Hoofdcategorieën

5626 DC Eindhoven
Nederland

Website http://www.dunnet.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0900 - 386 386 86 (35ct/min)
KVK 17180248
Betalingskosten Vooruitbetalen € 0,-
iDeal € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 417 prijzen
Prijsindex 92,9 (7,1% onder gemiddeld)
92,8 (7,2% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Bij Dunnet.nl profiteert u van:

1. Een actueel assortiment van diverse topmerken zoals Acer, HP, Sony, Fujitsu Siemens, Toshiba, Samsung
  2. Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop
  7. Vast laag verzendtarief
  8. Een snelle en vertrouwde levering bij u thuis of op kantoor
  9. Uitstekende service
  10. Niet goed geld terug

Dat maakt Dunnet.nl een betrouwbare webshop voor uw aankopen.

Heeft u vragen over het bestellen, de betaling of de bezorging? Maak gebruik van het Dunnet.nl contactformulier : http://www.dunnet.nl/contact.aspx

KEURMERK
Dunnet.nl is aangesloten bij het Webshop keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels.
Meer informatie vind je op http://www.keurmerk.info

Reviews en reacties

14 Aftersales 4 3 3.5

«  1  2  3  »Resultaten 1 t/m 20 van 48
Gepost door C0mB0, vrijdag 20 november 2009 11:35
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Ik had al een harde schijf van 1 TB, maar die zat al snel vol. Dus ik dacht laat ik een grotere Harde Schijf aanschaffen. De grootste HD was van Hitachi en met dat merk heb ik altijd goede ervaringen gehad. Dunnet had de laagste prijs, dus ik heb hem daar maar meteen besteld.

Twee dagen later kreeg ik hem in huis. Vervolgens de HD aangesloten, maar hij werd niet herkend. Allerlei dingen geprobeerd om hem werkend te krijgen, maar ik kwam tot de conclusie dat hij defect was.
Gelijk het retouraanvraagformulier ingevuld en binnen een uur kreeg ik een retournummer en het adres waar ik het naar toe kon sturen. Dezelfde verpakking gebruikt(gelukkig had ik die nog niet weggegooid) voor het terugsturen.

Aftersales

Twee dagen later kreeg ik een e-mail van Dunnet dat het product ook door hen is getest en geconstateerd was dat de HD defect is. Ik kreeg de verzendkosten teruggestort op mijn rekening (8 euro uit me hoofd) en de volgende dag kreeg ik de nieuwe HD binnen en die werkt perfect!

Ik had liever dat de HD het meteen deed, maar ik ben blij dat het zo snel is opgelost. Nu heb ik kunnen constateren dat ze een goede service verlenen. De volgende keer als ik hier wat bestel, weet ik dat ik mij daar geen zorgen over hoef te maken en zijn vaak nog de goedkoopste ook.

Gepost door adriano1984, woensdag 18 november 2009 12:28
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Hun site is gewoon goed, niks op de site was moelijk gewoon goed!

Ik heb 17nov een printer besteld CLX-3175N rond 3uur in de middag. De bestelling is door UPS geleeverd rond 11uur en dat is zeer snel moet ik zeggen.

Gepost door Verstekbakker, woensdag 11 november 2009 16:47
Algemeen: 4 Verzending: 1 Aftersales: 2

De site ziet er netjes uit. Functioneert allemaal naar behoren. Voor mijn artikel hadden ze de gunstigste prijs. Voldoende betalingsmethodes aanwezig. Statusupdates waren veelvuldig aanwezig en het was duidelijk wanneer mijn bestelling zou (moeten) aankomen. Minpunt is het steeds moeten inloggen, ondanks het aanvinken van 'Automatisch inloggen' (IE8).

De verzending ging met UPS. Hier ging het dus mis. Op de dag van aflevering (10-11-2009) vond ik op de deurmat een briefje van de UPS bezorger.

Hierop valt te lezen:

1 Pakje staat onder uw camperbus achteraan

Ondertekend door de bezorger. De bezorger heeft het pakket dus op de oprit gelegd! Later ben ik door betreffende bezorger en zijn baas nog gebeld en die hadden het erover dat het een klantvriendelijke oplossing was. Hardware op een natte oprit onder iemands auto leggen is klantvriendelijkheid? Enfin, de bezorger zelf heeft mij nog haarfijn willen uitleggen waar hij het pakket had achtergelaten. Het is dus niet afgegeven bij een buurman of iets dergelijks. Na contact met UPS blijkt verder dat hij (hoogstwaarschijnlijk) zelf voor de zending heeft getekend. Gelukkig heb ik een papiertje waar hij zelf op heeft geschreven dat hij het pakket onder een auto heeft achtergelaten. Hij heeft dus mijn pakket niet volgens de wet geleverd en gefraudeerd met tekenen. Volgens UPS moet ik via de verzender een klacht indienen. Het is niet de eerste keer dat ik klaag, maar dankzij het vrijgeven van de postmarkt kunnen zendingen door verschillende bedrijven worden bezorgd en moet ik iedere keer het traject opnieuw doorlopen bij verschillende bedrijven. Dus bij iedere bezorging houd ik mijn hart vast of het een bezorger is die weet hoe het hoort.

Kort samengevat: UPS heeft er een potje van gemaakt en ik zit zonder hardware.

Aftersales

Ik heb eerst via het contactformulier op de site een korte samenvatting van bovenstaande verstuurd. Hierop was na 24 uur nog niet gereageerd, dus ik heb de klantenservice moeten bellen. Hiermee heb ik 12 minuten moeten bellen om te weten te komen of de procedure in gang was gezet. Een kleine 5 euro aan kosten dus al gemaakt.

Uiteindelijk had ik de hardware gisteren nodig. Omdat een procedure/onderzoek toch zeker 2 weken gaat duren moet ik maar elders mijn hardware aanschaffen, anders zit ik veel te lang zonder. Ondertussen heeft Dunnet.nl mijn geld nog in kas. Updates volgen hopelijk binnenkort.

Update 12-11-2009:

Ik kreeg een telefoontje van een vriendelijke meneer van Dunnet.nl. Hij vond de situatie net zo absurd als ik en wilde mij zo snel mogelijk eenzelfde stuk hardware opsturen. Omdat ik dus met een beetje haast zat, ben ik de hardware gisteren hier in de buurt gaan halen. Aan een vervangend exemplaar had ik derhalve niet zo veel meer.

We zijn toen overeengekomen dat ze mij mijn geld terug gaan geven en misschien nog belangrijker, dat ze UPS aan gaan pakken. Op die manier hoop ik dus dat volgende bezorgingen van UPS netter verlopen. Dat is in mijn belang, maar zeker ook in het belang van Dunnet.nl (en alle andere webshops die thuisbezorgen).

Het kan een aantal dagen duren voor het geld gestort is, maar zodra het is verschenen zal ik de beoordeling nog eens bijstellen.

Gepost door vdwater, zondag 8 november 2009 19:37
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales: 5

Ik wilde al een tijdje een Asus O!Play Mediaspeler aanschaffen. Uiteindelijk de Asus O!play Mediaspeler besteld bij Dunnet, die op dat moment de goedkoopste was (aanbieding) en ook nog eens hoog werd gewaardeerd in de Pricewatch. Bestellen ging makkelijk en snel. Na het invoeren van mijn gegevens (was mijn eerste bestelling bij Dunnet) meteen betaald met iDeal.
Ik werd per e-mail goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

De dag na bestellen werd het pakketje al afgeleverd. Alles zat goed verpakt in een grotere doos. Helemaal goed dus.

Aftersales

Helaas, ondanks de goede verpakking, bleek het product een DOA.Ik heb meteen via de website het product als DOA aangemeld en kreeg binnen 2 uur al een retournummer
De Asus O!play de eerstvolgende werkdag retour gestuurd met het verzoek ter omruiling. De dag daarna kreeg ik al het bericht dat er een nieuwe Asus O!play naar mij onderweg was.Ook kreeg ik de 7,95 euro verzendkosten die ik moest betalen voor het retourneren een paar dagen later op mijn rekening bijgeschreven!
Met de aftersales zit het wel goed bij Dunnet!

Gepost door rscha, vrijdag 23 oktober 2009 17:07
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales: 5

Hier winkelen is mij erg goed bevallen. In februari een bestelling geplaatst voor (onder andere) een Squeezebox Duet. Deze werd binnen een paar dagen geleverd. Alles prima verzorgd.

alles buitengewoon goed verpakt, keurig met bubbeltjes-plastic in een stevige doos.

Aftersales

Een kleine 2 weken geleden begonnen de problemen met mijn Duet. Na wat zoeken bleek dat dit waarschijnlijk een hardware probleem was. Logitech gaf ook aan dat het product vervangen moest worden. Ik zag al op tegen de RMA, maar het viel erg mee. Afgelopen zaterdag RMA aangevraagd, binnen paar uur het formulier ontvangen en afgelopen maandag het pakketje opgestuurd. Tot mijn grote verbazing kreeg ik woensdag al de melding dat ze een nieuwe gingen opsturen. Die heb ik nu al mogen ontvangen en hij doet het prima.
Kortom: erg prettige en efficiente afwikkeling van dit probleem. Complimenten!

Gepost door GaryW, maandag 5 oktober 2009 10:54
Algemeen: 1 Verzending: Aftersales:

Omdat ik haast had heb ik een Bluetooth Micro USB Adapter 100M - CN-523 besteld bij Dunnet omdat ze snel zijn met de levering. De dag erna er nog achetraan gebeld om mij ervan te verzekeren dat zij het product ook inderdaad op voorraad hadden. Dit werd door de medewerker aan de telefoon bevestigd. Helaas, bijna een week later was er aan de status "betaling geaccepteerd" nog niets gewijzigd. Toch maar weer eens bellen. Er was geen voorraad.
Kortom, je wordt aan het lijntje gehouden dat er voorraad is maar ze deze toch niet hebben.

ze hebben niet geleverd. Order heb ik geannuleerd.

Gepost door chielsen, donderdag 1 oktober 2009 15:17
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Site is in orde, niet te fancy, gewoon duidelijk.
Bestel en betaalproces is ook simpel en goed werkend.
Alles werkt naar behoren.
Uitstekende prijzen.
Support heb ik niet nodig gehad.

Had zondagavond tegen twaalven besteld, dinsdag stond de ups al voor de deur met een goed beschermd maar makkelijk te openen pakketje (1.5 TB schijf).

Gepost door donnut, vrijdag 25 september 2009 14:07
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Het gezochte product stond op de startpagina, dus die was snel gevonden. Het bestellen gaat zeer eenvoudig. Betalen met iDeal verloopt zoals verwacht.

Zeer snelle levering, de volgende dag namelijk al. Afgeleverd in de originele doos, dus prima verpakt.

Gepost door brid, woensdag 16 september 2009 23:52
Algemeen: 3 Verzending: 2 Aftersales: 4

Site ziet er redelijk uit. Kon de producten die ik nodig had redelijk makkelijk vinden en de bestelling is makkelijk te plaatsen.

Eerste minpunt wat ze scoren is op het aanmaken van je account. Je krijgt wel netjes een mailtje dat je account is aangemaakt en dat je kan aanloggen.
Helaas kon ik niet gelijk na het ontvangen van het mailtje inloggen, wat ik toch redelijk storend vind.

Verzenden is netjes binnen de aangegeven tijd gebeurd.
Kreeg ook netjes een mailtje met het tracker nummer UPS.

Bij het in het ontvangst nemen van het pakket bleek dat de bescherming die door dunnet was toe gevoegd zeer minimaal te zijn.... er zat 1 doos om en 1 luchtkussen in om verschuiven te voorkomen. Kans dat dat er iets beschadigd bij een val is zeer groot.

Aftersales

Hier nog geen oordeel, eerst maar eens kijken hoe het gaat lopen.

Heb een wireless linksys router en dongle bij ze besteld, maar deze functioneren beide niet naar behoren.
Heb net hun op hoogte gebracht.

Ik ben benieuw hoe de eerste keer aftersales gaat bevallen.

het 0900 nummer is in ieder geval al hun eerste minpunt

De RMA is nu afgehadeld, ging al met al redelijk soepel afgehandeld, alleen jammer dat je op de site niet de status kan zien.

Heb net het mailtje gekregen dat het gecrediteerd word + 7.95 voor de verzendkosten, zeer netjes

Gepost door Ippe Ziepe, woensdag 29 juli 2009 22:35
Algemeen: 3 Verzending: 3 Aftersales: 2

Website overzichtelijk, maar de voorraadindicatie is niet helemaal in orde.
Ik bestelde 3 artikelen (van elk 1) waarvan op de site werd aangegeven dat ze alle drie op vooraad waren (levering binnen 2 dagen).
Meteen na bestellen kreeg ik een e-mail met de bestelgegevens. De volgende dag zou alles worden bezorgd.
De volgende dag echter kreeg ik een e-mail dat het een week later zou worden bezorgd.
Hierop mailde ik dunnet. Ik wilde 1 van de artikelen graag eerder in huis hebben. Samenvatting van mijn mail: als artikel X wel op voorraad is, en Y en Z nog niet, dan wil ik graag verzendkosten betalen voor een deellevering van Y en Z.
Hun reactie was dat X en Y op voorraad waren, maar Z niet. Z zou van de bestelling worden gehaald en terugbetaald, X en Y zouden direct worden verzonden.
Die directe verzending was dan wel 6 dagen later dan eerst werd aangegeven, in plaats van 7 dagen... Dan had ik dus net zo goed op de complete levering kunnen wachten!
Alles is wel in goede staat geleverd, en het geld van Z is teruggestort. Factuur via de mail is ook binnen. Vandaar toch de voldoende. (Zie verder Aftersales.)

Ik zal echter niet snel meer iets bestellen bij deze winkel.

Alles kwam netjes en goed in een doos met opvulling verpakt binnen. Track en Trace werkte echter niet. Die mail kwam namelijk pas binnen een dag nadat ik de bestelling had ontvangen.
Voldoende omdat alles goed was verpakt en is aangekomen. (En dat is het belangrijkste.)

Aftersales

Het 0,35 euro/minuut-nummer belde ik omdat ik niet snapte waarom alles een week later werd bezorgd, terwijl het volgens de site op voorraad was. Ook wilde ik weten wanneer het zou worden geleverd, want er stond wel 'verwachte leverdatum 28 juli' op de site, maar op 28 juli stond er ook nog steeds 'Order acceptatie magazijn' (en niet 'Order verzonden magazijn').
De persoon aan de lijn zei het uit te zoeken en me terug te bellen, maar dit heeft Dunnet tot nog toe verzuimd. Dat vind ik slecht. Ik moet er op deze manier niet aan denken dat ik een DOA had aangetroffen.

EDIT bij het 0900-nummer moet je kiezen tussen 'verkoop' en 'service'. Ik dacht: ik heb het al betaald (dus gekocht) dus ik hoef geen informatie over artikelen. Het ging me om de leverdatum, wat ik versta onder 'service'.
Volgens Dunnet had ik wel 'verkoop' moeten kiezen, 'service' is TECHNISCHE service, voor als je artikel defect is etc.
Ik kon niet worden doorverbonden en moest opnieuw bellen (en dus weer door het keuzemenu heen).

Pluspunt hierbij: je kunt kiezen om geen muziek te horen tijdens het wachten. In mijn geval betekende dit dat ik direct een medewerker aan de draadloze lijn kreeg.

Gepost door Sebazzz, dinsdag 28 juli 2009 14:38
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Ik heb bij Dunnet.nl een Epson Multifunctionele printer besteld. Deze kon ik netjes via iDeal betalen, hoewel het wel vreemd was dat het een paar uur duurde voordat de iDeal bevestiging binnen was. ik kreeg via de email netjes statusupdates.

De printer werd netjes in een stevige doos geleverd, samen met een kopie van het factuur. Eerder had ik deze samen met een tracktrace code van UPS ontvangen via de email. De bestelling kwam de tweede dag na de bestelling binnen.

Geen ervaringen mee.

Gepost door Microkid, zondag 26 juli 2009 13:19
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik zocht een Wacom tablet en Dunnet had deze het goedkoopst, incl verzendkosten. Overzichtelijke site met goede zoek mogelijkheid, veel productinfo enz. Zoals het hoort. Bestellen is heel eenvoudig, via een wizard wordt je door het proces genomen. Betalen kan op de gebruikelijke manieren : iDeal, vooraf enz. Heb gekozen voor iDeal omdat ik haast had. Na bestelling keurig een mailtje met een bevestiging.Helaas geen bevestiging van de betaling. Wat wel verwarrend is dat alle mail van "Weblogistiek" komt en niet van Dunnet. De eerste keer moet je dus even goed lezen.

Zondag 19/7 besteld, dinsdag 21/7 ontvangen. Goed verpakt in een neutrale aparte doos met opvulschuim. Netjes vergezeld met factuur/pakbon. Supersnel, dus geen opmerkingen hierover. Tevens een mailtje dat het pakje verstuurd is.

Gepost door G-Meister, zaterdag 25 juli 2009 23:44
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Omdat ik opzoek was naar een "extra" draadloze router om achter mijn Speedtouch 780 te zetten. Was ik van plan om een Linksys WRT54GL-EU te kopen, na wat speur werk op T.net ben ik terecht gekomen op Dunnet.

De website ziet er professioneel en geordend uit, binnen enkele klikken had ik de Linksys gevonden. Het afhandelen van de order ging ook makkelijk en vooral snel, hierbij was het ook een kwestie van een aantal klikken en de order was verzonden.

In de eerste order bevestiging stond dat mijn product werd geleverd op Dinsdag 14 juli. De volgende dag (13 juli) kreeg ik een nogmaals een e-mail, alleen hierin stond dat de leverdatum was verplaats naar 15 juli.

Die zelfde avond nog (23:11) kreeg ik een e-mail met daarin de Track&Trace code, oftewel mijn pakketje was al verstuurd. De volgende dag (14 juli) ontving ik netjes mijn pakket, zoals in de eerste mail was aangegeven. Op 14 juli ontving ik ook nog een e-mail van Dunnet waarin was vermeld dat het pakketje was afgeleverd.

Het doosje van de Linksys was goed beschermd, door middel van luchtzakjes werd mijn doos beschermd. Het product is dan ook helemaal heel aangekomen en geniet nu van een top router (dat KPN zooitje kan je toch niets mee).

Gepost door Sjimbo86, vrijdag 17 juli 2009 17:57
Algemeen: 3 Verzending: 1 Aftersales: 5

op 6 juli een boxsetje besteld (z4) waarna alles snel op de bus werd gedaan volgens Dunnet. Door middel van een fout bij de verzender UPS kwam de bezorger bij mij aan de deur, deze meldde dat hij UPC producten kwam brengen, aangezien ik die al had heb ik het geweigerd. Bleek dat daar mijn pakketje van Dunnet in zat. Goed kan een keer gebeuren dus ik bijgehouden via track en trace dat mijn pakketje weer werd afgeleverd bij Dunnet. Mailtje gestuurd dat ik graag wil dat mijn pakketje opnieuw word verzonden etc. Krijg ik een standaard mailtje terug dat de verantwoording bij UPS ligt en dat ik daar moest vragen waar mijn pakketje was, terwijl het 3 kwartier daarvoor bij hun was afgeleverd. heen en weer gemaild werd er uiteindelijk gezegd dat ze het opnieuw gingen opsturen. na 5 dagen nog niks ontvangen, bleek dat ze het nog niet hadden opgestuurd. Ik was net niet thuis dus heb net mijn pakketje misgelopen en nu komen ze het pas maandag afleveren. UPS is in dat opzicht echt slecht!
maar goed al met al ruim 2,5 week bezig om boxjes binnen te krijgen. Ze doen er bij Dunnet erg lang over om een teruggezonden pakketje opnieuw te verzenden terwijl er wel word verteld dat ze het verzonden hebben.....

zie bovenstaand.

Aftersales

Het contact met Dunnet is overigens zeer netjes en professioneel. krijg op ieder mailtje netjes antwoord.
Qua communicatie naar de klant zit het wel goed, nou alleen intern nog.

Gepost door Mac_Cain13, donderdag 16 juli 2009 19:30
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Via de pricewatch kwam ik op de site van Dunnet. Een simpele doeltreffende site, waar ik makkelijk mijn bestelling kon plaatsen. Wel was ik hier en daar de weg kwijt als ik op enter drukte in plaats van met de muis op de button te klikken, omdat ik dan blijkbaar het zoekveld activeerde.

Verder was de prijs voor de printer redelijk scherp, samen met de goede shop beoordelingen heeft dit me overgehaald hier te bestellen.

De verzending was top, de volgende werkdag kon ik aan de status zien dat er meteen gewerkt werd. De dag erna had ik de printer al met UPS in huis, super snel en precies op de dag die ook van te voren aangegeven werd.

Opvallend was wel dat nadat het pakket aan UPS was gegeven de verwachte datum ineens een dag later aangaf, terwijl UPS het wel op de oorspronkelijk geplande datum aangaf, een positieve meevaller gelukkig.

Gepost door Pixeltje, woensdag 15 juli 2009 19:37
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Had een PC samengesteld, aan de hand van de BBG, en in eerste instantie hier niets besteld. Vooral omdat ze niet alle producten op voorraad hadden. De bestelling ergens anders geplaatst, maar er ging van alles mis. Ik moest onder andere op zoek naar een andere videokaart, en zo kwam ik bij Dunnet uit. Het gaat om een XFX 4870 512MiB XXX.

Omdat deze toen kennelijk lastig te verkrijgen waren heb ik eerst gebeld, of de kaart op voorraad was. Dat was niet het geval, maar hij lag in een extern magazijn, en zou er met 3 werkdagen zijn. Dat was voor mij voldoende. Opgehangen, internetbestelling geplaatst, en afwachten.

De website is overzichtelijk en rustig, geen schreeuwende menu's of whatsoever, maar een helder pad van categorie>artikel>winkelmand>bestellen>betalen, prima dus. Ook belangrijk: de contactgegevens staan niet ergens in een klein hoekje weggemoffeld, maar lekker duidelijk vermeld.

Kreeg ook een email dat mijn bestelling bevestigd was, dus had er het volste vertrouwen in. Wat me opviel was het volgende: De eerste mail (orderbevestiging) had als afzender: 'Uw bestelling bij Dunnet.nl' Duidelijk dus. De resterende emails over track-and-trace en orderstatus kwamen echter van 'Weblogistiek'. Dat was ietwat verwarrend, maar na het openen van de mail snel genoeg duidelijk.

De jongedame aan de andere kant van de telefoonlijn was overigens erg vrolijk en behulpzaam, maar vooral snel, en dat maakte van mij een blije klant die voor de eerste keer met Dunnet spreekt.

Verzending was top, is gewoon geen ander woord voor. Ik had (na problemen met de eerste webwinkel) gekozen voor betaling onder rembours. Ik heb de bestelling ergens rond een uur of 11 's ochtends gedaan (een bestelling doen, en een order plaatsen, is het toch?) en dacht, ik haal morgen het geld wel in huis.

Het is maar goed dat ik het toch die middag nog uit de muur getrokken heb, want de volgende morgen stond de bezorgdienst op de stoep. UPS deed zijn ronde kennelijk extra vroeg in onze buurt, en op tafel stond een keurig ingepakt pakketje van Dunnet.nl.

De Kartonnen doos was stevig en goed dichtgeplakt, en zat (behalve natuurlijk de grafische kaart) vol met opvolmateriaal, en een factuur/bon. Allemaal prima in orde, dus.

Gepost door richwish, woensdag 15 juli 2009 18:38
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales: 4

Bestellen is gemakkelijk op de overzichtelijke site. Meteen betaald via Ideal en ook meteen een ontvangstbevestiging en de volgende dag een electronische factuur ontvangen en bericht dat de bestelling was verzonden (met een track en trace nummer).

De afleverkosten zijn laag (4.95). Track en trace nummer geven een mooi beeld waar het pakketje zich bevindt. Het pakketje kwam ook goed aan in een adequate verpakking . Het was wel een oude doos waar ooit een ander product in heeft gezeten maar dat vind ik persoonlijk geen probleem omdat het mij gaat om de bescherming van de inhoud. Die bescherming was goed. Erg snelle en goede bezorging.

Aftersales

Helaas was de kaart die ik had besteld (AMD/ATI 4870 512) DOA. Op het scherm (bureaublad!) waren 'artifacts' te zien en het beeld trilde om de paar seconden. Heb een RMA aangevraagd en de volgende dag kreeg ik een goedkeuring om de kaart terug te sturen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en kreeg bericht dat er een nieuwe kaart zou worden opgestuurd. Helaas werd er geen track en trace nummer gestuurd maar goed, ik heb de nieuwe kaart nu binnen. Geen klachten over de aftersales.

Gepost door Sigma2k8, zaterdag 11 juli 2009 18:47
Algemeen: 4 Verzending: 3 Aftersales:

Prima site, lekker overzichtelijk. Transparant beeld van kosten.
Inloggen werkt niet super. Op [enter] drukken nadat je je gegevens hebt ingevuld werkt niet. Je moet dan echt op inloggen klikken.

Harde schijf (Spinpoint F1 1TB) besteld op woensdagavond.

Tijdig geleverd in een klein doosje via UPS. Er zat vulling in het doosje maar hij had toch een deuk opgelopen tijdens transport.

De harde schijf en verpakking daarvan was gelukkig 100% onbeschadigd.

Nog geen ervaring mee.

Gepost door chim0, dinsdag 30 juni 2009 14:31
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik heb altijd een vaste winkel waar ik afhaal omdat als ik iets nodig heb, ik het meteen moet hebben. Ik ken Dunnet van vroeger, toen het nog een winkel was dus ik vertrouwde het wel.

Deze keer moest ik iets hebben wat vrij duur was bij mijn vaste winkel vergeleken met de Pricewatch, wat mij verbaasde. Want de prijs van Dunnet was zelfs bijna twee keer zo laag als de advies verkoopprijs van de fabrikant zelf! Misschien hebben ze een goede deal met de leverancier of een aanbieding?

Geen seconde getwijfeld en besteld via de website. Leuke en duidelijke website, niet zo'n groot assortiment maar het meeste is op voorraad.

Account aangemaakt en besteld, betaald via iDEAL. Kreeg meteen een mailtje met bevestiging. Daarna volgden status updates, erg mooi systeem. Via de website kon ik ook alles volgen, perfect!

Vandaag pakketje binnen, op hetzelfde tijdstip als dat ik besteld had! Dus echt letterlijk binnen 24 uur, helemaal super! Mooie grote doos, goed opgevuld met pakbon en alles, keurig!

Gepost door SePtiCTaNk, woensdag 24 juni 2009 14:40
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Nieuwe Stacker 830 Se gekocht bij Dunnet. Reden: verreweg de goedkoopste. Dus een eerste ervaring voor mij met Dunnet.

Heldere website, voorraadindicator gaf aan dat de case op voorraad was, dit bleek later ook toen de eerst volgende werkdag de case verzonden werd. Via de mail ontving ik van iedere statusverandering een update, deze mails volgden elkaar snel op.

Dunnet kiest voor verzending via UPS. Deze hád op dinsdag langs kunnen komen met het pakket, maar het werd woensdag (vandaag). Het geheel was prima verpakt, geen zichtbare beschadigingen (al hoeft dat niet aan de webshop te liggen natuurlijk).
Het pakket was niet te traceren, dit lag aan het systeem van UPS. Dunnet had me wel een traceercode gestuurd.

Kortom: snelle afhandeling, veel communicatie over de status van je bestelling (vind ik erg belangrijk), scherpe prijs!

Aftersales

Nog niet mee te maken gehad.

«  1  2  3  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: