Index » Pricewatch » Shopreviews » Stassen HiFi
Pricewatch statistieken |
| Prijsvermeldingen |
75 prijzen
| Prijsindex |
100,1 (0,1% boven gemiddeld)
100,1 (0,1% boven gemiddeld)
Reviews en reacties
Verzending |
| 1 |
Aftersales |
Beoordeling: goed |
Vandaag TMA speakers, stands en een Phonar sub-woofer gekocht. De winkel in Tegelen is een soort paleisje (geloof dat ze het Palazzo noemen met vele luisterkamers.
Personeel is soms wat rommelig, maar erg vriendelijk en behulpzaam. Je kan gerust je eigen speakers of spullen meenemen om te testen. Technische kennis lijkt ok.
Qua prijs, ze verkopen goed spul, maar je betaalt zeker niet de volle mep. Zoals bij een aankoop van een auto, wordt er zeker wat aan de prijs gedaan bij een offerte. Vooral als je de spullen ophaalt.
Afgelopen dinsdag hier een Yamaha YST-SW315 subwoofer besteld, zaterdag (vandaag) thuis bezorgd door Stassen, ben erg tevreden. Prima service ook door Stassen, redelijk vaak over en weer gebeld en gemaild en altijd vriendelijk te woord gestaan.
Wat betreft technische kennis: dit heb ik niet ingevuld, omdat ik er na deze 1e bestelling geen ervaring mee heb, maar het is een ingenieursburo op gebied van audio/video, dus ik neem aan dat het met de technische kennis ook wel goed zit