Hoofdcategorieën

6651 HS Druten
NL
Website http://www.camera4all.nl
E-mailadres klantenservice@camera4all.nl
Telefoonnummer 0900-2040735 (0,20 CPM)
KVK 11045589
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Creditcard, iDeal, Paypal, Pinnen bij afhalen, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij afhalen, Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Alle verzendingen algemeen € 6,50
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 169 prijzen
Prijsindex 89,3 (10,7% onder gemiddeld)
89,3 (10,7% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Camera4all is een bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale producten.
Het winkelen via de site is heel eenvoudig , of als u wilt kunt u natuurlijk ook bellen of langskomen in onze winkel voor uitleg .
Camera4all onderscheidt zich van de rest vanwege producten van topkwaliteit tegen spotprijzen.
"Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn" is het motto.
Bovendien bieden we service op hoog niveau.
Openingstijden Winkel / Afhaal:

18 Algemeen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed
12 Verzending Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed
10 Aftersales Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed

Gepost door Sv3nz0r, dinsdag 15 juli 2008 14:56
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: goed

Overzichtelijke website, die je niet verplicht om te registreren als je bestelt. Track en Trace nummers worden netjes gemaild. Het RMA linkje zit ietswat verstopt onderin de hoek, maar hier is mee te leven.

De originele bestelling, was binnen 2 dagen binnen en dus precies zoals vermeld op de site. De bestelling bevatte 2 camera's welke elk in hun eigen doos zaten. Deze 2 dozen waren vervolgens in een, naar mijn mening, ietswat grote doos verpakt zonder al te veel schuimblokjes ertussen. Hierdoor hadden ze nogal wat speling in de doos.

Jammergenoeg is er iets misgegaan tijdens bij het verzamelen van de bestelling, aangezien ik 2 zwarte Panasonic DMC-FX55 camera's had besteld, maar in plaats daar van een zwarte en een zilveren keer toegestuurd. De zilveren camera zat in een beschadigde doos en bevatte vingerafdrukken op het scherm; duidelijke niet wat ik besteld had.

Aftersales

Omdat een van de camera's fout geleverd was, heb ik eerst gebeld met camera4all. Na een 1 laags computermenutje te hebben doorlopen kreeg ik vrijwel direct een medewerker aan de lijn. Er werd mij verteld dat het geen probleem was en dat ik de camera via de RMA procedure terug kon sturen.

Zo gezegd zo gedaan. Een RMA nummer aanvragen kan via de site en je krijgt inderdaad binnen 24 uur bericht of de RMA is aangenomen. De toegestuurde RMA mail is ietswat rommelig, dit zou beter kunnen.

Aangezien mijn vakantie naderde en ik toch graag mijn camera mee wilde nemen, vroeg ik me af hoe lang de RMA procedure ging duren. Na een mailtje kreeg ik binnen een dag antwoord op die vraag, en na een korte mailwisseling werd mij gegarandeerd dat ik voor mijn vertrekdatum mijn camera binnen zou hebben. Camera4all heeft woord gehouden, en 6 dagen na het verzenden van de RMA heb ik de juiste camera binnen gekregen.

Al met al, goede service, al vraag ik me af hoe het uberhaupt fout is gegaan bij de eerste keer verzenden.

Gepost door flim, woensdag 28 mei 2008 09:05
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Website is overzichtelijk, producten worden met duidelijke informatie ondersteund en foto's zijn ook helder en op formaat.
Netjes bevestigings mail op moment van verzending inclusief Track&Trace nummer om op de TNT website je pakket te volgen.

Op zaterdag avond besteld. Op maandag is de bestelling verzonden en op dinsdag avond had ik hem al thuis. Netjes verpakt, gevuld met bubbeltjes plastic. Omdat ik bij mijn camera ook een twee jarige garantie en verzekering heb afgesloten werden de papieren ook mee gezonden. Deze moest ik zelf nog invullen en terug sturen. Hier had Camera4All op zijn minst een voorgedrukte enveloppe toe kunnen voegen. Klein minpuntje dus. Gegevens van camera en lens waren reeds ingevuld en klopten, dus dat scheelde wel weer.

Aftersales

Ik verstuur vandaag de verzekerings papieren en heb verder nog geen gebruik gemaakt van de aftersales. Hopelijk blijft dat ook zo en heb ik verder geen problemen met mijn hagelnieuwe Nikon D60!

Gepost door Sportsshooter, donderdag 17 april 2008 21:00
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Zeer duidelijke website en lage prijzen. Ik wilde de Canon 70-200 F2.8 IS en deze is zeer gunstig geprijst bij Camera4all. Een belletje gedaan of dat de lens op voorraad was en na directe bevestiging aangereden.
Kortom keurig netjes.

Ik heb het product opgehaald. NVT.

Aftersales

Over het gedeelte aftersales ben ik 100% te spreken. Uitstekende service, service zoals je service verwacht.
Mijn eerste exemplaar van de Canon 70-200 F2.8 IS lens had focus problemen. Teruggebracht en zonder moeite een nieuw exemplaar meegekregen. De verkoper zei nog tegen me dat ik me niet druk hoefde te maken, bij Camera4all zou ik geen risico lopen.

Helaas blijkt ook de 2de lens AF issues te hebben (frontfocus op verschillende focal lengths). Lens teruggebracht en zonder 1 enkel probleem met geld teruggekregen. Het kundige personeel heeft me nog eventueel andere lenzen aangeraden maar daar ben ik nu niet op ingegaan. Ik wacht nog even met de aanschaf van een nieuwe lens.

Al met al ben ik zeer tevreden over het hele proces (behalve het product dan). Ik zou dan ook zo weer een nieuwe bestelling bij Camera4all maken.

Gepost door hluijend, zaterdag 15 maart 2008 14:22
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Binnen de website vind je snel wat je wilt vinden. Er zijn nog betere, maar deze voldoet uitstekend. Door "door" te klikken op je product kom je bij accesoires tercht die van pas zouden kunnen komen. Je kunt een account aanmaken, maar dat hoeft niet. Shoppen gaat dus gemakkelijk. Betalen doe je vooruit, of via Ideal. Er is geen mogelijkheid tot betaling met creditcard.

Direct na bestelling krijg je een bevestiging, betling en een bevestiging van verzending met track & trace. Volledig in de communicatie dus. Ook gaat het heel snel. Op 6 maart besteld, op 7 maart verzonden.

Prijzen behoren tot de laagste. Ik heb hier een Canon 40D, EF-S 10-22, een Velbon statief en een Hoya UV filter besteld. In totaal was dit bijna 30 euro goedkoer dan de volgend goedkoopste.

Geleverd in 2 dozen. Eén met het statief en één met de camera + accesoires. In de overdoos zaten van die opgeblazen plastic zakjes om de producten op hun plaats te houden. De pakketjes zijn goed herkenbaar aan de tape. Zoals eerder al gezegd krijg je een track & trace, waardoor ik in het weekend kon zien dat de aflevering vanwege het adres was uitgesteld. Dat is prima, want op zaterdag zijn we niet open, want ik heb het pakket naar mijn werkadres laten opsturen, waar het maandag 10 maart werd afgeleverd door TNT. Sneller kon niet! Helaas was ik die dag niet op kantoor, en zag dus pas dinsdagavond de spullen. De camera body bleek niet helemaal aan alle voorwaarden te voldoen. Hij zat in een doos van een kit met een 17-85 lens. Deze was eruit gahaald, en er zat ook geen handleiding in. De batterijlader was duidelijk Amerikaans, en zelfs met flink proppen krijg je die niet in een stopcontact. Dat was dus jammer.

Aftersales

Omdat ik niet blij was met de body, meteen een e-mail gestuurd, met daarin het verzoek om mij te bellen op mijn mobiel. Ik werd woensdagochtend rond half tien al gebeld. Er werd direct duidelijk gesteld dat dit een fout was, er werden excuses voor het ongemak aangeboden en voorgesteld om de body terug te sturen op hun kosten, waarop zij direct een nieuwe juiste zouden sturen. Ik ben erin geslaagd om het pakket nog die dag te versturen, en donderdag kreeg ik al een email dat er weer een bestelling was verzonden. Vrijdag kreeg ik de goede camera met handleiding en ingesteld op Nederlandse menus binnen. Een geweldig ding trouwens! Het enige dat nu nog moet gebeuren is de verzendkosten (ruim 10 euro) teruggestort krijgen op mijn rekening. Ik vertrouw erop dat ze dat ook de komende dagen zullen doen. Als ze dat niet doen, zal ik jullie dat alsnog laten weten.

Gepost door CookiePower, vrijdag 29 februari 2008 11:56
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Onlangs heb ik een nieuwe lens en een aantal camera-accessoires aangeschaft bij deze winkel.

De informatie op de website m.b.t. de levertijden van deze producten was niet geheel correct. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik dan ook door een medewerker van de winkel opgebeld met de vraag of ik de producten die moeilijk verkrijgbaar waren wilde schrappen of in backorder wilde laten staan.
Ik koos voor de laatste optie en mijn pakketje met de aanwezige producten werd direct verzonden. Op de factuur stond een aantekening dat de overige producten nageleverd zouden worden.

Na twee weken heb ik via e-mail gevraagd of er een indicatie van de levertijd gegeven kon worden. Nog dezelfde middag kreeg ik een mail terug dat een product moeilijk verkrijgbaar was, maar dat voor de andere producten een vervangend product klaar lag. Ik heb akkoord gegeven op de vervangende producten en aangegeven dat het moeilijk verkrijgbare product wat mij betreft geschrapt kon worden.

De dag erna werd het pakketje (zonder extra bezorgkosten) thuisbezorgd, inclusief een nieuwe factuur en creditfactuur. Het bedrag van deze creditfactuur werd snel teruggestort op mijn rekening.

Ik heb zelden zo'n service meegemaakt bij een webwinkel.

- Snelle verzending (producten die in huis zijn, zijn de volgende dag binnen).
- Producten zijn goed verpakt. Niets op aan te merken.
- Track en trace nummer wordt verschaft.

Aftersales

- Tweede deel van mijn bestelling werd na mijn akkoord direct verstuurd.
- Mijn e-mails werden steeds binnen een paar uur beantwoord.
- Het teveel betaalde bedrag werd snel terug gestort op mijn rekening.

Gepost door vanbeest, donderdag 21 februari 2008 10:38
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: goed

Gisteren telefonisch een Panasonic TZ3 besteld. Vandaag naar Druten gereden om de Camera op te halen. Ik wilde ook nog een geheugenkaartje en tas hebben voor de camera, ik heb in de winkel een goed advies gekregen wat de beste geheugen kaart was voor de Panasonic, prima geholpen.

In ben naar Druten gereden om de camera op te halen dus geen ervaring met verzending

Aftersales

Thuis aangekomen had ik nog een paar vragen over de instellingen, telefonisch contact met de winkel opgenomen en kreeg gelijk de juiste antwoorden op mijn vraag, prima service.

Gepost door MadMarine, dinsdag 19 februari 2008 13:30
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik heb mijn Panasonic TZ3 gister bij Camera4all besteld.
Ik volgde de prijzen al een tijdje op pricewatch, en ze waren al een tijdje één van de goedkoopsten samen met digitalstreet.
Ik heb uiteindelijk voor Camera4all gekozen omdat zij de camera ook nog eens met nederlands menu leverden.

Bezorging binnen 24 uur na bestellen!

Aftersales

Ik heb mijn camera voor zeer weinig extra ook nog 2 jaar all-risk kunnen verzekeren.
Over de afhandeling hiervan kan ik helaas nog niks zeggen.

Gepost door DaSuperGrover, maandag 7 januari 2008 13:55
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: slecht

Flitser van Canon besteld, netjes via iDeal betaald en order was verwerkt.

Zat goed verpakt in een mooie doos met luchtkussens er om heen. Helaas duurde de verzending wat langer dan normaal, maar dat is niet vreemd met oud/nieuw ertussen.

Aftersales

Bij de flitser werd GEEN handleiding geleverd. Toen ik hierover een mailtje stuurde naar de klantenservice kreeg ik een link naar de PDF. Ik wilde echter een originele handleiding hebben, zoals deze ook bij de flitser hoort, en een collega van me ook heeft gekregen.

Op dat moment hoorde ik dat het een buitenlandse flitser betrof waar geen handleiding bij zat. Ik vermoed dat het een ERG buitenlandse flitser betreft, standaard is er nl. een engelse of nl/it/ge handleiding voorhanden

Op mijn voorstel dat ze wel een handleiding konden bestellen bij http://www.motordigitaal.nl/page.php?22 heb ik nog niets gehoord.

Terugsturen mag wel, maar dan komen er weer verzendkosten bij voor een andere + verzendkosten voor het terugsturen.

Al met al een slecht begin voor de verder prima flitser

Dames / Heren.

Wij denken dat we hier een misverstand hebben.
U vroeg ons om op de u vernoemde site de handleiding van uw flitser te kopen. Dit PDF bestand zou dan op Cd staan. Wij hebben u hierna hetzelfde PDF bestand gestuurd met de handleiding alleen niet op Cd.

Klantenservice Camera4all
Gepost door kde, donderdag 11 oktober 2007 10:47

Panasonic TZ3 besteld. Binnen een paar uur mailtje dat bestelling klaar lag, zelfde middag nog opgehaald. Thuis bleek ik niet helemaal tevreden met het tasje te zijn, heb ik zonder problemen kunnen omruilen na aan de balie verschillende tassen te hebben geprobeerd. Goede website, mogelijke accessoires worden direct vermeld onder het product. Helaas is dit niet het complete aanbod en moet je voor andere accessoires toch nog verder op de website zoeken. Ook kunnen ze meer leveren dan op de website staat, het juiste tasje dat ik bij de camera wilde hebben, hadden ze wel op voorraad maar stond niet op de website.
Camera bleek Japans model te zijn met de handleiding op een gebrande CD erbij. Geen software erbij, dit stond niet op de website.

Zelf afgehaald, producten op voorraad en binnen een paar uur lag het klaar.

Aftersales

Na overleg via email zonder problemen tasje kunnen ruilen. denken goed met je mee en weten uit hun hoofd welke tassen geschikt zijn voor welke camera. Emails worden snel beantwoord.

Gepost door job, zaterdag 8 september 2007 20:25

De website is duidelijk en heeft over de producten veel informatie. Door de grote keus is de website wel enigzins onduidelijk. Wat meer onderverdelingen zou handig zijn.
Communicatie dmv email is prima in orde, ik werd telkens op de hoogte gehouden van m'n bestelling.
Track en trace nummer werd per email meegedeeld (netjes).

Vrijdagochtend heb ik mijn bestelling geplaatst, de volgende dag al in huis. Nou scheelt het dat het product op voorraad was, maar ik vind het top.

Mijn camera was netjes ingepakt, met de tekst dat de camera niet bij de buren mocht worden afgeleverd. Niets dan lof.

Gepost door Edskes, woensdag 29 augustus 2007 00:48

Vrijdag gemaild of de Canon Speedlite 430EX Flitser (42m @ ISO100, 24-105mm, E-TTL II, 4xAA) waarvan op de site bij levertijd "3-5 dagen" stond normaliter binnen vier werkdagen thuis te krijgen is, e-mail teruggekregen dat de levering van de flitser maandag verwacht werd en na betaling dan meteen zou worden verzonden. Diezelfde middag de flitser besteld, met iDEAL betaald en hier een bevestiging van gekregen. Omdat de flitser duurder was dan 150 Euro kwamen er geen verzendkosten bij. Maandag een e-mail gekregen - met Track & Trace nummer en een directlink naar het statusoverzicht - dat de bestelde flitser was verstuurd (via TNT), de dag daarop de bestelling in goede orde ontvangen.

De dag voordat de bestelde flitser aankwam kreeg ik een e-mail van Camera4all.nl met het Track & Trace pakketnummer (incl. directlink naar het statusoverzicht, heel handig).
In de stevige en goed dicht getapte doos van Camera4all.nl zat de bestelde flitser keurig netjes in de originele doos aangevuld met luchtzakjes samen met de bon. Uitstekend verpakt dus.

Gepost door magic_nl, dinsdag 14 augustus 2007 14:25
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Website ziet er vertrouwenswekkend uit. Veel en uitgebreide informatie (helaas ontbreekt er essentiële informatie over de herkomst van produkten) en mogelijkheden. Jammer alleen dat dat later (zie aftersales) niet waar gemaakt wordt.
Telefonisch slecht bereikbaar. Erg onvriendelijk personeel dat bij het eerste contact al 'n afwijzende en geïrriteerde toon ten toon spreid. De firma stelt zijn algemene voorwaarden ook boven de nederlandse wet, wat in mijn ogen niet kan.

De bestelling werd keurig en vlot geleverd binnen 2 dagen.
Wel zat er een ander dan besteld type tas bij, maar het geleverde exemplaar voldoet ook.

Aftersales

Ik heb op 15 juli j.l. bij bovengenoemde firma 'n fototoestel besteld. Ik kwam er na het uitpakken achter dat het produkt een japanse versie (welliswaar met engels menu) was. Omdat op de website die info niet te vinden was en ik liever een europees model (met nederlands menu) zou hebben, heb ik de firma gebeld met de vraag hoe ik het product kon terugsturen en mijn geld terug kon krijgen. Dit was op 19 juli (binnen de 7 dagen dus). Ik kreeg te horen dat ik dan 10% van het aankoopbedrag moest inleverven omdat het produkt geopend was. Dit zou staan in de algemene voorwaarden. Ik heb vervolgens gezegd daar niet mee akkoord te gaan aangezien wetboek 7 artikel 46d mij het recht geeft het produkt zonder kosten (buiten de verzendkosten) te retourneren. Uiteindelijk ben ik op 20 juli akkoord gegaan met 5% onder protest, maar om iig vlot mijn geld terug te krijgen (zou binnen 5 dagen na ontvangst gestort worden). Ik heb het produkt op 21 juli opgestuurd, waarna het op 25 juli volgens TNT bezorgd is. Het heeft echter nog tot 8 augustus geduurd (en na nog 'n telefoontje) eer ik mijn geld (-5%!) teruggestort kreeg.

Dames/ Heren,

Na lang nadenken hebben wij toch besloten om hierop te reageren.
In de wet staat dat je een camera opzicht hebt. Dit betekent dat de camera niet gebruikt mag worden in die 7 dagen als je niet tevreden bent. Als deze camera ongebruikt bij ons was aangemeld dan hadden wij de camera zonder opgaaf van reden vervangen of het geld teruggestort. Wij hebben er ook helemaal geen problemen mee als een camera uit de verpakking gehaald wordt, maar aan zetten en foto's ermee maken doen wij zelf ook niet, want wij verkopen alleen nieuwe produkten.

Camera kwam tevens terug met gebruikerskrassen en was ook gebruikt voor fotograferen

Klantenservice camera4all
Gepost door 450sel, woensdag 18 juli 2007 13:43

Een tijd op zoek geweest naar een PSP, camera4all was een van de weinige die ze op voorraad had. 's Morgens besteld, een paar uur later kreeg ik bericht dat het pakket verzonden was met een trackingnummer erbij.

De dag na bestelling stond 's morgens TNT post op de stoep met het pakketje...

Nog geen ervaring mee.

Gepost door Eksit, vrijdag 13 juli 2007 10:35
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: slecht

Ik ga geen algemeen oordeel geven omdat ik maar één bestelling heb gedaan en door onderstaande gedoe een niet gemiddeld oordeel zal hebben. Daarom is het bovenstaande een indicatie van mijn ervaring en zal dit niet representatief zijn.

Het pakketje was de dag na betaling binnen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van track&trace. Klasse!

Aftersales

Aan de hand van het keurmerk op de site was ik van mening dat ik met een site te maken had die zich aan de wet hield. Ik vind echter dat het recht op retournering binnen zeven dagen omzeild wordt doordat ik niet het recht heb om het product uit de verpakking te halen. Hier kwam ik achter nadat ik vond dat de camera veel minder presteert dan geplant. Hier zal de winkel waarschijnlijk niets aan kunnen doen maar ik had toch wel verwacht dat ik dit recht zou hebben in geval van ontevredenheid. Nu zit ik met een camera opgescheept van 272 euro terwijl mijn oude goedkopere camera beter presteert.

Dames/ Heren,

Na lang nadenken hebben wij toch besloten om hierop te reageren.

Klantenservice Camera4all
Gepost door Terw_Dan, woensdag 11 juli 2007 22:49
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Heb er een Canon A71 besteld. De site zit duidelijk in elkaar en kan er prima vinden wat ik zoek. De winkel zelf is niet meer dan een balie en een paar vitrines, maar ziet er prima uit. Ik werd er vriendelijk geholpen en stond binnen 5 minuten weer buiten met m'n camera (afhalen ging lekker vlot in ieder geval).

statusupdates via mail liepen prima en moet zeggen dat ik het wel kon waarderen dat ik ook even gebeld werd om te melden dat de bestelling binnen was (zeker handig gezien ik zelf in Afferden werk, dus na m'n werk gelijk even de camera kon afhalen).

De man die achter de balie stond was ook vriendelijk, evenals de vrouw die ik aan de lijn had om me een bestelnummer door te geven.

Ben de camera komen ophalen, dit ging allemaal prima, maar was niet echt verzenden.

(nog) geen ervaring.

Gepost door NielsTn, zondag 1 juli 2007 01:17

Bezoek van de vestiging is even "verrassend": ze delen de ingang met een sateliet-TV winkel.
Kleine balie, wel netjes ingericht, tevens enkele produkten keurig gepresenteerd in vitrine.
Parkeergelegenheid goed, en gratis.
Na bestelling van mijn produkt (B+W circular polarizer 67mm MRC volgens de site) al snel per email een bevestiging van de order.

edit 1-7-07: Echter... het betreffende produkt (bar-code 169269) geeft op de site van Schneideroptics aan dat het een filter ZONDER MRC is. Een feedback is naar de Camera4all gestuurd. Jammer dat de site een dergelijke produkt niet correct toont/levert.

update 20 juli:
keurig na mail contact en uitwisselen van de barcode bleek de leverancier van de filters een fout gemaakt te hebben.
Door langs te komen kon ik "no questions asked" de juiste filter ophalen/omruilen.
De balie-medewerker wist zelfs van de correspondentie af! netjes!

Aangezien ik in de buurt woon, besloot ik het filter op te halen.
Ik kan en geef dus geen oordeel op het onderwerp "verzending".

20 juli edited:
mijn klacht is naar tevredenheid afgehandeld, vandaar nu definitief oordeel "GOED".

Gepost door thefox154, zaterdag 30 juni 2007 09:15

Normaal gesproken kom ik meestal bij digitalstreet in beuningen. Ik wou echter de Panasonic TZ3 bekijken om dan de keuze te maken uit deze of de FZ8. Echter donderdagmiddag alle tz3's uitverkocht. Shit, direct een voordelige shop gezocht met voorraad. Camera4all geworden, in Druten dus ook vlakbij Nijmegen. Snelle service, niet zoals bij de concullega's een wachtrij van hier tot Tokyo. Werd na paar minuten geholpen waren 2 mensen voor mij voor satelliet spullen (ze hebben meerdere sites). Uiteindelijk vriendelijke man die mij te woord stond. Had smorgens gebeld om de camera's appart te leggenen dit was netjes gedaan. Telefonisch goed bereikbaar. Heb gekozen voor de FZ8.

NIet verstuurd

Aftersales

Geen ervaringen mee, en dat blijft hoop ik zo

Gepost door borft, donderdag 28 juni 2007 12:53

Site is overzichtelijk, bestelling is makkelijk. Het is optioneel om je teregisteren, maar het hoeft dus niet. Verder was hun prijs het laagste van de pricewatch, maar de levering was snel. Binnen 4 dagen was de camera binnen en werkt als een zonnetje! Verder hoefde ik alleen de vermelde prijs te betalen, dus geen extra verborgen kosten voor betaling, verzending, verzekering, etc!

Pakketje werd bezorgd door TNT, geen bezorgkosten, goes ingepakt, en snel geleverd! Hulde!

VNU Media logo Powered by True