| Shopgegevens | ||
| 1 | 0 | 1 | |
| Totaal | 3 | 1 | 2 |
| Gepost door Saab 9-3, donderdag 10 mei 2012 21:22 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Vandaag in de winkel in Almere geweest om om te kijken naar een nieuwe notebook.
Ik moet zeggen dat de winkel me 1000% meeviel, ik was er nog nooit geweest en dacht aangezien het een Outlet was dat het er wel goedkoop zou uitzien. Dat was dus zeker niet het geval. Een grote en ruime winkel met meer dan voldoende keus.
Na een gesprek met een verkoper van aziatische afkomst (vriendelijke en kundige jongeman) ben ik de winkel uitgegaan met een mooi Acer notebook dat voldeed aan al mijn eisen. Geheugen upgrade werd gratis geplaatst en getest.
Al met al een hele prettige winkel waar ik zeker nog terug ga komen.
1 tip, die naam dekt niet echt de lading, misschien tijd om het woord Outlet te vervangen voor wat anders ;-)
| Gepost door bjprive, dinsdag 17 april 2012 16:30 | |||||
Wat een fijne ervaring.
Gezocht op een SSD online kwam ik deze jongens tegen.
Het is bij mij in de buurt dus even kijken wat ze hebben.
Ze hebben best veel dus ik bellen voor advies.
Buiten dat de telefoon snel werd opgenomen had ik ook gelijk iemand met verstand van zaken.
Uiteindelijk voor de corsair 3 GT gekozen omdat deze ook op langer termijn zeer betrouwbaar word getest.
Vervolgens op hun verzoek online besteld kon ik zelf mijn gegevens invoeren en gelijk via ideal betalen.
Na betaling gelijk ontvangstbevestiging per mail en 1 uur later een mail met track en trace nummer.
Dag later doos met bubbels met daarin mijn SSD en de factuur.
Heb na ontvangst nog gebeld omdat ik niet wist op welke sata poort ik hem moest aansluiten. Ze hadden het mij wel verteld dat dat belangrijk was, maar ik was vergeten welke
Ook nu werd de telefoon (centrale) snel opgenomen maar duurde het wat langer voordat ik iemand aan de lijn kreeg.
| Gepost door RobVanBeem, vrijdag 6 april 2012 16:53 | |||||
Algemeen:
Jaja en nu de boel omdraaien beste mijnheer de directeur van Hardware Outlet! M
Nou dan het kanon maar even laden, komt ie.....
U zegt dat ik niet wilden betalen? FOUT ik heb opdracht gegeven te repareren ongeacht de kosten. Ik heb zelfs gezegd nieuwe moederbord erin of grafische kaart. Maar dat wilden uw VAKmensen niet doen omdat ze dat niet konden.....
Ik plak nu even een bericht van mensen die wel de laptop hebben kunnen repareren voor 249 euro
Uw bestelling met online ordernummer 201210073060 bij ReplaceDirect.nl heeft nu de volgende status:
De vooruitbetaling is ontvangen
Artikel Omschrijving Aantal Stukprijs (excl. BTW) Totaal (excl. BTW)
P0015664 Backlight inverter TBD489NR 1,00 0,00 EUR 0,00 EUR
P0026566 Backlight inverter vervanging 1,00 0,00 EUR 0,00 EUR
P0015664 Backlight inverter TBD489NR 1,00 0,00 EUR 0,00 EUR
P0022156 Laptop LCD kabel 50.AP50N.011 (2 lamp) 1,00 0,00 EUR 0,00 EUR
P0022156 Laptop LCD kabel 50.AP50N.011 (2 lamp) 1,00 0,00 EUR 0,00 EUR
P0004707 Laptop LCD Scherm 18,4 inch 1920x1080 WUXGA Glossy Wide 1,00 158,82 EUR 158,82 EUR
REPLCD Laptop LCD scherm vervangingsservice 1,00 50,42 EUR 50,42 EUR
Betalingsmethode: iDEAL Betaling
Uw referentie:
Bedrag excl. BTW: 209,24 EUR
Verzend- en betaalkosten: 0,00 EUR
BTW Bedrag: 39,76 EUR
Totaalbedrag incl BTW: 249,00 EUR
Reeds vooruitbetaald: 0,00 EUR
Hoe bedoeld u Ik wilde niet betalen??????
U wilden niet repareren maar wel 50 euro opstrijken voor onderzoekskosten?? Welke onderzoekskosten dan?? Volgens u medewerkers (u weet wel die geweldige mensen) was de backlight inverteer niet stuk. DAT KLOPT. Volgens u medewerkers was het LCD scherm niet stuk. DAT KLOPTE DUS NIET......
