bij de bestelling gaf ik een afhaaldatum op. na de mailbevestiging, die zeer snel binnen was, belde ik op of ik niet een dagje eerder langskon. dat was geen probleem. bij aankomst in de winkel lag mijn bestelling inderdaad keurig klaar.
vriendelijke mensen staan je te woord. het product ligt op voorraad als de website zegt dat dit zo is en de prijs is de laagste van Nederland. helemaal top! een aanbeveling dus.
n.v.t.
n.v.t.
Top zaak. Gisteravond een Panasonic FZ-18 klaar laten leggen middels de optie op de site. Van morgen op gehaald en hij lag keurig netjes klaar.
Verder ook nog een tasje voor de FZ-18 er kocht. Nette winkel en goede parkeergelegenheid. Voor mij zeker een aanbeveling.
Een woord, top!
N.v.t.
N.v.t.
Prima shop, gezien de prijzen en mogelijkheid tot afhalen heb ik hier mijn Tom Tom 920T gehaald.
Gereserveerd op de 28-12-07 en volgende dag afgehaald, netjes email bevestigingen dus ook top.
De winkel is wat klein, maar dat maakt niet uit als je alleen iets af komt halen.
Netjes factuurtje en uiteraard een out of the box werkende 920T.
Misschien dat mijn Nikon D300 hier ook wel besteld gaat worden
Onlangs heb ik voor de 2e keer iets aangeschafd bij topdeals. De shoproom van de winkel is niet heel groot, maar is gelukkig niet volgepropt met elektronica.
Na ongeveer 5 minuten werd ik geholpen. Ik merkte dat de verkopers veel tijd nemen om de klanten (indien nodig) uitgebreid te informeren over de producten en veel kennis van zaken hebben.
Bij het afhalen van de canon camera werd netjes getoond dat alles in de doos zat en werd er de mogelijkheid aangeboden om voor 25 euro de fabrieksgarantie te verlengen van 1 naar 4 jaar.
De prijs van de camera was de laagste in Nederland. Een geheugenkaartje had vergeleken met andere zaken een 'normale' prijs, maar je kunt als winkel natuurlijk niet overal de goedkoopste in zijn...
Ik heb geen gebruik gemaakt van de reserveringsoptie.
Topdeals is een goede zaak met vaak scherpe prijzen en vriendelijke verkopers. Een aanrader!
E-mails met vragen worden snel beantwoord en men blijft professioneel ondanks mijn iets wat satirische benadering. Aangezien het product op voorraad was kreeg ik dezelfde dag nog de bevestiging voor reservering en kon ik de image tank ophalen. In de winkel mocht ik hem even uitproberen met een meegebrachte CF kaart. Ondanks de dec drukte werd ik snel geholpen. De prijzen zijn scherp.
Ze verzenden niet. Wel reserveren en vervolgens afhalen.
niet van toepassing
Hoewel de site een beetje druk overkomt, zeker met de kerstlampjes in deze tijd van het jaar, werkt hij goed. Reserveren van een product gaat makkelijk en de prijzen zijn actueel. Vrijdagavond een product gereserveerd en ik werd zaterdagochtend om 9:15 meteen gebeld dat het gereed lag.
In de winkel de spullen opgehaald. Goede service! Ondanks dat het druk was, geen wachttijd. En goede aanvullende aankoop en gebruik adviezen.
Helaas voor mij niet direct om de hoek, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Ze verzenden niet. Wel reserveren en vervolgens afhalen. Dat werkte prima.
Aftersales
Goede gebruiksadviezen van de aankoop in de winkel. Verder nog niet nodig gehad.
Zie mijn voorgaande posting van 1 september. Alleen dit keer goed ipv zeer goed omdat de door mij gekochte lens niet meer op de site wordt getoond, maar, bij navraag via email, wel degelijk in voorraad is. De in de Pricewatch bij Topdeals voor deze lens vermelde prijs is 51 Euro hoger dan de door mij vanavond betaalde prijs
Gisteren dus per email geïnformeerd wanneer men de lens weer op voorraad verwachtte, aangezien deze niet meer op de site getoond werd. Binnen 10 minuten een mail terug met de mededeling dat men ze net weer binnen had gekregen. De stuntprijs van vorige week werd vervolgens na weer een email van mijn kant geoffreerd, waarop ik per kerende email een exemplaar reserveerde.
Wederom lag het gereserveerde bij bezoek aan de winkel keurig klaar en werd het nog even uit de doos gehaald en overhandigd ter inspectie.
Al met al wederom een topprestatie van Topdeals. Zorg svp alleen dat de site beter up-to-date is in de toekomst.
Topdeals verzendt niet. Via de site is reserveren mogelijk, waarop de goederen in de winkel kunnen worden opgehaald.
Het was een prettige verrassing om een zaak bij mij in de buurt te vinden waar de door mij gewenste lens te koop was voor een zeer goede prijs. Aangezien de kwaliteitscontrole van lenzen tegenwoordig nogal te wensen schijnt over te laten had ik geen zin om hem naar 'verweggistan' te moeten opsturen in geval van problemen. De site van Top Deals geeft de indruk dat je met een dozenschuivende prijsstunter te maken hebt. Dit is echter beslist *niet* het geval: er wordt in de winkel ruim de tijd voor je genomen. De spullen worden even uit de doos gehaald, er wordt de nodige uitleg gegeven en ik mocht de lens even uitproberen op mijn camera. Het personeel heeft ook echt verstand van zaken.
's Ochtends via de site de lens gereserveerd. Per ommegaande een automatische bevestigingsemail teruggekregen, even later gevolgd door nog een email met de melding dat het gevraagde inderdaad op voorraad en voor me apart gelegd was tot en met de volgende dag.
Top Deals gaat mij zeker terugzien bij de aanschaf van mijn volgende lens!
Top Deals verzend niet, je kunt via de site slechts reserveren en de apparatuur daarna in de winkel ophalen.
Aftersales
Nog geen ervaring mee, maar gezien mijn ervaring bij aankoop in de winkel heb ik daar alle vertrouwen in, mocht ik after sales service nodig hebben.
Prima zaak. Geen poespas maar gewoon op de site kijken of een product op voorraad is en dan een reserveren. Heb 's ochtens een Canon lens gereserveerd en ik kreeg direct bericht dat hij tot een bepaalde datum voor mij klaar lag. Dezelfde dag nog langs gereden om hem op te halen.
Goede benadering van de klant. Even een praatje over de hardware en wat tips voor onderhoud en niet domweg afrekenen en wegwezen.
De naam en website leken mij in eerste instantie wat malafide maar na het lezen van deze reviews en zelf langs geweest te zijn kan ik wel spreken van een bonafide toko (gasten, geef je website een profi uiterlijk, komt een stuk beter over).
Doen niet aan verzenden
Overzichtelijke site, snelle bevestiging dat de camera voor me gereserveerd was (ze versturen niet). In de winkel bij het ophalen keurige uitleg over de inhoud van het pakketje en om te laten zien dat alles ok was.
Topdeals Zeist doet niet aan verzending.
De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Er wordt ook uitdrukkelijk vermeld dat men geen spullen verstuurd en waarom er geen spullen verstuurd worden.
Op opmerkingen bij bestelling wordt helaas slecht gereageerd, maar aan de andere kant wordt dat ruimschoots gecompenseerd door het personeel in de winkel. (Inderdaad, de website hoort bij een ouderwetse brick&mortar winkel in Zeist.)
De mensen in de winkel weten waar ze over praten en ook als je wellicht minder goed wil luisteren, nemen ze toch de tijd om je uit te leggen wat echt belangrijk is.
Daarnaast is er ruimschoots de tijd om te controleren of alles wat in de doos behoort te zitten, er ook in zit, er wordt bij twijfel uitgelegd wat bepaalde zaken zijn. Zo bestelde ik een Nikon D50 camera en daar zitten standaard twee CD's bij. Men legt netjes uit dat de ene CD de handleiding bij de software is, terwijl de tweede CD de software zelf bevat.
Op het moment dat ik op zoek was, kon ik geen leverancier vinden die deze camera aan bood voor een lagere prijs, gezien mijn randvoorwaarden. (Een echte winkel, waar ik het product vast kon houden en controleren voor de aankoop.)
Producten worden niet verzonden. Dit is duidelijk vermeld op de website, inclusief de redenen daarvoor.
Ik was op zoek naar de Nikon D50 in het zwart. Via Tweakers.net kwam bij Topdeals terecht. Goede overzichtelijke website en de voorraadaanduiding op website kwam overeen met de werkelijke voorraad. De prijs voor de D50 is één van de laagste in Nederland. Ik heb meteen de D50 laten reserveren en heb 'm dezelfde dag opgehaald.
Bij BCC is de camera nog goedkoper, maar ja bij BCC is de kennis van fotografie nihil en met de service van BCC heb ik niet zo'n goede ervaring.
Aangezien de shop niet verzend geen oordeel.
Ik heb hier een Fujifilm Finepix A345 camera besteld (voor een kennis).
Alles bleek op voorraad te zijn, de website vond ik niet erg overzichtelijk,
want ik kon geen soort winkelmandje ontdekken,
waarin ik kon zien wat ik precies besteld had.
Toen heb ik maar even gebeld, die verkoper had al door dat ik
waarschijnlijk maar 1 camera had willen bestellen.
Hij vertelde dat alles al klaar lag
Dat was wel heel erg snel.
Die kennis van mij is diezelfde middag nog langsgeweesd.
Hij is net als ik, zeer tevreden.
Wel apart dat ze niks verzenden, alleen afhalen,
maar dat is geen probleem voor mij, ik woon daar niet ver vandaan.
Goede website, actueel zelfde prijzen als in de winkel.
Aftersales
Na thuiskomt miniscuul krasje in UV filter, terug geweest zonder problemen geruild. Geen bonnen hoeven laten zien, geen ingewikkelde formulieren invullen gewoon omruilen en nog wat extra uitleg. Binnen 5 minuten weer buiten, super, service zoals je het graag zou hebben dus.
Donderdag 4 augustus mijn Canon 20D + Sigma 18-200 + 1GB CF opgehaald (maandag besteld). Meteen maar een extra accu en tas meegenomen.
Uitstekende algemene indruk. Verzorgde en makkelijke site, je ziet snel of iets op voorraad is.
Minpuntje: volgens mij staat niet alles op de site, maar een mailtje en/of een bezoek aan de winkel volstaat. Snelle en heldere respons op mails.
Lage prijzen!
Geen gebruik van gemaakt.
Aftersales
Adequate beantwoording van vragen per mail/telefoon. Prettige bediening in de zaak met duidelijk en goed advies, to the point en terzake kundig. Men neemt de tijd, ondanks vakantie en meerdere mensen in de zaak.
Heb op 2 juni via de website een Nikon D70 body (NL) gereserveerd en had binnen het uur zowel een bevestigingsmail als een telefoontje van TopDeals ontvangen.
De volgende dag naar Zeist gereden en de camera opgehaald. Met ter zake kundig personeel de camera en toebehoren kunnen controleren, pinnen en als tevreden klant op huis aangegaan.
Men dient de artikelen zelf af te halen in Zeist, voordeel hiervan is dat je de goederen eerst kan bekijken voordat je ze koopt.
Aftersales
Na drie dagen gebruik gaf de D70 de geest...
TopDeals gebeld en probleem voorgelegd. Reeds na een minuut lag er al een verse body voor me gereserveerd!
Later in de week weer naar Zeist gereden en de hele handel zonder enig probleem kunnen omruilen.
De prijzen liggen ver beneden de normale "dixons" winkelprijs. De winkel is makkelijk bereikbaar. De website is aardig compleet, ik mis alleen de fototassen.
Je moet de spullen afhalen, ze sturen niks op. Dat is een nadeel als je van ver moet komen. Woon je in de buurt, zoals ik, is het geen enkel probleem.
Aftersales
Ik heb een verzekering voor mijn camera afgesloten waarbij er door de winkelier werd gewezen op de kleine lettertjes. Daarnaast had ik een snellere en duurdere CF kaart besteld, dit bleek overbodig en kreeg het advies een goedkopere te nemen.
Afgelopen weekend bij Topdeals een Fujifilm 5500 digitale camera aangeschaft. Ik had niet via de site gereserveerd maar er was gelukkig nog een exemplaar voorradig.
Nette winkel, strakke prijzen voor hardware met Nederlandse garantie en handleidingen, en een winkel waar je de hele week terecht kan. Daarnaast heeft men er vriendelijk en wat vooral belangrijk is... bekwaam personeel met verstand van zaken. Ik had op www.dpreview.com al flink wat testen gelezen en het personeel wist waar men over praatte.
Ik ben later die dag nogmaals teruggegaan naar Topdeals voor de aanschaf van een digitale videocamera (na ook nog even gekeken te hebben bij een "Ik ben toch zeker niet gek" filiaal in Utrecht waar ik gillend ben weggelopen). Uiteindelijk ook de Canon MVX200i bij Topdeals gekocht.
Ik wil nog een opmerking maken over de service van deze winkel want die vind ik namelijk grote klasse!
Nadat ik op zaterdag de Canon MVX200i had aangeschaft bij Topdeals las ik op maandag dat de Canon MVX200i bij Dixons voor 100 euro minder werd aangeboden (model ging er uit, dat wist ik en vond ik ook geen probleem).
Aangezien ik de video camera net had aangeschaft en nog niet had gebruikt had ik deze natuurlijk bij Topdeals terug kunnen brengen. Na overleg met Topdeals en nadat zij het een en ander hadden kunnen verifieren bij Dixons hebben ze me toen het verschil (100 euro) alsnog terug gegeven!
Dit terwijl de Canon MVX200i bij Topdeals al ruim 100 euro goedkoper was dan alle andere winkels waar ik daarvoor was geweest.
Ik vind dit echt grote klasse temeer daar ze hiertoe niet verplicht zijn omdat ze geen "laagste prijs garantie hanteren" omdat zoals ze zelf ook aangeven op hun website dat betekend dat alleen de oplettende mondige klant wordt "beloond" met een lage prijs, terwijl de rest dus dan dus te veel betaalt. Daarnaast is het bij de grote winkel ketens met "laagste prijs garantie" nog maar afwachten of je ooit je geld terug krijgt omdat in de kleine lettertjes vaak staat dat aanbiedingen van anderen zijn uitgesloten en ook internet winkels.
Topdeals hanteert gewoon standaard lage prijzen waar iederen van profiteert en dat heb ik ervaren.
Let op: Ze zijn dit natuurlijk niet verplicht...
Vandaag een Coolpix 4600 aangeschaft. Via de site gereserveerd. Had binnen 3 minuten een belletje dat ze er eentje voor me hadden klaargelegd. Later in de middag opgehaald. Prima service en een scherpe prijs.
Na voorselectie van een paar digitale camera's via Internet, afgelopen maandag bezoek gebracht aan TopDeals, vooral omdat het een van de goedkoopste aanbieders voor mijn selectie wasm en niet ver van waar ik woon. Geen 'reservering' gepleegd zoals op hun site aanbevolen, gewoon op de bonnefooi binnen gestapt.
Hulp en uitleg voor de uiteindelijke selectie was uitstekend. Mijn voornamelijk technische vragen over pro's en con's van de verschillende camera's werden goed beantwoord, geen bla-bla, zakelijk maar niet kortaf en dat staat me wel aan. Uiteindelijk op een Olympus C-765UZ uitgekomen.
Twee dagen later werd de prijs van 288 naar 277 Euro verlaagd. Een mailtje met mijn teleurstelling werd snel beantwoord en men bood mij ter compensatie een tweede accu aan (die ik toch al wilde kopen) voor 10 ipv 25 Euro. Niks te klagen dus!