Hoofdcategorieën

Website http://www.computerland.nl
E-mailadres verkoop@computerland.nl
Telefoonnummer Onbekend
KVK 34164266
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Creditcard, iDeal, Pinnen bij afhalen, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Alle verzendingen € 0,- tot € 35,- € 7,95
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 405 prijzen
Prijsindex 99,9 (0,1% onder gemiddeld)
100,0 (0,0% onder gemiddeld)

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
18 Algemeen Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: voldoende
4 Verzending Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed
7 Aftersales Beoordeling: geen Beoordeling: goed Beoordeling: voldoende

Gepost door The_Snip3r, donderdag 4 september 2008 10:44
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Zeer goed bedrijf met een top service. Website zeer overzichtelijk, goed overzicht. Klantenservice top! (zie verzending). Echt een aanrader!!

De verzending werd uitgevoerd door UPS. De bestelling werd zeer snel verzonden door Computerland, maar na een paar dagen wachten had ik nog steeds niets ontvangen. Door de trace link te volgen kwam ik er achter dat de zending wel afgeleverd zou zijn. Er was zelfs getekend! Dit is echter NOOIT gebeurd. De koerier van UPS heeft het pakketje achterovergedrukt en heeft nu veel plezier van mijn bestelling. Na contact gezocht te hebben met UPS zijn zij een onderzoek gestart. Na 1,5 week nog steeds geen gehoor. Hierna heb ik contact gezocht met Computerland en hebben zij het verder overgenomen. UPS doet niets met het weggeraakte pakket, maar computerland lost het probleem op door de zending OPNIEUW te sturen!!!! UPS is dus slecht en Computerland ZEER GOED!! Top service.

geen ervaring.

Gepost door wvexeltweakers, woensdag 16 juli 2008 23:51
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Computerland profileert zich als de No-Nonsens-shop. En dat straalt de site ook wel uit: erg schreeuwerig en het heet allemaal "je" en "jouw". Naar mijn smaak is dit een beetje te popie-jopie. Maar: scherpe prijzen, geen verzendkosten boven ¤ 35, betalen met iDeal is mogelijk. Netjes status-updates via de mail.

En ook hier geldt: No Nonsens. Op dinsdag om 10:10 uur besteld en de dag erna om 10:00 uur al bezorgd (een "binnen-24-uur-levering" dus). Zo snel zie je niet zo vaak, erg goed. Netjes en stevig verpakt ook.

Gepost door gijsisok, dinsdag 8 juli 2008 22:43

Ik wou een Cooler Master Elite 333 kopen en ik zocht naar een webwinkel waar ik die het beste kon bestellen, met oog op de prijs. Ik kwam bij Computerland uit omdat die samen met veel andere winkels dezelfde prijs vroegen (39,95), maar boven de 35 euro waren de verzendkosten gratis. Dat was dus mooi meegenomen! Ik had hem besteld via iDEAL, maar nadat ik het geld had overgemaakt en ik weer terugkwam op de site van Computerland kreeg ik een error. Ik dacht dat er iets was misgegaan met het bestellen, maar het geld was al wel overgemaakt. Ik wou eerst nog even een paar dagen afwachten, maar de volgende dag bleek via een mailtje dat de bestelling 's nachts was geplaatst, en dat er werdt gewacht op het geld. Wel vreemd, want via iDEAL zou de winkel meteen een bericht van de betaling moeten krijgen. maargoed... Maar na een uur of 6 was dat ook in orde, en 's avonds kreeg ik alweer een mail dat het pakket was verzonden, en via de site kreeg ik een UPS Trackingnumber.

Assortiment in de webwinkel is overigens wel klein, en voor sommige dingen rekenen ze ook wel hogere prijzen, maar sommige zijn ook echt heel goedkoop.

De dag na het bestellen was de behuizing al opgehaald door UPS, 's nachts verwerkt en rond 12 uur kwam er een busje van UPS aan de deur, moest even een krabbeltje zetten en ik was klaar. In totaal zat er ongeveer 40 uur tussen het bestellen en het ontvangen, echt helemaal top! Pakket was ook netjes ingepakt.

Aftersales

Gelukkig nog niet nodig gehad!

Gepost door Troubleshooter, donderdag 5 juni 2008 14:35
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Een externe hardeschijf van Toshiba 320 GB aangeschaft bij computerland Groningen voor een scherpe prijs (destijds); (december 2006). (109 euro meen ik)

Aftersales

Na deze hardeschijf 1 ½ jaar redelijk intensief gebruikt te hebben, stond veel aan, hield hij er zomaar ineens mee op. Ik had em een paar uur intensief laten werken (veel data laten kopiëren), dus dacht dat het goed zou zijn om em even een nachtje te laten afkoelen. De volgende ochtend echter start hij niet meer op; ik zie een blauw lampje rood knipperen, en verder is er geen toegang meer tot de schijf. Ik ben er een paar dagen later mee terug gegaan; in de verwachting dat ik problemen zou krijgen omdat de garantietermijn van een jaar verlopen was.

Werd vriendelijk te woord gestaan door ene Staffan; deze bood vervolgens aan om een nieuwe behuizing te proberen, de schijf was zelf waarschijnlijk niet kapot, maar wsl wel de behuizing. (tegen inkoopkosten, ongeveer 10 euro zou ik dan een nieuwe kunnen krijgen, alleen was die niet aanwezig op 't moment; zou een weekje later moeten terugkomen). Dat vond ik alleszins redelijk.

Toen ik een week later weer bij die medewerker terugkwam gaf hij me in plaats van een nieuwe behuizing gratis een geheel nieuwe hardeschijf van Toshiba van 500 GB!
Ben er zeer tevreden mee, dat is nog eens service zonder gezeur!

Gepost door Seesar, donderdag 5 juni 2008 01:24
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

neutraal; ik was voor jaren klant bij Computerland, maar in de jaren is de kwaliteit en kennis van de werknemers sterk gedaald. Technische vragen worden van de verpakking aflezend beantwoord (wat ik zelf dus ook wel kan) en kennis van compabiliteit is er -bijna- niet. Ik heb niet de indruk dat personeel daadwerkelijk weet waar het over heeft (i.i.g. als je dieper op specs en problemen ingaat dan hoeveel mb een hdd is) zoals welke videokaart nou echt beter is (9800gtx vs 880gtx) etc etc......als ervaren gebruiker zoals de tweaker weet je meer dan de verkoper wat mij een slechte zaak lijkt in een computerwinkel; des alniettemin wel altijd netjes te woord gestaan en nemen de tijd voor de klant (i.i.g. bij mij)

De aftersales echter is een verhaal apart; leest gerust verder!

Aftersales

Mijn vader heeft 3 jaar geleden een notebook gekocht. Deze deed het plots niet meer (boot niet) en biedt hem ter reparatie aan, aan computerland Nijmegen.

Mijn vader is een computerleek en ik zat voor stage in het buitenland en was hiervan niet op de hoogte. Hij heeft deze laptop ter reparatie aangekomen in November 2007. Wanneer hij me komt opzoeken krijg ik in April 2008 van hem te horen dat hij die notebook nog steeds niet terug heeft; ik ben overdondert en mijn mond valt open van verbazing wat hij heeft meegemaakt;

notebook ter reparatie in November 2007
reparatie zou ongeveer 4 weken duren
in de periode van 5 weken na inlevering t/m eind januari 2008 (een tijdsbestek van 5 maand) heeft hij 0.0 reactie gehad op zijn vragen over de status; emails worden niet beantwoord en letterlijk tientallen telefoontjes worden beantwoord met "we bellen u morgen terug als we meer weten" of loze beloftes. Nooit antwoord gehad op de status en me vader voelt zich machteloos; hoe kan ik dat ding ooit terug krijgen; gerepareerd of niet, ik wil hem nu!

Ik hoor het verhaal en schrijf een zakelijke, doch vriendelijke brief waarbij ik weliswaar begrip toon voor misverstanden en miscommunicatie niet alleen aangaande de reparatie zelf (dat wordt immers ook uit handen gegeven), maar geef ook aan het absurd te vinden dat 5 maanden mijn vader letterlijk genegeerd is; een weerloze digibeet denk ik dan altijd.

In dezelfde brief verwijs ik naar deze aandachtspunten en het ongehoord is 5 maanden in het ongewisse te blijven; dat de notebook vertraging heeft alla, maar 5 maanden iemand negeren en/of aan het lijntje houden; dat kan geen miscommunicatie of misverstand meer zijn.

Ik schrijf binnen 3 dagen een reactie te willen en de onderzoekskosten van 70 euro niet in rekening te brengen om de pijn te verzachten.

Tot mijn verbazing krijg ik binnen 24 uur reactie (het kan dus wel) met weliswaar een oprechte excuses, maar ook afschuivende verklaringen waar je als klant niets mee te maken hebt (personeels tekorten etc); 5 maanden negeren is echt te lang om daar begrip voor op te brengen.

Er wordt voorgesteld de helft van de onderzoekskosten voor rekening te nemen, maar in mijn ogen is dat een belediging dan service.

Gepost door The CarNagE Man, vrijdag 2 mei 2008 17:20
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Na hun folder thuis te hebben ontvangen toen viel mijn oog op de EVGA GeForce 8800GS 384MB. 2 dagen over getwijfeld gezien je altijd beter kan kopen maar op de dinsdag uiteindelijk besloten hem maar te halen hier in Haarlem gezien de reviews heel goed zijn van deze kaart. Eerst even een telefoontje gepleegd met de vraag of deze nog op voorraad lag gezien aanbiedingen meestal wel heel snel willen gaan. Maar gelukkig lag er nog 1tje. De verkoper vroeg mij of deze apart gelegd moest worden gezien dit nog de enige was. En dus antwoorde ik hierop ja. Heel goed van de verkoper om dit te vragen gezien ik dit soms af en toe vergeet te vragen en ik dus geen kaart zou hebben

Geen oordeel gezien ik hem bij hun filliaal in Haarlem heb opgehaald.

Aftersales

Nog geen oordeel over en laten we hopen dat niet nodig zal zijn

Gepost door Zatara, donderdag 1 mei 2008 15:47
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Na het zien van hun online folder gekozen om een XFX 8800GTX XT aan te schaffen voor 222,= euro. Eerst even naar hun winkel in Eindhoven gebeld of ze deze kaart nog op voorraad hadden. Deze was inderdaad nog op voorraad.
De winkel in Einhoven ziet er verzorgd uit en er was voldoende personeel aanwezig zodat ze de tijd namen. Ook heb ik het idee dat de verkopers ruim voldoende kennis hebben om een goed advies te geven.
Uiteindelijk heb ik naast de videokaart ook nog een voeding aangeschafd. Volgens hen was mijn huidige voeding toereikend maar ik heb toch een nieuwe gekocht.

Zeker voor een gewone winkel zijn de prijzen scherp. Heel anders dan bij de computershops in mijn directe omgeving.

Aftersales

Eenmaal thuisgekomen keek ik nogmaals op hun website en zag dat diezelfde videokaart daar nu voor 199,= stond!
Even een telefoontje gepleegd en ik zou zonder problemen het verschil terug krijgen. Supers!
Het verschil heb ik ondertussen terug.

Gepost door McKillem, dinsdag 29 april 2008 21:09

Ik probeer deze winkel persoonlijk te ontwijken waar mogelijk.
Ik stap altijd naar de concurrent pradigit als ik wat moet hebben.

Kocht er nogal eens wat, maar een paar maand terug kwam ik aanzetten met geld in in een tweetal rolletjes. (zoals dit ook bij banken gaat) (bij ons uit de kas dus @ werk)
Was in totaal iets van 50 euro aan kleingeld.

Er werd me nogal onbeschoft gevraagt "hoe ik daar aan kom" (letterlijk) echt op zo'n toon die zou impliceren dat ik het heb zitten stelen ergens.
Dit schoot mij nogal in het verkeerde keelgat en probeer om die reden de winkel te ontwijken waar mogelijk.

Geld is geld mensen, die rolletjes waar je geld in kan doen kan je gewoon ophalen bij de bank. Hoeven we niet semi beschuldigend te gaan doen.

Gepost door e-form, maandag 3 maart 2008 18:47
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Een externe Samsung dvd-rw gekocht, nadat mij werd verteld dat er vrijwel geen interne dvd drives voor laptops te koop zijn. Ze hadden nog 1 externe branden op de schappen liggen.

na thuiskomst en het open van de doos merkte ik al snel dat het een tweedehands of rma produkt betrof. Er zitten vrij veel gebruikerssporen op de behuizing, de installatie cd ontbreekt en enkele snoeren waren al uit de verpakking geweest. Ik heb dus geen id hoeveel branduren dit ding al heeft gemaakt, wat nog best van invloed kan zijn op de levensduur.

Als ik een 2dehands brander wil kopen doe ik dat wel op tweakers

Verzending en aftersales kan ik nog niet beoordelen. Brander gekocht in Groningen.

Gepost door JelZo, vrijdag 1 februari 2008 23:23
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Ik kwam naar de winkel in Zaandam binnen. Vroeg naar iets simpels. Verkoper zij precies te weten wat ik nodig had. Hij gaf me heel wat anders en zij dat dit het was. Nou niet dus. Ik ben zlef ook niet dom. Hij wou we gewoon een artikel van 70 euro duurder verkopen. Daarna kreeg ik een showmodel mee waar spetters velf op zat!!!

Gepost door joshus_cat, zaterdag 19 januari 2008 22:08

Computerland heeft best aardige aanbiedingen; het zou alleen prettig zijn als ze ook een beetje voorraad hadden in de vestiging Den Haag. Dat hebben ze dus niet; is me al meerdere keren opgevallen. Meestal is de verkoper wel bereid om creatief mee te denken; ik hoef niet perse het onderste uit de kan.

As de verkoper (een of andere krullenbol die dit blijkbaar als bijbaantje doet) achter de balie bij alles wat ik vraag zegt 'hebbuh wuh niet' en eigenlijk het liefst heeft dat ik blijkbaar gewoon opzout, dan krijg ik 't idee dat ze eigenlijk liever niets verkopen. Jammer.

Ik ben altijd prima geholpen; tot voor kort was computerland m'n vaste adres voor klein&groot spul, maar dit soort ervaringen zorgt er wel voor dat ik voortaan eerst wel ergens anders ga kijken.

Gepost door Toink, donderdag 10 januari 2008 12:54

Een goede beurt voor Computerland. Ik kom daar wel eens als ik gewoon direct iets nodig heb en binnen 5 min weer buiten wil staan. Dat werkt in mijn ogen prima want doorgaans lukt dat ook gewoon.

Gewoon makkelijk bellen met een lokaal nummer, het product werd op mijn naam aan de kant gelegd zonder moeilijk gedoe via web-bestellingen en ga zo maar door. Een kwartier later heb ik het product afgehaald en binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Prima en bedankt, ik heb weer internet.

Gepost door Wirehub, woensdag 19 december 2007 13:39

Ik wilde me kapotte Logitech MX3100 keyboard vervangen daar deze na batterij lekkage er mee stopte.

Gekeken naar de actuele prijzen van de MX3200 set, en deze was het goedkoopst bij Computerland.
Ben op 14-Dec er naartoe geregen in Amsterdam (rijnstraat) en daar hadden ze gewoon voorraad.

Set draait hier nu naar behoren.

Gepost door koenbvo, woensdag 19 december 2007 13:18
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

website is overzichtelijk, veel betalingsmogelijkheden. na bestelling, op zaterdag, heeft het tot dinsdag ochtend moeten duren dat mijn IDEAL betaling was goedgekeurd, terwijl dit normaal meteen gebeurd voor zover ik weet. maar ok, in het weekend kan het duren tot de maandag, waarom het tot dinsdag duurde weet ik niet. wel computerland gemaild maandag, kreeg dinsdag reply dat de betaling binnen was.
in principe is de belofte waargemaakt, levering 2-3 werkdagen, maar begrijp niet waarom de IDEAL bevestiging zolang moest duren. de bestelling had er volgens mij op dindag kunnen zijn.
genoeg statusopdates via email, reply betrekkelijk snel (volgende dag), alleen contactformulier op de site werkte niet.

verzending was snel, na bevestiging betaling was hij er de volgende dag.
verpakt met piepschuim erin, alleen zat de geheugenmodule gewoon helemaal onderop met al het opvulmateriaal erboven, dus niet helemaal optimaal verpakt.

geen gebruik van gemaakt

Gepost door darkdevil1, maandag 26 november 2007 19:05
Algemeen: Beoordeling: zeer slecht Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

De medewerkers in de winkel zijn zéér onprofessioneel en ongemotiveerd, de website is niet erg duidelijk, de email support laat lang op zich wachten en de prijzen zijn ook niet erg goedkoop. Bovendien is hun assortiment behoorlijk klein.

Utrecht is hierbij de vestiging in kwestie.

Op tijd bezorgd, geen trackingsysteem. Het correcte product was in goede staat geleverd.

Aftersales

De dag dat ik het pakketje ontving heb ik het terugestuurd nadat ik een RMA aanvraag had geplaatst. Twee weken later had ik nog niks vernomen van de RMA, en ook geen geld op mijn rekening gestort gekregen. Ik nam contact op met Computerland via email; ze zouden er naar kijken. Na ongeveer 10 emailtjes met de helpdesk, kreeg ik geen antwoorden meer. Toen ben ik maar gaan bellen.

De medewerkers zouden contact opnemen met het hoofdkantoor en mij terugbellen. Dit is mij tot wel 10 keer verteld over de telefoon, en ik en geen enkele keer teruggebeld en heb dus zelf het initiatief moeten nemen om terug te bellen. Net als de situatie met de email support vindt ik dit zéér onbeschoft.

Edit: Ik heb zojuist (11/12/07), mijn betaling eindelijk ontvangen na ongeveer 20 keer gebeld te hebben met de vestiging in een periode van 3 maanden. Het bleek dat ze het al meerdere keren het geprobeerd hadden over te boeken naar de juiste rekening, maar dat ze de naam van de rekeninghouder verkeerd hadden doorgekregen, wat mij geen enkele keer verteld was.

Gepost door PhoeniX-, vrijdag 9 november 2007 13:00

Tijdens mijn zoektocht naar een nvidia 8800GT videokaart kwam ik op de website van computerland, waar ik de eVGA superclocked versie zag staan! Direct gemaild naar filliaal Rotterdam (is op de route naar huis, dus lekker makkelijk) waar ze hem voor me apart hebben gelegd.

259,- vond ik ook een mooie prijs ook voor de kaart, de internetshops verkopen hem voor minimaal 249,95 op dit moment.

Gepost door CrazyBliep, maandag 8 oktober 2007 20:07

Laat ik maar beginnen te vertellen hoe ik bij Computerland kwam.
Een aantal weken geleden was mijn adapter van mijn laptop doorgebrand (vraag me niet hoe). Nu heb ik een aantal weken met een adapter gezeten die wat slechter was, van een oudere laptop.
Na een tijdje laadde mijn laptop ineens mijn batterij niet meer op.

Ik dacht dat dit aan de adapter lag. Dus ik dezelfde dag nog ff gezocht naar een goede adapter die precies mijn eisen moest hebben. Dit was dan een duitse adapter. Dus niet op veel plekken te krijgen. Gelukkig hadden ze bij Computerland in Eindhoven er nog 2. Ik gebeld of ze er eentje apart konden leggen. Dat kon.

's Middags erheen. Ik ben toch elke dag in Eindhoven. Ze gaven me de adapter. Het was precies als mijn oude adapter. Natuurlijk wilde ik deze eerst testen, voordat ik er 's avonds mee thuis kwam en erachter kom dat het niet werkt. Dit was geen probleem. Ik schoof een toonbank op naar de teruggave en reparatiebalie. Daar mijn laptop uit mijn tas gehaald. Ingeplugd en ja hoor nog steeds hetzelfde probleem. Mijn batterij deed niets meer.
Gelukkig was het een ervaren man. Hij heeft nog wat dingen uitgeprobeerd en uiteindelijk tot conclusie gekomen dat mijn batterij kapot was, maar ook de connectie van het gat waar de adapter in mijn latop wordt gestoken, daar zat kortsluiting kon hij me vertellen.
Hij raadde me af om de adapter te kopen. (Dat doen niet veel verkopers, dsu is best een goed teken).

Toch was ik eigenwijs genoeg en heb de adapter toch gekocht.
Alles ging heel gemakkelijk. De verkoper was ervaren. Het ging allemaal snel. Geen klachten verder. Computerland Eindhoven is toppie.

Aftersales

Mijn laptop heeft het nog 2 dagen vol gehouden. Nu kan ik maximaal 5 minuten op de adapter. Dan wordt dat stekkertje door de kortsluiting veel te warm en sluit de adapter zich, zodat de adapter niet in brand
vliegt. Dit is wel jammer. Ik kan ook wel naar computerland teruggaan. Maar die paar euro vind ik het niet waard en ik kan die adapter misschien nog ooit wel gebruiken.

Ondertussen ben ik mijn latop aan het verbouwen, zodat de kortsluiting weg is. Zal dus allemaal goed komen.

Gepost door VERSATEL, zaterdag 14 juli 2007 19:11

Heb een 53 in 1 card reader van sweex bij ze gekocht in de winkel. Het voornaamste doel van dit ding moest zijn om mijn 2 gb mmc kaart te beschrijven voor mijn nokia 6230i.
Dus ik vroeg van tevoren od die reader ook 2 gb kon beschrijven. Dat was geen probleem. Was nog nooit iemand mee terug gekomen en dat ding kon alles aan. Je raad het al. Mooi niet dus.

Aftersales

Ik heb maar niet terug gegaan want ik heb weinig zin om dat ding er weer uit te slopen voor die 13 euro. Maar ik baal er wel van. Ik hou niet zo van onzin verhaaltjes. Als je het niet zeker weet moet je maar niets zeggen als verkoper.

Gepost door Wouzs, zondag 18 maart 2007 21:42
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: zeer slecht

Computerland Leiden:

De winkel is qua uiterlijk best aardig, het personeel is echter waardeloos. Ongemotiveerde uitstraling, en vaak moet je erg lang wachten tot je een medewerker aan de haak slaat die je kan helpen.

Aftersales

In mei 2006 hier een DVD brander gekocht van NEC, die het altijd prima gedaan heeft. Alleen een tijdje geleden viel spontaan het knopje eruit, ik had nog garantie dus ik dacht toch eens kijken wat ze ervan zeggen. Na ongeveer 10 minuten wachten een medewerker bereid gevonden om er even naar te kijken en het klonk allemaal positief.

De speler zag er netjes uit en het was duidelijk dat ik hem niet mishandelt had, mij werd toegezegd dat ik een vervangend exemplaar zou krijgen. Omdat deze tijdelijk niet op voorraad was moest ik de speler maar weer even meenemen en een week later nog eens terugkomen. Kan gebeuren, geen enkel probleem.

Een week later belde ik vantevoren nog even of de spelers alweer binnen waren, en dan was het geval dus ik ging naar de winkel en trof daar dezelfde medewerker aan en deze kende mijn verhaal nog. Toen ik om een nieuwe speler vroeg zei hij dat de speler ineens niet meer omgewisselt kon worden omdat hij in de tussentijd bedacht had dat het in dit geval om "optische schade" ging, ik kon hem ook niet meer overtuigen dat de constructie van het frontpaneltje bijzonder slecht was en het duidelijk een mankement in de productie was.

Erg jammer dat ze hun eigen toezeggingen niet nakomen.

Gepost door com2,1ghz, maandag 12 maart 2007 10:51

Computerland Haarlem.

Zoals hierboven..." Zolang er niets kapot gaat heb je aan de computerland geen slechte winkel.
Gebeurd dit wel, prepare for hell!"

Technische kennis van het personeel is ook niet voldoende.
Laatst vroeg ik het verschil van een product. Antwoord die ik erop kreeg: "Jah die is cool en die andere niet zo erg".

Nog zoiets(gebeurde me zo n jaar geleden)
Vroeg ik om de Artic VGA silencer en verteld de medewerker daar dat er geen los videokaart coolers te koop zijn en dat ik de fabrikant moest bellen als mn cooler kapot was.(terwijl ik alleen een nieuwe cooler wilde om een stillere cooler op mn videokaart te hebben)

Aftersales

Hiervoor heb ik dus de Shopsurvey geschreven.
Vorig week ging ik dus mijn EVGA 680i SLI naar de winkel brengen.
Op GOT had ik dus een topic geopend dat de bios flash niet goed ging.
Terwijl hij mij daarmee niets kan maken.

Okay dus ging ik naar de winkel en zei ik dat mijn moederbord het niet deed (want ik had garantie) en werd er gezegd dat ze de moederbord die dag of de dag erna gaan omruilen of opsturen.

Na 3 dagen kreeg ik een telefoon: "Jah uw moederbord is gerepareerd(wtf vroeg ik daar om) "
"U heeft uw bios verkeerd geflasht en nu zit er een goede op. De kosten bedragen ¤35"

Die middag ging ik naar de winkel en hadden we een discussie waarom ze mijn moederbord hebben gerepareerd en ik ¤35 euro moest betalen voor de service kosten omdat dit niet onder garantie van Computerland valt(wel van EVGA)

Ik vroeg niet om een reparatie en vertelde dat ik het prettiger zou vinden als ze me zouden bellen dat ze kosten gaan maken of dat ze hem gaan opsturen.

De verzendkosten zijn ook ongeveer zo duur maar toch.
Zonder mijn toestemming hebben ze dus mijn moederbord gerepareerd.
Halverwege de discussie liet die medewerker daar mijn topic van GOT zien en daar zag je dus dat het om mijn bios flash ging.

"Jah jij laat hier een moederbord achter met als probleem "Hij doet niets meer". Wat moeten wij daarmee?'
Nou ik heb die moederbord daar gebracht omdat ik nog garantie heb en dat ze toch mn moederbord hebben gerepareerd zonder even mij te gaan bellen.

Tijdens het discussie was het klantvriendelijkheid van Computerland behoorlijk gedaald.
"Je betaald of anders houden wij hem hier"
Terwijl ik daar om informatie vroeg.

Conclusie: Computerland heeft veranderingen aan mijn product gedaan zonder dat ik daar om vroeg en brengt mij in rekening ervoor.

Kortom....ik voel me genaaid. De volgende keer meteen RMA sturen.
Scheelt een hoop gezeik.

VNU Media logo Powered by True