Hoofdcategorieën

5626 DC Eindhoven
Nederland

Website http://www.dunnet.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0900 - 386 386 86 (35ct/min)
KVK 17180248
Aangesloten bij Webshop Keurmerk  ICTWaarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Opsturen, Rembours
Betalingskosten Vooruitbetalen € 0,-
iDeal € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1113 prijzen, 1254 unsortedprijzen
Prijsindex 95,2 (4,8% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Bij Dunnet.nl profiteert u van:

1. Een actueel assortiment van diverse topmerken zoals Acer, HP, Sony, Fujitsu Siemens, Toshiba, Samsung
  2. Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop
  7. Vast laag verzendtarief
  8. Een snelle en vertrouwde levering bij u thuis of op kantoor
  9. Uitstekende service
  10. Niet goed geld terug

Dat maakt Dunnet.nl een betrouwbare webshop voor uw aankopen.

Heeft u vragen over het bestellen, de betaling of de bezorging? Maak gebruik van het Dunnet.nl contactformulier : http://www.dunnet.nl/contact.aspx

KEURMERK
Dunnet.nl is aangesloten bij het Webshop keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels.
Meer informatie vind je op http://www.keurmerk.info

Reviews en reacties

Score: 1 1 1 3
Totaal 20 18 8

Gepost door s.stok, woensdag 19 oktober 2011 13:09
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 1

Website is duidelijk en makkelijk in gebruik, producten details zijn uitgebreid genoeg voor keuze.

Ik heb alleen één keer iets besteld.

Wel een klein punt van kritiek.
"Bij Dunnet.nl kunt u uw aankoop binnen 7 werkdagen zonder opgaaf van reden retour sturen." Dit is consumentenrecht, wet koop op afstand, niets speciaals dus.

Verzending was prima in orde.

Duur van levering kan ik mij niet echt meer herinneren.

Aftersales

Enkele weken geleden ging mijn laptop kapot, scherm bleef grijs (niet zwart) na aandoen. Heeft altijd prima gedaan, nooit problemen. Dus was wel verbaasd.

Uiteindelijk kreeg ik hem zover dat ik weer beeld had, maar moest hem weer even uitdoen om de batterij er weer in te doen. En had daarna weer geen beeld.

Dus op de website opgezocht of ik nog garantie had, kon dit niet echt vinden. Dus bellen met een 0900 nummer (van 35 CENT per minuut!), en de medewerker zij dat HP zelf al drie jaar garantie bied op haar producten. Dus nog extra gevraagd.
Ja meneer u heeft nog garantie.

Formulier ingevuld (Product defect binnen garantie) en verstuurd, kreeg geen reactie na drie dagen. Later weer gebeld, oh. De heer Stok? Ik zal hem gelijk even versturen.

Uitgeprint, ondertekend, en uitzonderlijk goed verpakt en verzekerd verzonden.
Enkele dagen laten krijg ik het bericht dat hij in goede staat is ontvangen en ter reparatie naar de leverancier is verstuurd.

Enige tijd niets meer vernomen tot gisteren, een brief.
Of ik: of 77 euro onderzoekskosten wil betalen of 339,65 euro reparatiekosten.
PARDON! Onderzoekskosten? reparatiekosten! Ik had toch garantie?

Vandaag gebeld, 20 minuten aan de lijn gehangen.
En blijkt dus dat ze een fout hebben gemaakt. Ik heb helemaal garantie heb.

Dat ik geen garantie meer heb kan ik nog inkomen.
Maar dan op ze minst vooraf vermeld dat ik geen garantie meer heb en ik onderzoekskosten moet betalen!! Dat staat ook bij de optie die ik had gekozen.

"Na ontvangst zullen wij het product zorgvuldig testen en vaststellen of de klacht gegrond is en of de garantie van toepassing is."
En was die van toepassing? Nee, heb ik daar wat over gehoord. Nee, tot gisteren.

Ik zal die onderzoekkosten wel betalen aangezien ik geen wanbetaler wil zijn.
Maar hier bestel ik dus nooit meer iets...

Repareren doe ik zelf wel, volgens mij is alleen de monitor kabel zelf kapot.
En daar willen ze het hele scherm voor vervangen?

Gepost door Calvin_Hobbes, donderdag 22 september 2011 11:05
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 4

De snelle duidelijk website maakte het voor mij makkelijk om het specifiek door mij gezochte product, Dell 24" IPS paneel, te vinden en te bestellen.
De voorraad indicatie klopt goed en was erg prettig.

De verzending gebeurde zeer snel en op een goede manier.
Helaas gaf het track en trace info systeem van de gebruikte vervoerder (UPS) onterecht aan dat het pakket (tot 2 maal toe) aan het eind van de (mid)dag bezorgd zou worden. Na 2 maal een briefje ontvangen te hebben dat ze kort na 12 uur bij me waren geweest ben ik hem dag 3 maar opgaan halen op het UPS depot in Eindhoven. 3 starten of zo van het magazijn van Dunnet.

Aftersales

Helaas bevat mijn eerste paneel een defecte subpixel rij (kan Dunnet) ook niet van te voren zien en weten en kan altijd gebeuren. Dit werd goed opgepakt door de aftersales. Ik moest even een foto van het probleem doorsturen dan zouden zij beslissen wat er zou gebeuren. Ik moest daar echter wel nog even achterna bellen maar toen werd direct besloten om de scherm om te ruilen voor een nieuwe, welk tip top in orde is.

Gepost door Jellinek, woensdag 13 juli 2011 01:48
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 4

Besloten een Dell U2311H monitor bij Dunnet te bestellen omdat na het mailen van verschillende webshops Dunnet wél de volledige Dell garantie garandeert. Site is in orde, hoewel het irritant is dat ik steeds opnieuw moet inloggen ook al vink ik "automatisch inloggen" aan.

Keurig statusupdates via mail ontvangen, incl. tracking-nummer toen de zending aangemeld was.

Wel duurde het te lang voor ik respons kreeg op een bericht via de site waarin ik om meer informatie vroeg voordat ik de bestelling geplaatst had (zaterdagavond vraag verstuurd, vrijdagochtend erop pas antwoord).

Verzonden in de Dell doos, dus afdoende verpakt. Dunnet's site zegt "vandaag voor 18.00 besteld, morgen in huis". Blijkbaar geldt dit niet voor bestellingen op zondag want de bestelling werd maandag pas verwerkt en voor verzending aangemeld bij UPS. Daardoor dus dinsdag pas geleverd. Het is maar een dagje maar als ze 24-uurs levering niet waar kunnen maken moeten ze het niet claimen op de site.

UPS kon mijn huis niet vinden, dat resulteerde in een "geef correcte gegevens op" melding op de track-pagina (de gegevens klopten, de juiste straat is moeilijk te vinden en navigatie snapt 'm ook niet). Een telefoontje naar Dunnet leverde het telefoonnummer van UPS op, daarmee kon ik uiteindelijk de chauffeur direct uitleggen hoe hij moest rijden. Zelfde dag alsnog geleverd.

Aftersales

De telefonische klantenservice was correct en vriendelijk bij het oplossen van bovenstaand leveringsprobleem. Ik stond misschien een minuut in de wacht en de benodigde informatie werd snel aangeboden. Kost echter wel 35ct/min, wat ik echt teveel vind, daaarom "goed" ipv "zeer goed".

Verder (nog) geen problemen gehad met het scherm, indien aftersales later nodig blijkt zal ik dit toevoegen.

Gepost door CoRrRan, woensdag 29 juni 2011 15:21
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Duidelijke webwinkel. De levertijd werd correct weergegeven. Een extra e-mail aan de klantenservice gaf aan dat het product zo snel mogelijk verstuurd zou worden, aangezien er wat haast achter zat. Dit gebeurde uiteindelijk zelfs eerder dan volgens de klantenservice medewerker. Dag later netjes afgeleverd.

Goed, netjes verpakt. Track&trace nummer van UPS. Op tijd geleverd, wat altijd wel fijn is als je last-minute nog een cadeau wilt hebben.

Gepost door Quinten74, woensdag 22 juni 2011 11:55
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 1

Mediaplayer besteld bij Dunnet.nl alleen de voeding ontbrak in de verpakking. Tefonisch contact gehad.

Verzending was snel, maar incompleet

Aftersales

Eerst ruim 10 minuten in de wacht gezet a 0.35ct p/m. Kreeg toen een medewerker aan de telefoon die eerst zei dat hij niet kon helpen. Toen ineens wel, maar wist toen niet hoe het moest worden opgelost. Ik zou het produkt retour moeten sturen en dan zou ik een nieuwe krijgen. Voeding nasturen was niet mogelijk. Toen moest ik ineens toch maar een klacht indienen. Dat kon niet telefonisch, maar moest via de website. Heb ik inderdaad gedaan, maar zonder enige reactie. Ik heb toen ACRyan gebeld en die gaan een nieuwe voeding rechtstreeks naar mij sturen. Ik koop vaak genoeg bij webwinkels, maar dit nog niet meegemaakt. Ik koop hier nooit meer.

Gepost door jans123, donderdag 16 juni 2011 17:09
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

Ze kwamen er na een week achter dat ze de luidspeakers niet meer konden leveren en wilde niet meer de order annuleren.

Gepost door Richh, donderdag 26 mei 2011 00:25
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Processorkoeler was kapot, heel vervelend en dus moest ik snel weer een nieuwe. Dunnet.nl bood de Cooler Master TX3 als goedkoopste aan en had een 24-uurs levering volgens de site.
Betaling ging goed (iDeal), orderbevestiging kwam direct binnen.

Het inloggen op de website direct na het verkrijgen van je gebruikersnaam en password (die je als bevestiging als text in je mail krijgt, jammer) wou niet direct, pas na een poosje. Het onthouden van het wachtwoord werkt onder Google Chrome bij mij niet. Jammer, maar ik kan er wel mee leven.

Het was belangrijk dat de koeler snel geleverd zou worden. Het was vrijdagavond, ik heb nog gezocht naar een webshop die mijn order het liefst zaterdag nog zou leveren. TNT levert op zaterdag helemaal niet onder rembours, op de site van Dunnet was niet te vinden of ze wel of niet op zaterdag leveren. Aangezien er geen andere webwinkel was waar ik wel zeker was van 'morgen in huis', heb ik voor Dunnet gekozen.
Ik had gehoopt eigenlijk gehoopt op een vrijdag/zaterdag verzendbevestiging. Jammer genoeg werd pas maandagavond de verzendbevestiging verstuurd (om exact 22:00 uur, terwijl de UPS track&trace 'm al had om 20:00 - automatisch bericht dus).
Daardoor werd dinsdagmiddag het pakketje netjes afgeleverd, zoals de UPS track&trace aangaf. Omdat ik niet thuis was heeft de koerier het pakje bij ons in de schuur ergens achter 'verstopt', dat was niet nodig geweest (we wonen achteraf) maar vooruit. Er zat een briefje in de brievenbus.
De koeler zat in een doos met daarom heen luchtkussentjes. Meer dan genoeg voor een koeler.

Kortom: het was jammer dat de koeler pas dinsdag geleverd werd, maar dat is eigenlijk ook wel logisch en ik denk niet dat een andere shop het sneller had gedaan. De koerier hoefde niet zo ingewikkeld te doen. Al met al ben ik wel tevreden en is alles gewoon zoals naar wens aangekomen.

Edit: nou lees ik hieronder dat iemand anders het wel voor elkaar krijgt... hoe kan dat nou?

Gepost door Gordian Knot, woensdag 25 mei 2011 01:02
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Order op vrijdagavond om 18:30 besteld en de volgende ochtend geleverd; nog niet eerder meegemaakt.
Prima prijs en product in orde, dus wat wil je nog meer.

Verpakking in orde, maar wat aan de zwakke kant. Product van zichzelf al prima verpakt, maar kwam de kwetsbaarheid niet ten goede.

Gepost door Endora, vrijdag 13 mei 2011 14:25
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 3

De website van dunnet.nl is goed te overzien. Er zijn nette subcategorieën aangemaakt voor alle artikelen. Ik heb mijn G35 via tweakers hier besteld omdat hij hier het goedkoopste was. Er staan geen onnodige fratsen op wat ik persoonlijk fijn vind.

Twee dagen na mijn bestelling had ik mijn G35 ontvangen. Dit werdt gedaan in een doos met beschermende plastic luchtzakken aan de binnenkant. Zoals het hoort naar mijn mening. Als het binnen 1 dag geleverd had kunnen worden zou hier zeer goed staan.

Aftersales

Na een jaar mijn G35 gebruikt te hebben waren de oortjes van mijn headset versleten. Ik heb toen nagevraagd bij logitech of dit onder de garantie valt. Mij werd verteld (door logitech) dat dit zo is!!

Maar omdat ik mijn headset bij dunnet.nl had besteld moest ik met dunnet.nl contact opnemen. Dit had ik gedaan maar in eerste instantie wilden dunnet.nl mij geen nieuwe headset geven.

In mijn mailtje had ik ook geschreven dat ik te horen had gekregen van logitech dat dit wel onder de garantie valt (die 2 jaar geldig is). Nadat ik dunnet.nl het mailtje had gestuurd wat ik van logitech had gekregen (waar instond dat dit onder de garantie valt) kreeg ik pas garantie.

Helaas hebben veel bedrijven er last van om garantie te geven en moet hier altijd veel werk van gemaakt worden door de gebruiker. hier is dunnet.nl dan ook zeker geen uitzondering op. Dunnet.nl krijgt van mij toch nog een voldoende op dit vlak omdat ze toch nog garantie hebben gegeven waar ze dit eerst niet wilde doen.

Gepost door grimson, woensdag 4 mei 2011 12:34
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Gezien ik vandaag een bericht kreeg van 'geef uw mening' een shopreview geplaatst.Aangezien Dunnet vindt dat mijn mening telt hierbij dan ook een eerlijk antwoord

Algemeen:
Nog nooit een product hier besteld maar gezien de reviews en 'keurmerken' bood dit mij voldoende vertrouwen om een bestelling te plaatsen. Vooralsnog hier niets op aan te merken en de bestelling en betaling via iDeal verliep vlekkeloos.

Aangezien Dunnet een mooie prijs én premium garantie aanbied terwijl deze (garantie) op andere sites niet goed vindbaar was heb ik besloten hier te bestellen.

Status updates:
Aangezien het product op voorraad was én de website adverteerd met 'Op voorraad, vandaag voor 18:00 besteld, morgen in huis' wachtte ik in spanning af op de statusupdate welke zou aangeven dat het product verstuurd zou worden.

De bestelling zelf was om 9:27 gedaan maar uiteindelijk duurde het tot exact 22:00 met de statusupdate dat het product verstuurd was. Voor de ongeduldigen zoals ik dus een lange zit, zie verder, omdat ik het expliciet besteld had ivm 'volgende dag'.

Helaas moet ik deze beoordelen als slecht omdat het naar mijn idee niet voldoende was.

Ik heb expliciet op de website gekeken, ivm aanwezigheid thuis om het product te ontvangen, naar de levertijden.
Nogmaals, 'Op voorraad, vandaag voor 18:00 besteld, morgen in huis' welke op de website te vinden is was voor mij belangrijk.
(Ter verduidelijking: dunnet.nl -> klantenservice -> levertijd. Hier wordt niets genoemd van bijv. 'levertijd beperkingen' van UPC)

Helaas leert dat dit niet klopt en de gebruikte koerier, UPC, niet levert op zaterdag (bestelling op vrijdag gedaan.).
De volgende leverdag (dinsdag ivm feestdag) was ik net (ik had de middag vrijgenomen) 30 minuten te laat om het gele briefje in de bus te vinden van UPC.
Aangezien ik verder niet thuis kan zitten heb ik het afleveradres via UPC laten wijzigen.

Uiteraard had ik misschien kunnen weten dat UPC niet op zaterdag levert maar gezien de ervaringen met TNT was ik hier gewoon vanuit gegaan. Ook moet Dunnet dan niet 'Op voorraad, vandaag voor 18:00 besteld, morgen in huis' deze slogan zonder uitzonderingen zoals bijv. alleen op werkdagen op de website behouden. Dit misleid mensen zoals ik die expliciet de leverdag willen bepalen.

Nogmaals, de levering zelf was voldoende uiteindelijk. Scherm is geleverd zonder schade en zonder extra verpakking.
Helaas door de in mijn ogen onjuist gestelde levertijd welke toch mij een vrije middag kostte 'slecht'.

Ik moet toch opmerken nu ik deze review na een tijdje nogmaals zelf lees dat ik niet de indruk wil wekken dat de levering an sich slecht is maar helaas niet afstemnde op mijn verwachtingen. Ik zou zeker, nu ik dit weet, nogmaals bij Dunnet bestellen.

Inderdaad, uw mening telt! Bedankt voor de constructieve feedback. We gaan de teksten over levertijden aanpassen zodat duidelijk is dat op zaterdag en zondag niet door UPS wordt bezorgd. De informatie die reeds over de bezorging door UPS op onze website staat gaan we proberen meer naar voren te laten komen, zodat teleurstellingen als deze in de toekomst worden voorkomen.

Dunnet.nl
Gepost door Musashi_Shingen, maandag 18 april 2011 02:23
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Twee POV Mobii tablets gekocht, deze waren hier veruit het goedkoopst te halen.

Website zeer overzichtelijk, alles duidelijk ingedeeld, en logisch nagedacht waar "geheugenkaartjes" onder moeten vallen...

Krijg ook netjes een duidelijke orderbevestiging en status verandering van m'n bestelling.

Alleen de "bolletjes" bij de voorraad-indicatie vertellen me niet of dit voorraad van het filiaal is of van een leverancier.

Prijzen zijn imo zeer scherp en wordt volgens mij actief op gelet.

Verzending erg snel, donderdag 's avonds laat besteld, vrijdag avond verzendbevestiging, zaterdag pakket aan de deur.

Erg stevige doos om de bestelling, de boel kon absoluut niet schuiven.

Aftersales

Bestelling was zo snel binnen dat ik nog geen kans gekregen had om geheugenkaartje te kopen, even gemaild of de snelheidsklasse van sd-micro kaartjes nog iets uitmaakte.
Kreeg hier tot mijn verbazing binnen 15 minuten al een reactie op.
De verkoper gaf ook eerlijk mening over wat ik beter wel of niet kon kopen en raadde gelukkig niet meteen het duurste product aan.
Kortom over aftersales zeer te spreken.

Gepost door JR73113, vrijdag 15 april 2011 11:28
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

website overzichtelijk, maar gegevens over voorraad blijken niet te kloppen nadat je hebt besteld. Wel bevestiging bestelling,maar gebrekkige communicatie over bezorging, betaling en niet op voorraad zijnde artikelen.

Ik moest ik mijn gehele order (4 componenten en monitor) annuleren omdat 1 artikel niet geleverd kon worden. HIer was geen discussie over mogelijk (en ook geen uitleg in eerste instantie). Dan moet je dus op een behoorlijke som geld terug wachten ("na verwachting 7 dagen" ik weet het; het is naar verwachting maargoed dat was niet mijn meest directe zorg

Informatievoorziening via e-mail. Gebrekkige communicatie, ontbreekt aan standaard beleefdheid naar klanten toe. Was wel vrij snel. Uitleg over het verhaal met betrekking tot de onvrijwillige annulering van de order kreeg ik pas na herhaaldelijk verzoek en was toen nog steeds mager. Het meest kwalijke is eigenlijk gewoon dat er niet naar oplossingen wordt gezocht. Simpel denken; 1 artikel kan niet geleverd worden dus makkelijkste oplossing: annuleren alles en geen discussie.

Gepost door KHdV, donderdag 24 maart 2011 15:55
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Naar tevredenheid afgehandeld door Dunnet. Bestelling verliep vlekkeloos en werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Prima verpakt en snel ontvangen

Gepost door dwdacosta, donderdag 24 maart 2011 13:20
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Overzichtelijke site, goede prijzen. Goede webwinkel, zie echter beoordeling 'verzending' hieronder.

Verzending vanaf Dunnet is super (binnen 24 uur in mijn woonplaats geleverd), alleen jammer dat ze gebruik maken van UPS.
Bezorging via UPS is totaal niet geschikt voor particulieren, sterker nog: het is een van de meest klantonvriendelijke instellingen waar ik in tijden zaken mee heb moeten doen.

Voor mij een reden om gebruik te maken van een webwinkel die levert via TNT.
Jammer!

Gepost door Sibrand, donderdag 3 maart 2011 13:21
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Via een bekende heb ik gehoord van de Logitech Z-5500, en na wat onderzoek heb ik besloten om deze ook aan te schaffen.
Via de pricewatch op tweakers zag ik dat dunnet 1 van de goedkoopste aanbieders was, met een korte levertermijn.
Na een paar weekjes heb ik de knoop doorgehakt en besloten hem te bestellen op woensdag 2 maart, dit ging vrij makkelijk via de site van dunnet, snel een account aan kunnen maken en de bestelling afgerond door betaling via ideal (ideaal!).
Direct een bevestiging gekregen van de bestelling dus dat begon al lekker, in deze bevestiging stond dat ik zsm een trackingnummer zou krijgen.
Deze kreeg ik uiteindelijk om 10 uur die avond.

Via het trackingnummer zag ik dat het pakket al om kwart over 2 bij de UPS was ingecheckt, dus het nummer was wat laat verstuurd maar dat maakte de snelle overdraging aan UPS zeker goed.
Hieronder het tracking schema van UPS, waaruit blijkt dat het allemaal vlot gaat daar bij de UPS:

Drachten, Netherlands 03/03/2011 11:46 A.M. Delivered
03/03/2011 5:45 A.M. Out For Delivery
03/03/2011 4:30 A.M. Arrival Scan
Amsterdam, Netherlands 03/03/2011 1:50 A.M. Departure Scan
03/03/2011 1:10 A.M. Arrival Scan
Eindhoven, Netherlands 03/02/2011 11:00 P.M. Departure Scan
03/02/2011 6:34 P.M. Origin Scan
Netherlands 03/02/2011 2:14 P.M. Order Processed: Ready for UPS

De verpakking zelf was niks op aan te merken, om de originele logitech doos hadden ze nog een kartonnen doos geplaatst.

Door al deze positieve, en 1 klein minpuntje (geen mailtjes/berichten van wijziging in status) kom ik tot deze goede beoordeling van dunnet.nl

Groeten,

Sibrand

Gepost door Jay-7AC, woensdag 23 februari 2011 20:44
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Algemeen gezien vind ik dit een goede webshop. Ik heb afgelopen maanddag(20-2-11) de logitech Z5500 besteld, had ze gebeld over een vraagje t.a.v. de set, kreeg antwoord een kwartier later per mail. Zodoende de set besteld, en kreeg hem vandaag binnen. Vriendelijk klanten service, maar alleen krijg je geen bericht over status wijzigingen van je bestelling.

De verzending vond ik goed, mijn speaker set was mooi verpakt met 2 dozen eromheen. Alleen ben ik van mening dat ze wel mee moeten gaan met grotendeels van de webwinkel, in voor 1900u besteld morgen in huis. Maar ik mag niet klagen, hij was netjes op tijd.

Gepost door mvd1968, donderdag 17 februari 2011 13:56
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Men gaf op de site aan dat er geen levertijd was. Na de bestelling en betaling bleek dat er wel een levertijd was, althans de verstuurde e-mail deed dit vermoeden. Uiteindelijk heeft men toch op tijd verstuurd.

Men werkt met UPS. Deze hebben het nu gepresteerd om 2 maal de status online te wijzigen naar de volgende dag. Dus ik ben 2 x voor niets thuis gebleven. Klantenservice geeft de schuld aan de lokatie amsterdam, die zou eigenwijs zijn en de afspraken niet nakomen. Ik ga het nu maar zelf afhalen.
Hoewel dit niet de schuld is van Dunnet werken zij wel met deze bezorgdienst. Voor mij een reden om niet meer bij dunnet te bestellen.
vandaag het pakket na overleg met UPS opgehaald in Amsterdam. Daar aangekomen was het al naar Rotterdam verstuurd. Voor niets dus naar Amsterdam gereden.
Werd wel zojuist afgeleverd. Ben hier dus in totaal al 3 dagen aan kwijt en 80km om naar amsterdam te rijden

Aftersales

kreeg een bloemenbon a ¤10. Moest wel voor minimaal ¤15 bestellen. Verder 2 x moeten vragen om de voorraadstatus. Na het dreigen met een review op tweakers kreeg ik antwoord.
Verder apparaat nog niet ontvangen. Weet niet hoe de verpakking is en of het allemaal werkt

Zojuist het apparaat uitgepakt en het klepje van de HD ontbreekt. Gebeld met dunnet a ¤ 0,35 p/m en ik moet dus alles binnen 7 dagen retour sturen. Men kon geen los klepje bestellen en opsturen. Ik stuur alles retour en ga bij iemand anders bestellen. Harddisk was ook niet verzegeld verpakt. Geen stickers oid dat die nieuw was. Vreemde aflevering dit

Geen dunnet meer voor mij dus............................

Gepost door pcmadman, donderdag 10 februari 2011 18:56
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Prima winkel. Het was echter wel even zoeken en proberen voordat ik erachter was dat je het bestel formulier zakelijk niet met FireFox kunt gebruiken, maar toen ik (met tegenzin) IE opstarte werkte het wel. Vanwege deze frustratie een goed ipv zeer goed.

Verzending via UPS ging heel goed. Op de site stond direct leverbaar en gisteren avond ontving ik idd een track&trace van UPS dat de bestelling ingechecked was en vanmiddag stonden ze al aan de deur. Een overdoos had echter wel gemogen. De doos van de beamer bood an-sich wel goede bescherrming, maar het lijkt me veiliger om er even een overdoos omheen te doen. Verder alles goed en lekker snel.

Gepost door Only, vrijdag 4 februari 2011 13:19
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Nieuwe router uitgezocht op internet en hier in de prijswatch gekeken welke shops voor mij de beste prijs/betrouwbaarheid hadden, uiteindelijk voor het eerst bij Dunnet besteld. Site ziet er wel duidelijk uit en zoals gebruikelijk moet je bij deze site ook een account meteen aanmaken, dit vind ik wel jammer overigens, aangezien ik nu al een hele verzameling webshop accounts heb, er zijn ook shops waar je gegevens eenmalig gebruikt worden (betaal toch altijd ideal, dus ook vrij weinig risico voor de shop zelf). Maar goed dit is bij de meeste shops.

Pakketje dinsdag 10.12 uur besteld, s'avonds 23.17 bericht dat het klaar stond voor ophalen door UPS. Track en trace erbij dus kon zien dat het woensdag heel vroeg opgehaald was en onderweg. Middags rond 14.00 uur stond de koerier voor de deur.
Netjes op tijd dus. De router zat geklemd in een ruim doosje met daaromheen luchtzakjes, netjes verpakt dus.

Al met al zou ik hier dus gewoon weer een volgende keer wat bestellen.

Gepost door weaselnumber1, vrijdag 28 januari 2011 13:56
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

Een Internet bedrijf met echt klantenservice, tegenwoordig dat is heel belangrijk voor mensen zoals ik.

Snel, verzend service, mijn order was binnen het lever datum aan mijn werk adres geleverd.

Aftersales

Binnen een jaar was laptop stuk gegaan, maar naar conact met het klantenservice van Dunnet had ik Geen moeite met terug sturen van mijn laptop. mijn laptop was dannetjes in order gemaakt.. mijn laptop was binnen een mand gerepareerd en terug gestuurd.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011