U kunt nu natuurlijk altijd gewoon het boetekleed nog aan trekken en excuses maken maar verder reageren lijkt mij niet handig meer, voor u zichzelf nog meer voor AAP zet. ![]()
Aftersales:
Lijkt mij duidelijk. Niet aan beginnen als je het niet KUNT
Maar ja wat wil je als zelf de eigenaar de boel bij elkaar gaat liegen over de klant.
Hier kan ik dus alleen maar linker op worden. De klant is bereid kosten wat kost iets te laten repareren. De winkel zegt dat de inverter en LCD scherm niet stuk is. De winkel zegt MOGELIJK maar dat weten we niet zeker HOOR is het moederbord stuk OF de grafische kaart (MAAR JA DAT WETEN WE NIET ZEKER). Ik de klant zeg maken die handel en de winkel zegt dat kunnen we niet want deze onderdelen bestellen gaat niet lukken meer maar u moet wel 50 euro betalen!
Nu blijkt dat mijn laptop gewoon gemaakt kon worden door mensen die wel verstand er van hebben en dan durft de eigenaar van deze geweldige shop nog zo te reageren???? Ik zou met mijn mensen en mezelf eens een goed gesprek gaan houden al ik deze eigenaar was!!!!!!!!!!!
| Gepost door hardwareoutlet, maandag 19 maart 2012 16:12 | |||||
Beste Rob van Beem,
Wat een verhaal? Ik hoorde het van mijn collega's. Maar als ik het kort samen vat is dit aan de hand:
Uw laptop was defect, met de klachtomschrijving van u dachten wij dat het waarschijnlijk de inverter was (is in 80% van de gevallen zo). Maar we hebben uw Notebook ingenomen voor ONDERZOEK (dat kost bij ons 49,95 incl. BTW) Wij hebben uw hele notebook getest en diverse onderdelen (tijdelijk) vervangen om te testen waar de oorzaak van het probleem zat. Dit onderzoek heeft een aantal uur geduurd en daaruit kwam de conclusie dat het ofwel het moederbord ofwel de videokaart was. Beide onderdelen waren dermate duur dat u afzag van reparatie. U hoefde dus alleen de onderzoekskosten te betalen. Maar mijn collega's kregen u niet uitgelegd dat onze tijd inderdaad geld kost, ook als het nieuws wat uit dit onderzoek komt niet positief is.
Het feit dat u door veel medewerkers werd benaderd is omdat iedereen die het u al een keer had geprobeerd te helpen het opgaf waarop andere collega's dachten, ik ga proberen die meneer toch te helpen. Maar het lijkt erop dat u vooral niet wou betalen! Het feit dat u op de parkeerplaats uw notebook in ontvangst heeft genomen is omdat mijn collega's zo aardig waren om in hun vrije tijd (na 18:00 uur) op u te wachten omdat u altijd haast het en alles moest snel snel.
Ik als directeur van Hardware Outlet vindt het heel erg om dit soort reviews te lezen. Hoe kan het toch dat als wij zoveel doen voor een klant, deze klant dit niet wil zien.
Als ik een review lees en ik het gevoel heb dat wij het als bedrijf fout hebben gedaan (en ja wij doen ook weleens wat fout) Dan los ik dit op onze kosten heel netjes op met die klant. Maar in uw geval hebben wij 2 uur werk geleverd voor 0,00 euro.
| Gepost door RobVanBeem, zaterdag 17 maart 2012 15:29 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Op 9 maart 2012 mijn laptop aangeboden met het verzoek deze te repareren. Backlicht zou mogelijk defect zijn. Op 13 maart belt Edwin van Hardware Outletshop Almere met de mededeling dat de Backlicht kabel was vervangen maar het scherm bleef zwart. De LCD scherm zou vervangen worden. Op 16 maart Belt Edwin dat ook dit het niet is. Hij weet niet wat wel stuk is en zegt dat de laptop van nog geen 4 jaar oud welke ¤1600,00 heeft gekost afgeschreven is. Ik moest de laptop ophalen en ¤50,00 ONDERZOEK kosten betalen. Op de vraag wat dan precies stuk is kon hij GEEN antwoord geven. De laptop lag nog uit elkaar maar ik kon hem op komen halen zei hij.....
In de winkel aangekomen vertelde ik dat ik graag wel wilde weten wat er nou stuk was. Immers als ik ONDERZOEK kosten betaal dan wil ik ook weten WAT ER STUK IS. Hoe kan je anders onderzoekskosten in rekening brengen. Ik breng toch ook niet mijn auto naar de garage en zeg maak hem, vervolgens kom ik hem ophalen en zegt de garage we weten niet wat er stuk is en kunnen hem niet maken maar u moet wel ¤50,00 betalen???? Ik kreeg van Edwin te horen dat ik de laptop maar mee moest nemen en hoefde de kosten niet te betalen. Hij voegde er aan toe dat ik niet meer als klant voor hem hoefde te komen omdat ik toch maar die lastige klant was die voor problemen kwam zorgen.... Hierop bemoeide allerlei collegas zich met de casus. Met als gevolg dat de ene zei dat ik de laptop pas mee kreeg als ik de ¤50,00 betaalde en de andere zei dat ik de laptop mee mocht nemen voor ¤25,00 maar dan belde de baas me maandag nog wel even op of het verder goed was.....de andere zei dat ik de laptop voor niets mee mocht nemen want hij vond dat ik schandalig was behandeld en dat dit echt niet kon. Uiteindelijk werd ik weg gestuurd en kreeg ik de laptop niet mee. Toen ik bijna thuis was aangekomen werd ik gebeld door Edwin. Hte was allemaal een misverstand en ik kon de laptop wel ophalen. Nu moest ik achterom komen en kreeg op de parkeerplaats mijn laptop in mijn handen gedeponeerd.
Thuis aangekomen zag ik dat net als bij voorgaande beoordelingen van deze winkel mijn laptop onderdelen misde In het scherm mis ik 2 schroeven en afdekdopjes.
Wat mij steekt is dat ik duidelijk opdracht heb gegeven (zelfs gezegd ongeacht de kosten) om de laptop te maken. Volgens HUN beoordeling bij innamen was de backlicht of het scherm stuk en als ik een van de twee of beiden liet maken was de laptop voor 100 procent in orden. Geen discussie mogelijk. Nu was volgens hem dit niet zo maar wat wel stuk was wist hij niet..... Vreemd dat je dan onderzoekskosten rekent als je niet kan vertellen wat er stuk is en wat het gaat kosten.
Nu ga ik de laptop elders in reparatie aanbieden omdat men daar sterk het vermoeden heeft dat gewoon de backlicht zelf defect is en het vervangen van alleen de kabel is dan ook niet afdoende. Word vervolgd, ik laat hier de afloop weten....
Wat de afhandeling en de manier waarop het personeel mij met tig man benaderde en allemaal zeiden tegen mij als klant is voor mij aanleiding om deze revieuw te schrijven Als ik dan de andere revieuws lees begrijp ik dat het niet aan de klant hier ligt maar aan het personeel..... Mijn advies? Hardware Outlet Almere vooral links laten liggen en elders je geld gaan uitgeven waar ze wel service en een juiste klantbenadering hebben.
| Gepost door shockwae, woensdag 1 februari 2012 21:18 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Naar aanleiding van een slechte ervaring door een vriendin van mij met HardwareOutlet Lelystad schrijf ik deze review.
Op 14 Januari 2012 bracht zij haar HP Laptop naar deze winkel om hem te laten controleren op virussen aangezien er allerlei problemen ontstonden tijdens het gebruik van de laptop.
Er werd verteld dat ze na 3 uurtjes gebeld zou worden om hem weer op te halen.
Inderdaad werd er na 3 uur netjes gebeld maar met de mededeling dat het wat langer zou duren omdat er erg veel virussen waren aangetroffen.
Dinsdag 17 Januari werd er gebeld dat de laptop klaar lag en alles weer virusvrij was.
In de winkel aangekomen werd er verzekerd dat er schoon en fris gebruik kon worden gemaakt van de laptop en internet.
Van betaling hoefde men niet te weten maar toch een klein bedrag betaald voor de moeite en een bon meegekregen met de gedane werkzaamheden.
Echter bij het verlaten van de winkel kwam ze erachter dat de door de winkel meegegeven adapter niet diegene was die bij de laptop hoort maar een veel kleinere was meegegeven.
Hierop ging de medewerker even naar achter in het magazijn en kwam wederom terug met een verkeerde.
Haar opmerking was dat de laptop was ingeleverd met een adapter welke toch echt dikker was.
De laptop waar het om gaat is een HP Pavilion dv8-1285ez welke is voorzien van een adapter met 120Watt vermogen en 19Volt.
Ze kreeg vervolgens een adapter en stekker mee in de waan dat het de juiste was.
Eenmaal thuisgekomen werd de laptop aangezet maar helaas de problemen waren nog niet over en internet deed nog steeds raar dus misschien toch geen virusprobleem?
Hierop is ze gelijk weer teruggegaan naar HardwareOutlet om dit te melden waarbij er werd gezegd dat de laptop niet online was gescand, het zou misschien wel malware kunnen zijn.
Er werd aanbevolen om Windows maar opnieuw te installeren zodat het dan echt afgelopen zou zijn.
Dit kon ze zelf doen en als het niet lukte dan kon ze altijd langskomen voor hulp..maarja ze was juist naar de winkel gegaan om alles op te lossen en een schone laptop mee retour te krijgen..
Na deze lange inleiding komt nu het eigenlijke klachtverhaal….
Echter weer thuis en de laptop gebruikt zat het verhaal met het wisselen van de voeding haar toch niet lekker en ze ging eens beter kijken…
De aansluitstekker welke in de laptop gaat welke normaal geel was was nu ineens zwart??
Het Wattage was wel 120 maar het voltage was 18Volt??
Niet echt de ingeleverde voeding dus.
Donderdag 19 Januari weer terug naar HardwareOutlet om dit te melden, er werd verbaasd gereageerd en misschien was er wat mis gegaan, ze hadden namelijk gister (woensdag) de stellingen verplaatst en waarschijnlijk is de adapter toen verplaatst…
Helaas was de laptop al op Dinsdag opgehaald dus dat ging niet op….
De medewerker vond het wel vervelend maar wist nog te vertellen dat ze wel een correcte voeding moest hebben want de laptop deed het toch??
Helaas vergat hij waarschijnlijk dat sommige mensen graag hun eigen spullen terug willen hebben die ze in goed vertrouwen afgeven vooral als je lang hebt gespaard voor een 18inch laptop van bijna ¤1500,
Er was ook nog een andere mogelijkheid, de voeding was misschien verwisseld met een andere HP laptop die die dag daar ook toevallig aanwezig was.
De medewerker zou proberen contact op te nemen met deze mensen zodat alles weer op zijn pootjes terecht zou komen en iedereen weer de juiste voeding zou hebben.
Er zou gebeld worden als alles geregeld was.
Vrijdag 20 Januari werd ik erbij geroepen om de laptop opnieuw te installeren.
Tijdens het installeren vroeg ik wat er eigenlijk was gedaan en kreeg de bon te zien..
De harde schijven waren er uit gehaald om deze te scannen buiten de laptop, op zich geen probleem, helaas bij het in elkaar schroeven van de laptop was er een schroef niet teruggeplaatst van de deksel waar de harrdrives onder zitten dus weer naar de winkel terug…
Daar werd door dezelfde medewerker doodleuk gevraagd of wij de laptop misschien al eerder hadden geopend omdat hij op een schone werktafel geen schroefjes meer had liggen na de reparatie of dat er in de auto misschien 1 was uitgevallen.
Vervolgens schroeft hij de deksel open en zitten alle schroefjes op 1 na dus vast aan deze deksel met borgclipjes, oftewel ze vallen er niet uit zelfs niet als ze los van de laptop zitten.
In het schroefgaatje van het ontbrekende schroefje zit nog wel….een los borgclipje.
Afijn deksel weer terug en hij had nog wel reserveschroefjes maar deze ging er niet in omdat het borgclipje in de weg zat.
Deksel er weer af en proberen borgclipje eerst op de schroef wat dus niet ging omdat deze dingen er met een speciaal tangetje opgezet moeten worden zodat je ze niet makkelijk verliest…
Schroefje dan maar zonder borgclipje gemonteerd.
Er werd wederom verzekerd dat er achter de voeding aangebeld ging worden…maar de mensen waren wel moeilijk bereikbaar.
Na het weekend nog niks gehoord dus maar weer naar HardwareOutlet om te vragen hoe het zat, de betreffende medewerker was er op dat moment niet en na uitleg van het verhaal mocht ze een andere voeding uitzoeken uit het schap…
Daar ging ze echter niet mee akkoord omdat dit geen origineel HP onderdeel is wat door haar was aangeleverd aan de winkel.
Na overleg zou er dan een originele HP voeding worden besteld welke bij de laptop zou horen…en de winkel zou nog steeds die andere klant benaderen
Zaterdag 28 Januari werd er gebeld dat de spullen opgehaald konden worden, helaas weer een verkeerde voeding…..dus niet akkoord en graag weer de originele voeding retour welke bij de laptop hoort maar de andere klanten waren nog steeds niet te bereiken.
In de winkel kon het dus niet opgelost worden dan maar een brief opstellen naar het hoofdkantoor.
Na deze brief richting het hoofdkantoor van HardwareOutlet kreeg ze netjes bericht terug van de directeur dat hij dit zou uitzoeken en dat alles goed zou komen….
Vandaag 01 Februari belde de directeur terug hij had de andere klanten bereikt en ze? waren naar die mensen toegegaan maar deze bleken de adapter ook niet te hebben die bij de laptop hoorde…..
Hij had ook contact gehad met HP en deze had verteld dat dit type laptop geen oorspronkelijke levering in Nederland had gehad maar in Zwitserland, garantie word dus wel verzorgd door HP en de adapter welke nu aanwezig was 120Watt 18Volt zou geen probleem zijn volgens hun….
Oftewel…de huidige adapter is geen probleem voor de laptop en daarmee is het verhaal klaar voor HardwareOutlet…….en sta je nu zelf verbijsterd met een mond vol tanden omdat je niet meer weet wat te doen..…
Je begint dus aan jezelf te twijfelen terwijl dit dus niet zou moeten omdat je weet dat je gelijk hebt………
HMMMM maar hoe zit het nu met het gevoel dat je je spulletjes in goed vertrouwen afgeeft en niet meer terugkrijgt wat van jou is????
Waar is de adapter dan wel gebleven????
Waarom lukte het de medewerker niet om tussen dinsdag 17 Januari en Zaterdag 28 Januari de andere klant welke misschien de voeding had te bereiken terwijl dit door iemand anders binnen 2 dagen was geregeld??
Waarom word er gezegd dat elke originele HP adapter maar tot 18 Volt gaat terwijl een korte zoektocht op internet uitwijst dat er wel degelijk originele 19Volt adapters bestaan.
Goede raad is duur zegt men, maar in deze dure tijden krijg je er 1 van mij gratis…
“Laat je dus spullen nakijken bij HardwareOutlet zorg dan dat ze duidelijk voorzien zijn van een merkteken dan kan je direct bij ophalen zien of het wel van jou is wat je terugkrijgt”…
| Gepost door hardwareoutlet, maandag 10 oktober 2011 11:11 | |||||
Beste Martin778,
Als eigenaar (al 10 jaar) van Hardware Outlet vind ik het vervelend je ervaring te lezen.
Wij doen er alles aan om de klant tevreden te houden en om de klant zo snel mogelijk weer een werkende oplossing te bieden.
Dus, nadat ik gister je review voor het eerst onder ogen kreeg, heb ik dit gelijk uit gezocht. Op 21-5 kocht jij voor ¤ 177,50 Incl. BTW (normaal koste dit model 199,90 maar aangezien dit het laatste model was kreeg jij hem voor 177,50)
Op 26-7 kom jij bij ons met de klacht. Bij ons doet hij het prima, om jou probleem te constateren moet hij wat langer aan staan en daarom moeten wij hem even hier houden om uitgebreid te testen.
Hiervoor geef jij ons echter niet de kans, jij wil dat wij een (voor ons) werkend notebook terug nemen en je kunt daar NIET op wachten.
Met zo’n druk kunnen wij natuurlijk niet heel veel. Wij hebben diverse mogelijkheden besproken (ook de bijbetaling op ander notebook). Uiteindelijk heb jij gekozen voor de geld terug optie van ¤ 125,-. Dit betekend dat jij voor ¤ 52,50 incl. BTW 9,5 weken een notebook hebt gehad.
Wij hebben voor die ¤ 52,50 dus eerst de notebook moeten repareren en opnieuw verkoopklaar maken. Reparatie viel gelukkig mee, er zat veel stof in de koeling, waardoor de notebook warmte niet goed kwijt kon.
Al met al denk ik dat wij voor deze service dus minimaal 4 sterren verdienen. Welk bedrijf biedt in een soortgelijke situatie, na zoveel tijd nog binnen 1 uur diverse oplossingen.
Neemt niet weg dat ik het nog steeds vervelend vind dat jij met dit gevoel rond loopt. Daarom hoop ik dat je na het lezen van mijn antwoord, onze beslissing hierover beter begrijpt. Uiteraard sta ik open om hier nog eens gezamenlijk over door te praten. Ik hoop dat we je in de toekomst dan ook weer als klant in de winkel te mogen ontvangen.
Mvg Bram Nijk
bram@hardwareoutlet.nl
| Gepost door martin778, dinsdag 27 september 2011 22:42 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Sorry maar dit wordt 1 ster voor Hardware Outlet.
Ongeveer medio Juli heb ik voor een vriend van me een 2e hands laptop bij Hardware Outlet uitgekozen, het werd een leuke IBM T42 met 3 maanden garantie. Tot nu toe prima, de prijs was goed en de laptop werkte goed, totdat....
Ongeveer na een maand begon de videokaart kuren te vertonen, allemaal rare streepjes op het scherm. en dus duidelijk een defecte GPU.
2 dagen later startte voor maar 5 minuten op en viel daarna weer uit.
We zijn dus gelijk naar H.Outlet gereden, ter plekke startte de laptop op maar ze hadden natuurlijk geen tijd om de laptop even warm te laten worden, want dan begon de ellende.
