Hoofdcategorieën

Kruisstraat 69-A
5612CD Eindhoven

Website http://www.computerland.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0900-6666673 (€ 0,35 per minuut)
KVK 34164266
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Opsturen, Rembours
Contant bij afhalen € 0,-
Pinnen bij afhalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1375 prijzen, 2162 unsortedprijzen
Prijsindex 98,3 (1,7% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

COMPUTERLAND

Over Computerland
Computerland is een jonge en groeiende organisatie met zestien winkels en een webshop. Wij verkopen computersystemen, notebooks, onderdelen en accessoires. Onze filialen zijn gevestigd in Amsterdam (2x), Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Nijmegen, Oss, Rotterdam, Utrecht en Zaandam. Elke winkel heeft zijn eigen verkoop-, technische- en serviceafdeling. In onze webshop kun je ook online meeprofiteren van onze super aanbiedingen.

De nadruk ligt bij Computerland op:

• Zeer scherpe prijzen.
  • We zijn de goedkoopste retail computerketen van Nederland.
  • Goed advies.
  • We zijn specialist! We doen niet anders dan computers en daar weten we dus alles van!
  • Snel en flexibel; We streven ernaar onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.
  • Service; Ook na de aankoop helpen we graag. We zijn pas tevreden als de klant dat is.

Doordat we in de hele organisatie zeer kostenbewust (no-nonsense) werken, maken we minimale kosten. Hierdoor zijn al onze producten (en niet alleen de producten in onze actiekrant) altijd superscherp geprijsd.

Onze winkels
Amsterdam Ceintuurbaan 111 Hoofddorp Kruisweg 650
Amsterdam Rijnstraat 44 Leiden Breestraat 167
Apeldoorn Stationstraat 147 Nijmegen Augustijnenstraat 39
Arnhem Ir. Van Muijlwijkstraat 27 Oss Walstraat 29
Den Bosch Vughterstraat 6 Rotterdam Jonker Fransstraat 134
Eindhoven Kruisstraat 69A Utrecht Nachtegaalstraat 24
Haarlem Zijsingel 20 Zaandam Provincialeweg 152-154

Bekijk hier de laatste Computerland folder!
Producten reserveren
Bij Computerland kun je snel en eenvoudig producten reserveren. Bel naar 0900 - 66 66 673 (¤ 0,35 per minuut) en onze medewerkers zullen het door jou gewenste product voor je reserveren. Zodra het product in de door jou gewenste winkel klaar ligt, ontvang je een sms-bericht of e-mail. Je kunt je reservering dan op ieder gewenst moment ophalen (binnen de openingstijden van de winkel) en gewoon aan de kassa afrekenen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website www.computerland.nl of bel 0900 - 66 66 673 (€ 0,35 per minuut).

Reviews en reacties

Totaal 5 3 2

«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 34
Gepost door DDHP, dinsdag 22 mei 2012 22:21
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Op 23-04-2012 de synology DS112J bestelt bij Computerland. Voordat ik de bestelling had geplaatst heb ik contact gehad met de klantenservice van computerland. Volgens een medewerker waren er 31 stuks op voorraad. Ik heb vlakdaarna me order geplaatst. Aangezien computerland hele slechte recencies heb wou ik het er toch op wagen en had al een vermoedde dat het helemaal fout zou gaan. Het was ondertussen al rond 21:00 ik nog maar eens bellen (weer het 0900 nummer) Kreeg weer een medewerker aan de lijn en die zei dat de bestelling vandaag word verzonden. Zoals verwacht is dit niet gedaan en zijn ze mijn pakketje gewoon vergeten is er gezegt. De volgende dag weer het 0900 nummer bellen en er word opgenomen en gewoon weer opgehangen en zo ging dat ongeveer 2 a 3 keer. Uiteindelijk weer iemand van computerland aan de lijn, die er voor zou zorgen dat het pakketje zo snel mogelijk word afgeleverd en zou de track en trace per direct naar mijn mail sturen. Ook dat is niet gedaan. Dus ik weer bellen naar de klantenservice en weer word er opgenomen en opgehangen. Op geef moment had ik een vrouwlijke collega aan de lijn die ook niet weet wat die moest doen en vond het wel goed door te zeggen "ik ga er voor zorgen dat de tack en trace code direct naar mail word verstuurd" ook werd dat niet waargemaakt. Op geef moment wat het rond 22:00 en kreeg uitijndelijk mijn track en trace code.
Ik heb daarna contact gehad met 1 van de supervisors / leiding gevende van (computerland / paradigit). Deze wou nadat ik zelf heb moeten aandringen toch ter composatie de gemaakte kosten vergoeden. Nu blijkt dat er ineens niet alle kosten willen vergoeden maar alleen de minuten. Ik was totaal ruim aan 13 euro kwijt en de klantenservice wilt maar 5 euro vergoeden. Wat ook niet klantvriendelijk is dat ze composeren zoals andere webshops. Bijvoorbeeld wat vaak bij andere grote webshop gedaan word is bijvoorbeeld tot 20 euro gratis bestellen. Om deze 5 euro terug te krijgen heb ik echt een hoop moeten aandringen. Ik vind het ook heel schandalig dat er op zo manier word omgegaan met klanten. Uiteindelijk na een hoop gezeik kreeg ik de rest als nog vergoed na een hop mailtjes gestuurt te hebben waar ik geen antwoord meer op kreeg. Week verder nog niks ontvangen. Dus ik weer bellen. Tot 6 a 7 keer toe was de contact persoon waar ik contact mee had niet aanwezig en of pauze houden. Doorgegeven om terug te laten bellen, ook dat is niet gedaan. Na een aantal keren gemaild te hebben kreeg ik ook geen antwoord meer op mijn mailtjes

