Overzichtelijke website, alle stekkers en kabels staan in categoriën gesplitst. Sommige categoriën hebben overlap (bijvoorbeeld HDMI kabels voor computer en voor video) en dan tref je keurig (deels) dezelfde items aan. Zo kun je vrijwel altijd filteren op precies datgene wat je zoekt, in plaats van dat je meerdere categorïen door moet spitten.
Verder staat bij elk item duidelijk vermeld wat de levertijd is, zodat je je order precies zo samen kunt stellen dat die snel verstuurd wordt.
Mijn bestelling had misschien net in een bubbeltjesenvelop gepast, maar ze hebben gekozen voor een stevig kartonnen doosje met voldoende opvulmateriaal. Losse stekkertjes zitten keurig in een apart zakje, zodat ze niet zoek raken tussen het opvulmateriaal.
Ik heb gisteren 's middags besteld en vandaag net na het middaguur mijn pakketje ontvangen, deze betrouwbare snelle levering is de reden dat ik al meerdere keren bij deze winkel iets besteld heb en dat ook zal blijven doen.
Aftersales
Ik had banaan stekkers besteld die op de website stonden vermeld als 'banaan plug rood 5 stuks' en 'banaan plug zwart 5 stuks'. Omdat ik 10 stekkers per kleur wilde hebben, heb ik 2 van elk item besteld (2 x 5 = 10). Helaas ontving ik slechts 2 stekkers van elke kleur.
Nadat ik daar over gemaild had kreeg ik zonder verdere vragen of gedoe binnen een half uur een mailtje terug met excuses en de rest van de stekkers werden direct nagestuurd. Uitstekende service, hier kunnen een hoop winkels (zowel on- als offline) een voorbeeld aan nemen!
Website is overzichtelijk, per categorie zijn de kabels etc aangegeven. Uitgebreid assortiment.
Orderbevestiging en verzendbevestiging worden netjes per email verstuurd, afrekenen gaat soepel.
Prima verpakt. En inderdaad, vandaag besteld werd bij mij de volgende dag afgeleverd.
Aftersales
Ik had o.a. een optische splitter gekocht maar het ding werkte echt niet ondanks dat ik toch vrij nieuwe apparatuur heb.
Alleen, het ding zat in een blister verpakt dus ik moest het wel kapot maken om m er uit te kunnen halen en daarna bleek dat ie niet werkte.
met Kabeltje via mail contact opgenomen, geen enkel probleem, kon het zo terugsturen en inderdaad, geld terug gekregen.
Super service
Had twee kabeltjes nodig die ik nergens anders kon vinden, Kwam op de site, was duidelijk, gaf de verzendkosten ook goed.
Bestellen zonder account was zeer eenvoudig en werkte zonder enige problemen. Netjes mail ontvangen, daarna een mail dat het verzonden was en vandaag ontvangen.
Helemaal niets mis mee.
Geen aftersales nodig
Shop is zeker voor herhaling vatbaar
Nadat ik gisteren een mail heb gekregen dat hij verzonden was eht het 1-2 dagen kon duren (i.v.m. PostNL) kwam het vandaag binnen in een bubbelenveloppe.
Het papierwerk erbij, netjes als het hoort
Ik zocht een paar kabeltjes, niet veel spannends, voor niet te duur. Ik kwam bij kabeltje.com terecht. De website geeft een ruim assortiment weer en de bediening is goed genoeg. Het is niet nodig een account aan te maken, dat heb ik ook niet gedaan, voor die paar kabeltjes is dat overdreven.
Ik kreeg een e-mail met bevestiging van bestelling, bevestiging van verzending en e-mail 3 dagen na bestelling voor het geval de bestelling niet was bezorgd of problemen zijn.
Dit was mijn eerste bestelling, maar als ik weer een kabel nodig heb, kijk ik daar weer.
De kabeltjes waren goed verpakt in een bubbeltjesenvelop. Een voordeel is dat deze gewoon in de brievenbus kan. De bestelling kwam aan op de geschatte tijd.
Prettig navigeerbare site, belangrijke informatie is allemaal goed te vinden. Ook is de winkel erg makkelijk te bereiken, hoef je niet lang te wachten aan de telefoon en wordt er snel en vriendelijk op e-mail gereageerd. Prijzen zijn uitstekend.
Al mijn bestellingen waren netjes en zorgvuldig verpakt en bovendien altijd op tijd geleverd. Alle pakketjes worden met Track & Trace geleverd. Prima dus.
Aftersales
In februari had ik een HDMI-kabel van 5 meter bij kabeltje.com besteld. Na enig proberen tussen mijn laptop, PC en netbook in combinatie met mijn HD-TV kreeg ik met geen mogelijkheid mijn desktop extended op mijn televisie - de kabel werd niet herkend. Ik kon niet anders concluderen dan dat de kabel defect was. Hierover heb ik kabeltje.com telefonisch op de hoogte gesteld en werd mij direct een nieuwe verzonden, zonder dat eerst de oude binnen moest zijn (die heb ik uiteraard wel retour verzonden). De nieuwe kabel werkte prima. Met name het niet moeilijk doen over iets nieuws sturen was erg prettig. Uitstekende service en ik zou zo direct weer spullen bij hen bestellen.
Net als de vorige keren kon ik op de site heel gemakkelijk vinden wat ik nodig had. De kabel kostte inclusief verzendkosten de helft van een vergelijkbare kabel bij de computerzaak om de hoek, dus de keus was snel gemaakt. Het had toch geen haast.
Dezelfde dag een paar uur na bestelling ontving ik een verzendbevestiging. En de volgende dag werd het bezorgd! Uitstekend
Duidelijke (ietswat knullig aandoende) website, ruime keuze, goede prijs. Doet gewoon wat je van een webwinkel mag hopen dat het doet.
Binnen 1 dag binnen, beschermd verpakt.Track trace nummer en lage verzendkosten.
Was op zoek naar een extra lange audio kabel om mijn PC op mijn versterker aan te sluiten.
Kon vrij vlot de benodigde kabel bij kabeltje.com vinden.
Vrijdagmiddag rond 15:00 uur de bestelling geplaatst en betaald.
Zaterdagmiddag om 13:00 uur staat PostNL voor de deur met een pakketje.
Zie nu net in mijn mailbox dat ik ook een track & trace code heb gekregen.
Super, hier kan ik blij van worden. Lekker snel en netjes.
Goed verpakt in een stevige doos opgevuld met papier snippers.
Deze kan dus netjes in de oud papierbak.
Valt eigenlijk weinig over te zeggen. Kabeltje.com heeft gewoon een prima assortiment tegen een goede prijs!
Leveren snel. Gewoon een tevreden klant.
Alles wordt gewoon snel verzonden. Ik zoek altijd wel naar producten die op voorraad zijn.
Duidelijke en overzichtelijke website. Betaald middels iDEAL en kort erop bevestiging van je bestelling via e-mail en als het geen brievenbus post betreft ook een track&trace code om het pakket te volgen. Kabeltje.com is verder zowel telefonisch als middels e-mail goed bereikbaar en reageert snel.
Ik had eerst alleen gebruik gemaakt van de gratis HDMI kabel actie, maar niet lang daarna bedacht ik me dat ik ook nog een 12V splitter nodig had en zag dat ze deze ook verkochten, dus een e-mail er achteraan gestuurd of het mogelijk was deze nog aan mijn huidige order toe te voegen. Dit was geen probleem en via e-mail kreeg ik een link waarmee ik de resterende betaling kon doen. De volgende dag had ik het pakket al binnen. Echter dit was alleen de 12V splitter, blijkbaar was de HDMI kabel al apart verstuurd via de brievenbus post, maar 4 dagen later nog steeds geen HDMI kabel.
Aftersales
Telefonisch contact opgenomen met Kabeltje.com en de HDMI kabel zou wel verstuurd zijn (ik had ook 2 verzendbevestigingen via e-mail ontvangen 1 voor brievenbus post en 1 voor een pakket). Zij zouden de HDMI kabel nogmaals opsturen (wat natuurlijk erg netjes is) en afgesproken dat ik weer contact zou opnemen mocht ik de eerder verstuurde kabel alsnog ontvangen. De nazending ontving ik de volgende dag al, maar tot mijn verbazing ontving ik de originele verzending ook nog, 2 weken nadat hij verstuurd was (blijkbaar ergens bij een sorteercentrum blijven zwerven).
Vervolgens weer contact opgenomen met Kabeltje.com, maar ik hoefde de extra kabel niet terug te sturen en mocht 'm dus houden. Over de aftersales ben ik dus zeer te spreken.
Ik zal hier ook zeker weer wat bestellen mocht ik ooit weer eens een kabel oid nodig hebben.
Duidelijke website met veel informatie. Er zijn veel betaalmogelijkheden en het hele bestelproces werkt erg duidelijk. Je wordt na de bestelling constant per email op de hoogte gehouden. Producten zijn netjes geprijsd.
Verzending is perfect en was erg netjes verpakt. Bestelling was om 19:46 geplaatst, om 20:40 kreeg ik een Track & Trace code en direct de volgende dag was 's ochtends het pakketje al binnen.
Tussen bestellen en ontvangen heeft maar 15 uur gezeten, erg weinig dus
Ik heb gisteravond om 20:59 uur een paar kabels besteld (50m UTP, HDMI en een paar RJ45 pluggen). Voor 21:00 uur besteld is volgende dag geleverd staat op de site. En jawel! Om 10:00 uur vandaag lag het pakketje al op m'n bureau.
Daar kunnen veel webwinkels van leren! Well done.
Netjes in een doos opgevuld met kartonnen opvulmateriaal. Track&trace code werd netjes gecommuniceerd na bestelling.
Ik sta gewoon versteld van de service van deze winkel! Niet alleen worden de producten razendsnel geleverd, maar de service is top! I
Ik weet wel waar ik mijn kabels bestel! En zal het ook zeker anderen aanbevelen!
Belofte is belofte: vandaag besteld, morgen in huis (zelf met de kerst ;-)
Aftersales
Zeer goede afhandeling van problemen! Ik had een setje kabels besteld en toen het niet bleek te werken, werd zonder meer nieuwe kabels gestuurd en kon ik de andere terugsturen. Daarnaast krijg je zeer goede mails met de status van je order en verzendinformatie.
Ruime keuze aan kabels en goed geprijst. Wel zou de winkel iets overzichtelijker kunnen door middel van gerichte zoekfilters.
Aftersales
Bestelde cat6 kabel arriveerde helaas defect. Ik heb kabeltje.com hierover geinformeerd, en kreeg erg snel de melding dat ze direct een nieuwe hadden opgestuurd. De defecte kabel mocht ik gratis retour zenden.
Enige (kleine) minpuntje is dat de nieuwe kabel niet direct de volgende dag werd bezorgd. Maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door het feit dat de nieuwe kabel werd verzonden terwijl de defecte nog in mijn bezit was.
Heb al vaker wat bij Kabeltje.com besteld, steeds met goede ervaring. Ze leveren precies wat je verwacht, en altijd goed verpakt.
Winkelgemak zou mijns inziens wel verhoogd worden wanneer er gefilterd kan worden in een productcategorie. Bijvoorbeeld: laat alle optische kabels tussen de 1 en 5 meter lengte zien, van alle merken. Scheelt een hoop klikwerk!
Bestelling is goed verpakt. Doos is niet te groot, dus er hoefden geen luchtkussens in. Besparing!
Een optie toevoegen om een bestelling in een platte envelop te versturen zou prettig zijn. Dan hoef je niet thuis te zijn voor de postbode, en meestal past dit prima voor een aantal kabels.
Prima winkel! Het product waar ik naar op zoek was, was gemakkelijk te vinden in de webshop. De prijs is zeer goed, de goedkoopste die ik heb kunnen vinden en flink wat goedkoper ook! Het product was gewoon de volgende werkdag binnen, zoals bij het product aangegeven op de site.
Zoals aangegeven is het product op tijd, na één werkdag, bezorgd. Ik had het product woensdag na 21:00 uur besteld en daarom werd de bestelling donderdag in behandeling genomen en vrijdag bezorgd.
Alles wat ik zocht prima kunnen vinden op de website. Ik keek wel even over het winkelmandje heen, maar verder prima in orde. Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn. Gewoon een paar stappen doorlopen; gegevens, controle, betalen en klaar.
Prima verpakt én compleet. Ze beloven bij bestellingen vóór 21.00u de volgende dag te leveren. Mijn bestelling was om 20.58u afgerond en de volgende dag inderdaad alles netjes binnen. Heel netjes.
veel keuze, goede prijzen, gratis hdmi kabel van 1 meter. Goeie betaalmogelijkheden (paypal).
Sturen wel een feedback request alvorens het product is geleverd ??? en hun "onafhankelijke" feedback site crashed op safari.. zucht
15 dagen wachttijd.
Na 10 dagen mailtje gestuurd om status op te vragen, werd beloofd voor dag 12..
Het mailtje met de vraag om feedback wordt automatisch, 3 dagen na de daadwerkelijke verzending, verzonden. In dat mailtje staat ook dat u contact met ons moet opnemen als er nog niet geleverd is, want PostNL hoort normaal gesproken de dag na verzending, dus twee dagen voordat u het mailtje ontvangt, te bezorgen. Wij zenden juist het feedback mailtje om te voorkomen dat iemand onnodig lang wacht op levering als er een fout gemaakt zou zijn bij PostNL of bij ons magazijn.
Vermoedelijk was uw zending dus niet goed bezorgd door PostNL (lees: kwijtgeraakt) en hebben wij de zending na uw melding hiervan opnieuw verzonden. De lange levertijd heeft te maken met uw late reactie op het door ons gezonden mailtje. Had u sneller gereageerd dan was de zending eerder opnieuw verzonden. Wij kunnen namelijk niet van te voren merken of een zending wel of niet correct is aangekomen bij de klant. Daar zenden wij dus juist dit feedback mailtje voor. Jammer dat u dit afrekent met een slechte score.
Uitgebreid assortiment, redelijk overzichtelijke website. Orderbevestiging en verzendbevestiging worden netjes per email verstuurd.
Ik had twee audio kabels besteld, deze waren netjes in een goede envelop verpakt. Vrijdagmiddag besteld, zaterdag geleverd. Top!
Heel erg tevreden! Site ziet er goed uit en is duidelijk. Kwam later op de site tegen dat je een gratis Hdmi kabel kan bestellen dus heb ik dat ook meteen maar gedaan. De mini hdmi -> hdmi kabel die ik gekocht heb werkt perfect
Goed en snel. Kabels waren goed verpakt in plastic en een net doosje.