Hoofdcategorieën

Vughterstraat 6
5211GH Den Bosch

Website http://www.computerland.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0900-6666673 (¤ 0,35 per minuut)
KVK 34164266
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Contant bij afhalen € 0,-
Pinnen bij afhalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 990 prijzen, 1490 unsortedprijzen
Prijsindex 99,2 (0,8% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

COMPUTERLAND

Over Computerland
Computerland is een jonge en groeiende organisatie met zestien winkels en een webshop. Wij verkopen computersystemen, notebooks, onderdelen en accessoires. Onze filialen zijn gevestigd in Amsterdam (2x), Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Nijmegen, Oss, Rotterdam, Utrecht en Zaandam. Elke winkel heeft zijn eigen verkoop-, technische- en serviceafdeling. In onze webshop kun je ook online meeprofiteren van onze super aanbiedingen.

De nadruk ligt bij Computerland op:

• Zeer scherpe prijzen.
  • We zijn de goedkoopste retail computerketen van Nederland.
  • Goed advies.
  • We zijn specialist! We doen niet anders dan computers en daar weten we dus alles van!
  • Snel en flexibel; We streven ernaar onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.
  • Service; Ook na de aankoop helpen we graag. We zijn pas tevreden als de klant dat is.

Doordat we in de hele organisatie zeer kostenbewust (no-nonsense) werken, maken we minimale kosten. Hierdoor zijn al onze producten (en niet alleen de producten in onze actiekrant) altijd superscherp geprijsd.

Onze winkels
Amsterdam Ceintuurbaan 111 Hoofddorp Kruisweg 650
Amsterdam Rijnstraat 44 Leiden Breestraat 167
Apeldoorn Stationstraat 147 Nijmegen Augustijnenstraat 39
Arnhem Ir. Van Muijlwijkstraat 27 Oss Walstraat 29
Den Bosch Vughterstraat 6 Rotterdam Jonker Fransstraat 134
Eindhoven Kruisstraat 69A Utrecht Nachtegaalstraat 24
Haarlem Zijsingel 20 Zaandam Provincialeweg 152-154

Bekijk hier de laatste Computerland folder!
Producten reserveren
Bij Computerland kun je snel en eenvoudig producten reserveren. Bel naar 0900 - 66 66 673 (¤ 0,35 per minuut) en onze medewerkers zullen het door jou gewenste product voor je reserveren. Zodra het product in de door jou gewenste winkel klaar ligt, ontvang je een sms-bericht of e-mail. Je kunt je reservering dan op ieder gewenst moment ophalen (binnen de openingstijden van de winkel) en gewoon aan de kassa afrekenen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website www.computerland.nl of bel 0900 - 66 66 673 (€ 0,35 per minuut).

Reviews en reacties

Totaal 12 9 1

«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 38
Gepost door CHendriks, woensdag 8 februari 2012 08:56
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik zocht een nieuw moederbord aangezien mijn oude de geest had gegeven. Op de website van Computerland vond ik nog enkele socket 775 moederborden waar ik naar op zoek was.

Op de website stond dat wanneer je het die dag bestelde het de dag erna werd bezorgt. Dit hebben ze netjes waar gemaakt en werd dan ook de dag erna door de TNT aangeboden in een stevige door.

Gepost door indianajones, vrijdag 20 januari 2012 22:06
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

ComputerLand heeft een simpele en overzichtelijke webwinkel met scherpe prijzen en kostenloze (!) verzending. Enige minpunt zou kunnen zijn dat andere winkels een groter assortiment aanbieden. Als je precies weet wat je wil hebben en ze hebben het product in hun assortiment, is dit een aanrader!

Product was een dag na bestellen al binnen. Kostenloos (!) verzonden.

Gepost door BoldHead, donderdag 19 januari 2012 19:20
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Heb weinig van de website gezien, werd doorgelinkt vanaf Tweakers.net pricewatch. Beschrijving en specs van het product zijn in orde. Netjes een bevestiging gehad en 's avonds al een mailtje dat de bestelling was aangeboden ter verzending.

Op de site stond dat het product de volgende dag geleverd zou worden. In de mailbevestiging stond dat er binnen 4 dagen geleverd zou worden. Dit is wel een beetje verwarrend. Het product is toch de dag erna geleverd, en dus ook binnen 4 dagen :-)
Geen track en Trace.

Gepost door tijnt, woensdag 11 januari 2012 22:26
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Ik ben erg ontevreden over computerland dat pas 8 dagen na een bestelling via hun webformulier, bevestigd middels een mail (een orderbevestiging, die volgens de algemene voorwaarden een overeenkomst tot stand laat komen) de moeite nemen om me te vertellen dat een product uitverkocht is. Dit overigens pas na twee telefoontjes, en aandringen op informatie over levering.

Het verhaal:
Op maandag 2 januari heb ik een bestelling geplaatst voor een computer, er waren er nog enkele op voorraad voor een goede prijs. Daar ik gewoon moest werken, koos ik voor de optie levering via de winkel in mijn stad, ik zou als ik bericht kreeg dat de computer binnen was wel even langs fietsen. Per post zou ik het de volgende dag in huis gehad hebben, via de winkel binnen 3-5 dagen, zo stond er op de site.
Ik kreeg een orderbevestiging, volgens de algemene voorwaarden heb ik dan een overeenkomst (De ontvangst van de bestelling van de Klant via het Formulier wordt door Computerland middels een e-mail bevestigd aan het door de Klant opgegeven e-mailadres. Met verzending van die e-mail komt de Overeenkomst tussen de Computerland en de Klant tot stand. ).
Bij mijn account veranderde er niets, ik heb donderdag maar eens naar de winkel gebeld. Het product zou nog arriveren, het was nog niet binnen. Er was ook nog een mogelijkheid om het apparaat als nog naar me thuis te laten sturen, maar daar heb ik niet voor gekozen.
Dinsdag 10 januari nog maar eens naar de winkel gebeld. Helaas nog niets binnen en dat zou nog wel enkele dagen duren. De winkel wilde best even contact opnemen met het hoofdkantoor. Zo gezegd, zo gedaan, ik kreeg meteen een telefoontje terug met de strekking: helaas pindakaas. De levering stond wel nog enkele dagen als 'op voorraad' uitgeboekt, maar was niet meer leverbaar. Als ze dat dezelfde dag hadden laten weten, kan ik daar nog enig begrip voor opbrengen, maar na ruim één week
Helaas is er ook niet een redelijk alternatief geboden...

---

Hun, overigens wel snelle, reactie op mijn klacht: "Het systeem dat u had gereserveerd was onverhoopt niet meer leverbaar.
Deze kans is bestaat altijd en kunnen wij ook niet voorzien/voorkomen.
Omdat er geen koop/betaling heeft plaatsgevonden behoudt Computerland
het recht om de reservering te annuleren. "

Voorts wordt mijn bestelling via internet niet gezien als koop op afstand, en gelden hun voorwaarden als koop in een winkel.

Wat mij betreft misleidend. Op mijn suggestie voor de implementatie voor een up-to-date voorraadsysteem is niet gereageerd.

Gepost door Jebbel, woensdag 11 januari 2012 20:00
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales:

De website oogt in eerste instantie erg amateuristisch en schreeuwerig. Het ziet er naar uit dat ze geinspireerd zijn door de marketing en identiteit van MediaMarkt. Het heeft echter meer een gevoel alsof je in de Bart Smit staat. Bij het bestellen werkt de website verder goed en het feit dat je een account moet aanmaken vind ik geen probleem. Ik heb gekozen voor computerland omdat de prijs "ok" was en ze adverteren met het feit dat als je voor 20.00 besteld het de volgende dag bezorgd krijgt. Dit bleek echter alles behalve waar te zijn. hierover meer bij het volgende onderdeel "verzending".

Ik heb het product (een asus xonar geluidskaart) besteld op vrijdag 6 januari. Ik was me ervan bewust dat er een weekend tussen bestelling en levering zat. De bestelling kwam echter veel te laat binnen en ik heb het gevoel dat als ik geen contact had opgenomen ik nu nog aan het wachten was. Je zou verwachten dat als je op vrijdag in de middag (ruim voor 20.00) iets besteld dat voorradig is het diezelfde dag in behandeling wordt genomen en wordt aangeboden, hetzij die dag of de volgende werkdag (maandag 9jan.). Althans, als je "vandaag besteld en morgen in huis" op je frontpage hebt staan wel.

Dinsdag 10 januari stond de bestelling nog steeds als status "in behandeling". Na al gemaild te hebben zonder antwoord heb ik toch maar even gebeld voor de belachelijke 35cent per minuut. Daar werd mij verteld dat het al verzonden was. Diezelfde avond kreeg ik een email om 22.00! dat de bestelling "gereed gemaakt was voor verzending". Dus niet al verzonden zoals mij verteld was. Vandaag (11-01) het dan eindelijk binnen gekregen en zoals ik al verwacht had was de besteldatum 10-01 op de bestelbon.

Kennelijk is er het een en ander fout gegaan maar in plaats van eerlijk te zijn wordt er niet gereageerd en krijg ik misleidende informatie. Erg jammer... en de laatste keer dat ik bestel bij Computerland. Wil je snelle levering? Dan is computerland geen goed idee. Ze adverteren met "vandaag besteld morgen in huis" maar in hun voorwaarden staat iets heel anders. Kortom, ze hebben zichzelf goed ingedekt en verkopen misleidende informatie.

PS: De enige pluspunten die er zijn was dat de klantenservice vriendelijk was en er geen verzendkosten zijn boven de 25,- eur.

Gepost door Furiousz, zaterdag 7 januari 2012 17:42
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Prima, overzichtelijke, website. Af en toe leuke aanbiedingen. De keuze om het artikel hier te bestellen was gebaseerd op de prijs, levertijd en verzendkosten (boven de ¤25,- geen verzendkosten). Betaling keurig via Ideal. Helaas moet er eerst wel even een account aangemaakt worden om te kunnen bestellen. Na de bestelling ontving ik binnen 2 minuten een orderbevestiging. 3.5 uur later kwam er een e-mail met het bericht dat de order klaar was voor verzending en een track & trace code.

Zoals aangegeven in de artikelbeschrijving, keurig binnen 24 uur afgeleverd. S`avonds om 18:49 besteld, de dag er na om 15:00 bij mij thuis afgeleverd door PostNL. Dat is nou hoe ik het graag zie! Het pakketje was stevig verpakt met een kartonnen doos met daarin de kartonnen verpakking van het product.

Gepost door Rub147, vrijdag 6 januari 2012 15:39
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Via de pricewatch bij het product gekomen, toch even rondgekeken, site is als je hem begrijpt duidelijk. Maar heeft een ietswat rommelige indruk

Netjes optijd, grootte van de doos was goed, en voldoende opvulmatriaal.

Gepost door Sparrow89, vrijdag 6 januari 2012 15:36
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Nette en overzichtelijke website en goede/scherpe prijzen, en netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Informatie over levertijden en voorraad op website klopt.

Artikel op zondag 1 januari besteld, artikel op 3 januari in huis, levertijd van 1 werkdag klopt dus precies, artikel netjes en goed verpakt ontvangen. Tevens werden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Gepost door mkmi, donderdag 5 januari 2012 14:16
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

De website gaf aan dat de webcam, die ik wilde, op voorraad was. Ik heb er een gereserveerd en na 1 uur kreeg ik bericht dat ik het kon ophalen.

Gepost door bertjegassel, zaterdag 31 december 2011 10:52
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Site is redelijk overzichtelijk, maar komt wat schreeuwerig over.
Statusupdates waren goed, totdat het RMA proces er aan te pas moest komen.. Toen bleef het na het terugsturen van het verkeerd ontvangen product, muisstil aan de kant van Computerland.

---

Na via de site aanvraag tot retourenformulier te hebben aangevraagd, zie je behalve via de site geen bevestiging terug (mail) van Computerland. "Uw aanvraag is in behandeling en u hoort zo spoedig mogelijk van ons" lijkt me toch niet zo moeilijk.
Je moet maar vertrouwen op het feit dat het RMA proces in gang is gezet.
Na ruim 3 dagen (kerst zat er tussen) kreeg ik dan eindelijk de benodigde gegevens, nodig om de router terug te sturen. Dit heb ik dezelfde dag gedaan. Dag erop via het track en trace nummer van Post.nl heb ik gezien dat de router is aangekomen bij Computerland. Maar van computerland zelf....blijft het muisstil. Ik moet tot op de dag van vandaag (3 dagen verder) nog steeds iets horen. Dit is werkelijk zeer slecht.

Eerste indruk was goed. Bestelling netjes via www afgerond. Bevestiging van ontvangst van de bestelling en nog diezelfde dag een bevestiging dat de bestelling verzonden was. De snelle levertijd was nu eenmaal 1 van de belangrijkste redenen om bij Computerland te bestellen. Echter bij ontvangst bleek er geen laptop maar een router verstuurd te zijn.

Gepost door Croga, donderdag 29 december 2011 16:12
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Computerland heeft nog altijd een reputatie dat ze meer kennis van hun producten hebben dan de concurrent. En dat blijkt ook iedere keer weer.

Nadat ik in de winkel wat gekocht had werd mij gevraagd of de factuur per EMail verzonden kon worden. Nou, graag natuurlijk! Heb ik hem meteen electronisch!

Nog geen uur na de factuur zit er een EMail met reclame van Computerland in mijn inbox!

Ik heb helemaal niet gevraagd om reclame! En men heeft mij ook niet gevraagd of het adres voor reclame gebruikt mocht worden!
Dit soort SPAM mag in Nederland alleen op basis van OPT-IN verstuurd worden. Ik heb NIET in-ge-opt en zal dat ook nooit doen.

Voor mij in het vervolg geen computerland meer.

Gepost door UnexistXI, woensdag 16 november 2011 15:28
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

Gewoon zoals een webwinkel hoort te zijn.
Bestellen -> bevestiging -> dag later geleverd.
Echter schrijf ik deze review om credits te geven aan Computerland voor hun RMA procedure.

Zoals ik bij Algemeen al aangaf. Gewoon zoals het zou moeten zijn. bestellen en volgende dag in huis.

Aftersales

Perfect geregeld! kan niet anders zeggen.
Product is helaas na een paar maanden defect.
RMA formulier ingevuld -> akkoord gegeven -> product bleek niet meer leverbaar -> geld werd binnen 2 dagen al op mijn rekening gestort!

Pluim voor Computerland!

Gepost door MiKeZZa, zaterdag 5 november 2011 19:03

Moest deze dag toch in Rotterdam zijn dus speciaal naar een winkel gezocht die kon leveren wat ik zocht in Rotterda,.

Het bestelde product stond bij vestiging Rotterdam 'op beperkte voorrraad, kan direct opgehaald worden'.

Om een lang verhaal kort te maken: deze melding betekent dus dat het product NIET op voorraad is: "u had beter even kunnen bellen meneer!"...

Gepost door luckyjan, vrijdag 28 oktober 2011 16:46
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Voor de eerste keer iets via de webshop besteld. De site is prima. Het product aanbod iets beperkt maar alles wat je ziet is in de winkels te krijgen.
Snel verzonden.

Prima verpakt in een extra doos met bescherm materiaal. Status via mail. Geen extra verzendkosten!! Dus dezelfde prijs als in de winkel incl. verzending.

Aftersales

Het product van msi (epower 1000HD set) voldeed niet aan mijn verwachtingen. Naar de winkel in Eindhoven gegaan en daar kreeg ik mijn geld terug. Vriendelijk personeel met een bovengemiddeld verstand van computers (vergeleken met bijv. mediamarkt).
In de winkel hebben ze nog even getest of het product wel goed werkte en samen geconstateerd dat het waarschijnlijk aan de interne stroomverdeling in mijn huis ligt.
Volgende keer koop ik er zo weer.

Gepost door rdebruin, woensdag 26 oktober 2011 20:33
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Makkelijke website. De winkel behoort tot een van de goedkoopste. Na een bestelling volgt er direct een bestelbevestiging. Na een paar uur komt er een melding dat de bestelling gereed is gemaakt voor verzending. Zie ook mijn ervaring met verzending en aftersales en je zult begrijpen dat deze winkel voortaan mij eerste keuze zal zijn.

De verzending loopt via UPS. Ik heb om 19:00 uur mijn bestelling geplaatst en betaald. Direct een bevestiging ontvangen. Om 22:00 uur kreeg ik een bevestiging dat het gereed lag ter verzending met een trackingnummer en de volgende ochtend rond 10:00 uur werd mijn bestelling bezorgd. Kan nauwelijks sneller zou ik zeggen. Ik heb dan ook het trackingnummer niet te hoeven raadplegen. Ik heb twee keer hier iets besteld en twee keer werd er binnen 24 uur bezorgd.

Aftersales

Ik heb een Tablet besteld een Yarvik 410 (van Sweeex) maar was er niet tevreden over. Het apparaat werkte wel, maar was het net niet. Het scrollen bv. haperde met als resultaat dat de items te snel scrolde of dat er niet werd gescrold en dat er dan onbedoeld een onjuist item werd geselecteerd. De IOS was verouderd en geen update mogelijkheden. Ook geen market ondersteuning. Je moet maar wat aanrommelen om aan geschikte software te komen. De apps die er standaard op zitten draaiden ook niet stabiel. Ik heb tot twee keer toe de fabrieksinstellingen moeten terugzetten. Kortom een drama-ding. Ik heb toen aan Computerland gevraagd of ik 'm kon omruilen voor een duurder exemplaar ondanks dat ik 'm al bijna een maand had.
Na een week kreeg ik een bericht (ik had er eigenlijk niet meer op gerekend) dat ik de Yarvik kon aanbieden via een RMA procedure. Gewoon een webformulier invullen. Deze werd goedgekeurd en na retourzending werd het volledige aankoopdrag teruggestort op mijn rekening. Dit zonder enige verplichting om een ander exemplaar bij hen te kopen. Ik heb toen (op aanraden van een collega) direct een ASUS Transformer bij Computerland besteld. De bestelling werd ook weer binnen 24 uur bezorgd en tot op heden voldoet deze prima. Al met al een hele soepele houding van Computerland.

Gepost door Glaanie, woensdag 26 oktober 2011 14:39
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

De site werkt op zich prima, wel heb ik een kritiekpuntje. Bij het plaatsen van een bestelling blijk dat je een account moet aanmaken. Geen probleem natuurlijk, dus het hele riedeltje gevolgd, maar dan blijkt na het inloggen dat je winkelmand wordt leeggehaald en je opnieuw je producten moet kiezen. In mijn geval ging het om een printercartridge, maar als je net een PC hebt samengesteld, kan ik me voorstellen dat het wat moeilijker wordt.

Nogmaals, de rest van de site werkt goed, snel, overzichtelijk.

Kleine bestelling, dus het werd in een klein pakketje verzonden. Niet in gigantische omdozen met veel lucht, zoals ik bij andere webshops heb meegemaakt. Ze verzenden overigens met UPS, hoewel ik persoonlijk met PostNL (TNT Post) nog nooit problemen heb gehad.

Klein puntje van mierenneukerij: De mail die je krijgt met de bevestiging dat de bestelling is verstuurd (in mijn geval was dat om 22 uur 's avonds), komt op mij over als "Je pakketje is verpakt en wordt opgehaald". Ik zat dus te twijfelen of UPS het pakketje wel degelijk wel heeft gehaald, te meer omdat het eventjes kan duren voordat het Track en Trace-systeem van UPS is bijgewerkt. Hierdoor was ik bang dat de levering de volgende niet zou worden gehaald. Een klein zinnetje als "Het pakket is opgehaald door UPS en wordt morgen bij je bezorgd" zou al een stuk schelen.

Gepost door jkommeren, dinsdag 25 oktober 2011 18:48
Algemeen: Score: 3 Verzending: Aftersales: Score: 2

Ik koop er al 13 jaar producten in de winkel, filiaal Eindhoven.
Verkoop verloopt een beetje chaotisch (verkopers lopen schijnbaar willekeurig af en aan terwijl mensen staan te wachten) en moet er vaak wachten. Maar op zich niet zo'n punt, winkelruimte an sich is niet bijzonder, maar producten zijn vaak op voorraad en prijzen prima.

Aftersales

Ik had een logitech headsetje gekocht, een G330 a 40 euro, en die vond ik niet zo fijn zitten.
Product zat in een blisterverpakking, dus die was geopend, maar ik dacht ik waag het erop. Ik wacht netjes op mijn beurt en vertelde dat ik een beetje teleurgesteld was in het product en deze graag wilde terugbrengen.
Vervolgens werd mij met een spottende toon gevraagd "hoe hij het product nu moest verkopen". Tja zei ik, dat is toch met alle producten zo? Vervolgens vertelde dat het wegens hygieneregelingen niet mocht, dat kon ik begrijpen en was voor mij genoeg, dat gaf ik rustig aan, en was van plan te vertrekken. Toch was dit schijnbaar niet genoeg voor de verkoper, en hij ging mij als conclusie wederom vragen "hoe hij het product zou moeten verkopen" en toen ik suggesteerde hem naar de fabrikant terug te sturen voor herverpakking (weet ik veel) vertelde hij mij dat ik dan beter bij een andere winkel producten kon kopen die het zo deden. en toen had ik het gehad. De man vriendelijk bedankt, weggelopen, en dit was wat mij betreft de laatste keer in de computerland.
Ik kom er al jaren (13 jaar als ik me niet vergis), en koop hier voor klanten maandelijks producten in. Een enkele keer prive, zoals vandaag.
Supervriendelijk was deze verkoper nooit, maar dit vond ik echt het toppunt.

Half jaar terug deze zelfde man nog een keer uit moeten leggen wat UPNP was toen een netwerkstreamer die niet bleek te ondersteunen, terwijl mij het tegenovergestelde was beweerd, en ze weigerden mij geld terug te geven omdat het apparaat "wel UPNP ondersteunde" maar het nergens op de doos of in de handleiding stond. Kan natuurlijk gebeuren, maar ik werd ook toen gewoon slecht behandeld.

Jammer Computerland, vroeger hadden jullie een leuk stel werknemers staan in de winkel in Eindhoven, maar nu is daar helaas niets meer van over. Zowel kennis als klantvriendelijkheid schiet tekort.

Gepost door Michielodc, maandag 24 oktober 2011 15:07
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Computerland heeft een duidelijke site waarmee makkelijk te werken is. De bestelling had ik binnen een paar minuten geplaatst. Dit is inclusief account aanmaken.

Ik kreeg 2 tot 3 uur na de bestelling een mailtje dat de laptop via UPS werd verstuurd. Ik kreeg daarbij een volgnummer en kon het pakketje zo volgen. Op de site stond dat die tussen 9 en 5(zoiets) geleverd werd.

Gepost door lauwie0, donderdag 20 oktober 2011 19:45
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

I.v.m een voeding die dreigde het leven zeer spoedig te begeven heb ik besloten om een nieuwe te kopen. De keuze viel op de Adata HM 650 (http://tweakers.net/pricewatch/274485/adata-hm-650.html). En deze bleek het goedkoopste bij computerland, die toevallig ook een filiaal in Oss heeft, niet ver van mijn woonplaats.

Ivm met drukte op school heb ik er toch voor gekozen de voeding online te bestellen in plaats van even op en neer naar het filiaal te gaan. De verzendkosten zijn toch afwezig voor een product boven de 25 euro (= pluspunt).

Op de webshop niet veel aan te merken, afgezien van de noodzaak weer een account aan te moeten maken voordat besteld kan worden.

Niet lang na mijn bestelling kreeg ik een UPS tracking mailtje. UPS heeft het product gewoon goed afgeleverd, niets op aan te merken. Prima.

Aftersales

Helaas... de voeding was een DOA (Dead on Arrival)
Ik heb gelukkig nog nooit zoiets meegemaakt, maar hierdoor wist ik niet goed hoe ermee om te gaan. Ik besloot uiteindelijk voordat ik iets van RMA begon te overwegen is een telefoontje naar het filiaal in Oss te plegen.

Het bleek allemaal geen probleem! Ik kon meteen langskomen met de voeding nog in mijn kast en ze hebben ter plekke de voeding getest (die bleek dus echt geen stroom te geven). Meteen haalde ze een nieuwe uit het magazijn en hebben deze ook ter plekke gemonteerd. Ze vroegen zelfs nog of ik graag had dat ze mijn kast even stofvrij konden spuiten. Ik stemde toe.

Dit alles was kosteloos en op dezelfde dag van aflevering nog opgelost!

Met zo een service en de prijzen weet ik zeker dat ik hier vaker nog producten ga kopen!

Gepost door gnor, woensdag 5 oktober 2011 15:30
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

De website is best wel overzichtelijk, niet aldoor even snel maar verder wel ok. Ik heb in elk geval een draadloos toetsenbord besteld dat op voorraad was, en de volgende dag geleverd zou worden volgens de webwinkel.

Ik kreeg 's avonds nog een email dat de zending onderweg was via UPS, dus echt morgen is huis (dacht ik).

Aftersales

We zijn nu twee weken verder, en er is nog niets geleverd. Waar de fout zit weet ik niet. Volgens de track&trace van UPS is het afgeleverd bij een Frontdesk en getekend door iemand met de naam Douwe. Wij hebben geen frontdesk, en geen van mijn collega's luisterd naar de naam Douwe. Ik ben zelf bij een naburig pand geweest om te informeren. Maar daar wist men van niets. Kortom: weg!
Ik ben daarna maar eens aan het emailen gegaan met Computerland. Echter op email wordt nauwelijk gereageerd. Uiteindelijk is men een "tracer" gestart via UPS. UPS heeft mij ook daadwerkelijk gebeld om e.e.a. te controleren. Daarna niks meer gehoord. Uiteindelijk maar eens gaan bellen met de service afdeling. Een 0900 nummer van 35ct per minuut! Ik ben in totaal 3x in de hold gezet, men kon mijn ordernummer en ticketnummer niet terugvinden. Kortom, het toetsenbordje kost nu al 6 euro meer aan 15 minuten onhold er drie minuten onzinnige gespreks tijd waarin men mij niet kon helpen.

«  1  2  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011