We krijgen te horen dat ze die IBM's niet meer op voorraad hadden en dus moest de laptop eerst onderzocht worden. Helaas was het voor ons geen optie omdat we de laptop dagelijks gebruiken om de database en de facturen bij te houden. Op de plank zag ik nog een 2e hands Dell staan, ietsje duurder maar we hadden wel een computer nodig, helaas kon bijbetalen en de Dell nemen niet, wat ik al heel raar vond, omdat ik al vaker bij Hardware Outlet spullen gekocht heb en dat was nooit een probleem.
Toen heb ik maar netjes mijn geld teruggevraagd, de meneer moest het even aan zijn collega vragen, die het vervolgens weer aan een andere collega ging vragen of het mocht. Inmiddels hebben we ruim drie kwartier moeten wachten en hadden al schoon genoeg van.
Het werd nog erger toen we te horen kregen dat ze ons maar 120 ipv. 180 euro terug konden geven.
Pardon, op wat voor basis mogen ze zoiets doen??
Toch maar met ¤120 naar huis gegaan, had geen zin om met stagiaires te lopen ruziën.
Conclusie: Hardware Outlet WAS een prima winkel met goede service, geen idee wat er mee is gebeurd, nieuwe eigenaar?
Ik ben er in ieder geval klaar mee.
| Gepost door judasz, donderdag 30 juni 2011 00:53 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
De verkopers doen meer dan hun best, Echt me petje af voor die jongens.'
Me klacht gaat meer uit naar de techni dienst.
Heb samen met een verkoper een systeem samen gesteld, kwam neer op een slordige 1000 daar zat de kist en de harde schijven nog niet bij. Vol verwachting wachten k heb het belletje af dat k hem kon komen ophalen. Na 1 week was het zo ver, eenmaal thuis aangekomen steker der in. pc aan uit aan uit, opstarten duurde wel 15 min! En dat voor een 2600K proc met 8 gig geheugen. Op een gegeven moment viel die ook uit, en geen beeld meer. Terug gebracht duurde een week, tevens gevraagd voor de 2de keer of ze me muziekkaart wouden aan sluiten. Eenmaal terug, ze hadden aangegeven dat ze ze problemen hadden verholpen met een nieuw moederbord, en de muziek kaart was aangesloten. Nou bulllll.... muziekkaart NIET aangesloten pc had de zelfde problemen minimaal 15 min wachten eer ik wat kon doen. En weer aan uit aan uit. Na je kan denk wel schatten wat k toen der uit gooide.. De buren kunnen nu hun woorden boek een heeel stuk uitbreiden. Pc weer terug gebracht, bel na 2 dagen op om te vragen hoe het er mee staat. Krijg k te horen , o meneer we moeten nog beginnen??? Had aan gegeven dat k de pc nodig heb voor me werk, nu zit k ondertussen al 3 weken zonder, het werk heeft zich opgestappeld als een gek..
Dus positief, nha nee niet echt!!
Wie gaat de tijd die het me gaat kosten om alles op orde te brengen bekostigen? K ja.
| Gepost door MI48209, zondag 8 november 2009 04:08 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ken de shop in Hilversum al een tijdje, en de medewerkers daar ook. Loop wel eens binnen voor een babbel, altijd vriendelijk en in voor een goed gesprek.
Koop daar regelmatig mijn "kleine hardware" en laatst Logitech G15 tobo en G35 headset gekocht, omdat de prijs bij hun lager was dan elders. Enkele dagen later een Z-10 speakerset derbij genomen die weer binnen gekomen was, voor mooi prijsje. Jammer dat het assortiment in Hilversum niet groot is, maar je kan altijd wel overleggen om te bestellen.
Service vind ik super; ze ouwehoeren niet als je iets komt terug brengen of iets niet goed is. Zo had ik 4 x 120 mm Recom fans voor mijn oude Stacker gekocht, maar twijfelde aan de airflow. Vincent zei dat ik de fans wel kon retourneren, mits ze in de verpakking zaten en niet beschadigd. Hetzelfde met een Scythe Shuriken koeler, maar dat was niet nodig, werkte naar behoren.
Al met al een goede hardware shop met vriendelijke medewerkers.
| Gepost door p2kNLsander, zondag 1 november 2009 20:24 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ben nu een jaar of 4 geleden met deze shop in aanraking gekomen toen ik hier mijn eerste pc kocht die ik zelf wou bouwen.
Het personeel in de winkel is zeer vriendelijk, en heeft kennis van zaken. Ook gaan ze een discussie over bepaalde hardware niet uit de weg. De prijs in de winkel is gemiddeld, maar de klantvriendelijkheid vult dit gat wel aan.
De winkel zelf is zeer ruimtelijk ingericht en er is altijd voldoende personeel aanwezig (zou er zelf ook wel willen werken). Als mensen in mijn omgeving mij om bepaalde hardware vragen waar ik geen / weinig verstand van heb, stuur ik ze altijd naar de hardware outlet omdat ik er van overtuigt ben dat ze dan niet met het verkeerde thuis komen.
(winkel Almere)
Heb een tijdje geleden hier mijn G-25 gekocht en kwam 2 dagen later terug om een extra harde schijf te kopen, toen ik in het nieuwe foldertje keek zag ik mijn G-25 voor ¤25 goedkoper. Ik grapte dit nog naar de verkoper toe. Hij heeft mij toen om het bonnetje gevraagd, en ik kreeg dit bedrag gelijk terug op mijn harde schijf.
| Gepost door Wava, woensdag 14 oktober 2009 22:47 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Winkel ziet er verzorgd en netjes uit, medewerkers hebben verstand van zaken. Ik ga er zelf altijd weg met een goed gevoel.
Enige nadeel is dat de prijzen, als vanzelfsprekend wat hoger liggen dan bij een internetwinkel.
Dingen retourneren of vervangen omdat ze kapot zijn gaat zeer soepel en de medewerkers maken er geen probleem van als het product een klein beetje beschadigd is. Super dus.
| Gepost door AKSM, woensdag 9 september 2009 14:13 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik had koelpasta Arctic Silver 5 3,5 gram nodig. Volgens de site van HardwareOutlet verkopen ze deze koelpasta. Ik ging naar de filiaal in Hilversum om het te kopen, en jawel volgens de verkoper was deze in voorraad. Na wat grabbelen in een plasticzakje haalde hij een tubetje pasta eruit en rekende met me af.
Buiten gekomen bekeek ik het tubetje en zag dat het helemaal geen Arctic betrof, maar de Spire. En de inhoud was geen 3,5 gram, maar naar ik schat minder dan 1 gram.
Ik ben teruggegaan naar winkel en kreeg het bedrag van ¤ 7,95 terug.
Even op pricewatch gekeken hoeveel een tubetje Spire kost: ¤ 1,75.
Bijna een oor aangenaaid door HardwareOutlet.
Gelukkig kreeg ik mijn geld terug, daarom voldoende.
Anders was het de beoordeling slecht geweest.
| Gepost door Rayz1973, woensdag 3 juni 2009 05:58 | |||||
Winkel:
De winkel is ruim, verzorgd en ziet er sfeervol uit. Er is een ruime voorraad, wat handig is als je snel een onderdeel nodig hebt.
Service:
Ik werd direct geholpen door een vriendelijke verkoper met een prima kennis van hardware.
Hij hield goed rekening met de prijs/kwaliteitsverhouding, plus waarvoor ik mijn computer hoofdzakelijk gebruik.
Na een klein halfuurtje liep ik zeer tevreden met mijn aankopen de winkel uit ![]()
Tevredenheid producten:
Alles was netjes verpakt en onbeschadigd.
Ik heb alles ingebouwd en ben erg verheugd met een weer prima draaiend systeem ![]()
Prijs:
Ik heb zojuist mijn aankopen vergeleken via Pricewatch en ik heb absoluut niets teveel betaald, erg scherp geprijsd.
Conclusie:
De computerzaken in mijn woonplaats zijn niet zo best, dus bestel ik meestal online.
Nu ik deze shop heb ontdekt, is dat een prima adres voor mijn toekomstige hardware.
| Gepost door yippyayee, dinsdag 26 mei 2009 17:48 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Niets anders dan lof over deze winkel. Eerste indruk was erg goed. De winkel is mooi verzorgd en ruim opgezet, en de service is uitstekend!
Ik ben keurig geholpen bij het samenstellen van mijn systeem:
Binnen no-time hadden we een mooi Core i7 systeem bijelkaar.
Wat vooral positief opviel was de gedrevenheid en kunde van de medewerker waarmee ik werd geholpen.
Ik ben zelf erg kien op een stil systeem, en heb gekozen voor een stille kast en voeding.
Ik had de mogelijkheid om later en stillere CPU fan in te laten bouwen mocht de geluidsproductie toch te hoog zijn.
Uiteindelijk bleek de PC stil genoeg van zichzelf, en hoefde van het aanbod geen gebruik te maken.
Het systeem was binnen enkele dagen in elkaar gezet.
Inmiddels draait de boel enkele weken goed. Voor toekomstige uitbreiding breng ik zeker nog een bezoek aan ze!
| Gepost door Toppe, maandag 2 maart 2009 17:31 | |||||
Wat een slechte winkel,
Vroeger zaten ze nog bij de benzine pomp, toen waren ze veel beter. Ze krijgen nu toch een beetje MyCom trekjes.
Al voor meerdere dingen daar geweest, zo ook laatst voor mijn CPU cooler, ik vroeg om een speciale versie omdat het anders niet past.
Nouja, die hadden ze niet, ze hadden wel een andere versie, zou enkel een andere kleur LED hebben.
Toch maar gekocht naar huis gereden en direct weer terug. Past dus helemaal gewoon niet.
Als je het uitlegt krijg je gewoon te horen, ja sorry de doos is open geweest. We kunnen alleen de goede bestellen voor je.
Afgehaald
Ik wou dus absoluut niets bestellen, ga geen ¤59,- bij een winkel neer leggen als ze niet zeker weten of ze hem überhaupth wel kunnen leveren.
Ik om mijn geld gevraagt, eerst wouden ze dit niet geven. Gelukkig ken ik mijn eigen rechten, binnen 24-uur zijn ze verplicht iemand zijn geld terug te geven.
Geld terug gehaald en ik kom er nooit meer, wat een kl*te winkel!!
| Gepost door Eddie88, vrijdag 30 juni 2006 16:38 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Enige tijd geleden heb ik hier een volledig systeem (basis+ PC) aangeschaft. Eigenlijk had ik vooraf 2 keuzes: 1. Via internet bestellen (bv. completer.nl) of 2. Hardware outlet (in de buurt: Almere). Voor het laatste gekozen, echter, helaas viel dit wat tegen. Hardware outlet levert systeem zonder muis en toetsenbord. Aangezien voor hetzelfde bedrag bij completer ook nog een 200GB (ipv 2 x 80MB) had gehad (verder volledig vergelijkbaar systeem!) is mijn oordeel dus wat negatief.
Ben nog terug geweest om dit te melden en omdat de 2e harde schijf niet goed functioneerde; bleek een dipswitch te zijn die niet goed zat. (Wilde eigenlijk mijn geld terug, maar dit was niet meer mogelijk).
| Gepost door MegaTronics, zaterdag 14 januari 2006 10:43 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Vreindelijk personeel in de vestiging Lelystad. ik had even snel een aantal UTP kabels nodig en zij hadden ze liggen. Verder even rondgekeken naar o.a. 2e hands spul (geschikt als goedkope server).
| Gepost door marteltor, woensdag 23 februari 2005 12:16 | |||||
Ik heb hier 2x iets gekocht;
1 keer een hd, deze was op voorraad en niet veel duurder dan de goedkoopste in de pricewatch.
De andere keer was een utp kniptang.
Beide waren op voorraad, en nog uitleg voor het knippen van de utp kabel gekregen en 2 plugjes ![]()
| Gepost door Kippensoep, zaterdag 27 maart 2004 12:43 | |||||
| Algemeen: | Verzending: | Aftersales: | |||
Ik heb pas hier een PSU gehaald, de Q-Tec 550 Watt, alles loop redelijk totdat na een paar dagen mijn cd-writer er mee ophoud, dit vind ik nogal vreemd, want hij wordt nog wel gezien, maar kan niet meer lezen. Dus ik ga naar de hardware outlet en vraag wat mijn mogelijkheden zijn. Als antwoord krijg ik dat zij er niks aan kunnen doen, en dat ik het maar terug moet sturen naar de leverancier.
Volgende dag houdt ook mijn dvd-speler er mee op... dus ik reboot even en ruik een sterke branderige geur, dus ik comp weer uit, kijken waar het vandaag komt. Floppy ruikt zeer niet goed... dus die haal ik er uit en start computer weer op, dan krijg ik een melding dat mijn computer niet kan opstarten omdat er geen harde schijf wordt gevonden, ik denk misschien zit de kabel er niet goed in ofzop, maar nee, harde schijf was zojuist overleden, ook in andere computers geen reactie.
Dus ik aan wat kennissen/vrienden vragen wat er aan de hand kan zijn, dan komt we gezamelijk tot de conclusie dat de PSU waarschijnlijk te veel stroom gaf. Dus ik ga terug naar Hardeware Outlet met computer en voeding en laat hem nakijken. dan komen zij met een mededeling dat het moederbord en de cd-writer kapot zijn. voeding zou het normaal doen. voor reparatie zou ik 165¤ moeten betalen. Dit heb ik niet laten doen want voor dat moedetbord en cd-writer samen heb ik 150¤ betaald.dus ik kom mijn comp weer ophalen en krijg een rekening van 25¤ voor het nakijken en een rapport waarin staat dat de cd-writer kapot is, en het moederbord veel foutmeldingen voor het geheugen geeft. dat is echter later doorgekrast en nu staat er dat het moederbord is goed bevonden.
ik heb hier wel wat van geleerd: Ga nooit meer naar hardware outlet...
© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden
Uitgever van: