verder shopt!
Zelfde dag de zending zelf kunnen afhalen in Capelle a/d IJssel.
| Gepost door Dutch-Hane, maandag 26 november 2007 20:26 | |||||
|---|---|---|---|---|---|
Omdat de webshop nog maar pas bestaat, was ik wat wantrouwig, maar toch maar 'de gok' (voor zover het dat is natuurlijk) genomen. Inclusief verzending kostte de hdmi kabel 13,90 euro, wat aanzienlijk minder is dan de 30 à 40 euro in de reguliere electronicazaak. Website is snel en overzichtelijk.
Prima webshop!
Er werd snel gereageerd op de bestelling/ betaling. iDEAL was wat idealer geweest maar een ouderwetste bankoverschrijving voldoet ook natuurlijk.
Het pakketje had mischien zaterdag aan kunnen komen maar de levertijd is heel acceptabel