Hoofdcategorieën

Website http://www.cameranu.nl
E-mailadres info@cameranu.nl
Telefoonnummer 0527-690404
KVK 39083060
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, iDeal, Pinnen bij afhalen, Vooruitbetalen bij afhalen, Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Alle verzendingen algemeen € 6,50
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 552 prijzen
Prijsindex 91,0 (9,0% onder gemiddeld)
91,0 (9,0% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

CameraNU.NL biedt zowel de consument als de zakelijke gebruiker een uitgebreid assortiment van digitale fotoapparatuur en bijbehorende accesoires aan. Onze formule bestaat uit een zeer scherpe prijs gecombineerd met een hoog service niveau. Twijfelt u nog over uw aanschaf? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Dit kan per email, telefoon en uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel. De koffie staat klaar!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 & 14.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 10.00-15.00

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
52 Algemeen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
42 Verzending Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed
8 Aftersales Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed

«  1  2  3  »Resultaten 1 t/m 20 van 52
Gepost door Niky, woensdag 9 juli 2008 09:41
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

CameraNU is een fijne webshop om zaken mee te doen. Ze zijn duidelijk in wat ze aanbieden (overzichtelijke webshop met prijzen, betrouwbare indicatie op levertijd e.d.) en hebben een breed en scherpgeprijst aanbod.

Er geldt: voor 16.00 besteld, op voorraad en vooruit betaald => de volgende dag in huis. Uit vorige bestellingen is gebleken dat 16.00 niet helemaal klopt, ik heb ook wel eens na 17:00 besteld en alsnog had ik de spullen de volgende dag in huis! Goed verwachtingsmanagement is het halve werk, zeg maar.

Zodra de bestelling is afgegeven aan TNT krijg je via e-mail een T&T nummer.

Het spul zit altijd stevig en goed verpakt (die lui weten wat ze doen).

Gepost door marcieking, zondag 6 juli 2008 00:19

Nette verzorgde site. Zoeken naar producten zou iets handiger kunnen, de indeling in merken is vrij star zo. Prijzen zijn goed, en ze hebben aardig wat op voorraad.

Alles zat netjes ingepakt in een doos met ruim voldoende verpakkingsmateriaal. Het gevoelige, glazen filter zat daarnaast met nog eens extra bubbeltjesfolie omwikkeld.

Gepost door COMPUTERNERDNR1, zaterdag 5 juli 2008 20:30
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Duidelijke site met goede prijzen voor o.a. de Sony DSC-H10 die ik hier besteld heb. Ook heb ik er een Memorystick van 2GB bij besteld.
Enige is dat ze er van mij wel bij hadden mogen vermelden dat je een 4GB memorystick kon bestellen voor de prijs van een 2GB via cashback van sony. Dat levert voor Cameranu dan sowieso ook meer op toch als ik een 4GB memorystick bestel...

Op donderdagavond besteld. Zaterdagmiddag in huis. Sneller kan gewoon niet!

Gepost door golfdiesel, vrijdag 4 juli 2008 12:18
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Snelle communicatie, netjes te woord gestaan aan de telefoon.
Snel antwoord op emails.
Bevestiging kwam ook snel binnen via email.
De prijzen zijn goed.

Ik heb de bestelling zelf afgehaald, iets wat ik bij grotere aankopen altijd doe en op zo'n manier weet je ook wat meer van de winkel en het personeel.

Bij het afhalen moet je wel even geduld hebben als er een paar mensen voor je zijn want het personeel neemt ruim de tijd voor de klanten en daar kan je alleen maar positief over zijn.
Tijdens het wachten kan je rustig een kop koffie drinken en ze hebben iets wat bij veel winkels ontbreekt en wat toch wel prettig is, namelijk een net en schoon toilet voor de klanten.

Nog niet nodig gehad.

Gepost door _Chris_, vrijdag 4 juli 2008 11:40

Duidelijke overzichtelijke site, met af en toe zeer leuke aanbiedingen.

Ik was op zoek naar een grip voor een Nikon D50, en deze was hier een stuk goedkoper dan overige shops!

in een nette, stevige doss verpakt, met voldoende beschermingsmateriaal. Top!

Maandag besteld, dinsdag geleverd!

Gepost door firestarz, dinsdag 24 juni 2008 16:00

Ik had intresse in een DSLR, na wat navraag op het forum ben in gegaan voor de Canon 450D, prachtige camera. Cameranu kan deze voor een hele schappelijke prijs leveren. De site is overzichtelijk en geeft genoeg informatie mbt de producten.

Bestelt op woensdag 1 minuut voor 4, kwartier later kreeg ik bevestiging van betaling. Mijn eerste gedachte was dat het pas de volgende dag gestuurd zou worden, maar ze hebben het toch nog verwerkt, echt prettig.

Track&trace gehad en volgende dag (donderdag) al in huis. Geleverd in een stevige doos met ruim verpackingsmateriaal eromheen.

Aftersales

Helaas blijkt de camera stof te hebben, wat duidelijk zichtbaar is in het oculair, heb met cameranu erover gemailt en mag langskomen. Hierover geef ik nog een update nadat ik geweest ben.

Gepost door Pinocheckio, dinsdag 10 juni 2008 21:19

Ik was op zoeken naar een printer en na wat zoeken kwam ik uit bij de Canan MP600R. Via de prijswatch zag ik dat deze bij Cameranu het goedkoopst was. (in België is alles stukken duurder) Direct besteld en de nodig informatie ontvangen via mail.
De website is heel duidelijk, veel uitleg, stockindicators die kloppen,...

Na een bevestiginsmail van ontvangst van betaling, kreeg ik diezelfde dag nog een mail dat het product verzonden was en de volgende dag stond hij aan de deur! En dat voor een internationale verzending!!

Gepost door njitter, maandag 9 juni 2008 08:12
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Ik wilde een Tamrac Velocity 7x tas kopen. Ik wilde de tas eerst zien en proberen met mijn eigen spullen. Bij CameraNU kon ik een bestelling plaatsen en aangeven dat ik hem in de winkel kwam ophalen. Zo wist ik zeker dat de tas er nog was als ik in de winkel kwam (Urk ligt voor ons niet om de hoek). Uiteindelijk bleek het maar goed ook dat ik hem had besteld want in de winkel zelf lag er geen meer.
Het was aardig druk in de winkel maar men werkte met een bonnen-systeem. Daardoor kon je zelf in de gaten houden wanneer je aan de beurt was en ondertussen een kopje koffie drinken en in de winkel rond kijken.
Uiteindelijk prima geholpen en als tevreden klant de winkel verlaten.

Gepost door David19x, dinsdag 3 juni 2008 11:14
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: geen

Het bedrijf heeft een goeie website en is heel transparant over zijn werking en prijzen. Ook de voorraden zijn uitstekend. Alles qua communicatie is in orde.
Alleen een punt dat de site nog iets beter zou maken: De geschiedenis van het order overzicht bijhouden lijkt me praktisch. Nu zie je alleen de laatste handeling (Of besteld, of betaald, of afgrond,...)
Bestelling: Sony dsc w300 en 1 gorillapad. Een vriend van me wou ook een Gorillapad en heb snel een mailtje gestuurd naar cameranu om er een extra bij te bestellen. Dit was geen probleem en de bestelling was binnen het uur aangepast.

Helaas kijk ik er tegen aan om te verzenden via TNT... Ik weet niet hoe het in Nederland zit maar voor verzendingen naar België heb ik steenvast problemen. Ook deze keer...Pakket verzonden door cameranu.nl; track&trace code gekregen maar die werkte 'weer' niet (ja ik weet dat je een dag moet wachten) Ook duurt een verzending naar België 1 dag, in mijn geval waren 4 werkdagen. (Aangezien ik niet wist wanneer ze gingen leveren moest ik 4 dagen thuisblijven....) Net iets te lang voor een koerierbedrijf waar je 11¤ betaald...
Helaas voor de webshop, na aanvraag wouden ze zelf bij een aankoop van +1000¤ geen uitzondering maken om te verzenden bij bv DHL of UPS. Jammer, zolang cameranu enkel de optie geeft om met TNT te verzenden zien ze mij niet meer terug.
Bestelling was goed verpakt en de rekening/factuur zat erbij. Alles verloopt uitstekend door Cameranu.nl, spijtig dat hun koerier steken laat vallen.

Gepost door Floor-is, woensdag 28 mei 2008 16:31

Op 28 februari heb ik een nieuwe Canon EOS 1D MarkIII gekocht bij Cameranu. Mijn 1D MarkII was overleden en omdat ik maar een paar dagen had voor ik weer een opdracht moest doen, had ik hem met spoed nodig. CameraNu was niet alleen erg scherp geprijst, maar gaf ook goed advies over te gebruiken schoonmaakspullen, CF/SD kaartjes en ik mocht hem in de winkel even testen (had zelf lenzen etc meegenomen).
Aanvankelijk wilde ik een 5D halen, maar die beviel me niet, de verkoper vond mijn opmerking over de 'sterk falende AF' en 'absoluut absurde plaatsing van de AF-punten' alsmede 'wat een enorm slecht schermpje achterop' niet echt tof, maar dat is vooral te omdat de verkoper zelf een 5D had/heeft.

Anyway, ik was al wel eens bij CameraNu geweest, maar in het oude pand. De nieuwe winkel is ruim, maar toch vol, ziet er verzorgd uit en het personeel hielp me uitvoerig. Het assortiment is ruim, zelfs als je voor de meer exotische spullen gaat (Pentax, Samsung, Sony etc.) De indruk was op mij in ieder geval meer dan positief te noemen.

Heb het product in de winkel getest en opgehaald, dus verzenden was er niet bij.

Aftersales

Heb ik gelukkig nog niet mee van doen gehad, zal ik waarschijnlijk ook nooit krijgen gezien ik garantie direct met Canon af kan handelen. (Ik ben CPN-lid waardoor ik reparaties vaak per direct kan laten uitvoeren, scheelt nogal gedoe en wachten.)

Gepost door bokos56, zondag 25 mei 2008 15:53

Via hun site op internet, welke zeer overzichtelijk is samengesteld, mijn bestelling geplaatst voor een Canon 40D kit incl. een aantal extra lenzen en andere accesoires. Aangegeven dat ik alles de komende zaterdag kwam afhalen. Binnen no time een orderbevestiging ontvangen en binnen 24 uur een status bevestiging dat alles aanwezig was en klaarstond om af te halen. Perfect geregeld dus. Voor 1 van de onderdelen, die op dat moment nog niet aanwezig was, werd mij apart een mail gestuurd of ik, gezien de samenstelling van mijn pakket, dat onderdeel wel nodig had. Volgens hen was dat niet nodig. Bleek ook zo te zijn. Keurig geregeld dus.

Omdat ik het in Urk heb afgehaald heb ik hier geen ervaring mee.

Aftersales

Ook hier heb ik geen ervaring mee, alles werkte perfect na uitpakken en installeren. Maar gezien de ervaringen van anderen zal dat ongetwijfeld vlekkeloos verlopen.

Gepost door Vliegvlug, donderdag 15 mei 2008 22:17
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

Duidelijke site, goed te navigeren.
Erg prettig is ook dat bij het product onderaan bijbehorende accessoires staan zodat je niet zelf op zoek hoeft naar het bijpassende tasje voor je nieuwe camera of de toner van je printer.

Pluspunt is ook dat je kan bestellen zonder meteen een account voor de site te hoeven aan maken.

Had een fotoprinter en twee inkt/papier sets besteld en dit was veruit het best verpakte pakket wat ik tot nu toe ontvangen heb en ik bestel vrij veel via internet.

Alles was in een zeer ruimte doos geplaatst en rondom en boven en onder goed opgevuld met luchtzakken. Er had bij wijze van spreken mee gevoetbald kunnen worden zonder de inhoud te beschadigen.

Aftersales

Na 24 uur deed de track & trace code het nog niet en informeerde ik via de mail bij cameranu.nl.
Kort daarop een antwoord, het was netjes na gevraagd bij TNT en er was inderdaad een storing.

Ook een tweede mailtje van mijn kant werd prompt beantwoord.

Gepost door wvexeltweakers, woensdag 7 mei 2008 19:30

Duidelijke site, scherpe prijzen, voorraad is ook echt op voorraad (en niet zoals bij steeds meer webwinkels: bij hùn leverancier op voorraad). Betalen met Ebay, statusupdates, track-and-trace.
Deze jongens weten hoe het moet!!! Dikke Dikke Plus!!!

Voor 16:00 betseld, is volgende dag geleverd volgens de site. Ook in mijn geval wordt dit waargemaakt. Daar hou ik wel van. Veel websites bloven veel, maar komen het gewoon niet na. Tevens is via Track-and-Trace te volgen waar je pakket is. Het artikel was niet apart in een extra doos verpakt, maar gewoon in eigen verpakking verstuurd. Is misschien zelfs wel slim: zijn de bezorgers er wat voorzichtiger mee.

Gepost door airliner, zaterdag 3 mei 2008 19:22

Vorige maand hier een onderwaterbehuizing besteld en nu een Nikon D40 met accessoires voor een zeer gunstige prijs. Website is makkelijk navigeerbaar en heeft een goed overzicht. Prijzen zijn echt extreem laag zeker als je kijkt naar de bijkomende service (zeer goed), dit zie je niet vaak! Verder hebben ze een duidelijk voorraad informatie systeem wat naar mijn idee accuraat is. Echt een super shop! Ga zo door!

Ik had zelf het verzend adres verkeerd ingevuld, waardoor het pakketje retour gestuurd werd. Kosteloos (!!!) werd het pakketje opnieuw opgestuurd naar het juiste adres! Verder was de bestelling zeer goed verpakt en opgevuld.

Gepost door Ruben074, donderdag 1 mei 2008 02:10

Duidelijke website, scherpe prijzen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zonder extra kosten betalen met ideal en volgende ochtend gelijk bevestiging hiervan.

De verzending ging snel. De dag na betaling is het verstuurd en de dag daarna afgeleverd.
Over de "verpakking" was ik minder tevreden. Het betrefde 2 printers en usb kabels. Deze waren zonder verdere verpakking met enorm veel tape aan elkaar getaped. Beide waren ook open geweest, terwijl maar in 1 de usb kabels waren gedaan. Waarom de andere doos geopend is geweest is onduidelijk. (RMA?)
De 2e printer was een kado, maar door de enorme hoeveelheid tape was de doos behoorlijk verpest. Vrij knullig dus om hier mee aan te komen...

Gepost door Flozem, woensdag 30 april 2008 19:34
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

CameraNu.nl heeft een simpele maar zeer overzichtelijke website. De voorraadstatus lijkt te kloppen gezien de korte tijd die tussen bestelling en ontvangst verstreek. Ik kreeg na mijn bestelling direct een orderbevestiging per email waarin nog eens wordt aangegeven of het artikel op voorraad is. Van de betaling via Ideal kreeg ik een dag later eveneens bevestiging.

Ik bestelde hier een Canon Pixma MP970 na verschillende reviews gelezen te hebben. CameraNu.nl was de goedkoopste. Later zag ik deze printer bij zowel de Mediamarkt als de Dixons staan voor 100 Euro meer!

De printer is via TNT track'n trace verzonden. Kun je gemakkelijk zien wanneer de printer aankomt. In mijn geval moest ik een dag langer wachten omdat de postbode natuurlijk net komt op een tijdstip waarop niemand thuis is...

De printer werd in de orignele verpakking geleverd. Deze is gelukkig robuust genoeg om handling door TNT te overleven. Ik neem aan dat CameraNu.nl zelf vooraf controleert of e.e.a. verantwoord is en zonodig voor betere verpakking verzorgt.

Aftersales

Hiervan heb ik geen gebruik hoeven maken. De printer geïnstalleerd en alles functioneerde direct.

Gepost door rvd4always, vrijdag 25 april 2008 22:44
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Aangezien ik een canon camera voor mijn moeder haar verjaardag aan het uitzoeken was, kwam ik via google terrecht op de duidelijk overzichtelijke site van camera nu.nl .
De camera die ik zocht was de canon digital ixus 70 welke ze tegen een zeer gunstige prijs direct konden leveren. Ze konden ook een pakket leveren waarbij er naast de camera een extra orginele canon batterij (760mah), orgineel canon camera hoesje en een 2gb ultra 2 San Disk geheugen kaart voor de prijs van 212,50 (inclusief 6,50 verzendkosten).
De betaling heb ik 23 april om ongeveer 17.00 uur gedaan met Ideal van de Postbank. Hierdoor kreeg ik het pakket op vrijdag tegen het middaguur aangeboden door tnt. Alle bestelde spullen waren aanwezig. Overigens kan je het pakket volgen via de track en trace code die je per e mail toegezonden krijgt door camera nu.nl . Al met al een snelle levering van de spullen. Als ik volgende keer weer iets nodig zal hebben zal ik zeker de site van camera nu.nl een bezoekje geven!

Snel en alle bestelde spullen aanwezig.

Gepost door midy922, donderdag 24 april 2008 15:15

Maandagochtend bestelt, dinsdagmiddag geleverd door TNT.
Perfecte service lijkt mij.
Na bestelt te hebben en betaalt via Ideal(zonder extra kosten!) een mailtje gehad dat als het produkt op voorraad is, en dat was ook zo, je 's middags tegen 16.00 uur een mailtje krijgt met Track&Trace code.
En dat gebeurde dus ook.
Dit is echt een aanrader!

Het produkt(telefoon) was goed verpakt. Met 'opgefrommeld' papier en bubbeltjesplastic was de doos met de telefoon in een grotere doos verpakt. Zo kan er echt niks beschadigd worden. Prima.

Gepost door frank2go, vrijdag 18 april 2008 01:30
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

De site is duidelijk, overzichtelijk en no-nonse(geen flash gedoe oid). Ik heb verschillende producten gekocht bij Cameranu en de voorraadstatus klopte altijd.
De orderbevestiging komt altijd prompt. Ik betaal altijd met iDeal. Van de betaling kreeg ik ook meteen een bevestiging(via de mail)

Verzending is snel en correct. Spullen waren goed verpakt(door met overdoos). Track&trace gekregen. Voor 16.00 besteld, volgende dag in huis.

Aftersales

Eén keer een verkeerde bestelling gedaan(Mijn fout). Na telefoontje(tel. werd meteen opgenomen) werd de bestelling geannuleerd en binnen vijf minuten geld teruggestort op mijn rekening.

Gepost door Timebag, donderdag 17 april 2008 15:57

Het website werkt gewoon goed. Na selectie van de camera krijg je, heel prettig, een overzicht van de toepasselijke accessoires.

De prijzen zijn goed. Weliswaar was de camera iets goedkoper elders. Maar voor de accesoireszoals, zoals extra accu en SD-kaarten vragen ze heel redelijke prijzen. Daardoor was de gehele bundel zeer aantrekkelijk in prijs.

Op vragen vooraf werd zeer snel en vakkundig antwoord gegeven. Ik twijfelde bijvoorbeeld tussen een snelle en een supersnelle SD-kaart. En ik kreeg het advies om de goedkopere (snelle) van die twee te kiezen.
Verzending was, zoals beloofd, op de dag van ontvangst van betaling. En aflevering de volgende dag, per aangetekende post via TNT. De status van de verzending was goed te volgen via Track&Trace.
Uitzonderlijk was de assistentie en medewerking, die ik kreeg bij de betaling. Uitgerekend eergisteren, de dag van bestelling, lag de website van de Postbank (zoals al vaak gebeurd) eruit. De Ideal-betaling mislukte dan ook falikant. Camera.nu was heel coulant om mij tot 17.00 uur te gunnen de Ideal-betaling af te ronden. Indien succesvol zou het pakket alsnog die dag verzonden worden. Maar helaas, ook deze keer werkte de Postbank niet mee. Het geld heb ik daarna om 17.15 uur via de ING-bank overgeschreven. Gisteren ontving ik al om 11.03 een e-mail met de medling dat het geld ontvangen was. En vanmorgen kwam TNT mijn bestelling afleveren. Natuurlijk was de hele bestelling prima in orde.

Zeer vlot. Zonder de tegenwerking van de Postbank had ik mijn bestelling al binnen 24 uur in huis kunnen hebben!!!

Geen ervaring.

«  1  2  3  »