Hoofdcategorieën

E-mailadres info@kabeltje.com
Telefoonnummer 0226-752577
KVK 37125945
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Paypal, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Contante betaling bij afhalen € 0,-
Bankoverschrijving € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 31 prijzen, 96 unsortedprijzen
Prijsindex 93,1 (6,9% onder gemiddeld)
93,1 (6,9% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Kabeltje.com is gespecialiseerd in kabels, connectoren, pluggen, switches en accessoires voor kabels.

Onze sterke punten zijn:

* Levertijd
Wij beseffen dat kabels slechts een accessoire zijn voor uw TV, computer of audio installatie. U wilt dus niet te lang wachten op levering van de kabels. Daarom hebben wij een grote eigen voorraad en kunnen zodoende het overgrote deel van de bestellingen binnen 24 uur verzenden. Voor veel artikelen geldt dan ook "voor 16.00 uur besteld, morgen in huis". De gemiddelde levertijd is één werkdag, wij streven naar een maximale levertijd van 5 werkdagen

* Klantenservice
U kunt bij ons telefonisch, per mail of per post terecht met al uw vragen, opmerkingen, klachten of voor advies. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 0226 752577.

* Assortiment
Het assortiment is zo breed mogelijk met oog op het overzicht. U bent als klant ook niet gebaat bij keus uit 20 merken kabels, dan ziet u door de kabels het bos niet meer! Daarom hebben wij de kabels gerangschikt per type en dan van elk type 2 tot 5 merken in ons assortiment opgenomen. Van eenvoudige merkloze kabels tot exclusieve high-end kabels, u vind ze allemaal in onze webshop.

* Geen verzendkosten bij bestellingen boven 75 euro

3 Aftersales 5 4 4

«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 26
Gepost door Deismyna, zaterdag 30 januari 2010 22:55
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Donderdag avond wat kabeltjes besteld om mijn nieuwe speakerset aan te sluiten. De kabels hadden een levertijd van 2-6 dagen, maar dat was geen probleem. De speakerset (die ik ergens anders besteld hand) zou toch later binnen komen.

De site is erg overzichtelijk, ik kon duidelijk de en snel de producten vinden die ik nodig had. Tevens krijg je netjes een bestel en verzend bevestiging via email.

Gezien de levertijd van 2-6 dagen was ik nogal verbaast om vrijdagmiddag al een mailtje te krijgen dat mijn bestelling verzonden was. Zaterdag werd alles dan ook in een doosje geleverd.
Tevens erg tevreden met de verzendkosten die maar 3 euro bedroegen. Zouden meer shops moeten doen

*Lees net in onderstaande review dat ze ook een Track en Trace mee sturen. Dus ik even checken en inderdaad, een T&T code. Dat was me helemaal niet opgevallen, had het eigenlijk ook totaal niet verwacht gezien de lage verzendkosten.

n.v.t.

Enige "klacht" die ik heb is dat UPS me speakerset niet op zaterdag bezorgd, maar daar heeft kabeltje.com natuurlijk niks mee te maken

Gepost door darkdevil1, zaterdag 23 januari 2010 02:50
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

's avonds laat op 20 Januari 2 netwerkkabels en één kabelgoot besteld. Duidelijke website met voldoende productinformatie. Betaald met iDeal, netjes bevestiging gekregen via de mail.

Zoals ik dus zei 's avonds laat besteld, de dag erop verzonden, en nog een dag later in huis. Alles goed ingepakt ontvangen, en zoals gewoonlijk, een T&T code ontvangen in de mail.
De verzendkosten zijn héél gunstig (3 euro), mijn complimenten hiervoor.

Aftersales

(Nog) geen ervaring mee gehad

Gepost door BojoBoffo, donderdag 21 januari 2010 20:17
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Prima site: alle kabels zijn goed in categorieën ingedeeld, dat helpt heel erg met zoeken! Ze hebben echt alle kabels die ik ooit nodig zou kunnen hebben en tegen hele goeie prijzen (in tegenstelling tot bijna alle gewone winkels, waar ze je doorgaans flink afzetten met kabels).

Ik zie niet in waarom ik nog ergens anders mijn kabels zou halen.

Ik heb er nu 2 keer kabels besteld, en beide keren had ik ze de volgende ochtend in huis. Perfect!

Tegenwoordig zijn de verzendkosten 3 Eur (ipv. 6 Eur) en de drempel voor gratis verzenden is verhoogd naar 75 Eur. Een prima keus!

Gepost door karstjan, donderdag 21 januari 2010 15:18
Algemeen: 4 Verzending: 3 Aftersales:

winkel die allerlei kabels levert voor een goede prijs en tegen een vast tarief verzendkosten. Gigantisch assortiment.

Verzending duurde 2 werkdagen, had 18 jan om 3 uur smiddags besteld en kreeg het 21 januari 's middags binnen. Ze vermelden op de site dat het (iha) de volgende werkdag bezorgd wordt. Dat ging dus even niet op.

Verder is het verkeerde product bezorgd. Ipv een verlengkabel kreeg ik een aansluitkabel. Nu heb ik er geen probleem mee omdat ik ze allebei kan gebruiken, maar ik lees wel meer van dit soort gevallen op tweakers, dus controleer de inhoud van de zending.

Aftersales

Ondanks verkeerd geleverd product ga ik geen contact met ze opnemen omdat ik het geleverde product net zo goed kan gebruiken.

U heeft eventueel recht op het alsnog ontvangen van het juiste product. Indien u van dit recht gebruik wilt maken kunt u per email of telefoon (tijdens kantoortijden) contact met ons opnemen.
Gepost door Freelance, dinsdag 12 januari 2010 14:39
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

5m hdmi 1.3 kabel besteld voor de schappelijke prijs van 12,95.

Communicatie kan wat mij betreft wel wat beter, geen bericht toen het verzonden was en ook geen track-n-trace zoals hierboven vermeld.

8/1 verzonden en 12/1 binnen, zal wel aan tnt gelegen hebben

Gepost door TomasH, donderdag 31 december 2009 21:29
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

De website is erg overzichtelijk. De bestelling verliep goed.

Super snel geleverd! Ook was er een actie dat je geen verzendkosten hoefde te betalen.

Gepost door Heppieboeddah, donderdag 31 december 2009 21:17
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Op 29-12 laat een netwerkkabel besteld. Had er geen haast mee, maar vanmorgen om 31-12 was hij al afgeleverd door TNT. Wat valt er verder te zeggen over deze shop?! Dat het een voorbeeld is van hoe alle shops eigenlijk zouden moeten werken.

In een degelijke verpakking.

Aftersales

Niet nodig, maar ik twijfel er niet aan dat dat ook perfect is..:-)

Gepost door bartsled, donderdag 31 december 2009 12:31
Algemeen: 4 Verzending: 3 Aftersales: 5

Kleine bestelling gedaan bij kabeltje.com. Betaling etc. was direct afgehandeld, eerste gelegeheid die zich aanbood is het pakje met TNT meegegaan.

Communicatie met de klant kan iets beter. Ik zou per email op de hoogte worden gehouden nav onderstaand ongeval. Moest helaas zelf terug bellen voor een status update.

Verpakking was goed, extra bubbelplastic om de producten die gevoeliger waren.
Mijn pakje bevond zich in het TNT traject en daar is het gedonder begonnen. Daags voor de flinke sneeuwval. Het pakje is volgens track&trace 2x gesorteerd en afgeleverd bij mij. Volgens t&t dus dubbel zo goed! Ik heb helaas niets ontvangen.

Op naar de aftersales van Kabeltje.

Aftersales

Even gebeld met Kabeltje en daar werd aangegeven dat ze de boel zouden uitzoeken. Uiteindelijk bleek dat een postbode zich over het pakje had ontfermt of dat het gewoon kwijt was.

Niet het probleem van de klant vond Kabeltje en ze hebben kosteloos de bestelling opnieuw verzonden. Binnen no-time had ik mijn bestelling. Top service!

Gepost door surfing john, donderdag 31 december 2009 11:36
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

's-avonds laat op 29-12, 1 HDMI en 1 Optische kabel besteld, direct een bevestiging via de mail ontvangen, op 31-12 's-ochtends met de post de enveloppe in de bus, de HQ Optische aansluitkabel 2.5 meter a 7,95 ziet er super degelijk uit, ook geen klagen over de Vivanco HDMI kabel.

verstuurd in een dikke kartonnen enveloppe die door de brievenbus kan, de inhoud is verder niet beschermd, maar dat lijkt me ook niet nodig.

nvt

Gepost door Chrisjuh_15, woensdag 23 december 2009 13:01
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Goede en overzichtelijke site met duidelijke plaatjes, kon alles gemakkelijk vinden.

Ontzettend snel. Gisteren (22 dec.) om 15:15 besteld en vanmorgen om 11:00 uur afgeleverd. Top!

n.v.t.

Gepost door Molecom, donderdag 17 december 2009 14:13
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

Als je precies weet wat voor kabel je zoekt dan kan je deze zo vinden op de website. Ben je net zoals ik niet echt op de hoogte van de benaming van allerlei kabels dan kan het op de website best een zoektocht worden.

Ik zocht een verlengkabel tussen de wifi-netwerkkaart in mijn pc en de wifi-antenne. Zoiets blijken ze niet in assortiment te hebben bij de diverse computerwinkels. Na even googlen kwam ik uit bij kabeltje.com voor een SMA aansluitkabel Reverse Male/ Reverse Female 2.5m.

Op de website aangekomen las ik rechtsboven in het scherm dat het in verband met kerst gratis verzenden was. Ik heb niet verder nagedacht en de kabel besteld. Eerst even registreren op de site en daarna meteen bestellen. Afrekenen heb ik via IDeal gedaan.

Ik kreeg keurig direct een orderbevestiging per email. Diezelfde dag kreeg ik nog een mailtje met daarin de bevestiging van de verzending. De volgende dag heb ik de order ontvangen.

Het kabeltje was bijeengebonden en zat verder los in een kleine bubbelenvelop. Omdat er weinig mis kan gaan met zo'n kabel vind ik de verpakking ruim voldoende.

nvt.

Gepost door Hakker, dinsdag 8 december 2009 19:09
Algemeen: 5 Verzending: 3 Aftersales:

Duidelijke website alleen jammer dat ze sommige kabels kwalificeren op zogenaamde kwaliteit. Zeker op digitale kabels op korte afstanden is het een beetje raar.

Het kon beter de optische kabels zaten in zakje en meer niet en helaas geen opvulling waardoor het allemaal een beetje heen en weer ging (niet echt aan te bevelen als je optische kabels verstuurd)

Gepost door darkdevil1, donderdag 3 december 2009 13:53
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Zeer breed assortiment aan kabels voor scherpe prijzen. Netjes een bevestiging van bestelling, betaling en verzending, welke overigens wel in mijn Spam folder binnenkwamen (Gmail).
Gemakkelijk betaald via iDeal en de website is verder heel overzichtelijk. Niks op aan te merken

Ik heb 2 merkloze HDMI kabels van 1.8m besteld. Deze waren netjes verpakt in een bubbeltjesenvelop. Op de website stond een leverindicatie van 3-4 dagen. Ik had het echter al binnen 24u in huis, terwijl ik ook nog eens laat in de middag besteld had! Beter dan dit wordt het gewoon niet.

Gepost door rubenverhoef, woensdag 2 december 2009 22:46
Algemeen: 4 Verzending: 3 Aftersales:

goed gevult assortiment voor een zeer lage prijs!

Ik wou graag mijn artikelen ontvangen voor 28 november 2009 omdat ik toen jarig was maar dat is niet gelukt het kwam 2 december 2009. Dit kwam doordat TNT het sinterklaas druk had.
omdat ik de 28e jarig was en mijn pakketje er nog niet was heb ik per (brief) post een kleinigheidje gekregen van kabeltje.com dit vond ik zeer attent bedankt hiervoor!

Aftersales

het is nu de dag dat de kabels binnenkwamen meteen geïnstalleerd en werken fantastische! eindelijk ''echt'' (digitaal) Dolby Digital Surround!

Gepost door Tassadar32, dinsdag 1 december 2009 10:25
Algemeen: 4 Verzending: 2 Aftersales:

Overzichtelijke website, makkelijk afrekenen met iDeal. Geen klachten.

Helaas is de bestelling naar mijn factuuradres ipv afleveradres verstuurt, terwijl ik toch echt een ander afleveradres had opgegeven. Ook is 'voor 1600 besteld, morgen in huis' in dit geval niet helemaal waargemaakt. De bestelling is 23 November geplaatst en pas op 1 December verzonden.

Onze excuses dat de bestelling naar het verkeerde adres verzonden is. Dit had niet mogen gebeuren.

Het artikel wat u besteld heeft is nieuw in ons assortiment en is gister pas voor het eerst bij ons op voorraad gekomen. Bij dit artikel stond op het moment dat u besteld duidelijk vermeld wat de levertijd was. Het is onredelijk om dan er van uit te gaan dat wij dit artikel binnen 24 uur zouden leveren en er vervolgens publiekelijk over te klagen als u al wist wat de levertijd zou gaan bedragen.
Gepost door dinokiller, dinsdag 3 november 2009 18:19
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Mijn eerste bestelling bij Kabeltje.com was de 1,8m twinpack hdmi kabels. Deze verzending was snel geleverd en de kabel zien er goed uit (nog niet getest).

Een dag later, 6 kabels besteld om mijn receiver op een andere plaats neer te kunnen zetten. De kabels werden binnen 3 dagen geleverd netjes in een grote doos verpakt. Helaas zat er een verkeerde kabel in de doos (een goedkope ipv de kabel die ik besteld had). Ik heb dit gemeld via de email (met een foto er bij) op vrijdag en kreeg maandag een mailtje met daarin, dat ze de juiste kabel zo snel mogelijk zouden opsturen. Deze heb ik vanmorgen mogen ontvangen.

Tevens complimenten voor de website. Ik heb ook nog een aantal andere kabel websites bekeken, maar deze was het meest overzichtelijk.

Prima verpakt en snel geleverd.

Aftersales

De verkeerd geleverde kabel is snel vervangen door de juiste.

Gepost door baasandre, vrijdag 30 oktober 2009 08:29
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

De site is duidelijk, artikelen zijn overzichtelijk weggezet en te vinden.

Bestel stappen zijn duidelijk en makkelijk.

Kabels werden keurig verzonden in een bubbeltjes envelop.
Had 2 x HDMI 1.3 1,8 meter TWINPACK besteld, werden keurig in 2 aparte enveloppen verstuurd.
Vrijdagavond besteld en 2 werkdagen later binnen.

Nadat de bestelling geplaatst is krijg je keurig elke keer een email als er wat in de status veranderd is.

Mooie bij deze bestelling is, dat de verzendkosten bij de prijs inzaten. Heb nu dus 4x hdmi kabel voor 19 euro gekregen.

Aftersales

Gelukkig niet nodig gehad, kabels zijn perfect. Dus tot zover geen klachten hierover.

Gepost door MikelenniuM, woensdag 21 oktober 2009 09:57
Algemeen: 4 Verzending: 3 Aftersales:

Site is duidelijk, kabels zijn overzichtelijk gerangschikt op type (audio, video, enz.) en vervolgens op merk.

De tijd tussen bestelling en bezorging is perfect. 's middags besteld, de volgende ochtend al in huis. Via de mail Track&trace code ontvangen welke met 1 muisklik is te controleren.

Wat voor mij een groot minpunt is, is dat de verzendkosten altijd ¤6,50 zijn. Voor een kabel die makkelijk in een bubbeltjesenvelop kan is dit zonde van de extra kosten. Desondanks was het alsnog een stuk goedkoper dan in de plaatselijke winkel.

Gepost door shameete, maandag 5 oktober 2009 15:44
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

makkelijke en overzichtelijke site, alle informatie lijkt correct en netjes een mailtje bij elke statusverandering.

ik moest vanwege een nieuw aan te kopen receiver een paar kabeltjes hebben (oa. 2 HDMI kabeltjes, luidsprekerssnoertjes en 2 Toslink kabels)

uiteraard ben je de hoofdprijs kwijt als je bij een willekeurige electronicazaak binnenstap.
maar gelukkig is daar kabeltje.com die ze voor een stuk minder aan de man brengt.

ik weet zeker dat de bestelling die ik heb gedaan makkelijk het 4 voudige voor betaal bij een normale winkel, en dan mijd ik nog de kabels van profigold en Monstercable

was een dag later al binnen, dus helemaal goed, beter kan niet.

niet nodig gehad.

Gepost door CodeCaster, maandag 5 oktober 2009 10:57
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Dat kabels een margeproduct zijn merkte ik wel toen ik een korte HDMI-kabel zocht om mijn meest recente aanwinst op m'n receiver aan te sluiten.

Een middagje door het dorp lopen (ik was nog wel op zoek naar meer spullen) leverde prijzen op van 19 tot 99 euro voor een HDMI-kabel van 1,5 meter. Dat dat hem niet zou worden was natuurlijk al snel duidelijk. Mijn mening over HDMI-kabels: ze werken of ze werken niet, met tussen verschillende merken geen verschil in beeldkwaliteit. Dus zéker bij zo'n korte kabel moet er wel heel veel misgaan wil je geen beeld krijgen.

Vervolgens wees iemand me op een aanbieding bij kabeltje.com, namelijk twee HDMI-kabels van 1,5 meter voor slechts 9,95 inclusief verzendkosten! Uiteraard was dit een prima oplossing, en ze beloofden ook nog eens de volgende dag te bezorgen.

De kabels werden, na betaling per iDeal, inderdaad de volgende dag los in een bubbeltjesenvelop geleverd, en werkten uiteraard uitstekend.

«  1  2  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2010 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2009