Hoofdcategorieën

Website http://www.ReplaceDirect.com
E-mailadres info@ReplaceDirect.com
Telefoonnummer +31 (0)492 390223
KVK 17155563
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Op rekening, Paypal, Pinnen, Rembours
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1 prijs
Prijsindex 0,0 (100,0% onder gemiddeld)
0,0 (100,0% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

ReplaceDirect.com; uw adres voor notebook accu's en adapters

ReplaceDirect.com is een online-shop gericht op vervangende onderdelen voor al uw portable apparatuur (met name voor notebooks). Met producten voor ruim 20.000 notebook modellen, 1000 accu's en 100 verschillende adapters voor mobiele apparatuur is ReplaceDirect.com de grootste replacement parts leverancier van Nederland en België. ReplaceDirect.com is onderdeel van de MyMicro Group B.V.

overzicht.jpg

Wat heeft ReplaceDirect.com u te bieden?

Adapter zoek? Batterij stuk? Extra of vervangende adapter of accupack nodig? ReplaceDirect.com is de specialist op gebied van accu's, adapters, upgrades en accessoires voor mobiele apparatuur.
ReplaceDirect.com streeft ernaar u op een zo eenvoudig mogelijke wijze de juiste batterij, adapter, oplader, onderdelen en accessoires te adviseren voor uw laptop, pda, digitale camera en camcorder. Door onze uitgebreide database met vrijwel alle laptopmodellen, laptop accu's, notebook accu's, AC adapters, opladers, netvoedingen en autoladers kunnen we u snel en eenvoudig de juiste producten adviseren voor het desbetreffende apparaat. Kunt u het gewenste artikel niet via de online-shop vinden? Onze ervaren productspecialisten helpen u graag direct verder. Neemt u dan contact op met onze afdeling klantenservice, tel. 0492 390 223.

- Notebook Accu's
- PDA Auto- en AC-Adapters
- Digitale Camera Accu's
- Camcorder Accu's
- Camcorder Adapters - iPod Accu's

Voor 18.00 besteld? De volgende dag in huis!

Bestelt u bij ReplaceDirect.com, dan kunt u profiteren van de snelle, gratis bezorgservice. Bestellingen worden indien voorradig binnen 24 uur aan huis geleverd door TNT Post. U ontvangt uw pakket normaliter de volgende werkdag als u vóór 18.00 bestelt.

ReplaceDirect hanteert géén verzendkosten, alleen gedifferentieerde transactiekosten.

• Betaling via iDeal: geen kosten
  • Vooruitbetaling per bank en op rekening (voor bedrijven): geen kosten bij een bestelling boven € 100,-. Onder een bedrag van € 100,-: € 3,50 transactiekosten
  • Betalingen per creditcard (Visa en Mastercard), PayPal en onder rembours: € 6,- transactiekosten

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
18 Algemeen Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed
16 Verzending Beoordeling: voldoende Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed
8 Aftersales Beoordeling: voldoende Beoordeling: voldoende Beoordeling: goed

Gepost door Brainst0rm, woensdag 23 juli 2008 12:51
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: goed

Duidelijke website, veel producten voor naar mijn inziens alle gangbare en zelfs niet gangbare notebook modellen.
Zelfs een leek kan hier de juiste producten bestellen.

Maandag 's avonds rond 22.30 besteld, woensdagmorgen om 10.15 al binnen! (betaald met IDeal )

Klantenservice goed bereikbaar, duidelijke en snelle reacties mbt vragen over het verloop van de bestelling/verzending.
Zeer vriendelijk geholpen door Jesse van den Berg.

Ik heb hier een slecht gegeven, om de volgende redenen.
Voorheen heb ik reeds bestellingen geplaatst bij Replacdirect, werd netjes afgeleverd in een kartonnen doosje met dikke schuim etc aan de binnenkant. Dit was gewoon top. Dit betrof echter een adapter.

Nu geheugenmodules besteld, kreeg een email waar werd verwezen naar een link, echter....geen link.

Bleek achteraf dat dit niet mogelijk was, omdat geheugenmodules niet in een doosje met trackingcode werden verzonden, maar in een envelop.
Ok..kan gebeuren, maar refereer dan niet automatisch naar een trackinglink.

Pakketje binnengekregen. de envelop viel meteen op.
Je verwacht een dikke "bubbeltjes" envelop, aangezien geheugenmodules toch redelijk fragiel zijn.
In plaats daarvan zaten ze in een envelop met een soort foam, van nog geen millimeter dik.

Jammer dat men hierop kosten gaan besparen, aangezien de rest wel goed is.

Aftersales

Nog geen aftersales nodig gehad.
Wel zou ik graag nog een opmerking plaatsen aan het adres van de vorige reviewer, eX0dus:

-Ik ben geregeld in het magazijn geweest daar, het is toch echt een magazijn, ze zitten geen accu's van een paar euro daar te fabriceren. Het magazijn is gewoon zo groot omdat het een goed lopend bedrijf is! 2 jaar garantie op accu's en laders lijkt mij wel genoeg zeggen over de kwaliteit van de producten!

-Je geeft Replacedirect de schuld voor het feit dat JIJ niet goed hebt gekeken en verwacht dat zij JOUW fout gaan corrigeren.
De mensen daar hebben zich aan regels te houden, zoals bij elke grote onderneming. Had jij maar beter op moeten letten.

Gepost door eX0duS, vrijdag 18 juli 2008 09:50
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: slecht

Site werkt wel goed. Van alle denkbare apparatuur zullen ze waarschijnlijk wel een accu kunnen leveren.

Producten kun je ook afhalen.
Blijkt dus dat je eerst naar het adres moet op hun website, waarna je doorgestuurd word naar een pand/fabriek verderop, beetje omslachtig.
Blijkt dus ook dat die accu's daar gewoon geproduceerd worden, waarschijnlijk voor een paar eurocenten per stuk.

Gewoon snel verzonden. Zat ook best goed verpakt, niet in een asociaal grote doos maar gewoon in een net doosje waar niks mee kon gebeuren.

Aftersales

Ik vul slecht in omdat ik (ondanks de voorwaarden die er staan), het toch jammer vind dat ze me niet enigzins te gemoet wilden komen.

Het is ook een beetje mijn eigen schuld, heb ik ook niet ontkent, ik had een accu besteld, maar deze bleek dus wat dikker te zijn. Dat stond er wel bij dat het een extended accu was, ik heb daar niet bij stil gestaan dat hij ook veel dikker zou zijn. Wel zat er een afdekklepje bij welke ook gewoon past.
Echter wilde mijn klant ineens weer de dunnere, zodat ik dus weer met die dikke zat.
Nou doe ik daar zelf echt niet moelijk over, klant is koning, dus gewoon andere accu gehaald.

Toch een poging gewaagd bij Replace Direct of het misschien toch mogelijk was dat ik de accu om zou ruilen, omdat ik het a) gewoon zonde vind van het product omdat het dan ergens in de kast zou belanden, en b) het is dus gewoon zonde van het geld natuurlijk.
Dus gewoon vriendelijk een belletje geprobeerd of dit mogelijk was, daar maak je natuurlijk vrienden mee als dat zou kunnen, nee heb je, ja kun je krijgen. Dacht zelf wel wat begrip zou kunnen krijgen, maar helaas.

Helaas was het niet mogelijk, ze mogen niet van de voorwaarden afwijken en geen uitzondering maken.
Heb ze gezegd dat ik met zeer ernstige regelmaat "uitzonderingen" maak, omdat de klant op plaats nummer één staat, ik zou zelf nooit moeilijk doen over zoiets (tenzij het echt over een groot bedrag gaat).
Ook gezegd dat ik wel regelmatig accu's nodig had, dat ik dicht in de buurt zit en zag het zelf wel zitten dat mocht ik een accu nodig hebben deze daar te halen.
Echter zal dat er op deze manier niet in zitten, gemiste kans voor Replace Direct.

Neemt niet weg dat het in de voorwaarden staat dat een zakelijke aankoop niet geretouneerd kan worden, stel dat ik deze regel in zou voeren zou ik veel klanten verliezen!

Je kan trouwens ook gewoon particulier bestellen, vul je gewoon als achternaam je bedrijfsnaam in, is ook goed natuurlijk.

Verder wel vriendelijk te woord gestaan.

/edit @ hierboven
Ben ik het helemaal met je eens, ontken ik ook niet. Ik had inderdaad beter moeten opletten, maar heb er niet bij stilgestaan.
Maar, als ik het vanuit mijn oogpunt bekijk, naar mijn klanten toe, ik ruil dat din gewoon om, en dat stelt de klant op prijs.
Ik ga niet zeggen nee, dit kan niet, want dat staat in de voorwaarden, we wijken naar niet van af, bekijk het maar, en een prettige dag verder...
Net of je daar vrienden mee maakt op zo'n manier... Dat hun zich gewoon aan de regels willen houden prima hoor, ik zou het anders doen, ik heb niet zoiets van ze maken voor mij een uitzondering dus volgende keer bestel ik daar zeker weer...

Gepost door Raypie, dinsdag 8 juli 2008 17:50
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Website is overzichtelijk.
Goed zichtbaar of iets op voorraad is (en hoeveel er nog zijn).
In dit geval een power inverter gekocht zodat ik mijn laptop en camera kan opladen in de auto. Zonder veel duurdere aparte autoladers voor de spullen nodig te hebben. En scherpe prijs.

Bestellen kan direct, zonder eerst accounts te moeten aanmaken - wat ik zelf soms irritant vind.
Alles snel geregeld, betalen via iDeal. En dat zonder extra kosten.
Ik zag in een vorige review dat er sprake zou zijn van ¤ 3,50 transactiekosten bij iDeal. Maar dat is niet (meer) het geval. Overige betaalmethoden hebben wel (verschillende) transactiekosten

Na het doen van de betaling volgt direct email bevestiging met link naar de order status.

Super.

Bij de bestelling wordt de geschatte leverdatum al direct aangegeven (dus voordat je de bestelling definitief hebt gemaakt).
Na order bevestiging volgt later ook een email met bevestiging van verzending met Tracking code.

Dus de volgende dag stond de TNT man al voor de deur. Lekker snel.
Inverter zat in een ruime doos met rondom foam. Prima.

En geen extra verzendkostenm, om niet te vergeten.

Niet nodig gehad.

Gepost door MegaMarc, dinsdag 8 april 2008 16:27

Mijn persoonlijke ervaring is:
De accesoires bekijken voor mijn HP Pavilion 9595ed.
Wat ik tegen ben gekomen: Sodimm op deze site: 129,95!
Dit voor een reepje van 2 Gig. (TakeMS)
Toch maar voor minder dan 1/3 van deze prijs MERKgeheugen besteld. 2 Corsair reepjes van 2 Gig - pc2 5300 memo op 667Mhz samen: 78,94. Kortom: Ik vind deze site -in dit geval- nogal prijzig.. Overigens besteld op EMPC. Topper!

Gepost door Alexanderrr, dinsdag 8 april 2008 15:35
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik heb bij ReplaceDirect een adapter voor mijn laptop besteld, aangezien de originele adapter defect was. In mijn zoektocht bleek ReplaceDirect verreweg de goedkoopste, mede vanwege het feit dat er geen verzendkosten worden gerekend.

De website is overzichtelijk, je wordt met een aantal vragen op weg geholpen naar het product dat je zoekt. De verwachte leverdatum wordt genoemd en ook of het product op voorraad is. Dit was voor mijn bestelling allemaal correct. Alle informatie die je nodig hebt staat vermeld op de website. Ook netjes: informatie over hoe je de batterij optimaal houdt en wat je vooral niet moet doen.

Ik kreeg drie e-mails tijdens mijn bestelling: order aanvaard (betaling gelukt), order in behandeling en order verstuurd. De laatste e-mail kreeg ik op de dag van levering en had ik dus een dag van tevoren verwacht.

Geen punt van kritiek, ik ben een tevreden klant.

ReplaceDirect maakt waar wat ze beloven: als het product op voorraad is, is het de dag erna geleverd (ondanks de ietwat verwarrende e-mail - zie algemeen). De verpakking was goed: netjes in een doos die van binnen bekleed was met zachte foam.

Enig punt van kritiek is dat ReplaceDirect weliswaar geen verzendkosten rekent, maar dit oplost door transactiekosten te rekenen. Tenminste als het orderbedrag onder de ¤ 100 is. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik moest betalen voor het gebruik van iDEAL, hier dus wel (¤ 3,50). En transactiekosten komen niet voor op prijsvergelijkingssites. Maar zelfs met deze kosten was ReplaceDirect de goedkoopste.

Overigens wordt op de website netjes vermeld dat er mogelijk transactiekosten in rekening wordt gebracht. Op een of andere manier heb ik dit echter over het hoofd gezien tijdens de bestelling, waardoor het voor mijn gevoel sneaky in de laatste stap erbij kwam. Niet geheel terecht dus.

Aftersales

Geen ervaring met aftersales.

Gepost door ericjanvanputten, maandag 14 januari 2008 20:25
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Het is altijd gemakkelijk om een bekend adres te hebben waar je voor alle soorten en maten notebooks adapters en accus hebben. Zo ook voor mijn Asus S5200NE (een kleine 12.1 inch laptop), Na ongeveer een jaar ging mijn originele adapter naar de eeuwige elektra velden, dit was een fijn klein ladertje. Eerst kort uitgekeken naar uni-adapters, maar man wat zijn die dingen groot. Na iets verder gekeken te hebben kwam ik bij ReplaceDirect uit, en die naam doen ze eer aan!

Verder:
Over de telefoon zijn ze goed en snel te bereiken en staan je netjes te woord.
Verder houden ze je zeer goed op de hoogte hoe en wat er met je pakketje gebeurt via de mail.

Goed, niets op aan te merken

\\2006-2007\\

binnen twee dagen na bestelling had ik de adapter in huis. Helaas ging deze na een week met een show naar de eeuwige elektra velden. (de show was een steekvlam van 20cm)

Dag erna ReplaceDirect wederom gebeld. En de dag erna een nieuwe mogen ontvangen met het verzoek de oude volledige gratis terug te sturen.

\\2007-2008\\\

Inmiddels zijn we een jaar verder en moet ik helaas weer melden dat de adapter een kabelbreuk heeft gekregen en een dezer dagen zijn broertjes achterna zal gaan.
Weer met ReplaceDirect contact opgenomen en de situatie uitgelegt.

De oplossing :
coulance oplossing 10% korting + geen verzendkosten
Zeer nette oplossing, ben ook zeer zeer te spreken over ReplaceDirect.

Gepost door Hettic, zondag 6 januari 2008 12:21
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

ReplaceDirect is een zeer nette site waarbij je snel en overzichtelijk naar je type notebook kan navigeren. Dit heb ik dan ook gedaan vanwege een defecte notebook adapter.

Ik kreegt een email met een bevestiging en in de email werd ook verteld dat track&trace beschikbaar was. De levering voldeed zich al binnen enkele dage dus hier heb ik dan geen gebruik van gemaakt.

De adapter werd verpakt in een kleine doos met zachte binnenvoering waardoor het naar mijn mening goed verpakt was.

Aftersales

Echter ging mijn aangeschafte adapter naar 4 maanden kapot. Ik had geen documenten bewaard, wat natuurlijk erg stom was. Ik heb ReplaceDirect gebeld en verteld dat ik mijn product wil retourneren, maar mijn documenten niet meer heb. De man aan de telefoon vertelde mij dat je het moest zien als bij de Blokker en toen had ik een idee waar dit gesprek naartoe ging, waarop ik vertelde dat ze toch wel een systeem hebben en zodoende een factuur kunnen herprinten?

De medewerker vertelde mij daarop, dat je naar de site kon gaan en via de site de factuur kon downloaden. Op dat moment vertelde hij mij dat hij het voor de zekerheid nog wel naar me zou toesturen. Kortom een erg vriendelijke man en erg netjes afgehandeld.

Na het terugsturen van de adapter kreeg ik binnen 5 dagen een nieuwe thuis gestuurd. Tevens zat hier de jaarwisseling tussen, dus ik ben vol lof over ReplaceDirect.

Ga zo door!!!!!

Gepost door Rock-Y, woensdag 12 december 2007 21:59
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Besteld rond 8uur, volgende dag op kunnen halen, product was beschikbaar. Volgende dag was het dan ook afhaalbaar.

Product was identiek aan geleverd product van HP en werkt naar behoren.

Adapter was kapot, en deze werkt!!! =)

Gepost door -NMe-, vrijdag 22 juni 2007 00:40

Nette, duidelijke website met voldoende en correcte informatie. Er zijn alternatieve producten beschikbaar voor veel van de aangeboden producten, en bovendien zijn andere accessoires voor hetzelfde apparaat in een makkelijk te navigeren lijstje.

De verzending was prima in orde; niet alleen had ik mijn adapter snel in huis (2 werkdagen later), ook was hij stevig verpakt in karton waarin schuiven niet mogelijk was. Track & Trace wordt uiteraard ook gebruikt maar bij een dergelijke snelle afhandeling maal ik daar persoonlijk niet om; ik gebruik het toch niet voor het écht lang gaat duren.

Gepost door Blur, donderdag 19 april 2007 12:04
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: voldoende

De website oogt degelijk met een hoop informatie. Ook de producten zijn correct gerubriceerd en bevatten de relevante informatie.

Na bstelling krijg je netjes een e-mailtje met gegevens over je bestelling. In mijn geval direct betaald met iDeal, en ook daar netjes alle gegevens van gekregen per e-mail.

Ik bestelde een vervangende ac/dc adapter voor een laptop. Gebeld of deze op voorraad was. Kreeg direct iemand aan de telefoon. Was op voorraad en wanneer ik koos voor directe betaling zou ik hem morgen al in huis hebben (voor 18.00 besteld, morgen in huis). Ik moest hem wel via de website bestellen, liever niet telefonisch werd mij verteld.

Echter werd de volgende dag niet aan mij geleverd. Een e-mail gedaan richting de leverancier. Hier geen reactie op gekregen. De volgende dag dus gebeld. Bleek dat er een probleem was geweest met de software en de levering had dus vertraging opgelopen. Jammer dat ik daar niets van had gehoord maar ik werd desondanks netjes tewoord gestaan door de medewerker met verontschuldigingen voor het oponthoud.

Ondanks dat het maar een simpel product is valt er niets aan de verzending te verwijten. De adapter wordt in een stevig kartonnen doosje geleverd wat in de binnenzijde bekleed is met foam. Het product bereikte mij dan ook in ongeschonden staat.

Aftersales

Ondanks dat er wat problemen ontstonden na de bestelling bleef de leverancier correct en bereikbaar. Helaas geen reactie op de e-mail gekregen, echter telefonisch redelijk tot goed bereikbaar.

Berekenden geen verzendkosten maar bleek dat ik wel 3,50 transactiekosten moest betalen terwijl iDeal feitelijk gratis is.

Gepost door OnnoK123, woensdag 8 november 2006 14:15
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

De website is compleet en overzichtelijk. Er zijn veel verschillende catogorieen en zoekmethoden. Op de website staat ook de levertijd van een product wat erg handig is. Gegevens om in contact te komen met de shop zijn ook duidelijk te vinden.

Over de verzending was ik uitermate tevreden. Maandag nacht besteld woensdag ochtend in huis. Ondanks dat ik slechts 2 voedingskabels had besteld was het geheel toch professioneel verpakt in een doos met in de binnenzijde schuim. Bij de besteling werd een factuur, pakbon en een franco sticker meegezonden.

Aftersales

Ik had perongeluk 2x het artikel besteld en betaald wat ik eigenlijk wilde ontvangen. Ik heb direct melding van gebracht en gevraagd of dit aangepast kon worden alleen hier werd geen gehoor aan gegeven en ze hebben er niets mee gedaan. Ik heb dus 2x het artikel ontvangen. Dit is uiteraard mijn fout alleen ik mis dan toch een beetje extra service. Aangezien het om een product van 8 euro gaat heb ik nader hand geen contact opgenomen met de shop.

Edit:
Achteraf heeft replace direct mij het bedrag van het dubbel bestelde artikel terug betaald en ik mocht het artikel houden. Dit vond ik een erg vriendelijk gebaar van replace direct. Ik heb nog nooit zulke goede service mee mogen maken.

Gepost door Ronnie56, dinsdag 10 oktober 2006 23:28

Een duidelijke website en er zijn verschillende zoekmogelijkheden om alles te vinden.

Gelijk na de bestelling kwam er een e-mail binnen met de orderbevestiging. Het betalen via I-deal werkt ook goed en veilig.

Op maandagavond een accu besteld en deze werd al op dinsdagmorgen afgeleverd.

Het was netjes verpakt en de accu lag tussen twee lagen schuimrubber zodat deze niet kon verschuiven.

Aftersales

Geen aftersales nodig gehad.

Gepost door mvdlee, woensdag 30 augustus 2006 11:43

Had voeding voor oude Compaq Armada E500 nodig, stond keurig in het lijstje. Bestellen ging gemakkelijk. Verder geen contact gehad met het bedrijf.

Geen extra bestelkosten/verzendkosten en binnen 2 dagen binnen, dus helemaal tevreden. Factuur was overzichtelijk, hetgeen handig is voor declaratie/belasting.

Aftersales

Geen aftersales nodig gehad.

Gepost door Maxxi, donderdag 3 augustus 2006 23:44

Erg nette en duidelijke site.
Met alle standaard dingen status mailtjes.

Wordt aangegeven dat voor 17:00 bestellen, volgende dag in huis.

Dit is waar
Heb om 14:00 besteld, volgende dag om 11 uur bezorgt.

Ook is Track & Trace inmiddels actief (hieronder staat van niet)

Alles erg netjes ingepakt in een mooi doosje. En dat voor prijs waar je het nergens krijgt.

Ik koop hier weer

Gepost door jeroen_o, maandag 10 juli 2006 18:27

goede site, snelle betaalmethodes, scherpe prijzen

heel snel, de volgende dag nog in huis
ook was het heel goed verpakt, wat ook al is genoemd. een Track&Trace is in mijn ogen bij dit systeem absoluut NIET nodig en imo goed dat ze hier geen extra kosten voor maken.

Aftersales

bij de bestelling was de prijs nog 175 euro, die was blijkbaar later omlaag gegaan, want ik hoefde maar 140 euro te betalen bij aflevering

Gepost door Speedener, dinsdag 23 mei 2006 21:13
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Overzichtelijke site, soms beetje vaag waar je je in het selecteer traject bevindt. Betaalmogelijkheden prima geïmplementeerd en lekker snel.

Geweldig die vandaag-besteld-morgen-in-huis verzending. En het is nog waar ook! Jammer dat je geen Track & Trace ontvangt.

Gepost door marccom, woensdag 22 februari 2006 13:23
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: goed

Nette overzichtelijke website. Tip gekregen van een kennis om hier laptopaccu's te kopen ivm de prijs. Deze blijkt vele malen goedkoper dan origineel oem. Betaald dmv rekening achteraf (via bedrijf).

Zorgvuldig en stevig verpakt in een klein doosje. Batterij zat in plastic zak met plastic schuim in het doosje. Zoals boven vernoemd stevig genoeg om mee te gooien, dit heb ik uiteraard niet gedaan

Aftersales

Bij aflevering van de 1e accu bleek deze niet te werken. De accu laadde niet op (het lampje brandde maar er gebeurde niks) dus een paar keer gebeld en gemaild. Na diverse dingen proberen (calibratie tools etc) op aanraden van de verkoop afdeling is er uiteindelijk besloten de batterij terug te sturen en te vervangen voor een nieuwe. De verzendkosten waren voor Replace Direct. Goede en nette afhandeling verder zonder problemen. 3 Dagen later was er een hagelnieuwe accu die wel werkt. Zou ik een volgende keer iets bestellen bij RD en raad ik het aan voor kopers: ja.

Gepost door r.pellemans, maandag 13 februari 2006 11:07

Goede overzichtelijke webshop, duidelijke voorraadindicatie, perfecte telefonische hulp en uitleg.

Zoals al velen voor mij gezegd hebben, PERFECT verpakt, en zeer snel bezorgd

Gepost door Marc H, woensdag 5 oktober 2005 13:15

Site is zeer overzichtelijk, Accu besteld, en vooruit betaald. uiteindelijk snel geleverd. Enige wat niet fijn is dat er geen statusmailtjes zijn, waardoor de accu onnodig 5 dagen op mijn werk heeft gelegen.

Goed verpakt, pakketje zou een val van de tweede verdieping waarschijnlijk goed overleven. Waren alleen vergeten om de bedrijfsnaam te vermelden. Geen track en trace nummer, wat wel handig zou zijn.

Telefoontje over de status van mijn bestelling, werd snel en adequaat behandeld, en ze merkten zelf al op dat ze vergeten waren de bedrijfsnaam te vermelden.

VNU Media logo Powered by True