Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer +31(0)900-4528624 (25cpm)
KVK 18068331
Aangesloten bij ICTWaarborg  Qshops
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Uitzonderingen Rembours - geen LCD tv
Rembours - geen Plasma tv
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 14667 prijzen, 28045 unsortedprijzen
Prijsindex 97,9 (2,1% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Shop smart, shop 4Launch Shop smart, shop 4Launch
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld? Morgen uw bestelling in huis!
  • U kunt uw bestelling gemakkelijk afhalen en betalen met pin in Eindhoven
  • We bieden scherpe prijzen en aanbiedingen
  • Onze communicatie is helder, we zijn op werkdagen bereikbaar tot 21:00 uur
  • Heel veel artikelen leveren we direct uit eigen voorraad
  • Betrouwbare service en veilig betalen
  • SMS update wanneer een bestelling gereed staat of is verzonden
  • Op ons Youtube kanaal vindt u elke week nieuwe productreviews

4Launch is een van de grootste online retailers in Nederland. Via de webshop kunt u een breed assortiment aan computer- en consumentenelektronica bestellen. Jaarlijks worden meer dan 200.000 bestellingen verwerkt voor tienduizenden particuliere en zakelijke klanten in Nederland en omringende landen. 4Launch werkt nauw samen met fabrikanten en leveranciers zodat we u de beste producten tegen scherpe condities kunnen bieden.

Lodewijkstraat 46

do:15:00 - 20:00
vrij:15:00 - 20:00
zat:13:00 - 17:00

info@4launch.nl
NL: 0900 - 4528624 (25cpm)
BE: 0900 - 50035

Totaal 133 103 40

«  1  2  3  4  ...  16  17  »Resultaten 1 t/m 20 van 323
Gepost door ourari, woensdag 8 februari 2012 18:31
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Site verdient geen designprijs, maar werkt prima. Op de productpagina stond geen foto, maar ik had alles al uitgezocht via Tweakers en productnummer kwam overeen met dat op Tweakers.

Betaling geschiedde via iDeal, dit zonder problemen.

Updates over de behandeling en verzending ontvang je per mail en indien gewenst per sms. Bij elke statusverandering een mail, bij verzending een mail en een sms met de track&trace code.

Product kwam aan binnen de aangegeven termijn. Prima verpakt in kartonnen doos met beschermende vulling.

Goede communicatie, op tijd verzonden en goed verpakt.

Gepost door Duysterwald, woensdag 8 februari 2012 13:25
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Ik had al drie keer eerder iets bij 4Launch besteld (de laatste keer was in mei 2011), en aangezien alle drie de keren ook een positieve ervaring zijn geweest voor mij, was het dan ook geen moeilijke beslissing voor mij om me weer tot 4Launch te wenden. Vooral omdat het een artikel betrof dat bij nog maar weinig winkels verkrijgbaar is (de Nexus Real Silent Case Fan van 120 mm, met als serienummer D12SL-12 BW) en ik de overige winkels niet kende en dus maar liever ging voor een winkel waar ik wél al kennis mee had gemaakt.

De website van 4Launch is vrijwel niet veranderd sinds ik er in mei 2011 voor het laatst had besteld. Het uiterlijk van de website mag wellicht wel iets warmer en uitnodigender, maar de website is tenminste overzichtelijk en geordend en dát is uiteindelijk toch het allerbelangrijkst. Ik kan me best voorstellen dat sommigen hun website iets druk vinden ogen (mede door de vele categorieën waarin hun website is onderverdeeld), maar voor mij persoonlijk is dat dus niet zo'n probleem.

