Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 040-2070919
KVK 17172311
Aangesloten bij ICTWaarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Opsturen, Rembours
Contant € 0,-
Pinnen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 4303 prijzen, 7412 unsortedprijzen
Prijsindex 95,1 (4,9% onder gemiddeld)

Namens Tweakers.net

Totaal 13 9 4

«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 38
Gepost door tweaktubbie, dinsdag 22 mei 2012 20:47
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Accu voor fototoestel besteld. Goedkoopste uit pricewatch, en verzending werkdag erna. Op tijd verzonden (vrijdag), maar toen dinsdag er nog niets was gemailed en binnen minder dan uur reactie gekregen. Bleek door traagheid TPG vertraagd maar toch nog bezorgd vandaag. Hen niet aan te rekenen.

Site snel, duidelijke info, misschien niet heel breed assortiment, maar wel belangrijkste gebruikelijke items. Updates netjes, betaling via telebankieren (scheelt 0,75E idealkosten) al binnen halve dag geupdate in status. Kortom, in alle opzichten wederom prima ervaring.

Op tijd aangeleverd bij TPG, ivm brievenbusposttarief (2,50) geen T&T. Overigens porto op envelop iets van 1,30 maar detail. Goed verpakt, factuur erin. Gewoon goed.

Gepost door dode, donderdag 17 mei 2012 15:32
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Good price, delivery to Belgium for reasonable price. Very good service: Confirmed by email that the memory module I ordered really is the one I need, in the evening the same day I have ordered.

I payed in advance by EU transaction Thursday night, already on Monday I got a confirmation by email that the money was received. On Tuesday afternoon I got an email that the delivery was sent, with a possibility to trace it. Delivery should have taken 48 hours from NL to BE but already on the next day I had my memory module. Very good packaging.

Gepost door Dagion, woensdag 9 mei 2012 17:19
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Onlangs een klein systeempje samengesteld waarbij ik het moederbord (ECS H67H2-I) heb besteld bij Hardwarewebwinkel. Deze shop zit in Valkenswaard, wat voor mij ideaal is. De prijzen zijn in mijn ogen goed (misschien qua pricewatch niet de goedkoopste, maar bij andere shops ben ik benzinegeld of verzendkosten nog kwijt). Bovendien kun je nu je bestelling ook pinnen, ideaal!

De site vind ik redelijk overzichtelijk, sommige producten zijn ingedeeld in meerdere categoriëen zodat je altijd wel bij het juiste product terecht komt.

Na bestellen komt er een bevestigingsmail, zodra er een statusupdate is komt deze ook binnen in de mail. Bovendien wordt er (erg) snel geantwoord op eventuele vragen vanuit de klant.

Voor verzending en aftersales heb ik geen oordeel ingevuld aangezien ik het product heb afgehaald en ik nog geen gebruik heb gemaakt van de aftersales.

Gepost door dieene, woensdag 2 mei 2012 23:22
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Overzichtelijke site met goede prijzen. Er wordt snel gereageerd op mails en wordt op de hoogte gehouden van ontwikkelingen.

Aftersales

Had ook nog een defecte cardreader van meer dan een jaar oud, maar binnen de garantie. Werd zonder problemen omgeruild. Geen moeilijk gedoe van: moeten we eerst naar de importeur sturen en daarna bekijken we of hij gerepareerd en of omgeruild word. Prima service.

Gepost door MacOn, vrijdag 27 april 2012 12:25
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik had toch maar weer eens besloten om wat oude videobandjes om te zetten naar DVD/harddisk. Aan mijn camcorder zit een 4-pins firewire poort. Op mijn MacBook Pro een 6-pins. Kopieren gaat dus niet met mijn 4-4 pins firewirekabel. Direkt eentje besteld bij De Hardwarewinkel voor weinig.

Site is heel overzichtelijk en werkt prima!

Snel, en betrouwbaar... kleine pakketjes hoef ik niet te volgen via track-and-trace. Dat geloof ik wel...

Gepost door MarSSteR, vrijdag 20 april 2012 16:00
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

origineel product, reageert heel snel op mail: heerlijk, fijne communicatie: tot de volgende keer

gratis, goed verpakt en snel

Gepost door Retaliator, zaterdag 7 april 2012 18:50
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik had een aantal molex-kabeltjes nodig. Bij deze webshop waren ze op voorraad, de prijs prima en de verzendkosten meer dan redelijk.

Bestelling op donderdagmiddag geplaatst (betaald met iDeal, waar je vreemd genoeg bij sommige shops, zoals deze, nog voor moet betalen). Dezelfde avond een bevestiging van de bestelling en de dag daarna dat het op de post is gegaan.

Vandaag heb ik de kabeltjes in een nette envelop ontvangen.

Er was geen track&trace omdat ik had aangegeven de spullen per envelop te willen ontvangen (scheelt weer een paar euro's en is ook niet nodig bij zo'n bestelling).

Gepost door tstegeman, vrijdag 6 april 2012 15:00
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Ik was voor mijn nieuwe setup op zoek naar een usb 3.0 > 2.0 header kabel. Na veel zoeken op het internet was dit een van de weinige shops die de kabel kon leveren. De pagina was bijzonder overzichtelijk en de omschrijving was goed gevuld. (Toegegeven, het was Engels maar vaak zat wordt er geen aandacht gegeven aan een goede omschrijving voor de wat kleinere producten.) Na het bestellen kreeg ik vanzelfsprekend keurig netjes een mail. Prima dus!

Aftersales

Achteraf bleek dit niet de kabel te zijn die ik nodig had. Ik heb diezelfde avond om 22.16 nog een mail gestuurd met het verzoek mijn bestelling te annuleren omdat ik toch een ander kabeltje nodig had.

22.26 kreeg ik een vriendelijk mailtje terug. Er werd proactief gevraagd naar wat voor kabel ik dan precies op zoek was en of ik verder geholpen kon worden. Na een korte mailgang heeft HardewareWebwinkel mij geattendeerd op een verstopt formulier op de Antec website. Hier kon ik de benodigde kabel vinden. Zonder hier verder nogmaals om te hoeven vragen kreeg ik ook een bevestiging dat mijn bestelling was geannuleerd.

Zulk soort service is zeldzaam. Zonder er zelf baat bij te hebben is al het uitzoekwerk voor mij gedaan en kreeg ik zonder te vragen mijn geld terug. En dat ook nog eens heel snel én vriendelijk. Hulde!

Gepost door Bender, dinsdag 3 april 2012 21:14
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

De website is lekker overzichtelijk, ik zocht een specifieke videokaart en deze hadden ze op voorraad.
De volgende dag hebben ze deze al geleverd en kon ik hem dus al gebruiken, super!

De videokaart was goed verpakt en netjes bezorgt, niks op aan te merken dus.

Aftersales

Ik had een probleem met installatie van het apparaat, blijkbaar had ik de verkeerde drivers welke problemen veroorzaakte.
Maurice heeft me toen geholpen aan de correcte drivers en ik kon daardoor weer vooruit, super service dat ze zelfs hier mee helpen kunnen veel nog van leren!

Gepost door martijnsk87, woensdag 14 maart 2012 11:25
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De site was overzichtelijk en bevatte duidelijke informatie. Het ontvangen product voldeed hier ook prima aan. De updates van je bestelling krijg je netjes binnen bij elke stap in het bestel proces. De prijs was goedkoper dan gemiddeld.

De bestelling was prima op tijd. Netjes in een bubbeltjesenveloppe verzonden. De kosten hiervoor waren redelijk, 2,50.

Gepost door Dennis_1987, dinsdag 13 maart 2012 09:15
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Deze winkel was het goedkoopste voor mijn product en ik zag genoeg positieve reviews om hier te bestellen. Ik vond het een prettige website. Bij het bestellen krijg je een eerste bevestigingemail met daarin nog een link voor je pakbon, dat vond ik er netjes voor je RMA. Op het moment dat het verzonden wordt krijg je nog een extra bevestigingsmail daarvan met een track&trace nummer erin. Ik heb zeer tevreden over deze winkel.

Het product is heel snel verstuurd en je krijgt een bevestigingsmail dat het verstuurd is en deze mail bevat ook het track & trace nummer.

Gepost door Stevanov, zaterdag 10 maart 2012 18:06
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Overzichtelijke website, had snel te pakken waar ik naar aan het zoeken was. Genoeg informatie en dergelijke aanwezig over de producten. Ook de vooraad staat aangegeven met daarbij een verwachte levertijd. Wat erg handig was omdat ik met spoed een aantal kabeltjes nodig had. Uitgebreid assortiment tegen goede prijzen. Met ook producten die op andere sites niet zo snel te vinden zijn.

Bestelling geplaatst, kreeg nog een keuze of ik brievenpost wou zelfs. Een uur later had ik al bericht gekregen dat het op de post zat. En de volgende dag netjes verpakt aangekomen. Niets op aan te merken.

Gepost door Ro-Maniak2, dinsdag 6 maart 2012 16:49
Algemeen: Score: 3 Verzending: Aftersales: Score: 1

Site, updates, bereikbaarheid etc. kan er allemaal mee door. Ze zijn niet per telefoon bereikbaar, maar op mails wordt dan wel weer snel gereageerd. Zie echter mijn aftersales ervaringen, die maken dat ik deze winkel zou afraden.

Aftersales

Op 1 maart SSD besteld: levertijd op site 1-3 werkdagen. Vandaag nog steeds geen verzendbevestiging of orderupdate. Ineens zegt de site 1-7 werkdagen levertijd bij het artikel. Daarop contact opgenomen. "Nee we bestellen maar eens per week bij de betreffende leverancier". Toen heb ik gevraagd mijn bestelling te annuleren, want elders is de SSD wel op voorraad en kan deze morgen binnen zjin. Ik had niet voor niets hier besteld, ik wilde de SSD snel hebben.

De bestelling werd inderdaad geannulleerd, maar er werden EUR 2,50 kosten in rekening gebracht. Dat is in strijd met de wet, dwingend consumentenrecht: art. 7:46d, lid 2 BW, bij ontbinding van een consumentenkoop op afstand, zoals deze, kan geen enkele vergoeding in rekening worden gebracht.

Heen en weer gemaild met de webshop maar die blijft weigeren het volledige bedrag terug te storten. "De annuleringskosten staan in de voorwaarden en die heb je geaccepteerd." Dat zal best, maar die zijn dus in strijd met dwingend consumentenrecht.

Het recht kosteloos te ontbinden geldt volgens Hardwarewebwinkel pas na ontvangst van het pakket. Onzin natuurlijk: dat zou erop neerkomen dat de webwinkel vóórdat die verzendkosten heeft gemaakt wel annuleringskosten mag rekenen, maar nadat door beide partijen (voor het heen én terugsturen van het pakket) verzendkosten zijn gemaakt, mag de webwinkel noch annuleringskosten, noch verzendkosten in rekening brengen.

Zie ook hier http://www.itenrecht.nl/i...n+voor+levering////28313/

Toch was dat zo volgens Hardwarewebwinkel: als ik dat zo graag wilde, moest ik maar afwachten totdat het was bezorgd en het dan terugsturen. Waardoor ik dus verzendkosten kwijt zou zijn (en zij ook!).

Bestelt hier dus allen niet. Deze webwinkel heeft lak aan het consumentenrecht, maar zelfs los daarvan: ze maken zelf een fout door eerst de levertijd verkeerd aan te geven en als je dan wilt annuleren is er geen enkele coulance maar word je gepakt met EUR 2,50 kosten. Alle redelijkheid is zoek.

Mijn ervaringen lijken overigens ook geen uitzondering:

Geachte heer R vd S,

Zoals we reeds ook al schriftelijk uitgebreid gecommuniceerd hebben is het zo dat dit voorbeeld wat u als advocaat aanhaalt kant nog wal raakt (ik hoop dat u tov uw klanten beter presteert). Het is een voorbeeld waarin de webwinkel de koper verplicht tot afname en daar is hier geen sprake van geweest.

De wet kopen op afstand is gemaakt om de consument te behoeden voor een "kat in de zak" en niet in de situatie die zich hier voordeed. Het dwingend recht zoals u omschrijft is niet van toepassing omdat hier nog geen levering heeft plaatsgevonden.

U heeft een SSD besteld met een levertijd van 1-7 werkdagen (wij kunnen dit zien dat ten tijde van bestellen deze op 1-7 werkdagen stond) alleen u was in de veronderstelling dat het 1-3 dagen is wat natuurlijk kan gebeuren. Toen u ons mailde was de SSD al onderweg naar ons dus als u nog 2 dagen geduld had gehad had u de SSD ook in huis gehad, ruim binnen de 7 werkdagen. Ondanks mijn uitleg e.d. wilde u niet weten van een langere termijn en hebben wij dan ook zoals in onze voorwaarden staat u ¤ 2,50 in rekening gebracht voor het annuleren van de order en het terugstorten van het aankoopbedrag hetgeen voor ons ook kosten meebrengt. We rekenen overigens niet voor alle annuleringen dit bedrag, dit doen we slechts indien ons onmogelijk wordt gemaakt onze gemaakte afspraken na te komen en er reeds betaald is. Het spijt me dat u niet redelijk wilde zijn om in te zien dat u zelf niet genoeg geduld had.

Maurice van Rooij
Team HardwareWebwinkel.nl
Gepost door Dbm12, zaterdag 18 februari 2012 21:38
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik was op zoek naar SD geheugenkaartjes. Hardwarewebwinkel was de goedkoopste met de beste score als betrouwbare webshop. Ze hebben als voordeel dat ze geen extra kosten voeren voor het verzenden van brievenpost. Zeker voor twee kleine geheugenkaartjes wil je eigenlijk geen verzendkosten en dat hoefde hierdoor dan ook niet. Daarnaast was er nog een extra voordeel. Via de pricewatch stond dat het een class 2 of 4 zou zijn, echter thuis zag ik dat er 2x class 6 was verzonden! Super dus!

De geheugenkaartjes waren netjes verpakt in een bubbel envelop waardoor er geen schade was aan de kaartjes. Deze werken dan ook naar behoren. De verzending was de volgende dag na bestelling (in de avond besteld)

Gepost door Titusvh, woensdag 15 februari 2012 17:12
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Absurd lage prijs voor mijn fotocamera-accu en zelfs inclusief verzenden.
Was dan wel verzending zonder pakketpost/track and trace. Kan ook niet als je een product voor 2/3 van de een-na-goedkoopste aanbiedt en dus maar een tientje vraagt met gratis verzenden. Gokje toch genomen.

Ondanks dat ik reguliere post wat eng vond, maar 6 euro verzendkosten op een product van een tientje wat te gek vond toch voor gratis verzending gekozen. En dat ging prima!
Geen idee wat er was gebeurd als product niet zou zijn aangekomen...

Gepost door Zoefff, vrijdag 10 februari 2012 15:55
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

Overzichtelijke website en breed aanbod aan producten. Ik was op zoek naar UTP wandcontactdozen, die bij veel andere webshops onduidelijk of niet gefotografeerd waren. Aangezien enkele in m'n woonkamer komen te hangen is het toch wel handig om te zien hoe ze er uit zien

Prettig is ook de directe indicatie van levertijd (volgende dag binnen, in magazijn dus max 3 dagen, etc.). Was voor mij doorslaggevend om hier te bestellen aangezien andere webshops het niet of niet duidelijk aangeven.

Een uur na plaatsen van bestelling een Track & Trace nummer gekregen waarmee ik aan het einde van de dag de bestelling kon volgen. Werd de volgende dag geleverd.

Helaas een missend product, maar dat is goed opgelost (zie aftersales).

Aftersales

Door een fout zijn er in eerste instantie maar twee in plaats van drie wandcontactdozen verstuurd, ondanks dat de pakbon wel 3 stuks aangaf.

Na contact direct een antwoord gekregen dat het missende product alsnog nagezonden werd. Dat is vandaag gearriveerd, dus al met al uitstekende service

Gepost door QuatroXL, woensdag 18 januari 2012 19:32
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Na 2 jaar begaf mijn BeQuiet 850 voeding het en zie dan maar eens de factuur terug te vinden om aanspraak te maken op de 3 jaar geldende garantie! Vond gelukkig nog een mail in het archief met de inlog code van de site waar ik blijkbaar deze voeding had aangeschaft.

Gelukkig hadden ze daar een online factuur en zodoende een RMA gestart. Na ca 5 weken een status navraag gedaan aangezien ik nog in afwachting was. Blijkbaar is de procedure bij de leverancier van de leverancier om 75% van het betaalde bedrag te betalen ipv een reparatie of vervanging.

Na enige communicatie heeft Maurice van Hardware Winkel zich hard gemaakt bij de leverancier en vandaag mocht ik een nieuwe voeding ontvangen. Niet het zelfde type maar de laatste versie!

Kortom een aanrader!

Gepost door Darkstone, zondag 15 januari 2012 00:26
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 5

Artikel: http://tweakers.net/price...ermal-grease-zm-stg1.html

Omdat dit de goedkoopste winkel was had ik niet besteld. Tevens heb ik gekozen voor onverzekerde verzending (verzekerd = +¤2). Volgens de wet draagt ver verkopende partij ten alle tijden het risico op verzenden, die ¤2 gaat dus rechtstreeks naar hun zakken zonder dat ik er iets aan heb.

[b]Update:[/] die aftersales

De verzending is nooit aangekomen. Zie aftersales.

Aftersales

Enige tijd later sommeerde ik ze het product opnieuw te verzenden. Wat schepte mijn verbazing: ze verschuilen zich achter een maas in de wet. Ik had gekozen voor onverzekerde verzending. Volgens deze winkel heb ik dan een verzendmethode gekozen, en in dat geval ligt het risico voor de verzending bij mij.

Niet dus. Zoals je op http://blog.iusmentis.com...ding-bij-koop-op-afstand/ kunt lezen ligt dat toch anders, ik heb geen verzendmethode gekozen, ik heb een methode gekozen uit een selectie van jullie. Na wat heen en weer gemail bleek dat ik inderdaad gelijk had, en dat de website om die reden 'binnenkort' wordt aangepast. Ik had al besloten de koop te ontbinden (met een dergelijke winkel doe ik geen zaken).

Het aanpassen van de website? Dat is nog steeds niet gebeurd. Een terechte 3x 1-ster voor deze winkel. Een webshop behoort zich te houden aan de wet, als je dat niet van plan bent kan je beter geen webshop beginnen.

Het duurde ook telkens enkele dagen voordat mijn mail werd beantwoord. Iemand die waarde hecht aan een snelle garantieafhandeling kan beter een andere winkel kiezen.

[b]update[/] na verder contact bleek dat de site wel aangepast is, de AV was ongewijzigd, maar het was inmiddels onmogelijk om nog een artikel te bestellen wat niet-verzekerd word verzonden.
Dat betekent dus dat er wel naar mij geluisterd is, en daarvoor gaat de waardering een paar puntjes omhoog.

Geachte heer of mevrouw,

Graag verzoek ik u contact met ons op te nemen daar wij niet ons van onze verantwoordelijkheden onthouden. Ik kan echter zo 1,2,3 niet reproduceren wie u bent maar normaal gesproken lossen wij alles keurig op zoals het hoort anders zou het hier wel vaker besproken zijn. Dus graag even contact zodat we dit even recht kunnen zetten.

Maurice van Rooij
Team Hardwarewebwinkel.nl
Gepost door thaan, donderdag 12 januari 2012 20:40
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Product was volgens de website op voorraad en kon de volgende dag geleverd worden.
Dat werd ook waargemaakt.

De website ziet er érg simpel uit, wellicht enigszins afschrikwekkend voor Tweakers, maar het feit dat ik er een account bleek te hebben en er al meerdere bestellingen had geplaatst in het verleden was voor mij voldoende om er nog een keer te bestellen.

Product was zoals gezegd ook daadwerkelijk op voorraad aangezien de order de volgende dag meteen werd verzonden.

Erg leuk om te zien dat er een optie is voor gratis verzending met de gewone briefpost, wat prima kon met mijn bestelling.

Netjes volgende dag afgeleverd.

Gepost door wilverm, donderdag 5 januari 2012 22:56
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Aftersales:

In navolging van de goede recensies heb ik een bestelling van diverse items geplaatst. De website is duidelijk, maar achteraf bleek de voorraadinformatie van 1 item niet correct.

Op de website stond aangegeven dat de goederen direct werden verstuurd, maar dat bleek bij mij niet het geval. Ik heb er meer dan 10 dagen op moeten wachten. Na een week heb ik getracht contact op te nemen, maar daarop werd niet gereageerd. Op de tweede klacht (28 dec) reageerde de winkel met excuses wel (op 30 jan) . De bestelde cardreader bleek niet beschikbaar en een alternatief werd geboden. Ik heb daarvan afgezien. Na deze late reactie kwam het geheel in een stroomversnelling, ik had de bestelling de volgende dag in huis. Jammer dat het zo lang had moeten duren.

«  1  2  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011