Mailtje sturen naar iComputerland (sales afdeling) heeft ook geen zin. heb je wellicht geluk dan krijg je antwoord.

Aangezien Computerland niet aangesloten is bij een thuiswinkel waarborg organisatie heb ik alsnog deze klacht voorgelegt aan de Consumentenautoriteit.

Al die moeite die gedaan om alleen effe een Synology DS112J te bestellen.
Ik raad ook nieuwe klanten niet aan om bij deze winkel te bestellen!.

Uiteindelijk na een hoop problemen mijn NAS op de 25-04-2012 ontvangen.

IK DOE NOOIT MEER EEN AANKOOP BIJ COMPUTERLAND!!!.

Te laat geleverd. Levering ook niet volgens afsraak, later dan belooft.

Gepost door Tostie1987, donderdag 10 mei 2012 17:48
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Ik heb een bestelling voor een videokaart geplaatst. Op maandag besteld zodat deze er dinsdag zou zijn. Mij ging het erom dat deze er voor zaterdag zou zijn. Bleek dat de bestelling bij hun niet geplaatst was. Daarna weer wel, naar hadden zij hem niet goed doorgegeven aan postnl voor de verzending. Kortom na vele dure telefoongesprekken is deze uiteindelijk pas vrijdag aangekomen. (-verwijderd-)

---

Ik heb veel dure telefoongesprekken moeten citeren. Dit telt alleen maar bij de prijs op, dus de goedkoopste waren ze ook niet meer. Er werd mij aan de telefoon beloofd dat ik diezelfde avond zou worden terug gebeld. Helaas deden ze dit ook niet, waardoor ik zelf weer terug moest bellen. Weer het verhaal uitleggen aan een collega. Daardoor weer geld verloren aan een dikke vette rekening.

Veel te laat thuis geleverd. Ik had juist bij hun besteld omdat op de website stond dst als je het voor 20:00 besteld dat het dan de volgende dag in huis is. Dat was dus niet zo! Hoogstens irritant dat je daarna nog tijden aan de telefoon moet hangen om het op te lossen. Daarna gaven ze mij nog de schuld dat ik het niet goed zou hebben ingevuld, terwijl ik wel een imei nummer kreeg.

Gepost door camell, dinsdag 24 april 2012 23:19
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Redelijk overzichtelijke website, wel een beetje popi-jopi met veel schreeuwerige reclames. Product was hier het goedkoopst en op voorraad, en volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Erg vriendelijk personeel, willen niet alleen verkopen, maar geven eerlijk advies. Ook goede ervaring met service in de fysieke winkel (Ceintuurbaan), waarbij de verkoper aanbood mijn laptop gratis schoon te maken (zonder dat ik uberhaupt iets gekocht had) en nadat mijn pc de geest had gegeven en de TD hier naar gekeken had de helft van de prijs afhaalde (op verkopers initiatief) omdat ze er maar kort mee bezig waren geweest. Dat is echt service en maakt voor mij dat ik vaker naar deze winkel terug kom.

Op tijd en degelijk verpakt. Bestelling te volgen via track & trace, statusupdates via email. Niks op aan te merken

Gepost door PresNixon, dinsdag 17 april 2012 16:35
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales: Score: 1

De website, kennis in de winkels e.d. zijn wel oke. De prijzen zijn scherp, dit en mijn eerdere ervaringen hebben me weloverwogen voor de aanschaf van een heel systeem voor Computerland doen kiezen. Toen had ik echter nog nooit aanspraak op mijn garantie geprobeerd te maken en met de afdeling list en bedrog (klantenservice) te maken gehad.

Aftersales

Computerland lijkt een zaak waar je voor een aanschaf voordelig uit bent tot blijkt dat er problemen met het product zijn en je aanspraak wilt maken op je garantie. Dan ben je zuur. Mijn systeem is meteen na aanschaf in 4 maanden tijd 3x ingenomen voor reparatie (totaal 9 weken!) In hun AV staat dat bij een vierde keer je een nieuw product of geld terug krijgt. Dat zeggen ze je ook gerust schriftelijk toe. Tot blijkt dat het systeem nog steeds niet deugt en ze dit na moeten leven. Dan reageren ze gewoon niet meer op je verzoek tot het naleven van hun eigen toezeggingen.

(-verwijderd-)

Gepost door frankel1, donderdag 15 maart 2012 11:52
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales: Score: 2

Site is niet echt mooi maar wel duidelijk en daar gaat het om.
Informatie blijkt niet altijd te kloppen, zaterdag een E4200 router gekocht (laatste op voorraad) maar het aantal bleef vreemd genoeg tot vandaag (donderdag) op 1 staan... wegens defect ben ik de router donderdag gaan ruilen en blijken er minstens 5 op voorraad te staan, site geeft nog steeds 1 aan...

Aftersales

De Linksys E4200 router die ik heb gekocht blijkt niet alleen slecht verpakt, gebruikt en 2e hands te zijn (er staan SSID gegevens in van de vorige eigenaar en wachtwoord is niet meer standaard) hij blijkt ook DEFECT!

Dinsdag kreeg ik een antwoord op mijn mail van zaterdag waarin ik mijn teleurstelling kenbaar had gemaakt en dat zij het vervelend vonden dat ik a) veel tijd in een defect apparaat had gestoken, b) weer 15km moest rijden om hem te ruilen en c) weer parkeergeld moest betalen, maar terug moest naar de vestiging in Utrecht en dat zij met een gepaste oplossing zouden komen...

Vandaag tijd vrij gemaakt en gaan ruilen, de “gepaste“ oplossing bleek een nieuwe router te zijn...
De verkoper kwam met een aantal senario´s mbt het probleem die niet bleken te kloppen omdat er al was geklooid met het SSID en wachtwoord.
Verder had ik geluk want nu ik kreeg ik de uitvoering met die “nieuwste“ firmware! thuis aangekomen blijkt er een versie 02 op te staan terwijl 03 vorig jaar en 04 dit jaar uit zijn gekomen!

Een defect product verkopen kan iedere winkel overkomen maar een product wat retour komt en dan niet wordt gechecked voor verkoop vind ik een zeer kwalijke zaak, het is ook eens een duur product.

Er zijn verschillende leverciers die dit product voor minder geld aanbieden en geen verzendkosten in rekening brengen maar geld was in deze niet belangrijk, wel het vertrouwen en kwaliteit...

Verder is het probleem dus wel opgelost maar in mijn optiek niet geheel op “gepaste“ wijze, jammer...

Gepost door karci, zondag 19 februari 2012 10:02
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Na veel speurwerk en onderzoek naar een grote monitor met de beste prijs/prestatieverhouding uitgekomen op een Dell U2711. Vervolgens uiteraard gekeken waar deze monitor gunstig werd aangeboden. De goedkoopste aanbieders waren Redcoon en Komplett. Waarschijnlijk prima (alhoewel een mindere waardering voor Redcoon), maar bij dit soort grote jongens ben ik in geval van (eventuele) problemen altijd wat bang voor ongeïnteresseerde en stroperige helpdeskafwikkeling, vandaar niet per definitie mijn eerste keuze. Computerland was een paar Euro duurder (€ 539,-- ipv € 535,50), maar toch weer aardig wat goedkoper dan de eerstvolgende met een goede (en door veel bezoekers gerecenseerde!) aanbieder die aanbood voor € 589,--.

Ik ken de winkel in Haarlem al jaren en kom er geregeld, bovendien ken ik iemand die - lange tijd terug weliswaar - werkte op het toenmalige hoofdkantoor, wat mede mijn algemene indruk heeft bepaald; het is misschien niet in alle opzichten de allerbeste computerleverancier, maar zeker geen slechte.

Alhoewel ik al wist wat ik wilde hebben toch nog wat rondgeneusd op de website. Vanuit andere reviews wist ik al dat lang niet iedereen een hoge pet opheeft van de site en daar wil ik me wel bij aansluiten. Het doet wat gedateerd aan en zou mijns inziens best een technische en optische opfrisser kunnen gebruiken. Anderzijds, de site doet wel waar hij voor bedoeld is, informatie geven over het levergamma en de mogelijkheid bieden online te bestellen.

Wel wil ik hier nog een aantekening maken over de manier waarop via de site wordt aangeboden bestellingen thuis te krijgen. Een van de mogelijkheden is namelijk bestellen via de site en ophalen bij de winkel. Misschien zie ik het verkeerd (alhoewel de algemene voorwaarden van Computerland het onderscheid wel degelijk maken), maar feitelijk heb je bij bestellen via de site en ophalen in de winkel niet de (betere) rechten die je wel hebt bij thuis laten bezorgen (bijvoorbeeld de zichttermijn, waarbinnen je de aankoop zonder opgaaf van redenen kan retourneren en recht hebt op retournering van de betaling).

Een ander punt wat ik in een eerdere review tegenkwam was de onbereidwilligheid van een medewerker van een winkel om een probleem op te lossen betreffende een websiteaankoop. Ik denk dat ik wel begrijp waarom zo'n probleem ontstaat, de monitor die ik bestelde komt niet bij Computerland zelf vandaan, maar bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in distributie van computerartikelen. Het kan zijn dat Computerland daar voorraad stalt en laat verwerken, maar het zou evengoed zo kunnen zijn dat die voorraad van een groothandelaar is en dat Computerland niets anders doet dan producten op hun site zetten en vervolgens op afroep afnemen bij de groothandelaar. Ik weet niet of het zo is, maar het verklaart wel waarom de winkels lastig kunnen doen, zeker ook als die ook nog eens volgens een franchise principe zouden werken. Een andere reden waarom ik deze kant op denk is dat de monitor die ik bestelde in geen enkele winkel op voorraad was. Op zich is er overigens niets mis met het principe, alleen zou het wellicht beter zijn om bij het denken in voorkomen in klachten met dit soort dingen rekening te houden (en dat duidelijk te maken op de website).

Oordeel zeer goed, maar met een punt van kritiek, ook door andere reviewers al aangegeven.

De website belooft levering de (werk)dag na bestelling indien voor 20.00 uur besteld. In mijn geval is dat keurig nagekomen. Alleen de bevestigingsmail waarmee dat pas echt duidelijk wordt ontvang je pas laat (22:31 uur voor deze bestelling). Voor mij is dat niet zo'n probleem, maar ik kan me voorstellen dat het lastiger wordt als je er een dag vrij voor moet nemen. Wat wel weer een prettige bijkomstigheid van Computerland is, is dat de verzending via TNT gaat. Dat betekent dat - als je er een hebt tenminste - aflevering ook via een postbus kan, dan kan je zelf bepalen wanneer je ophaalt (wel legitimatie meenemen!).

Gepost door AegisK, donderdag 16 februari 2012 17:47
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De webshop is niets speciaals, maar wel helder en geeft geen problemen. Wat productkeuze betreft ervaar ik de winkel als beperkt in aanbod (hoeveelheid producten), maar erg interessant omdat veel van de verkochte artikelen een prima prijs/kwaliteit verhouding bieden. Goede aanbiedingen... en bijna alles scherp geprijsd. Voor echt specialistische dingen kijk ik meestal elders.

Uitstekend! Gratis verzending, prima tracking opties en de verzending kwam precies zoals verwacht aan. Wat packaging betreft heb ik niets aan te merken.

Gepost door expor, maandag 13 februari 2012 22:08
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 1 Aftersales:

De website is nogal traag maar verder overzichtelijk. Het gewenste product (Razer Imperator 2012) was makkelijk terug te vinden en het bestelproces verliep voorspoedig. Tevens kreeg ik een mail met de orderbevestiging alsmede een mail op het moment dat de bestelling klaar was gezet voor verzending, met daarbij het Trackingnummer.

De keuze voor Computerland was heel simpel, de snelle levertijd. Mijn muis weigerde dienst en ik had zo snel mogelijk een nieuwe muis nodig. Voor 20:00 besteld is morgen in huis indien het product op voorraad is, zo staat er op de website. Het product was op voorraad, maar werd pas 's avonds om 23:00 klaargelegd voor verzending. De muis is dan ook pas vrijdag aan PostNL meegegeven waardoor het niet de dag na bestelling is geleverd.Nu lijkt het misschien cru om dan meteen zeer slecht als beoordeling te kiezen, maar dergelijke statements zorgen ervoor dat mensen bij een specifieke winkel bestellen om exact die reden, en dan moet het gewoon worden nagekomen.

De verpakking van het product was verder prima in orde.

Gepost door CHendriks, woensdag 8 februari 2012 08:56
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik zocht een nieuw moederbord aangezien mijn oude de geest had gegeven. Op de website van Computerland vond ik nog enkele socket 775 moederborden waar ik naar op zoek was.

Op de website stond dat wanneer je het die dag bestelde het de dag erna werd bezorgt. Dit hebben ze netjes waar gemaakt en werd dan ook de dag erna door de TNT aangeboden in een stevige door.

Gepost door indianajones, vrijdag 20 januari 2012 22:06
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

ComputerLand heeft een simpele en overzichtelijke webwinkel met scherpe prijzen en kostenloze (!) verzending. Enige minpunt zou kunnen zijn dat andere winkels een groter assortiment aanbieden. Als je precies weet wat je wil hebben en ze hebben het product in hun assortiment, is dit een aanrader!

Product was een dag na bestellen al binnen. Kostenloos (!) verzonden.

Gepost door BoldHead, donderdag 19 januari 2012 19:20
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Heb weinig van de website gezien, werd doorgelinkt vanaf Tweakers.net pricewatch. Beschrijving en specs van het product zijn in orde. Netjes een bevestiging gehad en 's avonds al een mailtje dat de bestelling was aangeboden ter verzending.

Op de site stond dat het product de volgende dag geleverd zou worden. In de mailbevestiging stond dat er binnen 4 dagen geleverd zou worden. Dit is wel een beetje verwarrend. Het product is toch de dag erna geleverd, en dus ook binnen 4 dagen :-)
Geen track en Trace.

Gepost door tijnt, woensdag 11 januari 2012 22:26
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Ik ben erg ontevreden over computerland dat pas 8 dagen na een bestelling via hun webformulier, bevestigd middels een mail (een orderbevestiging, die volgens de algemene voorwaarden een overeenkomst tot stand laat komen) de moeite nemen om me te vertellen dat een product uitverkocht is. Dit overigens pas na twee telefoontjes, en aandringen op informatie over levering.

Het verhaal:
Op maandag 2 januari heb ik een bestelling geplaatst voor een computer, er waren er nog enkele op voorraad voor een goede prijs. Daar ik gewoon moest werken, koos ik voor de optie levering via de winkel in mijn stad, ik zou als ik bericht kreeg dat de computer binnen was wel even langs fietsen. Per post zou ik het de volgende dag in huis gehad hebben, via de winkel binnen 3-5 dagen, zo stond er op de site.
Ik kreeg een orderbevestiging, volgens de algemene voorwaarden heb ik dan een overeenkomst (De ontvangst van de bestelling van de Klant via het Formulier wordt door Computerland middels een e-mail bevestigd aan het door de Klant opgegeven e-mailadres. Met verzending van die e-mail komt de Overeenkomst tussen de Computerland en de Klant tot stand. ).
Bij mijn account veranderde er niets, ik heb donderdag maar eens naar de winkel gebeld. Het product zou nog arriveren, het was nog niet binnen. Er was ook nog een mogelijkheid om het apparaat als nog naar me thuis te laten sturen, maar daar heb ik niet voor gekozen.
Dinsdag 10 januari nog maar eens naar de winkel gebeld. Helaas nog niets binnen en dat zou nog wel enkele dagen duren. De winkel wilde best even contact opnemen met het hoofdkantoor. Zo gezegd, zo gedaan, ik kreeg meteen een telefoontje terug met de strekking: helaas pindakaas. De levering stond wel nog enkele dagen als 'op voorraad' uitgeboekt, maar was niet meer leverbaar. Als ze dat dezelfde dag hadden laten weten, kan ik daar nog enig begrip voor opbrengen, maar na ruim één week
Helaas is er ook niet een redelijk alternatief geboden...

---

Hun, overigens wel snelle, reactie op mijn klacht: "Het systeem dat u had gereserveerd was onverhoopt niet meer leverbaar.
Deze kans is bestaat altijd en kunnen wij ook niet voorzien/voorkomen.
Omdat er geen koop/betaling heeft plaatsgevonden behoudt Computerland
het recht om de reservering te annuleren. "

Voorts wordt mijn bestelling via internet niet gezien als koop op afstand, en gelden hun voorwaarden als koop in een winkel.

Wat mij betreft misleidend. Op mijn suggestie voor de implementatie voor een up-to-date voorraadsysteem is niet gereageerd.

Gepost door Jebbel, woensdag 11 januari 2012 20:00
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales:

De website oogt in eerste instantie erg amateuristisch en schreeuwerig. Het ziet er naar uit dat ze geinspireerd zijn door de marketing en identiteit van MediaMarkt. Het heeft echter meer een gevoel alsof je in de Bart Smit staat. Bij het bestellen werkt de website verder goed en het feit dat je een account moet aanmaken vind ik geen probleem. Ik heb gekozen voor computerland omdat de prijs "ok" was en ze adverteren met het feit dat als je voor 20.00 besteld het de volgende dag bezorgd krijgt. Dit bleek echter alles behalve waar te zijn. hierover meer bij het volgende onderdeel "verzending".

Ik heb het product (een asus xonar geluidskaart) besteld op vrijdag 6 januari. Ik was me ervan bewust dat er een weekend tussen bestelling en levering zat. De bestelling kwam echter veel te laat binnen en ik heb het gevoel dat als ik geen contact had opgenomen ik nu nog aan het wachten was. Je zou verwachten dat als je op vrijdag in de middag (ruim voor 20.00) iets besteld dat voorradig is het diezelfde dag in behandeling wordt genomen en wordt aangeboden, hetzij die dag of de volgende werkdag (maandag 9jan.). Althans, als je "vandaag besteld en morgen in huis" op je frontpage hebt staan wel.

Dinsdag 10 januari stond de bestelling nog steeds als status "in behandeling". Na al gemaild te hebben zonder antwoord heb ik toch maar even gebeld voor de belachelijke 35cent per minuut. Daar werd mij verteld dat het al verzonden was. Diezelfde avond kreeg ik een email om 22.00! dat de bestelling "gereed gemaakt was voor verzending". Dus niet al verzonden zoals mij verteld was. Vandaag (11-01) het dan eindelijk binnen gekregen en zoals ik al verwacht had was de besteldatum 10-01 op de bestelbon.

Kennelijk is er het een en ander fout gegaan maar in plaats van eerlijk te zijn wordt er niet gereageerd en krijg ik misleidende informatie. Erg jammer... en de laatste keer dat ik bestel bij Computerland. Wil je snelle levering? Dan is computerland geen goed idee. Ze adverteren met "vandaag besteld morgen in huis" maar in hun voorwaarden staat iets heel anders. Kortom, ze hebben zichzelf goed ingedekt en verkopen misleidende informatie.

PS: De enige pluspunten die er zijn was dat de klantenservice vriendelijk was en er geen verzendkosten zijn boven de 25,- eur.

Gepost door Furiousz, zaterdag 7 januari 2012 17:42
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Prima, overzichtelijke, website. Af en toe leuke aanbiedingen. De keuze om het artikel hier te bestellen was gebaseerd op de prijs, levertijd en verzendkosten (boven de €25,- geen verzendkosten). Betaling keurig via Ideal. Helaas moet er eerst wel even een account aangemaakt worden om te kunnen bestellen. Na de bestelling ontving ik binnen 2 minuten een orderbevestiging. 3.5 uur later kwam er een e-mail met het bericht dat de order klaar was voor verzending en een track & trace code.

Zoals aangegeven in de artikelbeschrijving, keurig binnen 24 uur afgeleverd. S`avonds om 18:49 besteld, de dag er na om 15:00 bij mij thuis afgeleverd door PostNL. Dat is nou hoe ik het graag zie! Het pakketje was stevig verpakt met een kartonnen doos met daarin de kartonnen verpakking van het product.

Gepost door Rub147, vrijdag 6 januari 2012 15:39
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Via de pricewatch bij het product gekomen, toch even rondgekeken, site is als je hem begrijpt duidelijk. Maar heeft een ietswat rommelige indruk

Netjes optijd, grootte van de doos was goed, en voldoende opvulmatriaal.

Gepost door Sparrow89, vrijdag 6 januari 2012 15:36
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Nette en overzichtelijke website en goede/scherpe prijzen, en netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Informatie over levertijden en voorraad op website klopt.

Artikel op zondag 1 januari besteld, artikel op 3 januari in huis, levertijd van 1 werkdag klopt dus precies, artikel netjes en goed verpakt ontvangen. Tevens werden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Gepost door mkmi, donderdag 5 januari 2012 14:16
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

De website gaf aan dat de webcam, die ik wilde, op voorraad was. Ik heb er een gereserveerd en na 1 uur kreeg ik bericht dat ik het kon ophalen.

Gepost door bertjegassel, zaterdag 31 december 2011 10:52
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Site is redelijk overzichtelijk, maar komt wat schreeuwerig over.
Statusupdates waren goed, totdat het RMA proces er aan te pas moest komen.. Toen bleef het na het terugsturen van het verkeerd ontvangen product, muisstil aan de kant van Computerland.

---

Na via de site aanvraag tot retourenformulier te hebben aangevraagd, zie je behalve via de site geen bevestiging terug (mail) van Computerland. "Uw aanvraag is in behandeling en u hoort zo spoedig mogelijk van ons" lijkt me toch niet zo moeilijk.
Je moet maar vertrouwen op het feit dat het RMA proces in gang is gezet.
Na ruim 3 dagen (kerst zat er tussen) kreeg ik dan eindelijk de benodigde gegevens, nodig om de router terug te sturen. Dit heb ik dezelfde dag gedaan. Dag erop via het track en trace nummer van Post.nl heb ik gezien dat de router is aangekomen bij Computerland. Maar van computerland zelf....blijft het muisstil. Ik moet tot op de dag van vandaag (3 dagen verder) nog steeds iets horen. Dit is werkelijk zeer slecht.

Eerste indruk was goed. Bestelling netjes via www afgerond. Bevestiging van ontvangst van de bestelling en nog diezelfde dag een bevestiging dat de bestelling verzonden was. De snelle levertijd was nu eenmaal 1 van de belangrijkste redenen om bij Computerland te bestellen. Echter bij ontvangst bleek er geen laptop maar een router verstuurd te zijn.

Gepost door Croga, donderdag 29 december 2011 16:12
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Computerland heeft nog altijd een reputatie dat ze meer kennis van hun producten hebben dan de concurrent. En dat blijkt ook iedere keer weer.

Nadat ik in de winkel wat gekocht had werd mij gevraagd of de factuur per EMail verzonden kon worden. Nou, graag natuurlijk! Heb ik hem meteen electronisch!

Nog geen uur na de factuur zit er een EMail met reclame van Computerland in mijn inbox!

Ik heb helemaal niet gevraagd om reclame! En men heeft mij ook niet gevraagd of het adres voor reclame gebruikt mocht worden!
Dit soort SPAM mag in Nederland alleen op basis van OPT-IN verstuurd worden. Ik heb NIET in-ge-opt en zal dat ook nooit doen.

Voor mij in het vervolg geen computerland meer.

Gepost door UnexistXI, woensdag 16 november 2011 15:28
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

Gewoon zoals een webwinkel hoort te zijn.
Bestellen -> bevestiging -> dag later geleverd.
Echter schrijf ik deze review om credits te geven aan Computerland voor hun RMA procedure.

Zoals ik bij Algemeen al aangaf. Gewoon zoals het zou moeten zijn. bestellen en volgende dag in huis.

Aftersales

Perfect geregeld! kan niet anders zeggen.
Product is helaas na een paar maanden defect.
RMA formulier ingevuld -> akkoord gegeven -> product bleek niet meer leverbaar -> geld werd binnen 2 dagen al op mijn rekening gestort!

Pluim voor Computerland!

«  1  2  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011