« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 36
Duidelijke site. Ik vond het shoppen prima verlopen en de bestelling werd keurig bevestigd. 1,5 uur na bestiging van de bestelling had ik een track en trace en was het mij duidelijk dat alle spullen verstuurd zouden worden.
Op de prijzen heb ik niet echt gelet, want voor mij was het belangrijkste dat ik een optisch naar coaxiaal converter kon bestellen. Ik heb in geen geval heb ik het idee gehad dat het vel over mijn oren werd gehaald.
Keurig zoals beloofd, indien op voorraad, de spullen die ik had besteld dezelfde dag verstuurd. Omdat ik vrij veel kabeltjes had besteld, hoefde ik geen verzendkosten te betalen en was er gebruik gemaakt van een kartonnen doos. Alhoewel alle kabels in een plastic verpakking zitten, had er wat mij betreft wel wat foam of opvulling bij gemogen.
Zoals gewoonlijk, overzichtelijk en duidelijk ingedeelde site en dat met zoveel kabels.
Wat me wel opviel is dat ze zijn verhuist. Vroeger zaten ze in het tuinhuis bij hun ouders thuis, maar nu hebben ze een pandje betrokken in Warmenhuizen.
Nadat ik de bestelling had gedaan, heb ik gelijk via Paypal betaald. Daarna heb ik ze een mailtje verzonden of, en wanneer ik het kom ophalen. Ik kreeg de melding dat het tussen 11u - 5u opgehaald kan worden.
Na e-mail contact kon ik ook `s avonds een keer mijn kabels ophalen in Broek op Langedijk. Ik weet niet of ze dit zo willen blijven doen.
Geen verzending. Ik heb de producten zelf opgehaald.
Aftersales
Nog geen ervaring mee gehad, ook niet met alle andere eerder bestelde goederen.
Maar, ik weet bijna zeker dat als iets het niet doet, dat je in ieder geval binnen het eerste jaar gewoon een nieuwe krijg. Maar, gelukkig dus nog geen ervaring mee gehad.
Duidelijke rangschikking op de website.
had snel de "HQ 6.33mm stereo steker - 3.5mm stereo kontra steker VERGULD" gevonden die ik nodig had.
Deze had wat mij betreft ook voor lagere verzendkosten in bubbeltjes envelop verstuurd kunnen worden.
Wellicht een optie om toe te voegen.
verpakt in compacte kartonnen doos.
zonder verdere bescherming, wat bij kabels en pluggen niet nodig is.
Aftersales
Nog niet getest of de artikelen goed werken.
Kan hier dus niets over zeggen.
Ik heb al vaker (4 of 5 keer) bij Kabeltje.com besteld, de producten zijn makkelijk te vinden en worden tegen een zeer nette prijs verkocht.
Snelle levering en makkelijk te traceren via Track&Trace.
Kabeltje.com heeft een simpele website waarin je binnen enkele muisklikken bij de gewenste kabel uitkomt.
Bij alle kabels/stekkers/kastjes staan foto`s ter verduidelijking. Perfect, aangezien mensen soms niet de juiste naam bij een kabel in gedachte hebben.
Ook de prijzen zijn dik in orde. Een simpele minijack naar cinch-kabel kost hier om de hoek 9 euro... kabeltje.com doet het voor 1 euro 50!
Onderaan wordt ook nog eens gelinkt naar de tweakers site voor shopreviews. Hier wilde ik wel een bestelling doen..
Snel een account aangemaakt en besteld. Hierop kreeg ik meteen enkele bevestigingsmailtjes binnen.
Rond 17.30u besteld en de volgende ochtend al het pakje in huis!
De kabels zaten netjes in een stevig doosje en was ook voorzien van een track&trace code. Deze heb ik geeneens nodig gehad, gezien de snelle levering.
Helaas ontbrak er één kabel. Zie aftersales:
Aftersales
Meteen na openen van de verpakking zag ik, dat er een kabel ontbrak.
Snel een mailtje gestuurd naar de support van kabeltje.com en binnen enkele uren al een reactie terug: de ontbrekende kabel alsnog opgestuurd!
Jammer van de ontbrekende kabel, maar de aftersales was dik in orde.
Hier zal ik in de toekomst vaker bestellen
Ik had een aantal kabels nodig en een audioswitch voor bij mijn HT-hoekje. Kabeltje.com bleek alle spullen te hebben die ik nodig had dus heb ik een bestelling geplaatst. Registreren, bestellen en betalen was in no-time voor elkaar.
De eerstsvolgende werkdag na mijn bestelling zijn de spullen op de post gegaan, keurig verpakt met luchtzakken en al. De dag erop kon ik mijn spullen al in ontvangst nemen.
Aftersales
Omdat er een kabel verkeerd geleverd was heb ik direct contact gezocht met kabeltje.com. Zij vroegen mij een mailtje te sturen met het ordernummer en wat er precies verkeerd was gegaan. Dit heb ik gedaan en de dag erop werd gelijk de goede kabel verstuurd.
Topservice!
Duidelijke site en nette prijzen. De kabels zijn individueel misschien wel iets goedkoper te krijgen via eBay, maar voor grotere bestellingen heb ik toch liever een echte webshop.
Ik kreeg doorlopend duidelijke bevestigingen van alle statuswijzigingen en het betalen via iDeal kostte niets extra's zoals dat hoort. Track&Trace code werd ook netjes verzonden na het verzenden van de bestelling.
Ik had als commentaar opgegeven dat de bestelling niet direct, maar pas op de 23e verzonden werd, omdat ik anders waarschijnlijk niet thuis zou zijn. Dit werd prima gehonoreerd.
Qua kabels ga ik hier zeker vaker bestellen, dit was een goede ervaring.
Het product werd direct de volgende dag verzonden (met track&trace) zoals afgesproken en zat verpakt in een ietwat ruimte doos, zonder opvulling overigens. Nu zijn het kabels dus wat kan er aan stuk gaan door schuiven, maar toch is dat voor mij een reden om nét een puntje later te gaan zitten. Maar dat is dan ook de enige reden!
Heb hier al meedere keren besteld, deze keer voor 2 optische kabels.
1 merkloze van een meter
1 van Profigold o.i.d. van 5 meter
Ze zijn zeer goed met prijzen, ik was voor die 5m kabel geloof ik 9,99 o.i.d. kwijt. Als je naar de Media Markt, of een willekeurige PC zaak / audio zaak gaat dan ben je zo ¤30 kwijt voor een kabel van 5m.
De kabels werken perfect.
Je word via de mail keurig op de hoogte gehouden over je bestelling.
Heb betaald met iDEAL zodat zij m'n geld snel binnen hadden.
Het verzenden gaat snel, producten zaten netjes in een doosje, met dopjes op de optische aansluitingen.
Ik kreeg via de mail een Track & Trace code, en kon dus kijken waar m'n pakketje zich ongeveer bevond.
Mijn tweede bestelling bij Kabeltje.com : ditmaal voor een Hirschmann COAX kabel.
Vrijdagmiddag iets na 12.00 uur besteld, niet lang daarna een verzendbevestiging met track-en-trace code ontvangen.
(Eerder als verwacht) stond zaterdagmorgen om 10.00 uur, de postbode al voor de deur.
Dit is gewoon klasse; mijns inziens een voorbeeld voor andere webshops !
Netjes verpakt in een doosje, met factuur in de beschermende verpakking.
Aftersales
niet nodig gehad, kabel werkt prima.
Ik kan niet anders dan een goede review schrijven.
Zeer scherpe prijzen en ook de merkloze kabels zijn van prima kwaliteit.
Bij de post was er helaas iets mis gegaan, maar dat is uitstekend opgelost !
Overgens gemakkelijk te bereiken en dus gemakkelijk te traceren.
Kortom een 10+
Ik heb 2 kabels besteld die ik nodig had voor van mijn PC naar tv, ging top.
Hoge eisen had ik niet, ik zocht gewoon de goedkoopste shop waar ik ook met iDeal kon betalen.
Niets op aan te merken, alles verliep in 1x goed!
Ook super, de dag na mijn bestelling had alles al in huis, ook netjes een track en trace code gekregen.
Begin februari. Ik heb 2 hdmi kabeltjes en een dvi-hdmi kabeltje besteld via internet.
Ze waren de goedkoopste in mijn omgeving. Omdat ik elk webshop zonder een winkel zowiezo wantrouw, ben ik gaan ophalen.
Toen ik bestelde, werd ik de volgende dag gebeld van je kan het komen ophalen. Maw erg vlot
Ik kon niet meteen maar ik heb ff gemeld dat ik als ik kwam halen, ff vooruit belde. Ook geen probleem.
Tijdens het halen, kwam ik in een dorp terecht. Maw... ben ik wel gewend van webshops.
Aangebeld, opgehaald, en betaald. Alles zoals het hoort, factuurtje erbij enzo.
De enigste minpunt (jah ik ben een zeikerd) die ik kan bekennen is, hij had niet genoeg wisselgeld. (Ging om een stuiver).
Maar voor rest, je kan erop vertrouwen dat hij eerlijk handelt.
Het is mijn adres voor al mijn kabeltjes! Een zekere aanrader, en je krijgt wat voor je betaalt.
De site is redelijk overzichtelijk, kan beter:
Mijn bestelling bestond uit een aantal kabels, waaronder een hdmi kabel. Bij aankomst bleek deze kabel geen 1080p te kunnen. Stom van mezelf want ik heb datzelfde probleem al eens met een dvi kabel gehad, dus ik had kunnen weten dat een goedkope kabel dat niet zou kunnen. Op de website stond er geen maximale resolutie bij vermeld, dus dat had beter gekund.
Ik heb met de winkel contact opgenomen per e-mail voor het retourneren van de kabel en mogelijk omruilen voor een andere kabel die wel 1080p kan. Ik kreeg binnen 2 uur reactie en ik kon de kabel retourneren, daarnaast 2 mogelijke alternatieve kabels. Deze waren echter buiten mijn budget dus ik heb daarom de kabel terug gestuurd zonder omruilen. Technische kennis was prima en ik werd goed geinformeerd.
Op vrijdag laat besteld, maandag erna is de bestelling verzonden, dinsdag aangekomen. Mooi snel dus.
Aftersales
De retourzending van de kabel werd netjes afgehandeld. Hoewel Ik niet op de hoogte werd gesteld dat ze mijn zending ontvangen hadden, kreeg ik wel dezelfde dag nog (ik kon via tracktrace zien dat het pakket bij hun was aangekomen) het bedrag teruggestort op mij rekening.
Omdat de lokale PC boer niet had wat ik zocht, namelijk een HDMI > DVI kabel besloot ik deze bij Kabeltje.com te bestellen.
De site is simpel en overzichtelijk. Het menu aan de linkerkant is alles wat je nodig hebt. Aangezien ik er toch was en verzendkosten zou moeten betalen besloot ik nog wat dingetjes erbij te bestellen.
Account aangemaakt (wat nodig is om te bestellen) en direct via Paypal de betaling verricht. 5 minuten later kreeg ik de betalings- en orderbevestiging.
Als dat al niet snel genoeg was kreeg ik een 70 minuten later een mail dat mijn bestelling verzonden was inclusief Track & Trace nummer. Het was dus binnen anderhalf al onderweg naar mij toe.
Klasse!
De volgende ochtend werd het pakket aangeboden door TNT. Netjes verpakt en natuurlijk exact wat ik bestelde.
Geen ervaring mee.
Zeer nette en duidelijke site met een grote keuzemogelijkheid.
Snel en goed verpakt. Is via track en trace mooi te volgen.
Aftersales
Bij eenn bestelling een probleem gehad wat keurig netjes is opgelost door de aftersales door een nieuw produkt te sturen.
Voor mij hoeft een website er niet fancy flashy uit te zien. Belangrijkste is dat je snel kunt vinden wat je zoekt en dat lukt hier prima. Wel zou ik graag een duidelijke en actuele voorraadindicatie zien. Een verwachte levertijd is in dit opzicht niet nauwkeurig genoeg. Contact via telefoon en mail verliep goed. Duidelijke antwoorden op mijn -ook technische- vragen. Over de statuswijzigingen tijdens het bestel- en leverproces kan ik niet goed oordelen. Het plaatsen van de bestelling ging goed en werd ook snel gevolgd door een bevestiging per mail. Door een computerstoring in het magazijn is er nadien niets meer aan de status veranderd. Over de prijzen valt niet te klagen.
Door genoemde storing is de toegezegde leverdatum niet gehaald. Dat is echter ruimschoots goedgemaakt omdat de bestelling zaterdagavond (!) persoonlijk (na telefonisch contact door Kabeltje) aan de deur werd afgeleverd! Prima dus. Bestelling was goed verpakt. Track&Trace kon deze manier van afleveren niet bijbenen... ;-)
Webshop was overzichtelijk dus alles is snel te vinden.
Heb 30 UTP cat 5e kabels van 2 meter besteld.
Op een vraag via de e-mail werdt snel geantwoord.
Verzending was prima, goed verpakt en kreeg een track & trace nummer. Maandag besteld woensdag ochtend de spullen binnen.
niet nodig gehad zover
Duidelijke webshop, verschillende kabels in 1x besteld ging perfect.
2x Kleine plugjes voor macbook pro --> optische kabel in 1 zakje gestopt i.p.v. twee zakjes, is extra pluspunt voor milieuvriendelijk verpakken
Nadeeltje was het apart registreren bij MultiSafePay, maar dat hoeft in de toekomst nu ook niet meer.
Redelijk grote doos, maandag besteld, woensdag in huis. top!
Aftersales
Geen ervaring, zolang alles goed blijft werken
duidelijke website en dus gevonden wat ik nodig heb, een HQ 10meter HDMI kabel. Mijn Plasma scherm moet nog arriveren dus kan ik nog niet oordelen over de kwaliteit van de kabel.
Product was keurig verpakt in een omdoos zonder piepschuim of opvulmateriaal e.d. dit was ook niet nodig aangezien er weinig kapot kan gaan de doos van een kabel :-P. Levering met Track&Trace wat ook erg makkelijk is natuurlijk.
Aftersales
nog geen ervaringen mee. Wat wel duidelijk is, is dat de communicatie met het bedrijf vloeiend verloopt. Op de mail wordt naar mijn mening snel gereageerd!
Bestelling gedaan, maar na betalingen werd de status na 3 dagen nog niet verandert. Geen bericht dat er iets besteld moest worden of wat dan ook. Gewoon stil. Dus direct geannuleerd. Een webshop die niet binnen 3 dagen kan verzenden is natuurlijk BS...
/edit
Paar kleine correcties gedaan naar mod-edit. Telefonisch niet altijd bereikbaar maar uiteindelijk wel te pakken gekregen.
Duidelijk een gevalletje waarbij ik hele andere verwachtingen had. Mijn verwachting? Shopgemak van Zercom/4launch e.d. Dat kun je hier wat betreft bereikbaarheid, leveringstijden, betaalgemak niet verwachten. (account aanmaken om te betalen any1?).
n.v.t.
n.v.t.
Graag wil ik er bij deze op wijzen dat u artikelen had besteld met een vooraf aangegeven levertijd van 2-5 werkdagen.
Tevens mailde u ons op vrijdag avond en had u zaterdag ochtend reactie van ons. Mijns inziens is dat niet per definitie 'traag'.
Het bedrag is inmiddels teruggeboekt op uw rekening.