'S Ochtends een CF 4GB kaartje besteld. bij de bestelling aangegeven in het opmerkingen vak dat ik hem, indien voorradig, dezelfde dag wilde ophalen en of ze even konden bellen als dat kon. Korte tijd later de telefoon dat de kaart klaarlag en dat ik deze na 12.00 uur kon komen ophalen. Prima geregeld dus.
Kaart afgehaald
Niet nodig gehad zo ver
22 april heb ik bij digitalwarehouse een crumpler rugzak gekocht. Digitalwarehouse was de enige winkel waar ik de pretty boy xl kon vinden en omdat de prijzen goed waren en de site er netjes uitzag besloot ik meteen te bestellen. Enige nadeel is dat je niet kunt zien wat de levertijd is of dat iets op voorraad is.
Na een orderbevestiging kreeg ik ook netjes een mailtje zodra het pakketje verstuurd was.
De doos kwam 25 april aan, wat naar mijn mening niet sneller had gekund, omdat ik de bestelling op zondag had gedaan. Petje af. Mooier vond ik het nog dat het een grote, ruime doos was, waarin de tas zonder vormverlies inpaste. Geen platte tas waarbij het een eeuwigheid duurt voor het model er weer inzit. Erg goed over nagedacht. Verder viel mij op dat digitalwarehouse tape gebruikt om de doos te dichten waar hun logo en adres opstaat. Ik vond het mooi om te zien dat ze hier ook aandacht aan hebben besteed.
Aftersales
Bij opening van de doos bleek de fototas in een verkeerde kleur geleverd te zijn. Voor een modieuze tas als een crumpler is kleur erg belangrijk, dus ik wilde deze dan ook niet houden. Eén mailtje naar digitalwarehouse was gelukkig voldoende. Binnen een uur kreeg ik al antwoord, dat luidde dat ik de tas terug kon sturen en dat zij de verzendkosten op mijn rekening zouden storten. 3 dagen later werd de tas in de juiste kleur geleverd en stond het geld al op mijn rekening. Sterker nog, hij hoefde niet verzekerd te worden verzonden, maar die kosten hadden ze wel gestort. Ik kreeg dus meer terug dan nodig was. Daar bovenop zat er in de doos een rood sigma microfiber schoonmaakdoekje, waar op de verpakking stond geschreven "doekje voor het bloeden". Dit gebaar werd zeer zeker gewaardeerd. Niet alleen een extratje, maar een persoonlijke touch in de vorm van een grappige tekst. Meer klantvriendelijkheid dan dit ben ik nog niet eerder tegen gekomen.
Duidelijke en overzichtelijke site. De zeer goede aanbieding van de Nikon D50 heeft mij uiteindelijk overgehaald om hier mijn bestelling te plaatsen. Naast de Nikon een SanDisk Ultra 2 van 1 GB en een Crumpler tas besteld. Betaling via iDEAL en meteen een bevestiging van de order ontvangen.
De verzending is meteen de eerste werkdag (van digitalwarehouse, ze zijn op maandag gesloten) geregeld. Netjes een e-mail ontvangen met een T&T nummer. De dag erna kon ik het pakket al in ontvangst nemen. Alles in goede staat ontvangen en netjes en compact verpakt.
Aftersales
Nog niet nodig gehad, gelukkig.
Woensdag 24-01-07 Hele duidelijke en overzichtelijke site. Producten komen netjes in het winkelmandje. Ook het bestellen ging heel soepel en makkelijk. Zeker door middel van IDeal was het betalen zo gedaan en binnen No-Time een bevestiging binnen.
Donderdag 25-01-07 Die middag kregen een een Emailtje met een track en trace code, we konden het pakket precies volgen. Donderdag avond in het sorteercentrum in Amsterdam en vrijdag middag om kwart voor 1 gaat de bel. Pakket zelf is van hele goede kwaliteit, de tape die erom heen zit kreeg ik met moeite los en de onderdelen zelf zitten ingepakt met piepschuimen chips en zijn zelfs verzegeld (Iets wat ik heel erg goed vond)
geen ervaring mee.
Ik kon alle producten die ik zocht snel vinden via het menu op de site. Productinformatie kan beter denk ik, deze is vaak ge-copy/pasted van de site van de fabrikant, soms zonder naar het nederlands te vertalen. Dit heeft mij echter niet gestoord, aangezien ik toch altijd andere bronnen raadpleeg. De prijzen zijn scherp en er is een groot aanbod van betaalmogelijkheden.
Werd gebeld circa 20 minuten na het afronden van mijn bestelling of ik niet liever het pakket thuis bezorgd had. Ik had namelijk het aflever adres van mijn werk opgegeven en aangezien het vrijdag was, verwachte hij dat ik zaterdag niet aanwezig zou zijn. Dus hebben zij het op mijn thuis adres laten bezorgen, een erg goede service vind ik.
Geen ervaringen.
Goede Site, maar is in mijn woonplaats dus ben de camara Sony DSC-N1 gaan afhalen.
Goede vergelijking ten opzichte van andere camera's gegeven, maar eigenlijk wist ik al wat ik wilde.
Aardige man in de winkel, goed advies.
Eerlijk ten opzichte van product ontwikkelingen, er is namelijk een N2 die eraan komt dus deze camera gaat eruit vertelde hij.
Goedkoopste voor de DSC-N1 !!
afgehaald
Ik ben echt verbaasd over de snelheid waarmee deze winkel aflevert. Ik had 8 september besteld en de volgende dag werd er al aangebeld voor de aflevering van de bestelde wacom.
Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de stappen in het bestelproces. Overzichtelijke site en dito bestelproces
Nog nooiot zo snel een bestelling in huis gekregen, de volgende dag stond de postbode al voor de deur. Track and trace is ook voor handen, maar heb er geen gebruik van hoeven te maken.
Aftersales
nog geen ervaring mee gehad.
Een zeer overzichtelijke website. Wel jammer dat de verzendkosten (incl. toeslagen bij verschillende betaalmethoden) niet in een FAQ zijn opgenomen. Ik wilde in eerste instantie met Creditcard betalen, maar daar werd 3,5% toeslag bij opgeteld. Dit zag ik echter pas bij de laatste stap van het bestelproces. Ik heb maar via iDeal betaald (0% toeslag).
Wat betreft e-mail: op donderdagavond (net voor middernacht) een e-mail gestuurd, en vrijdagochtend had ik al een reply (over de voorraadstatus). Toppie dus. Ik kreeg ook regelmatig status-updates per e-mail.
Vrijdagmiddag besteld, en diezelfde dag nog opgestuurd. Omdat ik een postbusadres als verzendadres heb opgegeven, heb ik mijn bestelling vanochtend om 8 uur al op kunnen halen.
Ik hoefde niet te wachten op de pakketbezorger.
De pakketten worden verzonden via TPG Post (althans, binnen Nederland). Je kunt gewoon gebruik maken van Track&Trace; de barcode krijg je al per e-mail toegestuurd bij de bevestiging van je betaling.
Mijn Sigma 17-70 is correct ingepakt door Digital Warehouse: de doos zat in een wat grotere doos met heel wat piepschuim (oid). Deze doos is ook goed dichtgemaakt met tape met eigen opdruk.
Aftersales
Wat betreft de aftersales kan ik niks zeggen, ik heb hier (gelukkig) (nog) geen gebruik van hoeven te maken.
Hoewel zowel de verzendkosten als het feit dat er een toeslag voor credit card betalingen wordt berekend, in de FAQ staat, hebben we e.e.a. nog even wat verduidelijkt.
Bedankt voor de feedback!
Nils Kijkuit
Digital Warehouse
Er stond inderdaad dát er een bepaalde toeslag berekend wordt voor creditcard-betalingen, maar er stond geen percentage bij wat voor verwarring zorgde.
Nu staat er inderdaad erg duidelijk hoeveel toeslag je moet betalen bij creditcard-betalingen. Leuk om te zien dat er iets met feedback gedaan wordt.
Olympus E500 Gekocht via hun site.
Deze had ik bij een andere web shop besteld. Was echter al een aantal weken niet leverbaar. Een leverdatum konden ze me niet geven. Deze bestelling kon ik zonder problemen annuleren.
Zag via Tweakers dat Digitalwarehouse de camera ook aan bied. Ik heb ze gebeld om te horen of ze hem direct konden leveren. Hadden er nog 1 op voorraad. Gelijk besteld via de web site. Aan gegeven dat ik hem wou op halen bij de winkel. Keurig direct bevestiging van de bestelling (Via Mail). Halfuurtje later bericht dat de camera voor mij klaar lag. Echt klasse.
De site ziet er in eerste instantie een beetje druk, chaotisch uit. Als je even gewend ben aan hun indeling is alles snel en makkelijk te vinden.
Winkel (afhaal plaats) ziet er goed uit. Is niet groot, sober ingericht. Betaling mogelijk contant, pin of creditcard. Het geniet de voorkeur om het niet contant te doen. Afhandeling verliep vlotjes. In principe is er genoeg parkeer gelegenheid. Deze kunnen allemaal bezet zijn. Waardoor je hem langs de gracht moet parkeren en wat verder moet lopen. (Betaald Parkeren)
Prijs was zelfs iets lager als bij de andere winkel waar ik hem besteld had.
Heb het artikel afgehaald bij de winkel.
Aftersales
Nog geen oordeel over. nog niet nodig gehad.
Zaterdagnacht besteld, en woensdag werd mijn nieuwe
Wacom Intuos 3 al bezorgd.
Overzichtelijke website, goede bereikbaarheid via telefoon, en klantvriendelijk personeel.
Meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar.
Paketje via track en trace mooi bij te houden, levering via UPS, snel ontvangen en goed verpakt.
donderdagavond online besteld met credit card, prijs (aanbieding) zoals in pricewatch, en duidelijke totaalprijs met verzendkosten. Meteen bevestiging van de bestelling ontvangen.
snel, donderdagavond besteld, vrijdag track&trace nummer gehad, zaterdag ontvangen (moest tekenen voor ontvangst). Verpakking was voldoende en heel netjes, bestelling was nieuw en ongeopend.
Op de site staat "Al onze zendingen worden verzekerd! Daarom moet u altijd tekenen voor ontvangst. Wel zo'n veilig gevoel!" ik vind het vreemd dat een aangetekend pakket bij de buren wordt afgegeven. Zeker omdat ik er al voor betaald heb, zouden ze het pakketje zelf kunnen houden.
De manier van bezorgen is daarom ook een reden waarom ik niet meer bij Digital Warehouse zou bestellen. Volgende keer dus maar weer bij een bedrijf bestellen waar ze wel via de TPG leveren.
N.a.v. de klantenreacties op de kwaliteit van onze koeriersdienst verzenden wij nu uitsluitend nog per TPG Post.
Iedereen bedankt die de moeite heeft genomen om zijn mening over onze dienstverlening te geven, direct of via Tweakers.Net
Nils Kijkuit
Digital Warehouse
Op 13 december een accu besteld voor mijn digitale camera. Ik kreeg meteen per mail een orderbevestiging en betalingsinstructies.
De betaling werd op 16 december van mijn rekening geschreven en op 16 december kreeg ik een mail van Digital Warehous met de mededeling dat mijn bestelling was verzonden met hun koeriersdienst Packs & Flowers.
Op 17 december om 12 uur 's middags werd mijn pakje bezorgd.
Ik ben dik tevreden!
Uitstekende eerste ervaring met deze shop. Ik had 2 USB sticks en een memorystick pro besteld en direct het geld overgemaakt. Helaas hadden ze nog maar 1 USB stick, maar ze hebben het te veel overgemaakte geld direct (binnen 2 dagen!) teruggeboekt.
Vrijdag eind van de middag besteld, maandag geld teruggeboekt gekregen, woensdag producten goedverpakt ontvangen.
Ze hebben goedkope verzending en emailen vlot terug.
Top!
Samenvatting:
Er waren wat problemen met het bezorgen van de bestelling, maar dit is goed opgepakt door Digital Warehouse en uiteindelijk heel vlot hersteld.
-----------------------------------
Digital Warehouse gebruikt een koeriersdienst. Dit is goedkoper dan TPG post (alles wordt verzekerd verzonden), maar je moet wel thuis zijn of het pakket op je werk laten bezorgen, want je kan het niet op het postkantoor afhalen.
Hier ging het fout bij mij. Ik was niet thuis en vond dus een kaartje in de bus met een telefoonnummer. Er bleken 2 mogelijkheden te zijn:
1. Pakketje ophalen
2. Nog een keer laten bezorgen
Ik heb gekozen voor nog een keer laten bezorgen op vrijdag, want het ophalen was niet echt aantrekkelijk (afstand, mogelijke tijden). Helaas kon men mij niet vertellen of dit dan 's morgens of 's middags zou gebeuren.
Toen ik hierover mijn ongenoegen kenbaar maakte aan Digital Warehouse, werd dit direct doorgespeeld naar de koeriersdienst en werd ik opgebeld door de koeriersdienst. Deze wilden dan wel even kijken of ze wat meer informatie konden geven en zouden mij later daarover terugbellen. Dit is helaas niet gebeurd. Voor het eerst hoorde ik weer van ze op vrijdag aan het eind van de middag met de mededeling dat het pakketje ondertussen alweer bij de afzender lag. Wat er precies fout is gegaan weet ik niet, maar ze zijn toen heel erg hun best gaan doen en hebben het uiteindelijk voor elkaar gekregen om alsnog het pakketje de volgende dag, zaterdagochtend, bij mij af te leveren.
Mijn indruk is dat zowel Digital Warehouse als hun koeriersdienst hun klanten serieus nemen.
Vooral Digital Warehouse staat erg open voor kritiek.
CITAAT:
- Ik ben overigens alleen maar blij dat u zo openhartig bent in uw feedback. We zijn nooit te oud om te leren zullen we maar zeggen! En daar profiteren onze klanten weer van.
Op donderdagavond had ik mijn bestelling gedaan. Ik kreeg direkt een mailtje met betalingsgegevens. Toen heb ik ook gelijk de betaling geregeld. Mijn bank heeft het geld direkt afgeschreven met rentedatum maandag (weekend ertussen :-( ), dus maandag had Digital Warehouse het geld. Ik kreeg dan ook maandag een mailtje dat mijn bestelling verzonden was met "Packs & Flowers".
Je kan de status van de zending volgen door een 0900 nummer te bellen (0,20pm). Dit heb ik niet gedaan, leek me niet nodig. De volgende dag had ik mijn bestelling thuis. Netjes in een doosje, opgevuld met van die "piepschuimrommel". Prima in orde en goedkoop.
edit: bestelling was 2x 256MB + 1x 128MB Kingston CF.
edit2: tekst aangepast/uitgebreid