Hoofdcategorieën

Website http://www.bestekeus.nl/
E-mailadres
Telefoonnummer 0900-2378353
Aangesloten bij Qshops
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard overig, Creditcard Visa, iDeal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard VISA 5,00% v.d. prijs + 5,00% v.d. kosten
Creditcard American Express 5,00% v.d. prijs + 5,00% v.d. kosten
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 4340 prijzen, 12731 unsortedprijzen
Prijsindex 101,4 (1,4% boven gemiddeld)

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 3 2 1

Gepost door tomthedutch, vrijdag 10 februari 2012 17:50
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Zocht een zwarte Marantz SR5005, bestekeus.nl had de voordeligste prijs alleen op de webshop werd geen zwarte geadverteerd. Per e-mail contact gezocht ('s avonds) en de volgende dag werd ik door een vriendelijke medewerker gebeld met 'slecht' nieuws ze konden alleen de zilveren leveren. Aangezien dit model al een poosje niet meer wordt geproduceerd en ik er min of meer al wel van uitging dat zwart erg moeilijk te verkrijgen zou zijn heb ik maar gelijk via de telefoon besloten en bevestigd dat ik akkoord ging met een zilveren. Levering was binnen 2 dagen dus hier ben ik ook tevreden mee. Webshop ziet er niet super gelikt uit maar wel doeltreffend en duidelijk naar mijn mening.

Marantz werd geleverd in de originele doos en daar zat hij goed verstevigd in het piepschuim vast in beschermend folie/plastic/foam. Misschien liever in een neutrale doos in ontvangst genomen maar goed, 't was na behoren.

Gepost door honkballer23, woensdag 25 januari 2012 14:53
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

bij deze op maandag 23 januari een SONY Camcorder HDRCX 130 EB besteld. dat ging allemaal goed. dinsdag 24 Januari gebeld wanneer de camcorder geleverd zou worden. dat zou 1 week duren omdat deze niet op voorraad was. keek s' middags op de website was inene de prijs veranderd van ¤ 308 naar ¤361 euro. dit vond ik vreemd gebeld met beste keus. ik zou de prijs van ¤308 euro moeten bestalen. vandaag 25 januari een email gekregen . de melding dat deze is uitverkocht en niet meer leverbaar was. dit zijn geen afspraken maken met klanten! vandaar dat dit de laatste keer is geweest om een artikel bij beste keus te bestellen

Gepost door pegagus, dinsdag 10 januari 2012 15:47
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 5

Omdat de subwoofer er van verdacht werd kapot te zijn, bij Bestekeus een Sanyo subwoofer besteld. Sanyo, omdat de versterker ook van dat merk is, goed bevalt en de prijs van de subwoofer niet te hoog was.

Bestekeus was één van de weinige winkels die hem kon leveren. De site werkt verder prima, en het feit dat het niet alleen een dozenschuiver is, maar ook fysieke winkels en een keurmerk, waren voor mij voldoende redenen om te bestellen.

Zolals al eerder aangegeven: geen extra doos of iets. Vind ik zelf geen punt, zeker niet bij elektronica die goed in de piepschuim zit.

Aftersales

Uiteindelijk bleek de subwoofer niet kapot, maar lag het aan een instelling van de versterker. Contact opgenomen per mail en uitgelegd waarom ik hem terug wilde sturen. Probleem daarbij was dat ik feitelijk geen poot had om op te staan, daar ik hem als zakelijke klant had besteld. De reden daarvan is dat één account makkelijker is dan twee accounts.

Desondanks mocht ik hem gewoon terug sturen en is mijn geld inmiddels weer op mijn rekening gestort. Dat laatste heeft even geduurd, maar het bedrag was niet heel hoog (129,- euro), dus dat vind ik geen punt. In de voorwaarden wordt sowieso een termijn van 2 weken genoemd.

Kortom: chapeau!

Gepost door donald_dick, maandag 17 oktober 2011 10:24
Algemeen: Score: 3 Verzending: Aftersales: Score: 1

De website is overzichtelijk. De productafbeeldingen zijn daar in tegen lelijk. De voorraad indicatie is goed uitgewerkt, hoewel ik twijfel aan de juistheid hiervan.

Aftersales

Het door mij bestelde product lag bij hun leverancier in het magazijn. Na een statusupdate en een opleverdatum kreeg ik te horen dat het product niet meer geleverd kon worden. Waarom ik dan statusupdates kreeg is me dan ook een raadsel.

Omdat ik persee dat product wilde en geen andere, wil ik natuurlijk mijn geld terug. Helaas heb ik tot nu toe nog geen bevestiging gekregen dat ze over gaan op het teruggeven van mijn geld.
Edit:

14-10 Een email verstuurd met daarin de vraag om het geld terug te storten, nog geen bericht van gekregen.

17-10 Een email verstuurd met daarin de vraag om het geld terug te storten, nog geen bericht van gekregen.

18-10 Een email verstuurd met daarin de vraag om het geld terug te storten, nog geen bericht van gekregen.

19-10 Zowaar via de telefoon meegedeeld gekregen dat ik mijn geld terug krijg. De waardering is iets gestegen.

20-10 Ondanks de toezeggingen staat het geld nog niet op mijn rekening.

22-10 Het Staat er eindelijk op!

Gepost door frezco, woensdag 21 september 2011 20:07
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Uitstekende website met eenvoudige zoekmogelijkheden. Concurrerende prijzen en zeer snelle levering. Alles was keurig verpakt.

Supersnel, keurig verpakt.

Gepost door Battlefan, zaterdag 9 juli 2011 00:37
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Duidelijke site, niet de mooiste vormgeving maar daar gaat het niet om. Het bestellen ging eenvoudig, meerdere manieren om te betalen met uiteraard ook iDeal. Na het bestellen gelijk bevestiging en bij het verzenden ook gelijk een mailtje. Deze mailtjes zijn ook terug te vinden in de bestelstatus op de site.

Snelle levering, dezelfde dag nog verstuurd en een dag later bij mij. Helaas werd mijn bestelling niet in een andere doos gedaan maar zat hij gewoon in de doos van de fabrikant, uit ervaring met TNT weet ik helaas dat dit niet altijd even verstandig is in verband met diefstal.

Gepost door ellenfons, vrijdag 8 juli 2011 21:46
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

De reden dat ik voor de koop van een professionele haardroger voor BesteKeus.nl heb gekozen is de gunstige prijs gecombineerd met de mogelijkheid tot afhalen.De website is wel overzichtelijk, maar de productinformatie vind ik te beknopt. De producten zijn gemakkelijk te bestellen. Aanvankelijk was ik niet tevreden, omdat ik helemaal geen reactie kreeg na mijn bestelling. Achteraf bleek echter, dat BesteKeus.nl in totaal 4 mails had gestuurd om de voortgang van de bestelling te melden. Deze mails waren echter in mijn spambox terechtgekomen. Hier kwam ik achter toen de winkel mij opbelde met de vraag of we het bestelde nog wilden komen ophalen. Zij gaven aan, dat bij Gmail hun berichten vaak bij de spam terechtkomen. Fijn dat ze belden, want anders was ik met een ontevreden gevoel op zoek gegaan naar een andere winkel!

Gepost door spaer, dinsdag 7 juni 2011 19:42
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Overzichtelijk website met volledige product informatie. Erg prettig dat duidelijk werd aangeven wat de voorraad status is en wanneer het product geleverd zou worden.

Het product werd de volgende dag al afgeleverd terwijl ik deze de vorige dag pas aan het einde van de middag had besteld. Klasse!

Gepost door quiptix, zondag 29 mei 2011 11:38
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 4

De website is op zich heel overzichtelijk, alleen sommige plaatsjes werkten niet of was er geen duidelijke productomschrijving.
Het bestelproces is duidelijk en de terugkoppeling van de order ging prima. Helaas ging er door iDeal iets mis, maar dat was met een dubbele order en email prima opgelost! (Ik zie dat nu maar even als after sales)

Bij een goede prijs voor een gezocht product zal ik hier zeker weer een aankoop doen!

Vincent

Het is volgens mij het een TNT kwaal en/of een keuze van de winkel, maar dan wordt de zending voorgemeld en dan verwacht de dag erna de zending van TNT. Helaas niks bleek minder waar, het werd (door TNT) nog een dag later. Er zijn meer webshops die hier 'last' van hebben.

Aftersales

Zoals gezegd ging er met de eerste order iets mis. Via email allemaal prima opgelost. Het probleem lag bij iDeal, waardoor er een betaling mis ging. Ik wilde zekerheid voor alles en nogmaals besteld omdat een 2e betaling op een weborder niet mogelijk bleek.

Gepost door YaniSuN, woensdag 18 mei 2011 16:38
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

Website is overzichtelijk alhoewel het design niet echt mooi oogt.
Kreeg bevestiging van de bestelling en ook wanneer ik het product (Samsung VCR8855) kon ophalen. Absolute pluspunten zijn de prijs van het product en men kan contact betalen (wat bij diverse winkels niet mogelijk is).

Verzending n.v.t. aangezien ik het product zelf ben wezen ophalen.

Gepost door dayofdead, woensdag 4 mei 2011 21:59
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 1 Aftersales:

TV hier besteld omdat de prijs het laagste was, incl verzending. Een wolf in schaapskleren als je het mij vraagt.

Samengevat (voor niet lees gierige mensen):
- Verzending wordt niet degelijk verpakt (standaard fabrieksverpakking)
- Dit is zeer gevaarlijk, zeker voor beeldschermen!
- Dit is zeer gevaarlijk voor diefstal!
- Je kunt maar hopen dat jouw bestelling intact arriveert op deze manier. Het risico en de mogelijke problemen niet waard.

Er wordt een 5% toeslag aangerekend voor kredietkaarten (waarom?). Gewone overboeking dan maar. Vanuit België duurt dit al snel 5 werkdagen, dus heb ik nog meer dan een week mogen wachten op de levering. Goed, het was nu niet zo dringend voor mij, maar houd er toch rekening mee.

De TV is hier aangekomen in de doos van de fabrikant zelf (in totaal heeft deze zo 200km afgelegd).!!!! Zonder enige extra bescherming !!!!
De doos was vrij zwaar toegetakeld, met een deuk in het midden aan het beeldscherm. Als bij wonder werkt de tv normaal (maar voor hoe lang?). Na een discussie van 15 minuten met de postbode om levering te weigeren heb ik toch besloten te tekenen voor ontvangst.

De doos was goed ingedeukt, met een zware deuk recht op centrum waar het scherm zich bevindt. Een klein mirakel dat de tv zelfs dus niet geschonden is. Waarom je in godsnaam een TV zo verzendt kan ik niet bij. Op deze manier kan ik ook een gratis verzending aanbieden aan klanten.

Het zou niet de eerste tv zijn die verloren gaat op de pakketdienst. Stop de doos tenminste in een andere eenvoudige doos, zodat dit niet opvalt.

Deze manier van verzending is gevaarlijk! Vraag dan ¤10 verzendingskosten en stop de boel tenminste in een doos. Bespaar de aftersales dienst een beetje werk.

Afrader!

Gepost door PhrenetiC287, donderdag 3 februari 2011 19:56
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 4

Op de 31e in de avond een Onkyo AV Receiver TX-SR308 besteld en de volgende ochtend iets na 9 uur een email dat ik het op kan halen. Hoe snel is dat!

Heb inmiddels al meerdere aankopen gedaan en zal dat ook blijven doen.

Pakket zelf opgehaald in Best omdat het toch op de route ligt van werk-huis.

Aftersales

In het verleden heb ik eenmaal te maken gehad met afhandeling van garanatie. Een PHILIPS beeldbuis tv waarbij het beeld niet goed was.
Nadat de monteur van PHILIPS was geweest was het euvel nog steeds niet verdwenen. In zeer goed overleg en service heb ik een LCD TV uit mogen kiezen. Top!

Gepost door jumpski, vrijdag 14 januari 2011 11:22
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 3 Aftersales: Score: 1

Reactie op e-mail is traag.

Producten worden niet dezelfde dag verstuurd, maar er zitten enkele dagen tussen.

Aftersales

Ik heb een "snooper truckmate S7000" en heb hiervoor het product besteld genaamd "Snooper truckmate External antenna" (http://www.bestekeus.nl/p...al_Antenna-pId-51265.html)

Achteraf blijkt dit niet de juiste antenne te zijn, deze is alleen voor de S2000.

Na een mailwisseling van enkele dagen komen we tot de conclusie dat ik niet de juiste antenne heb besteld en ik kan alleen het product terugsturen als het nog in de orginele verpakking zit en niet geopend is!!

U begrijpt dat ik dit product geprobeerd heb en de verpakking dus heb moeten openen. Ik heb inderdaad het verkeerde product besteld, want ik had voor de S7000 moeten kiezen. En ook hierover valt nog te twisten want als je de omschrijving van het bestelde product bekijkt, dan lijkt het voor een leek compatible met de Snooper S7000.

Als klant vind ik het zonden om het zo op te lossen en ik heb er geen goed gevoel bij. In de toekomst toch maar weer bij Coolblue bestellen, die nog nooit moeilijk hebben gedaan over het terugsturen van een product!!

Gepost door BlackBurn, maandag 20 september 2010 13:38
Algemeen: Score: 3 Verzending: Aftersales:

Ik heb mijn Roomba besteld bij BesteKeus, omdat deze een goede prijs hadden, ruim 20 euro goedkoper als de concurrenten. Op de website stond dat verwachte levertijd binnen 1 week was. (momenteel 24/48u, misschien dat er een batch besteld is?)

Echter deze levertijd werd iets ruimer;
Op 25 augustus kreeg ik een mailtje, dat het product in de week van 6september geleverd zou worden.
Op 13 september kreeg ik een mailtje, dat het product bij de leverancier binnen was en binnen enkele dagen bij BK zou worden geleverd.
Op 17 september kreeg ik een mailtje, dat het product afgehaald kon worden.

Tussendoor heb ik regelmatig gebeld en werd netjes behandeld en op de hoogte gehouden.

Wat dat betreft is het een nette winkel, enig minput m.i. is dat de levertijd (veel) langer was als de website deed vermoeden.

Ik heb het product zelf afgehaald dus geen ervaring mee.

Aftersales

Geen ervaring mee, hoop ik ook niet te krijgen ;-)

Gepost door JorenB, zondag 12 september 2010 13:49
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Heb hier een Pioneer A-109 versterker besteld omdat hij 20 euro goedkoper aangeboden werd dan bij de Mediamarkt. Als levertijd stond om en nabij een week aangegeven, dus dat leek me heel acceptabel. Deze levertijd bleek echter iets te optimistisch.

Al snel kwamen de geautomatiseerde mailtjes binnen, die me lieten weten dat het product nog niet op voorraad was bij de leverancier. Daar kan ik uiteraard mee leven - niet echt iets waar de webshop zelf veel aan kan doen.

Toen ik eind augustus echter een nieuw geautomatiseerd vertragingsbericht kreeg, waarin stond dat het opnieuw minstens twee weken ging duren, werd het me toch zo langzamerhand wel teveel. Ik heb ze gemaild om te informeren of ik hem dan ook echt kon verwachten in de week van 6 september en dat ik ook wel een beetje genoeg had van de geautomatiseerde berichten, maar dat ik in principe bereid was deze twee weken nog even af te wachten. Een paar dagen later kwam er een kort antwoord in de zin van "wij vinden het ook niet leuk om zulke berichten te moeten versturen, maar toch bedankt voor uw geduld en we hopen dat het product in die week geleverd kan worden".

Vrijdag kreeg ik opnieuw een geautomatiseerd bericht - voor 20 september gaat het apparaat in elk geval niet geleverd worden. De maat is intussen vol, dus ik heb ze per email laten weten dat ik de bestelling graag direct annuleer en mijn betaling zo snel mogelijk terug zie verschijnen op mijn bankrekening. Tot zover nog geen antwoord, we zullen zien of ze maandag een excuusje kunnen maken.

Het Thuiswinkelkeurmerk is ze in elk geval onwaardig. Laat bestekeus.nl voortaan links liggen.

Gepost door Mistermo, woensdag 30 juni 2010 15:37
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 2 Aftersales:

Nadat ik een product op de website van BesteKeus gezien had heb ik ze hierover een vraag gesteld via het contact formulier. Het ging erom of het product per set of per stuk verkocht werd en wat de verzendkosten zouden zijn.

Na 2 dagen werd hier netjes op gereageerd. Er werd een totaal bedrag aangeboden voor de set + verzendkosten. Ik ben akkoord gegaan en heb gevraagd hoe ze de betaling wilde ontvangen. Direct de volgende dag kreeg ik via de mail het rekening nummer door. Gelijk het te verschuldigde bedrag overgemaakt.

Hierna heb ik dagen niks meer van BesteKeus gehoord. Ik heb in de dagen erna meerder mails gestuurd met de vraag of het geld ontvangen was en wanneer ik de spullen kon verwachten. En keer op keer werd er maar niet gereageerd!! 4mails en 5dagen later heb ik de telefoon gepakt en het 0900 nummer gebeld. De man die ik aan de lijn krijg vertelde me "Oww u bent meneer ....., Uw bestelling komt eind deze week / begin volgende week bij ons binnen en dan sturen we het naar u op. Dag meneer....."

Echt belachelijk vind ik het, ze hadden op zn minst kunnen reageren op een van mails.

Ineens was er vandaag dan een pakketje bij de post.
Eindelijk daar was mijn bestelling.

Maar ook weer geen bericht van BesteKeus dat mijn bestelling onder weg was of iets dergelijks.

Ik bestel hier dus helemaal niks meer. Lijkt aardig in het begin, maar ze doen 0,0 moeite voor hun klanten. Lijkt me toch niet teveel gevraagd om te reageren op een email.

verzending zelf niets op aan te merken, was goed verpakt.
geen track&trace nummer
geen informeren over de verzending.

geen

Gepost door airliner, donderdag 3 juni 2010 23:22
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik heb hier een speakerset en bijbehorende speakerstands gekocht. De prijs was doorslaggevend, namelijk ¤ 200,- goedkoper dan bij elke andere nederlandse webwinkel. Er stond ook bij OP=OP. Vervolgens contact opgenomen, en na zeer snel antwoord was de set nog op voorraad. Meteen besteld, twee dagen later was de speakerset binnen. De stands waren niet op voorraad, maar dat werd ook door de voorraadindicatie aangegeven. Inmiddels heb ik deze ook ontvangen.
De website is redelijk overzichtelijk, zoek functie werkt perfect. Voorraadindicatie is prima voor zover ik heb gezien. Er worden constant statusupdates gestuurd, ook nadat er contact is geweest met de leverancier, erg netjes!

Verzending was prima via TNT. Er werd echter geen track&trace meegestuurd, maar daar hecht ik niet veel waarde aan. Verpakking was prima en de artikelen die niet op voorraad waren werden later apart verzonden zonder meerprijs! Super!

Aftersales

Geen ervaring mee, wel reageren ze erg snel op vragen per email. Soms binnen een uur!

Gepost door Zyphrax, zondag 30 mei 2010 17:53
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Overzichtelijke website met behoorlijk wat aanbod. Op een aantal punten komt de website een beetje 1.0 over, maar werkt verder prima. Alle informatie is goed terug te vinden.

Op 18 mei de bestelling voor een Samsung koelkast geplaatst met 3 tot 5 dagen levertijd. Na mijn ideal betaling snel een bevestiging en netjes een update van iedere status verandering via email.

De prijs van de koelkast was 50 euro goedkoper van alle winkels die ik kon vinden die dit model leveren. Door de enigzins negatieve opmerkingen hier was ik wel aan het twijfelen. Het feit dat de laatste reacties positief waren en dat de winkel het thuiswinkel keurmerk draagt, heeft mij doen besluiten toch bij deze winkel te bestellen.

De verzending verliep via DB Express. Dit ging vrij goed. Ik kon of zelf even bellen om een aflever afspraak te maken of wachten totdat ik gebeld werd.

Ik besloot zelf even te bellen. Helaas wilde dat niet helemaal met mijn mobiel, ik heb het wel drie keer op verschillende momenten/plekken geprobeerd, maar na het telefoon menu viel ik er uit. Daarna met de vaste lijn geprobeerd, toen kreeg ik wel iemand aan de lijn.

De afspraak was voor de volgende dag (dinsdag) en zou afgeleverd worden tussen 11:30 en 13:30. In praktijk belde de chauffeur mij een half uur van tevoren dat hij er al 9:30 zou zijn en dat het moment van levering eigenlijk tussen 09:00 en 12:00 zou liggen. Gelukkig kon ik zorgen dat er iemand in de woning was om hem aan te nemen.

De levering ging verder prima en werd netjes via de lift in de woning gezet. Vandaar toch een "goed".

Gepost door rundfunk rudi, vrijdag 19 maart 2010 13:10
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

De website is redelijk duidelijk en sommige producten zijn erg scherp geprijst, het dient vaak de aanbeveling om altijd eerst een prijsopgave te doen

Ik was na het lezen van de reviews op verschillende sites erg huiverig om te bestellen,
maar ik kon nou eenmaal een zeer goed prijs krijgen voor de Marantz sr6004 (namelijk 699 euro)

toch maar gedaan. na een prijsopgave te hebben gedaan besteld via mail. Ging allemaal erg vlot, het apparaat is de zelfde dag verstuurd, en had het de volgende werkdag.

Status updates over je bestelling zijn ook goed.

Betaling Onder Rembours (+10e) is mogelijk, wat een voordeel kan zijn, mocht een product toch niet (op tijd) geleverd worden (geen gezeur met geld terug storten) en je kan bij beschadiging product eventueel weigeren

AFtersales heb ik tot nu toe niet mee te maken gehad.

Verzending ging vlot en de versterker was prima verpakt (originele verpakking die uit een dubbele doos bestond). De hoeken waren afgetaped.

Afgeleverd door TNT

Betaald onder Rembours

Gepost door Rene2, donderdag 25 februari 2010 21:04
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Ik vind de prijzen van Beste Keus concurrerend, de website is redelijk handig. De order status is goed te volgen.
Bij mijn laatste bestelling duurde de levering lang, ik kreeg wel netjes mailtjes met updates (die ik ook op de website kon terugvinden). Ik heb tweemaal eerder bij beste keus besteld, beide keren werd het product snel geleverd.

twee keer ging de levering erg snel. Dit keer wat langzaam, maar hetgeen ik gekocht heb is wat minder courant.

Aftersales

Tja, ik heb drie keer een goed product gekregen, ik heb hier geen ervaring mee.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011