De nuancering die ik hier aan kan meegeven is dat mij meegedeeld is dat er geen andere iPad's meer in voorraad zijn. Om de vergissing van de 3g te herstellen zou dit enkel op retour/restitutie uitkomen. Het voelt niet als compensatie, het is een fanctionaliteit die ik niet besteld heb en waar ik niet om heb gevraagd en niet zal gebruiken. Kwam er pas achter nadat het apparaat uit de verpakking was gehaald en de software/installatie was opgestart. In de mail van de klantenservice staat dat retour dan niet meer mogelijk is...Overigens is de nagezonden adapter, omdat er een buitenlandse variant in de doos zat niet een apple-original. Apple werkt op basis van design en de nagezonden grijze USB-adapter van Hama heeft veel weg van een lelijke Nokia telefoon-oplader en dat matcht niet echt/echt niet bij het design van Apple. Ondertussen heb ik op eigen kosten en voor eigen rekening elders een Apple powerplug (EU) besteld. Met enige omwegen is het uiteindelijk allemaal wel goedgekomen. Helaas is/wordt DigitalWarehouseXL niet mijn 'huisleverancier'. Kennelijk verschillen we over de interpretatie van de feiten en de uitwerking daarvan. De klant wil eenvoudig dat wat besteld is, anders had ik wel wat anders / ergens anders besteld. Ik heb wel het idee dat de klantenservice er steeds hun best voor hebben gedaan maar ze niet hebben kunnen ze niet leveren maar dat is wel wat de klant verwacht leveren wat bestelt is. Dat is ondernemersrisico wat niet bij de klant gelegd moet worden.
Bij deze online winkel heb ik een Samsung SEF42A flitser besteld, vanwege de scherpe prijs. Een overzichtelijke site met een gemakkelijk bestelsysteem. Niks mis mee.
De flitser heb ik een dag na bestellen mogen ontvangen, en was stevig en netjes verpakt.
Afgelopen maandag twee iPad2 -16GB in de zwarte kleur besteld.
Volgens de website in voldoende voorraad om te leveren.
Ben de volgende dag gebeld dat helaas.......de voorraad niet toereikend was (ja sorry niet mijn probleem!).
als alternatief wordt er geleverd: 1x zwart en 1xwit.
Dit is per email nogmaals bevestigd.
Op de bijgeleverde factuur staat ook nog eens 1x zwart + 1x wit.
En wat denk je bij aflevering 2x wit! grrrrrrrrrrrrr
Als ik dat had geweten had ik niet bij deze toko besteld.
In het geheel niet betrouwbaar, zowel niet de voorraadstatus, de handeling door de klantenservice en de aflevering!
De bestelling is op tijd geleverd.
Aftersales
Zoals eerder genoemd is telefonisch de bestelling voorafgaand aan de levering gewijzigd. Echter de uiteindelijke aflevering bleek weer anders te zijn en niet in overeenstemming met de factuur.
Ik zal hier nooit meer bestellen en raad andere aan dat ook te niet meer te doen!
Hier is toch wel een kleine nuancering op z'n plaats...
Ja het is inderdaad mogelijk dat 2 klanten vlak achter elkaar het laatste exemplaar van een bepaald artikel bestellen. Hieraan wordt gewerkt. We hebben daarom contact opgenomen met u of u i.p.v. een zwart een wit exemplaar mocht krijgen. Daar stemde u mee in.
Vervolgens is er door een administratieve fout geen zwarte 16GB versie geleverd maar een witte 16GB + 3G versie. Dit exemplaar is ruim 100 euro duurder. Omdat dit onze fout was hebben we hier niet flauw over gedaan. We hebben u evenwel de mogelijkheid gegeven om de boel terug te sturen. Van die mogelijkheid heeft - begrijpelijk - geen gebruik gemaakt.
Dus ja, we hebben fouten gemaakt - waarvoor excuus - maar daar bent u uiteindelijk niet slechter van geworden...
Bestelde bij Digital Warehouse XL een Accu voor een camera. Goede prijs en een goede winkelreputatie bewogen mij tot de aankoop bij deze shop. Website zag er keurig uit en het mailverkeer vond vlot en correct plaats.
In eerste instantie wilde ik deze laten bezorgen bij het filiaal in Velserbroek. Dit omdat de optie TNT Post niet klikbaar was en bezorging via UPS alleen mogelijk was. Om bezorgkosten te besparen en om te voorkomen dat ik het pakketje op tijd had (UPS bezorgt niet op zaterdag) koos ik dus Velserbroek. Ik verwachtte (mijn aanname) dat een onderlinge levering zo gepiept was. Wat bleek achteraf? Ik bestelde op op woensdag de 14e en later begreep ik van de medewerker dat ik het product pas dinsdag de 20ste in handen kon hebben (winkel gesloten op maandag). Over de snelheid van een onderlinge levering kon ik zo snel niks vinden, maar krap een week vind ik toch echt te lang. Op advies van een medewerker bestelde ik vrijdag de 16e het product maar online via bezorging. De medewerker zei dat bezorging via TNT wel mogelijk was en dat als het meezat ik de accu zaterdag nog had. Uiteindelijk bleek dat bezorging via TNT/PostNL eerder ook mogelijk was, het staat alleen wat onduidelijk in de bestelprocedure (mijns inziens). Uiteindelijk was ik erg gelukkig toen ik het product zaterdag inderdaad mocht ontvangen. Hoewel ik de verzendmethode (PostNL) wat onduidelijk vond en de onderlinge levering wat traag naar mijn mening toch nog een goed gegeven...
Dit was een van de weinige winkels die de Sony A65 redelijk snel kon leveren.
Duidelijke website. Levertijd wordt ook goed aangegeven. Kreeg netjes een bevestiging van mijn bestelling per e-mail.
Er wordt snel gereageerd op vragen per e-mail. Ook telefonisch werd ik netjes te woord gestaan. Qua prijs van mijn product was deze winkel het minst duur.
Heb mijn product in de winkel in de Velserbroek afgehaald.
Mijn bestelling moest uit hun externe magazijn komen. Van te voren gevraagd wanneer zij het product in de winkel zouden verwachten. De verwachte levertijd bleek achteraf ook correct.
De e-mail dat het product af te halen was heb ik (nog) niet ontvangen (had zelf op de verwachte dag van levering even naar de winkel gebeld zodat ik zeker wist dat mijn bestelling er ook zou zijn).
EDIT: inmiddels de e-mail ontvangen dat het product af te halen is. Deze is echter na sluitingstijd verzonden. Dus goed dat ik even had gebeld ipv te wachten op de e-mail.
Prima site, Inderdaad, voor 17:00 besteld en de dag erna al binnen.
Goede hulp na een probleem met de site wat uiteindelijk aan mijn eigen browser (firefox) lagMoo
Mooi op tijd. Binnen een dag geleverd, en goed verpakt.
Ik was op zoek naar de NIKON AF-S DX 35mm F1.8G. Ik kwam via de pricewatch uit op Digital Warehouse. In de winkel (in Amsterdam) was ik een keer geweest, maar ik had nog geen ervaring met het bestellen via de website. Geen enkele probleem. Zeer gemakkelijk.
Ik kon zelfs deze lens zelf ophalen in de winkel, scheelt natuurlijk de verzendkosten. Na de bevestiging van mijn order (via e-mail), werd ik ook op de hoogte met statusupdates (ook via e-mail). Let wel bij het ophalen betaal je aan de kassa ipv internet. En ze houden je bestelling vast voor 5 dagen. Ook dat wordt netjes meegedeeld.
Ook ben ik zeer tevreden wat je allemaal voor opties krijgt op je account (Mijn Digital Warehouse).
Overzichtelijke site, uitgebreid assortiment in voorraad, vlotte levering én goede communicatie voor en na.
Was opzoek naar een Sigma 50mm 1.4 prime voor Mijn Canon 7D. Bij Digital Warehouse was deze het goedkoopste, en heb deze daarom daar besteld. Goede duidelijke site, niks op aan te merken.
Levertijd was volgens de website 3-5 werkdagen, maar had er geen haast mee, dus geen probleem.
Had 21-09 rond 17:00 de bestelling geplaatst. De levertijd bedroeg 3-5 werkdagen. Viel dus mee dat de bestelling op 23-09 al verstuurd kon worden (kreeg ook netjes T&T link). De volgende dag stond zat er tussen de pakketjes ook een pakje van Digital Warehouse, klein kartonnen doosje, opgevuld met papier. Prima in orde.
Aftersales
Na het open maken viel me op dat de bijbestelde filter niet helemaal in orde was, het glas zat er los in. Kon dit zelf wel repareren door het metalen stripje achter het glas wat in een geultje te duwen, maar helemaal mooi was het niet.
Na een paar dagen viel me op dat het filter glas nog steeds los zat. Ook de filter ging er zeer lastig af, dus een RMA aangevraagd.
Binnen een paar uurtjes mailtje terug met retour adres en excuses. De zelfde dag heb ik het filter opgestuurd, en 2 dagen later kreeg ik keurig een nieuwe in huis, samen met een (geschreven) excuses.
Heb wel vaker RMA's gehad met hardware, maar moet eerlijk zeggen dat het dit keer prima is afgehandeld, zonder onnodig lange wachttijden.
Ik verwacht dan ook geen problemen met het retourneren van de verzendkosten, kortweg:
Prima service!
Zondag Apple iPod Shuffle 2GB besteld. Maandag verstuurd. Dinsdag en woensdag aangeboden, maar niemand thuis. Donderdag zelf opgehaald. Snel en simpel dus. Ik ben tevreden.
Goed verpakt, volgende dag verstuurd. Helemaal OK.
Duidelijke site, voorraadstatus klopt en genoeg informatie bij het product. Ook de prijzen zijn goed te noemen.
Verzending is op werkdagen voor 17.00 besteld de volgende dag in huis. Dit maakten ze ook waar. Maar ik kreeg een mailtje dat het niet op voorraad was en vanuit een extern magazijn zou komen, maar op de website stond nog steeds dat het product op voorraad was. Ik heb daarom een mail gestuurd, hierop kreeg ik snel antwoord, het was een foutje, kan gebeuren.
Al meerdere malen wat gekocht (winkel Amsterdam) en daar is weinig mis mee. Mooie winkel, je wordt prima geholpen, er is veel op voorraad en voor mij dichtbij
Eén keer iets laten opsturen want het was niet op voorraad in de winkel (product was net nieuw en stond nog niet op de website).
Paar dagen later werd het netjes verpakt afgeleverd.
Besteld een Lacie Firewire expresscard voor een goede prijs, en op te halen in de winkel. Ik kon het produkt de volgende dag al ophalen. Ook werd ik gebeld, dat het pakketje was binnegekomen. Heel netjes van Digital Warehouse!
Opgehaald, alhoewel verzend kosten zijn laag.
Eenvoudige website. Snel gevonden wat ik zocht. Eergisteren besteld, gisteren binnen. Betaald via iDEA (nou ja, me ouwe heer dan ;-)
toppie verpakt. Reklame voor Kieskeurig r bij, maar ik had het produkt via Tweakers gevonden...
Ik had voor een bepaald weekend gemaild hoeveel voorraad ze hadden van een Sigma 17-50. Op vrijdagmiddag was dat er een. De prijs was die week omhoog gegaan van 582 naar 589. Nou ja, meeste winkels waren in prijs omhoog gegaan dus kan wel. Maandagochtend kijk ik op de website is er weer een tientje bij gekomen...terwijl ze geen nieuwe lenzen hebben ingekocht ofzo want het was weekend dus inkoop was nog hetzelfde
Om 10:00 bel ik om te vragen of dat 10tje eraf kom, dan zou ik hem meteen komen halen. Tenslotte was de inkoop niet hoger geworden ofzo. Maar dat kon niet want de prijs op de website was zoals die was...
Prima, ik zat al te twijfelen tussen DW afhalen of Foto de Vakman opsturen. Foto de Vakman heb ik hem nu 21 euro goedkoper én aan de deur afgeleverd. Als ze nou nieuwe lenzen hadden gekocht met hogere inkoop dan was het niet meer dan logisch geweest. Maar dat is niet het geval (weekend) en ook bij Sigma heb je 3 jaar garantie (DW geeft dat van zichzelf).
De prijswijziging van 582 naar 589 was omdat we verzendkosten nu op artikelniveau hebben uitgezet (deze was in eerst in de prijs verrekend).
Verder is het zo dat voortdurend - ja ook in het weekend - onze prijzen worden aangepast o.b.v. prijswijzigingen van de leverancier of vanwege marktomstandigheden. Vaak gaan de prijzen naar beneden (en dat hoor je natuurlijk niemand over ;-) soms helaas ook omhoog.
Tenslotte: Ook "onze" Sigma lenzen worden natuurlijk ook met 3 jaar Sigma garantie geleverd.
Ja, zoals ik al zei snap ik dat wel als je de lenzen voor een hogere prijs moet inkopen. Máár jullie hebben een exemplaar op voorraad liggen. Dus het is niet zo dat je tov afgelopen vrijdag ineens meer hebt moeten betalen voor de lens. Waarom ik dat dan wel moet dat kan alleen maar speculatie zijn. Ik heb wel mijn ideeen maar misschien zijn die fout. Of heeft Sigma jullie zaterdag gemaild dat ze achteraf een tientje extra voor die lens die jullie al hebben, willen?
En ik weet dat ook jullie 3 jaar garantie hebben. Ik bedoelde te zeggen dat de 3 jaar garantie op alles een mooi initiatief is, maar in het geval van deze lens geen reden om hem specifiek bij jullie te halen omdat je via elke winkel 3 jaar krijgt van Sigma als je de lens registreert.
Ik had op 05-02-2011 een CANON EF-S 17-55/2.8 IS USM lens voor 745,- besteld. Vervolgens order bevestiging ontvangen.
Op 07-02-2011 ontving ik een E-mail met de mededeling dat mijn bestelling geannuleerd was omdat de leverancier de prijzen had verhoogt en men de lens niet meer kon leveren voor de door mij bestelde prijs. (Zie hieronder)
Voor mij is dit dus duidelijk een onbetrouwbare toko.
NVT
Aftersales
Dit is aftersales volgens digital warehouse xl:
Onlangs heeft u een bestelling geplaatst via onze website voor artikel 2621074 Canon EF-S 17-55mm F2.8 IS USM.
Dit artikel stond ten tijde van bestellen in backorder bij canon en dan helaas ook niet vanuit voorraad leverbaar.
Vandaag heeft Canon ons aangegeven een prijswijzigingen in het assortiment objectieven door te voeren,
waardoor wij helaas genoodzaakt zijn ook de verkoopprijzen hierop aan te passen.
Dit heeft tot gevolg dat het door u bestelde objectief helaas niet meer geleverd kan gaan worden voor de prijs waarvoor u de bestelling heeft geplaatst. Om deze reden hebben wij uw bestelling dan ook moeten annuleren.
De nieuwe verkoopprijs bedraagt ¤ 929,- inclusief btw.
Indien u het objectief geleverd wilt hebben voor de nieuwe verkoopprijs, verzoeken wij u vriendelijk hier een nieuwe bestelling voor te plaatsen. Dit kan via onze website www.dwxl.nl
Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak!
Digital Warehouse - shoot.to.live live.to.shoot -
Afdeling Klanten Service
Voorafgaand aan de bestelling van de Veleron Monopod via email een aantal vragen gesteld waarop vlot en inhoudelijk is gereageerd. Informatie op de website over het product is voldoende, de prijs concurrerend.
Bestelling is te betalen via Ideal, wordt snel bevestigd en via track en Trace te volgen. De aflevering door TNT is probleemloos verlopen.
Bestelling verloopt vlot, jammere is dat je niet met credit card kan betalen of bvb met paypal.
Hierdoor moet je vanuit België iets langer wachten tot je overschrijving verwerkt is.
UPS, gegarandeerde levering binnen 24u? 't Zal nipt geweest zijn, de 21e omstreeks 17u bericht gekregen dat de 22e mijn levering ging gebeuren.
Uiteindelijke levering de 23e ... met een korreltje zout te nemen dus ...
Beste Stefan,
Bedankt voor je feedback!
Aan credit cards/Mr Cash wordt gewerkt.
Verzending binnen 24 is voor TNT zendingen binnen Nederland. Hoewel Belgie vaak ook binnen 1 werkdag lukt, kunnen we dat niet altijd garanderen.
Op 23 Oktober een SeaLife DC1200 Elite besteld bij deze winkel. Op de site stond tijdens de bestelling netjes dat het product niet op voorraad was en dit speciaal besteld moest worden. Ik heb na de bestelling wel meteen een mail gestuurd met de vraag wanneer ik het product dan wel kon verwachten, hierop kreeg ik als antwoord 5 á 10 werkdagen.
9 November (en dus 11 werkdagen verder) helaas nog steeds geen bericht gehad, dus nogmaals de vraag gesteld wanneer de levering verwacht werd. Hierop kreeg ik redelijk snel antwoord (binnen 24 uur) reactie dat deze 11 of 12 november geleverd zou worden. Tot mijn vreugde kreeg ik op 11 november inderdaad een bevestiging dat het product was verzonden. Perfect is beter, maar al met al keurige communicatie en werd de als tweede gegeven leverdatum inderdaad nagestreefd.
Alles werd in een stevige doos aangeboden. Zoals het hoort.
Aftersales
Geen ervaring mee, dus geen oordeel.
Overzichtelijke site, bestelling ging makkelijk en je hoeft geen account aan te maken. Vooral aan dat laatste kunnen anderen een voorbeeld nemen.
Snel verzonden, goed verpakt, dus op tijd heel aangekomen.
Aftersales
We waren zo handig geweest een Sigma EF-530 flitser te bestellen voor een Sonyu-camera, maar moesten Canon hebben. Gelukkig staat er bij Sigma "For Sony" op de doos.
Direct contact opgenomen en ruilen was geen enkel probleem. Ik ga er zaterdag langs. Vooralsnog erg positief allemaal.