| Shopgegevens | ||
| 0 | 1 | 0 | |
| Totaal | 3 | 3 | 2 |
| Gepost door The Barfly, woensdag 16 mei 2012 09:18 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Gamegear is een duidelijke en overzichtelijke site. Ik was op zoek naar een setje Game Freeks voor de ps3 controller. Zij waren de enige betrouwbare website die ze aanbood. Goede bevestiging van de order en ook van verzending. Topwinkel !!!!
Het artikel werd correct en goed verpakt verstuurd. De verzendkosten waren wat aan de hoge kant, maar als webshop moet je natuurlijk in de huidige tijd ergens je marges vandaan halen. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om het op te halen op afspraak.
Omdat het vrijdag vanuit belgie verstuurd werd, verwachte ik het pakketje pas maandag, omdat 1 dag alleen binnen nederland (soms) realiteit is. Toen ik het dinsdag middag nog niet had ontvangen, stuurde ik een mailtje ter info. Waar zeer snel op gereageerd werdt met alle informatie over waneer het verzonden was en binnen zou moeten zijn. Ze gaven aan dat het deze dag binnen zou komen. Dat was ook het geval. 10 min. na ontvangst van hun antwoord stond de post voor de deur met een pakket waarvoor getekend diende te worden.
| Gepost door Gwhiskey, dinsdag 17 april 2012 14:29 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Mijn oog was gevallen op de Astro A40 headset, maar aangezien deze niet bij een Nederlandse winkel leverbaar is moest ik uitwijken naar het buitenland.
De website van gamegear kwam direct goed over. Het is een overzichtelijke website waar alle informatie op te vinden is van het product en de voorraad. Daarnaast hadden ze ook een uitgebreid youtube filmpje over deze headset en de features hiervan.
Ook reageerde ze zeer snel op vragen die ik ze per mail stuurde.
De verzending was zeer snel en stevig verpakt
| Gepost door ImmensityGaming, zaterdag 10 maart 2012 11:18 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Als enige leverancier van Astro Gaming producten in de Benelux, was het zoeken naar de juiste shop al snel over.
Ook is er natuurlijk de optie rechtstreeks via Astro Gaming te bestellen, maar ik had ook nog een nieuwe muismat nodig.
Bovendien had Gamegear nog enkele headset-cases liggen, waarvan er een gratis meegeleverd kon worden met mijn bestelling. (Deze zaten voorheen standaard bij het Audio System, maar tegenwoordig niet meer.)
De site is overzichtelijk, en je kunt makkelijk vinden wat je zoekt.
Bij de producten staat naast de prijs, ook of het product op voorraad is of niet.
Naast de normale site, heeft Gamegear ook een forum, waar eventuele vragen die niet via mail hoeven, gesteld kunnen worden. Ook worden hier product-ervaringen gedeeld en adviezen gegeven.
Ook zijn er via de site een aantal Youtube filmpjes te vinden van product reviews/showcases.
Toen ik mijn bestelling voor het A40 Audio System plaatste, zag ik dat deze niet op voorraad was.
Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik al snel een mail, met de vraag of ik me er van bewust was dat het product niet op voorraad was.
Op de vraag wanneer hij het product weer op voorraad zou hebben, werd ook snel gereageerd.
Verder krijg je keurig status updates van je bestelling via de mail.
De communicatie verloopt dus zeer vlot en vriendelijk!
De prijzen zijn voor zover ik weet rond het gemiddelde, maar dit kan natuurlijk per product verschillen.
Mocht je producten van Astro Gaming willen kopen, dan is Gamegear eigenlijk de enige keus in de Benelux, maar ook voor een hoop andere producten vind ik Gamegear een erg goede keus.
Omdat mijn product niet op voorraad was, heb ik geen ervaring met hoe vlot de verzending is, als de producten wel op voorraad zijn.