Het artikel waar ik naar op zoek was, hadden ze bij 4Launch op voorraad (op het moment van bestelling - net na 13:00 uur op zaterdag 4 februari jl. - waren er 4 stuks bij hen aanwezig). De prijs waarmee 4Launch het artikel te koop aanbood, vond ik acceptabel. Er waren winkels die het artikel voor een lagere prijs aanboden, maar zoals eerder gezegd kende ik die winkels niet en wou ik liever kopen bij een winkel die ik al kende. Ik ben nou eenmaal iemand die geneigd is om vast te houden aan iets vertrouwds (mits de ervaring goed is), en ik ben dan vaak best bereid om een paar centjes extra te investeren. "Liever wat extra geld uitgeven om me zo te verzekeren van een goede service, dan alleen maar voor de goedkoopste te gaan en dan in een mogelijke aftersales-hel te belanden," is mijn devies. Ik heb zo al genoeg kopzorgen in het dagelijkse leven, dus aftersales-toestanden zoals sommige mensen op Tweakers hebben meegemaakt, daar heb ik absoluut geen trek in.

Maar goed... zoals ik net al zei, had 4Launch het artikel op voorraad. De status van het artikel was dan ook "Direct leverbaar!", aldus de website. Ik heb toen 2 exemplaren besteld en deze betaald met behulp van iDeal. Het bestelproces heb ik probleemloos kunnen doorlopen: ik gebruik Firefox in de 64-bits versie van Linux Mint 10 en ben geen rare softwarematige incompatibiliteitsproblemen tegengekomen of iets dergelijks.

Meteen na het plaatsen van mijn bestelling (op zaterdag 4 februari jl.) ontving ik in korte tijd een reeks (geautomatiseerde) e-mails van 4Launch. Hieronder een overzicht:

- 13:08 uur: e-mail met overzicht van de bestelling;
- 13:12 uur: e-mail met bevestiging van de iDeal-betaling;
- 13:15 uur: e-mail met eerste statusverandering van bestelling: deze was gewijzigd naar "in behandeling";
- 13:15 uur (enkele seconden later): e-mail met tweede statusverandering: deze was gewijzigd naar "betaald";
- 16:45 uur: e-mail met derde statusverandering: deze was gewijzigd naar "verzonden".

Bij laatstgenoemde e-mail had men naast de factuur (in PDF-formaat) ook de Track & Trace-code voor PostNL bijgevoegd. De rest van het verzendproces zal ik onder het kopje 'Verzending' nader bespreken, maar laat ik nu maar alvast verklappen dat ik dit ook als positief ervaren heb.

Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat de klant bij 4Launch goed en snel op de hoogte gehouden wordt over de status van diens bestelling. Daarnaast heeft 4Launch zich in mijn geval gehouden aan wat ze adverteren (bijvoorbeeld dat een op voorraad zijnd en direct leverbaar zijnd product dat vóór 21:30 uur besteld is, ook diezelfde dag nog wordt verzonden), dus ik kan niet anders dan 4Launch voor het stukje 'Algemeen' met een "zeer goed" te beoordelen.

Ik zou in de toekomst dus zeker weer eens opnieuw bij 4Launch willen bestellen, mits hun reputatie hier op Tweakers minstens gelijkwaardig is aan wat deze momenteel is, natuurlijk (want ik hecht veel waarde aan de reviews van mede-Tweakers: aan de hand daarvan kan men namelijk vaak zien of een bedrijf over de tijd heen vooruit of achteruit is gegaan qua kwaliteit). Dus, 4Launch: wat mij betreft moeten jullie vooral zo doorgaan! Maak niet de klassieke fout die veel bedrijven (in alle mogelijke sectoren) in de wereld al vaak hebben gemaakt: namelijk, op de lauweren gaan rusten wanneer er genoeg succes is geboekt, waardoor de kwaliteit van de service langzaam maar zeker weer vermindert en de reputatie dus ook weer verslechtert. Altijd scherp en zorgvuldig blijven dus, dan kom ik graag nog weer eens bij jullie terug.

Zoals ik hierboven al had vermeld, werd mijn bestelling in de namiddag van zaterdag 4 februari jl. naar mij verzonden. Enkele uren later kon ik ook al daadwerkelijk zien op de meegegeven Track & Trace-code dat de zending was aangemeld (en dus volgbaar gemaakt) bij PostNL. Tevens zag ik op de link ook de volgende mededeling van PostNL: "Door winterse omstandigheden kan de bezorging van uw pakket vertraging oplopen." Nu wist ik sowieso al dat ik mijn bestelling niet binnen één dag in huis zou hebben (op zondagen wordt er immers geen post geleverd) en was ik er van uit gegaan dat ik het maandag (6 februari) in huis zou hebben. Uiteraard vond ik het jammer dat er een mogelijkheid bestond dat de bezorging vertraging kón oplopen (want zo interpreteerde ik dat: het kón zo zijn, maar dat hoefde dus niet zo te zijn), maar ik besefte me wel dat het een situatie was waar overmacht in het spel was. Niemand kan immers écht iets aan het weer doen: PostNL niet en zeker 4Launch niet. Uiteindelijk zijn het ook maar mensen die niet meer kunnen doen dan mogelijkerwijs en redelijkerwijs het beste te maken van een moeilijke, door de natuur opgedrongen situatie. Mensen die er tóch een punt van maken (zoals Variate hier beneden in zijn/haar review lijkt te doen) snap ik dan ook niet. De mens is echt niet heer en meester van de natuur, hoe graag sommige mensen dat ook willen of lijken te geloven.

Uiteindelijk is er in mijn geval ook vertraging opgetreden, maar na (uit interesse) nader onderzoek op Google te hebben gedaan, begrijp ik ook beter waarom. Bij dit soort weersomstandigheden is PostNL selectief met het leveren van post, dat wil zeggen: het maakt onderscheid tussen belangrijke (ofwel dringende) post en niet-belangrijke (ofwel niet dringende) post. Onder het eerste verstaan ze bijvoorbeeld bedrijfspost en rouwpost. Die hebben dus prioriteit bij moeilijk weer, en zeker op een maandag. Vandaar dat met pakketpost van particulieren op maandag weinig tot niets werd gedaan: pakketpost die normaliter op maandag zou worden geleverd, werd dus die dag ook niet geleverd. Zo ook in mijn geval. Wel werd mijn bestelling op maandag in het sorteerproces gezet en al gesorteerd in het eerste sorteercentrum, waardoor ik al wist dat ik het waarschijnlijk de volgende dag (dinsdag 7 februari) zou ontvangen.

Dit bleek ook zo te zijn: dinsdagmiddag werd het bij mijn buren afgeleverd (dat is geen punt, aangezien ik op dat moment niet thuis was en mijn buren bovendien toch naaste familieleden van mij zijn). Eenmaal thuis zijn ze het pakket bij mij komen brengen. Het pakket bestond uit een kartonnen doos (afmetingen: breedte van 19,3 cm, hoogte van 12 cm en lengte van 27 cm) die onbeschadigd en dus in goede conditie was. Eenmaal geopend zag ik dat de artikelen verpakt waren in één lange sliert van bruin, kartonachtig papier. Geen piepschuim of bubbeltjesplastic dus, maar het zat allemaal zo stevig in de doos gepropt dat de artikelen niet moeten hebben kunnen schuiven in de doos. De artikelen zelf waren ook onbeschadigd en zaten ook in hun originele verpakking (zoals ze uit de fabriek komen, dus). Op het moment van schrijven heb ik nog niet de kans gehad om de artikelen uit te proberen, maar ik verwacht dat ze wel naar behoren zullen werken. Zo niet, dan zal ik dat aan 4Launch laten weten en zal ik ook deze review aanpassen en er melding van maken.

Verder kreeg ik later op die dinsdag - om 20:05 uur 's avonds - per e-mail nog een laatste statusverandering van 4Launch. Deze was gewijzigd naar "afgeleverd", waarmee het verzendproces definitief werd afgerond.

Al met al kan ik terugkijken op een positieve ervaring wat betreft de verzending, waardoor deze als beoordeling een "goed" van mij meekrijgt.

Gepost door AZ-Computers, woensdag 8 februari 2012 10:54
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Perfect geleverd en ook nog eens juist aan de prijs.
Goede mail begleiding tav de status verandering van het bestelde item.

Perfecte status begleiding van de verzending.

Aftersales

Netjes afgeleverd en een SMS gehad dat het pakket onderweg is.
Bij de vorige zending was er iets mis gegaan ( Dolce Gusto ) Dit is zeer netjes afgehandeld. Hier alleen maar alle lof voor.
Een voorbeeld voor andere webshops zou ik zeggen.
Zelfs als pleister op de wonde wat kleine gadgest gekregen, Pennen, Petje, Etc...

Gepost door Variate, dinsdag 7 februari 2012 20:55
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Door middel van PriceWatch ben ik gekomen op een MSI GE620-DX 492NL. Het was de goedkoopste van alle winkels én met binnen 24 uur levering. Even een account gemaakt, laptop besteld en het laten versturen. Alles ging prima, binnen een uur kreeg ik via mail dat het product onder behandeling werd genomen en vervolgens werd gemeld bij PostNL.

Het duurde 3 dagen, want ik heb het besteld op een zaterdag én vanwege het winters weer duurde het langer dan verwacht.

Gepost door LordSpud, maandag 6 februari 2012 20:37
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Op vrijdagavond na kantoortijd een bestelling geplaatst en betaald. Vervolgens de volgende ochtend om omstreeks 09.30 uur een mail gestuurd met de vraag of mijn bestelling nog kon worden aangepast aangezien er op een paar onderdelen een levertijd zat. Een uur later kreeg ik al een bericht terug dat de order was aangepast en stond de bestelling meteen als af te halen klaar. Dat noem ik dus top service.

Zaterdag aangekomen om de spullen op te halen had ik nog een voeding en behuizing nodig die ter plekke begeleid door goed advies ook nog als bestelling werden toegevoegd (en gezien de voeding op voorraad was ook direct af te halen). Zo had ik dus in minder dan 24 uur de onderdelen die ik wilde bestellen. Erg fijn. Aangezien 4Launch altijd veel voorraad heeft en de prijzen scherp zijn, koop ik daar sowieso graag.

Aftersales

Eenmaal geassembleerd bleek er een pinnetje van de behuizing te zijn afgebroken. Het bijbehorende onderdeel wilde ik graag bestellen maar omdat het hier om een onderdeel van een behuizing gaat, is deze begrijpelijkerwijs niet terug te vinden in de webshop. Een mail naar het rma adres werd snel beantwoord met een directe link naar de fabrikant en het desbetreffende onderdeel waar ik vervolgens een bestelling heb geplaatst. Hieruit blijkt dat het bij 4Launch niet alleen om de verkoop van artikelen gaat maar ook om het bieden van extra service.

Gepost door xxlstore, zondag 5 februari 2012 23:28
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales: Score: 1

De voorraad op de website klopt niet. Ik ben op tweakers pricewatch gaan kijken naar deze Msi gaming laptop, De website geeft aan dat hij op op voorraad is . Ik plaats mijn bestelling en wat blijkt ( 3 - 5 dgn levertijd plotseling )
Dat terwijl ik gebeld heb om te vragen of de laptop op voorraad was.

Aftersales

Oke komt het verhaal en ik hoop echt dat iedereen dit even leest. Ik heb de laptop opgehaald en ben naar huis gegaan . Bij het uitpakken van de notebook blijkt het volgende te missen :

Rugzak welke er bij hoort te zitten .
Al het verpakkings materiaal om de laptop.
Geen overdoos om de laptop , welke er wel om hoort te zitten ivm de gratis rugzak .

Na het uitpakken van de laptop , bleek dat alle bescherm folie om de laptop al verwijderd was, dit vond ik nog niet het ergste dus eerst maar eens aanzetten .
Bij het aanzetten kom ik direct in windows. ( geen instelling gewoon pastboem en klaar is kees ( klopt niet want zelfs de username is al ingesteld om de naam Gebruiker )

na 5 minuten met de laptop gewerkt te hebben valt mij op dat het toetsenbord niet reageerd. Dt ctrl en het linker gedeelte reageerd slecht. ook laat de sticker welke om de aanenuit knop zit helemaal los.

Ik geef dus op de site aan dat ik een rma wil aanmelden ( DOA ) Ik ga na 2 dagen naar de winkel en bespreek mijn bevindingen met de medewerker van 4launch. Hij geeft duidelijk aan dat er idd een doos nog omheen hoort te zitten . Ook ziet hij krasjes ( ONDER DE STICKER BIJ DE AAN EN UITKNOP .) Tevens ziet ook de medewerker dat het toetsenbord nauwelijk reageerd. Hij bied zijn excuses aan en zal het zo snel mogelijk oplossen .

Na enkele dagen ontvang ik een mailtje van 4launch dat ik de laptop weer af kan komen halen want er is niks mis mee en volgens hun is de laptop niet gebruikt ????? Nu in eens niet en aan de balie wel ?????

Nu komt het leuke , ik moet de laptop ophalen , aangezien ik het zakelijk heb gekocht op rekening weiger ik de laptop te betalen .( volgens mijn rechtsbijstand sta ik daarvoor volledig in mijn recht )

We zijn nu 3 weken verder, 4launch reageerd op geen enkele mail meer ( 4 verstuurd met ontvangst bevestiging )

Tevens sturen ze nu een incasso bureau op ons af om de laptop af te rekenen , ik heb de laptop niet eens in mijn bezit !! , ze hebben hem geaccepteerd en aan de balie toegegeven dat het een gebruikte laptop was welke ik zonder problemen kon anuleren . 4launc belazerd je waar je bij staat en lost helemaal niets op !!!.

Ik ben trouwens niet de enige , voor mij bleek een meneer een dell scherm retour te brengen welke ook al gebruikt was, deze wilde 4launch niet eens retour nemen , de meneer zou dat zelf wel gedaan hebben , De arme man was vanuit helmond op en neer gereden en en was binnen 1 uur en 10 minuten terug na aankoop van zijn scherm .

Ik adviseer daarom iedere mede tweaker om even goed na te denken voordat je een aankoop bij deze zaak doet. Je wordt netjes behandeld totdat er een probleem met je systeem of aankoop is.

Wij zullen het ook niet schromen om er een rechtzaak van te maken gezien het feit dat ook 4launch hier nogal snel mij mee bedreigd.

Gepost door boe.i, zondag 5 februari 2012 10:05
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Zeer ruim aanbod. Kreeg na de bestelling direct een bevestiging en kon zelfs circa 1 uur na het plaatsen de bestelling al ophalen in Eindhoven.

Gepost door sjtienuh, zondag 5 februari 2012 02:04
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

2 bestellingen gedaan bij deze balletent. 2x veels te laat geleverd, zeer slechte communicatie vanuit dit bedrijf.

1e bestelling geld uit 2009, een notebook. Langere levertijd als aangegeven. Dit notebook raakte in 2010 defect. Ik dacht gelukkig zit alles binnen de garantie. Notebook 10 weken ongeveer kwijt geweest. Daarna bleek dat Dynafix, ja nog zo'n balletent, mijn notebook nog verder had gemolt. Hierdoor was deze niet meer te repareren. Deze zou vernietigd zijn geworden hoorde ik in eerste instantie. Laterna een tegenstrijdig bericht gekregen dat het notebook terug zou zijn gegaan naar 4Launch.

2e aanschaf betrof bluetooth oordopjes, enige hier is dat de verzending wederom langer op zich liet wachten, gelukkig geen garantie nodig gehad

Gewoon steeds levertijd niet gehaald, notebook alleen in eigen doos verzonden. Oordopjes goed verpakt.

Aftersales

Nadat ik hoorde dat het notebook vernietigd was, begon hier de alende, ze konden geen passend alternatief bieden en het volledige aanschafbedrag konden ze ook al niet crediteren.. De wet schrijft hierin al een aantal jaar voor dat een notebook 2 jaar garantie moet hebben, mocht in deze tijd een product defect raken, gaat het zich om een ondeugdelijk product. Ik heb dit alles aangegeven en dat ik de koop wou ontbinden, dit is namelijk hierin toegestaan. Hierbij gaf 4Launch nog steeds aan dat ze de nieuwwaarde niet konden dekken. Ik moest toendertijd meteen weer een nieuw notebook hebben, mjah met het bod wat zij me deden, kon ik geeneens een gelijkwaardig alternatief kopen. Mjah uiteindelijk maar mee akkoord gegaan, aangezien ik toendertijd nog niet wist wat ik nu wel weet.

Gepost door Cyberbreed, zaterdag 4 februari 2012 22:34
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Donderdagavond ca. 19.00 uur een Crucial M4 SSD 256 Gb besteld.
Algemeen: goeie service, ook nog een sms ontvangen en ondanks het winterweer, keurig op tijd en op en top afgeleverd!

Alles goed verpakt, zelfs een "kado" een remote helicopter erbij!, niet dat die gebrui, maar toch, een aardige attentie!

Gepost door Richardo1992, zaterdag 4 februari 2012 17:46
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Helaas heb ik geen goede vervaringen met 4Launch.
Ik heb al bij heel veel webwinkels besteld zoals: Azerty, Salland, Afuture, Alternate, en ga nog maar even verder. Maar ben nog nooit zo slecht behandeld.

Ik heb woensdag avond een nieuwe laptop met tas besteld. Daarna gelijk via IDeal betaald.
Ik kreeg netjes een e-mail dat hij in behandeling was genomen en daarna gelijk een e-mail dat hij betaald was. Daarna was het berichten volledig over.

Ik heb donderdag geen e-mail ontvangen, Ik zag alleen wel dat het product van de site was verdwenen. Wel vreemd dat ik daar niets over gehoord heb.

Dus ik een e-mail geschreven (waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen reactie op heb) Maar geen reactie, vreemd want ze zijn tot half 10 open. Dus ik een uur later ook nog maar gebeld. Maar dat kan blijkbaar ook niet want je word tot half 6 te woord gestaan. Wat ze van half 6 tot half 10 doen weet ik niet, maar ik denk dat het niet meer is dan schoonmaken.

Vrijdag ochtend opgebeld, Uw laptop is onderweg naar ons meneer. Deze word vanavond naar u toe gezonden.

Ik natuurlijk blij dat ik weet dat mijn laptop onderweg is.

Maar ik hoorde niks en 's avonds zag ik dat mijn laptop in back-order stond. Dus ik weer aan de telefoon. Ja sorry meneer ik ga het voor u uitzoeken. u krijgt vanavond of morgen bericht. Oké dat is netjes uitgezocht en ik had op zaterdag ochtend rond 11 uur een e-mail met dat mijn product niet meer leverbaar was, is en word.

Wat moet je dan? Ik heb een laptop nodig voor mijn studie en het liefst die gene die ik zelf heb uitgezocht!

Ik belde op rond half 1, u kunt ons bellen vanaf 1 uur. Raar maar goed. ik rond 2 uur terug gebeld. Krijg een meneer aan de telefoon die mij uitlegt hoe het komt en ik zeg, wat heeft u me te bieden dan.

Hij gaat me dus serieus een i3 laptop proberen aan te smeren terwijl ik toch echt een i5 heb besteld.. Na wat langer doorvragen heeft hij dan toch wel een laptop die aan mij eisen voldoet, een Dell. Maar die is ¤50,- duurder.

Hij had zelf aan aangegeven als ze de laptop die ik wilde hebben bij een andere leverancier konden krijgen ze het verschil in de prijs wilde delen. Prima, maar dat was niet gelukt. Nu gaat het over de Dell, ik stel voor om dan van de Dell het verschil te delen zodat ik nog maar 25,- bij moest leggen.

Hiermee werd niet akkoord gegaan. Waarop ik heb besloten te stoppen en de bestelling te annuleren.

Ik heb het zonder ook maar 1 bestelling te ontvangen al helemaal gehad met 4Launch.

Advies, zou er niets bestellen wat ze niet op voorraad hebben.
zo wel. Ik hoop dat jullie meer geluk hebben!

Gepost door hellbringer, zaterdag 4 februari 2012 10:28
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Shop is overzichtelijk, assortiment is groot en prijzen zijn laag.
Nette mailtjes bij iedere verandering van de bestelling, zelf een mailtje als ze de bestelling 'afgeleverd' beschouwen (die had ik nog niet gezien)
Videokaart (op voorraad) en een KVM switch (1-5 dagen levertijd) besteld op 29-1

1-2 stond de postbode voor de deur, grote doos met veel vulmateriaal erin.
Uiteraard een mailtje met T&T toen de producten 31-1 verstuurd werden en een SMSje.

Gepost door erwin71, vrijdag 3 februari 2012 10:01
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales: Score: 1

De website is overzichtelijk en de bestelling wordt snel afgehandeld, maar dat is dan ook meteen het enige positeve aan deze winkel. Wat vaker is voorgekomen is dat producten niet binnen de op de website gestelde levertijd worden geleverd. Of dat producten helemaal niet geleverd kunnen worden.

Aftersales

Direct na levering bleek de ASUS barebone niets te doen en heb deze aangemeld voor RMA. Vervolgens de Barebone, CPU en geheugen samen teruggebracht. Tot op heden nog steeds geen werkend systeem terug gehad!!! De RMA afdeling is ook slecht te bereiken per mail en per duur 0900 nummer kunnen ze niets voor je doen.
update - op 5 februari nog steeds geen DOA teruggezien -

Gepost door pwheels, donderdag 2 februari 2012 20:22

Perfect afgehandeld en op tijd geleverd aan een vrij scherpe prijs.

Gepost door brianmgb, donderdag 2 februari 2012 11:19
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

dit was reeds de vierde bestelling ,en waren alle snel bewerkt en verzonden wil best nog een keer hier bestellen

bijna direct na het plaatesen van bestelling

Gepost door _Tobias, woensdag 1 februari 2012 21:59
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Ze hebben een hele nette en overzichtelijke webshop waar je goed je spullen kan vinden. Ook de afhaallocatie is netjes.

Gepost door Jiffy, dinsdag 31 januari 2012 21:12
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Overzichtelijke site met duidelijke en relevante informatie over de artikelen. Elke statusverandering (zelfs op zondag!) in de bestelling wordt meteen per mail bevestigd.

Degelijk verpakt, snelle levering, pakketje was (uiteraard!) keurig te volgen via track & trace.

Gepost door Hai Hui, maandag 30 januari 2012 23:41
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Logisch ingedeelde website, bij elke statusverandering (van het bestellen tot het afleveren) krijg je een mailtje en je kunt betalen met de standaardmogelijkheden (iDeal, directe overboeking, rembours). Prima dus.

De verzending was wel redelijk snel (2 dagen na het betalen) en de indicatie van de website was accuraat. Ik had de M-Audio Studiophile AV40 besteld en ik kreeg het gewoon de doos daarvan, maar op zich was er ook geen verpakkingsmateriaal nodig. Met track and trace kun je bekijken waar je pakketje zich momenteel bevindt. De doos had wat kleine deukjes, maar verder niets noemenswaardigs.

Gepost door Innovi0, maandag 30 januari 2012 16:06
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 2 Aftersales:

De shop is duidelijk en werkt goed. Geen klachten daar over.
Ik heb via de pricewatch een PC samengesteld en de onderdelen besteld bij 2 webwinkels waar de onderdelen op voorraad waren.
Mijn bestelling bij 4launch bestond uit 7 producten, die op het tijdstip van bestellen allemaal direct leverbaar waren, of bij de leverancier op voorraad. Ik ga er van uit dat "bij de leverancier op voorraad" betekend dat de verzending 1 werkdag langer duurt.
Ik heb mijn bestelling in het weekend gedaan, en maandag kreeg ik meteen een mailtje van de verkoop afdeling dat de bestelde harde schijf niet meer leverbaar was en onbekende levertijd had. Ik kon wachten, dat product annuleren of een alternatief uitzoeken. De aangedragen alternatieven waren geen van allen vergelijkbaar en enige (kleine) meerkosten zou ik zelf moeten betalen. Ik besloot de schijf daarom maar te annuleren en die ergens anders te bestellen.
Twee dagen later kreeg ik een mailtje dat de levering van de monitor vertraagd was. Deze zou de volgende week bij 4launch binnen komen. Ik heb verzocht om de bestelling in 2 delen op te sturen, aangezien ik de monitor niet direct nodig had en alle andere onderdelen van de PC ondertussen al binnen waren. Dit was wel mogelijk, maar hiervoor moest ik extra verzendkosten betalen. Ik heb dit wel gedaan, maar had het opsplitsen van de bestelling als een gratis stukje service voor het niet nakomen van de gestelde levertijden verwacht.
Ze hebben vervolgens de aanwezige artikelen dezelfde dag verstuurd en de monitor is de week erna nageleverd.

Ik moet wel zeggen dat de klantenservice erg snel reageert op e-mails. Dit compenseert een klein beetje voor het betaalde 0900 klantenservice nummer dat ze hebben.

Al met al ben ik positief over de snelle reactietijden van de klantenservice, maar hun levertijden en voorraad indicatie klopt van geen kanten.

---

Onder aftersales versta ik even de communicatie rondom de artikelen die niet aanwezig waren of verlate levertijd hadden.
Eigenlijk zou ik 2 sterren willen geven, omdat 4launch niet coulant is in bestellingen opsplitsen of iets duurdere alternatieven voor dezelfde prijs leveren. Dit zou naar mijn idee wel moeten als een product niet geleverd kan worden of de afgesproken levertijd niet nagekomen kan worden.
Ik geef echter 3 sterren, omdat er altijd snel op e-mails gereageerd wordt en er ook nog na kantooruren wordt beantwoord.

Ik wacht overigens nog op een creditbedrag van de geannuleerde harde schijf. Dit zou binnen 5 werkdagen na afronding van mijn bestelling gedaan worden. Deze termijn is nog niet voorbij, maar als 4launch er langer over doet zal ik de beoordeling voor aftersales bijstellen naar 2 sterren.

Ik geef maar 2 sterren voor verzending om twee redenen:
- De levertijden kloppen niet (zoals hierboven vermeld)
- De producten waren naar mijn idee niet goed verpakt. De artikelen waren allemaal onderin een vrij grote doos gestopt, met wat dik papier er in voor de opvulling. De artikelen konden echter nog steeds makkelijk schuiven en waren niet beschermd tegen klappen of stoten tegen de onderkant van de doos.
Gelukkig is alles wel heelhuids aangekomen.

Geachte klant,

Hierbij wil ik u danken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien het voor ons lastig is te achterhalen om welke case het betreft, wil ik u verzoeken contact op te nemen met ons via customersupport@4launch.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Op deze manier kunnen wij nader naar uw case kijken. In afwachting van uw antwoord verblijven wij.

Customer Support
4Launch BV
Gepost door nabibaks, zaterdag 28 januari 2012 15:45
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

snelle levertijd en ruime voorraad. Verder ook scherpe prijzen.
Het was makkelijk bestellen, de doorlink was okee, de levering wat vlot en ik had geen after sales activiteiten, het product is prima.

Gepost door evaarties, zaterdag 28 januari 2012 11:51
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Na het plaatsen van de bestelling en betaling via iDeal, zeer snel een bevestiging ontvangen.

Een dag later heb ik een artikel geannuleerd en dat ging zonder opmerkingen en/of problemen. Ook een nieuw overzicht ontvangen van de bestelling.

De bestelling is eerder verzonden dan verwacht, dit komt waarschijnlijk ook door het annuleren van een artikel waar langere levertijd op zat.

Het artikel was goed verpakt in een nette doos.

Het pakket was te volgen via Track&Trace.

«  1  2  3  4  ...  16  17  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011