Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'akkoord' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Als je op 'niet akkoord' klikt wordt je doorgestuurd naar een cookievrije versie van de website met minder functionaltieit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Computerland

COMPUTERLAND

Over Computerland
Computerland is een jonge en groeiende organisatie met 2 winkels en een webshop. Wij verkopen computersystemen, notebooks, onderdelen en accessoires. Onze filialen zijn gevestigd in Amsterdam en Nijmegen. De winkels hebben een eigen verkoop-, technische- en serviceafdeling. In onze webshop kun je ook online meeprofiteren van onze super aanbiedingen.

De nadruk ligt bij Computerland op:

• Zeer scherpe prijzen.
  • We zijn de goedkoopste retail computerketen van Nederland.
  • Goed advies.
  • We zijn specialist! We doen niets anders dan computers en daar weten we dus alles van!
  • Snel en flexibel; We streven ernaar onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.
  • Service; Ook na de aankoop helpen we graag. We zijn pas tevreden als de klant dat is.

Doordat we in de hele organisatie zeer kostenbewust (no-nonsense) werken, maken we minimale kosten. Hierdoor zijn al onze producten (en niet alleen de producten in onze actiekrant) altijd superscherp geprijsd.

Onze winkels
Amsterdam Ceintuurbaan 111 Nijmegen Augustijnenstraat 39

Producten reserveren
Bij Computerland kun je snel en eenvoudig producten reserveren. Bel naar 0900 - 66 66 673 (€ 0,10 per minuut) en onze medewerkers zullen het door jou gewenste product voor je reserveren. Zodra het product in de door jou gewenste winkel klaar ligt, ontvang je een sms-bericht of e-mail. Je kunt je reservering dan op ieder gewenst moment ophalen (binnen de openingstijden van de winkel) en gewoon aan de kassa afrekenen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website www.computerland.nl of bel 0900 - 66 66 673 (€ 0,10 per minuut).

Scorekaart voor Computerland

Gemiddeld over laatste 3 maanden | alles

Algemeen Score: 3.5
Verzending Score: 4.5
Aftersales Score: 4

Pricewatch statistieken

Prijsvermeldingen 1209 producten, 2188 unsorted producten
Prijsindex 96.4 (3,6% onder gemiddeld)

© 1998 - 2013 Tweakers.net B.V. Contact Over Tweakers Jouw privacy Algemene voorwaarden Cookies

Tweakers wordt uitgegeven door De Persgroep en wordt gehost door True

Website van het jaar 2012