Echter, zodra Gamegear de zending van Astro binnen had, werd dit gemeld via een Tweet waarin stond dat de bestellingen (met Astro producten) de volgende dag de deur uit zouden gaan.
De volgende dag kreeg ik dan ook een mailtje met de melding dat mijn bestelling was verzonden, en of ik het wilde laten weten als ik het pakket goed ontvangen had.
De bestelling zat keurig verpakt in een doos met daarin 'foam packaging peanuts', waardoor de doos van het product eigenlijk geen kant op kon.
Gewoon keurig verpakt dus.
Ik kreeg echter geen Track & Trace code, maar deze kan wel opgevraagd worden via de mail.
Zonder Track & Trace was het wel weer een leuke verrassing toen de pakketbezorger ineens voor de deur stond.
De verzending vanuit België naar Nederland duurde overigens 3 werkdagen. (vrijdag verzonden, maandag ontvangen)
Maar dit ligt natuurlijk grotendeels aan de post/pakketdiensten.
Mijn ervaring met aftersales betreft een nalevering.
Helaas bleek bij ontvangst van het pakket, dat de headset-case er niet bij zat.
Aangezien er best wat tijd zat tussen de bestelling en de levering van Astro aan Gamegear, kon ik me dus best voorstellen dat Gamegear deze simpelweg vergeten was mee te sturen.
Daarnaast was de case eigenlijk een 'bonus', dus stond deze ook niet vermeld bij de bestelling.
Ik stuurde op de dag van ontvangst even een mailtje naar Gamegear, om ze er van op de hoogte te stellen.
Nog geen uur later kreeg ik al een mailtje terug met daarin een verontschuldiging en dat het in orde zou komen.
De mail stuurde ik op een dinsdag, en op vrijdag stond wederom de pakketbezorger bij mij op de stoep, om mij een keurig verpakte headset-case te overhandigen.
Dit betekent dus dat het pakket is verzonden op de dag dat ik de mail stuurde.
Iets vergeten is menselijk, maar iets zo vlot en netjes oplossen is goede service!
| Gepost door FPSMelvin, dinsdag 7 februari 2012 20:38 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik heb hier mijn paar Astro A40's gekocht, omdat GameGear de enige winkel in de Benelux was die dit leverde. Ik kon het ook bij de officiële winkel kopen, maar dan was ik duurder uit en had ik een jaar minder garantie, de keuze leek mij dus duidelijk. Verder een overzichtelijke site, ik kon gemakkelijk vinden waar ik naar zocht. Paar keer contact met de leverancier opgenomen, die had snel geantwoord, soms zelfs na 18.00. Het enige wat ik wel vervelend was dat als ik terug reageerde op een e-mail die ik toegestuurd had gekregen, die niet aan kwam of niet werd opgemerkt. Dat is natuurlijk niet zo een groot probleem omdat ik dan gewoon een nieuwe e-mail kan sturen, maar goed. Ik heb hier betaald met PayPal, als Nederlander zou ik graag nog een iDeal optie willen zien.
Bestelling werd via Taxipost gedaan (ook al kwam iemand aan de deur van TNT post), ik kreeg wel pas na aanvraag een Track & Trace code, die zou ik eigenlijk gewoon het liefst toegestuurd gekregen hebben zonder aanvraag. Pakketje zat zeer goed verpakt. Ik had woensdagavond (1 Feb.) de bestelling gedaan en ik ontving het op dinsdag (7 Feb.), omdat er blijkbaar op zaterdag t/m maandag niet word bezorgd.
| Gepost door Jan Van Looy, dinsdag 26 juli 2011 13:49 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Gamegear.be is een shop waar vooral hardcore gamers kunnen vinden wat ze zoeken. Niet alleen is het assortiment uitgebreid, ook de producten zijn up- to- date. Deze shop is misschien niet de juiste keuze als je naar algemene multimedia producten op zoek bent, maar ook casual gamers kunnen hier hun weg vinden.
Het web design zou iets meer uit je beeldscherm mogen springen, maar alles is duidelijk en overzichtelijk. Verschillende menu's leiden je naar het juiste product, en dan is voornamelijk aan de pc- gamer gedacht. Zelf vind ik dit niet erg, maar gamers die enkel op de console spelen kunnen problemen ondervinden wanneer ze een specifiek product zoeken. Wees echter niet verlegen om een mailtje te sturen wanneer je een product niet vind. Vaak zal men het dan bestellen zodat jij het toch in je bezit kan hebben, weer een pluspunt!
Een bestelling is eenvoudig gemaakt en via een kleurcode weet je onmiddellijk of een product in voorraad is. Het ontbreken van de mogelijkheid om met mastercard of visa te betalen is misschien een minpunt, maar met paypal (4% toeslag) of via een overschrijving gaat het even goed.
Wanneer je bestelling is geplaatst moet je niet in een hoekje gaan zitten wachten op je bestelling, zonder ook maar iets te weten over de status waarin de bestelling zich bevindt. Via je account op de website kan je de status makkelijk raadplegen, en je krijgt een order update via een mailtje telkens wanneer de status veranderd. Handig, niet?
Het is al even geleden dat ik zo'n service via het internet heb gekregen, zelfs om half drie 's nachts worden mails beantwoordt! Meestal krijg je ook een gevat en gestructureerd, maar toch persoonlijk antwoord op al je vragen.
Gamegear mag zich zeker meten met de grote multinationals die multimedia en games aanbieden, met het grote voordeel dat ze een zeer persoonlijke klantendienst hanteren.
De tijd tussen bestelling en levering is ongeveer twee werkdagen, wanneer er niets misloopt. Dit is zeer snel voor een webshop en komt vooral doordat Gamegear een eigen voorraad heeft. Hierdoor kan men de producten onmiddellijk inpakken en opsturen vanaf het ogenblik dat de betaling is ontvangen.
De verzendkosten liggen ook zeer laag in vergelijking met andere webshops, die maar al te vaak te veel aanrekenen en de overschot in eigen zak steken. Niets van, reken gewoon aan wat het effectief kost om die handel op te sturen, en zo denkt Gamegear ook. Alles doen, en meer, om de klant tevreden te stellen.
Wanneer je de bestelling aankrijgt met taxipost krijg je een verpakking die tegen een stootje kan. Je weet meteen dat eventuele defecten enkel door de fabrikant veroorzaakt kunnen zijn.
Via een opsporingsnummer kan je pakketje gemakkelijk en eenvoudig worden gevolgd, wel even een mailtje sturen wanneer je hier gebruik van wilt maken.
Al bij al is de verzending zeer vlot verlopen en het geeft een aangenaam gevoel om te weten dat er nog shops begaan zijn met hun klanten. Je krijgt meteen zin om opnieuw een bestelling te plaatsen en de postbode koffie aan te bieden telkens hij je bestelling komt afleveren!
| Gepost door Keypunchie, zaterdag 2 juli 2011 14:45 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
De website van GameGear oogt wat rommelig, maar alle belangrijke informatie (levertijden, verzendopties, e.d.) is makkelijk te vinden.
De betaalmogelijkheden zijn wat beperkt voor een bestelling vanuit Nederland, zo is er geen iDeal mogelijk en rembours kan alleen binnen Belgie . Uiteindelijk heb ik met PayPal betaalt, maar dan moet je wel 4% aan transactiekosten bijleggen.
Er was even wat verwarring over mijn bestelling, wat heel goed werd goed gecommuniceerd door de mensen van GameGear en ze hebben het eigenlijk al vrij snel zonder mijn input weten op te lossen.
Al met al vond ik het een positieve ervaring.
Op donderdag besteld, op vrijdag verzonden (uit Belgie) en op zaterdag was het binnen. Supersnel!
De zending was goed verpakt. De retailverpakking van mijn bestelling was in een medium doos met pakpinda's gestopt en daardoor goed beschermd.
Bij de zending zat ook een promotie-cd'tje met game-muziek. Weer eens wat anders dan een folder!
| Gepost door Gesp, dinsdag 26 december 2006 11:23 | |||||
De website
Deze is onderverdeeld in zeer éénduidige en duidelijke subgroepen. Hij is vlot en handig.
De informatie is correct en up-to-date.
Het shoppen verliep ook vlot, gegevens invullen en bestellen gingen op een minuutje.
Je krijgt één mail om je welkom te heten tot gamegear.be en één om je bestelling te bevestigen.
De leverancier reageert héél snel.
Ik verzond een mail om 1 u 12 en had al antwoord om 1 u 16 ( nota bene 's nachts ).
( ik was vergeten het bestelnummer te vermelden op overschrijving, dus ik melde dit )
De tweede mail ( omdat ik wachtwoord vergeten was) zond ik om 18 u 35 en krijg ik antwoord om 14 u 15 de volgende dag.
Wat handig is ( en ik weet niet of andere shops dit hebben ), je krijgt zo een HEADING_ORDER_HISTORY bij je account online.
Daar komt per datum met een tekstje bij in welke staat je pakket is. Ze zeggen onder andere dat je pakket bv momenteel niet op voorraad is en dat ze het zo snel mogelijk zenden. Ook dat je iets moet laten weten als het toegekomen is. ( dit zorgt er voor dat je wel het gevoel hebt dat ze voor hun klanten zorgen ).
Krijg je een bevestiging van je bestelling? Op welke manieren kan je betalen? Krijg je statusupdates via de e-mail? Is de leverancier goed bereikbaar via e-mail of telefoon en reageert hij snel? Hoe liggen de prijzen? Kan de leverancier zo nodig een vervangend product leveren?
De prijzen zijn zeker scherp. Voor de meeste zaken met je serieus zoeken om in een Belgische shop het te vinden ( ook in nederlands ). En het voordeel is dat met de feestdagen, de verzendingskosten noppes waren.
de verzending verliep zeer goed.
Het was in een ruim bemetend postpakket verpakt met 8-vormige mouskes. Mijn icemat 2nd edition was in een apart verpakte doos te midden van piepschuim.
Maw alles is goed aangekomen. Via kilopost van de post.
Via weer dat eigen soort van Track&Trace systeem: "21/12/2006 Delivered Beste Gerrit
Je bestelling is vandaag op de bus gegaan. Laat je ons iets weten als je het goed hebt ontvangen? Bedankt!
Groeten
Gamegear.be "
wist ik dat ik vandaag men pakje mocht verwachten.
De derde werkdag na verzending pakje ontvangen, vind ik netjes.
| Gepost door Tha Man, dinsdag 6 juni 2006 17:09 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Een behoorlijk overzichtelijke site, met een beperkt, maar voor mij interessant aanbod.
Het toetsenbord Wofl Claw Devour, een bord speciaal voor fps, is, voor zover ik na kan gaan, alleen hier te bestellen (in Europa).
Ook heb ik een muismat "Corepad Eyepad" besteld.
Nadat ik hier op de 26e een bestselling geplaatst had en meteen bestaald had, is de bestelling een dag of wat later op de bus gegaan. Verbazend genoeg (dat is meer aan TPG te danken dan aan hun, maar toch leuk!) was de bestelling binnen 5 dagen binnen! Niet slecht voor een buitenlandse bestelling. Misschien wordt het nog wat met Europa ![]()
Mails worden supersnel, en zelfs in het weekend tot 23.00 's avonds, beantwoord. Niet te formeel, niet te vlot, gewoon goed!
Snel, secuur en goed verpakt! Juiste maat doos, met veel van die 'oogjes' schuimrubber zodat er niet eens wat schuifde.
Geen ervaring mee gehad (zoals verwacht).
© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden
Uitgever van: