« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 25
Was van plan om bij Dixons een monitor te bestellen (Iiyama E2409HDS-B1) echter tot mijn grote verbazing word bij het afronden van het bestelproces opeens 5 euro aan de prijs toegevoegd.
Het is mij compleet onduidelijk waarom dit is, de 5 euro komt er altijd bij of je nu kiest voor verzenden of afhalen (gratis verzendkosten zeggen ze?). Jammer want ik kies nu maar voor een webshop en laat de monitor bij een afhaalpunt bezorgen.
Het enige wat ik me kan bedenken is dat de 5 euro staat voor een verwijderingsbijdrage (zit die op monitoren nu ook al??) maar zelfs dan zou het prettig zijn als dit ook vermeld word en er niet zomaar bij geteld word. Leuke manier om de goedkoopste te lijken en er dan vervolgens geld bij te tellen.
Overzichtelijke website met de juiste informatie over het product en voorraad.
Je wordt continue op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Prijzen over het algemeen goed.
Je bestelling wordt aangetekend verzonden, wat ik persoonlijk altijd wel fijn vind.
De postbode had het pakket door de buren laten tekenen, waar ik niet zo blij mee was. Maar daar kan Dixons natuurlijk niets aan doen. Prima verpakt.
De prijs van het bestelde product was prima. Geen verzendkosten. Soms is er een kortingsactie met AirMiles. Jammer dat er bij problemen (zie onder) een 0900 nummer á 35 cpm gebeld moet worden, want op email reageren ze niet (tijdig).
In het bestelsysteem staat mijn huisnummer 15, en zo heb ik ook besteld. Op de order- en verzendbevestiging per email stond echter nummer 17!!
Zojuist heb ik het bestelde van de buren op 17 ontvangen. Op de verzendsticker en zelfs de factuur, welke als PROP!!!! in de doos zat, staat huisnummer 17.
Mijn bestelling is dus met huisnummer 17 aan TNT overhandigd en Dixons probeert met een reactie per email NA levering ook nog eens de schuld af te schuiven op TNT.
Via de pricewatch op de site gekomen van Dixons. Heb er een sapphire 7970 OC besteld (vond het zelf vrij grappig om een 'echt' computeronderdeel te bestellen bij de dixons..).
Prijs was 1 van de laagste van alle shops, en het product was op voorraad.
De site heeft ondertussen een fris jasje, en het bestelproces werkt zoals je tegenwoordig mag verwachten van een moderne webshop (en als veeleisende tweaker klant).
Gekozen als experiment om te kijken hoe dat gaat, iets online bestellen en bij het filiaal naar keuze te laten bezorgen (binnen 24 uur).
Kreeg 1x mail dat het product was besteld, en heb verder geen mails ontvangen met status van verzending. Maar de volgende dag (zaterdagochtend) belde netjes de meneer van de dixons dat het product was binnengekomen.
Enige verbeterpunt voor mij zou zijn om nog een extra mailtje te ontvangen met verzendstatus. Het eerste wat je `s ochtends doet is toch even kijken van "zou het al binnen zijn".
Verkoper is commercieel ingesteld en ging mee met de laagste prijzen van Mycom en Dynabyte die via Tweakers.net waren weergegeven. Was ook niet zo vreemd dat hij meeging vertelde hij, want beide concerns zijn onderdeel van hetzelfde moederbedrijf waar Dixons ook toebehoort.
Op vrijdag een iPad besteld, kon volgens de website gelijk ophalen in de winkel (in Naaldwijk), prima dacht ik. Voordat ik wilde gaan halen toch nog even gebeld, verteld de medewerker (die niet al te vriendelijk was) dat alles al verkocht was, "Pech joh" zei die, stelletje prutsers! volgens de website kon ik het zeker ophalen. Hier geen spullen kopen..
Overigens stond me bestelling opeens ( zonder notificatie) op backorder,
UPDATE: op de 28ste een mail gestuurd om de order te annuleren, nu wachten op antwoord..
Gekozen voor Dixons omdat ik hier wat Airmiles kon inwisselen tegen een mooie korting op een Wii spelletje voor mijn zoon's verjaardag. De website is goed, alleen had ik wel problemen met het aanmaken van een account. Er ging een dag overheen voordat ik goed en wel mijn wachtwoord had.
Hier was aanvankelijk een probleempje, maar uiteindelijk zeer netjes afgehandeld. Het artikel was niet op voorraad in het internetmagazijn, maar wel in een drietal winkels. Een week voor de verjaardag van mijn zoontje contact gehad over de levertijd. De email werd snel beantwoord. Op 3 maart zou het artikel er weer zijn, waarna het verstuurd zou worden. Op 5 maart, 3 dagen voor de verjaardag, nog maar eens gemaild omdat de bestelstatus nog ongewijzigd was. Weer rap antwoord, maar wel teleurstellend: het artikel zou pas op 16 maart weer voorradig zijn en "Dixons heeft niet de logistiek om vanuit de winkels te versturen". Ik was geirriteerd maar annuleerde niet vanwege de korting. Dan maar een ander kado gekocht in een fysieke winkel. Maar tot onze verrassing kwam het artikel toch nog op 10 maart, na de verjaardag maar op tijd voor het feestje. Kennelijk is hier achter de schermen toch wat geregeld met een van de winkels waar het spel nog lag. Pluim! De verpakking was wat je ervan mag verwachten.
Aftersales
In de week van 12 maart werd ik gebeld door Dixons met excuses. Hoewel ik vrede had met de uiteindelijke levertijd, werd mij toch een kadobon van 10 euro beloofd. Voor de onduidelijkheid zullen we dan maar zeggen. Helaas heb ik de bon na bijna 3 weken nog steeds niet ontvangen. Niet dat ik erop zit te wachten, maar niet netjes.
Heb een motorol xoom 3G 32GB besteld de prijs was vrij goedkoop en ze moest het alleen bestellen via de website. standaard hadden ze niet op voorraad in de winkel. de bestelling zou dan dinsdag binnen komen.
Via de winkel laten bestellen was op een zaterdag en dinsdag is het product geleverd naar de winkel. maandag krijgen ze geen pakketten binnen.
Battlefield 3 gekocht. Goedkoopste in de pricewatch en direct opgehaald na reservering van laatste exemplaar.
Prima service en vriendelijk personeel.
Overzichtelijke site, product was op voorraad en kon het de volgende dag ophalen in mijn dichtbijzijnde filiaal.
-----
Zoals beloofd volgende dag een belletje dat ik mijn bestelling kon afhalen.
18-12-2011 een spel besteld bij dixons om cadeau te doen tijdens de kerst.
Na bestellen ging alles erg vlot en kreeg daarop 19-12-2011 ook een mail dat het spel was verzonden.
tot zover geen probleem. toen twee dagen later nog geen spel gearriveerd was, maar eens op track and trace van tnt gekeken en wat blijkt, spel is al afgeleverd en ondertekend voor ontvangst!
maar niet door mij.....
Dit gemeld bij dixons, oke kan gebeuren, we gaan een onderzoek instellen.
na twee weken nog geen reactie helaas, maar weer contact gezocht met klantenservice a 35ct p/m, die ook nog eens erg slecht bereikbaar is, soms wel 10 minuten voordat je iemand aan de lijn krijgt.
volgens deze persoon nog niks bekend, maar zodra we wat weten bellen wij u.
inmiddels 11-01-2012 weer maar eens bellen na wederom nog niks te hebben gehoord. Deze persoon wist mij te vertellen dat op wonderbaarlijke wijze het spel bij hun terug is geleverd op 10-01-2012. maar op een of andere mysterieuze wijze kon deze niet worden teruggestuurd naar mij, ook een nieuwe was niet op voorraad.
Besloten om het bedrag terug te stortten, dit vond ik prima.
om een lang verhaal kort te maken, nu inmiddels ruim twee weken verder na dat telefoontje van 12-01-2012, maar je raadt het al, nog steeds geen geld terug gezien van deze firma. Ondanks loze beloftes en steeds verschuivende datums van terug storting.
Onbegrijpelijk dat een grote firma als dixons zijn klanten zo laat zitten, en gevolg is dat ik het kerstcadeau nog steeds niet heb kunnen geven.
en inmiddels al 15 euro kwijt ben aan telefoon kosten
echt een schande
UPDATE: Inmiddels eindelijk 31-01-2012 geld retour ontvangen, maar iets van een excuses of compensatie voor gemaakte telefoonkosten, ho maar.
Daarom laat ik mijn waardering van 1 ster staan, omdat ik niet het idee heb dat het dixons ook maar iets kan schelen.
Update 3-2-2012
Inmiddels telefonisch contact gehad naar aanleiding van mijn review op tweakers. De klacht is nu zeer netjes afgehandeld door dixons. Een oplossing waar ik erg tevreden mee ben. Dus aftersales waardering zal ik aanpassen naar GOED.
product is nooit aangekomen.
Update 3-202012
De nieuwe zending is keurig op tijd geleverd , een dag na verzenden.
Aftersales
Klantenservice is erg slecht bereikbaar, duur telefoonnummer a 35ct per minuut waardoor ik het product nu al bijna weer betaald heb qua telefoonkosten. Medewerkers die steeds iets anders beloven maar niet hun afspraken na komen als er wat wordt toegezegd.
Update: Na Telefonisch onderhoud nav review is het netjes afgehandeld.
Had hier thuis nog een oude laptop liggen en mijn broer leek het wel prettig om films te kunnen kijken en te internetten op zijn televisie. Natuurlijk moest hij wel een manier hebben om deze te kunnen bedienen vanuit de luie stoel. Na een beetje zoeken uitgekomen op de Logitech K400. Een fijn toetsenbord met een touchpad naast toetsgedeelte.
-----
Gisteren avond besteld op de site, de keuze gemaakt om het in een winkel (Weert) op te halen de volgende dag. Ik hoefde niet voorruit te betalen, dit kon gewoon in de winkel als ik hem op ging halen. Deze was daar niet op voorraad, maar zou die avond nog verzonden worden. Zo geschiedde en ik werd netjes de dag erna gebeld dat het toetsenbord binnen was en op kon komen halen.
Al met al zeer tevreden over snelheid en manier van bestellen.
Website ziet er betrouwbaar uit en is overzichtelijk en duidelijk, helaas klopt er helemaal niets van de voorraad informatie en werd mijn bestelde product nooit geleverd. Erg teleurstellend voor zo'n grote winkelketen!
Ik heb expres bij dixons besteld omdat het product op voorraad was en direct kon worden afgehaald, dat is immers hun nieuwe motto online bestellen en afhalen in de winkel. Helaas is het product nooit afgeleverd bij de winkel en heb ik mijn bestellen dus ook nooit kunnen ophalen.
Aftersales
Ik heb de service desk of hoe ze het zo mooi noemen tegenwoordig webcare via twitter benaderd, zij gingen het probleem onderzoeken en kwamen na nog een keer een benadering van mij na enkele uren met het antwoord dat het het was uitgezocht en het product lag klaar in de winkel. Ik heb het filiaal gebelt en daar was helemaal niets van bekend en er was ook geen apple tv op voorraad. Webcare heeft dus niet eens een belletje gepleegd om te checken of het product er wel aanwezig was. ZEER ZEER SLECHT dus.
Uncharted 3 besteld voor de ps3 was simpelweg gewoon de goedkoopste en levering binnen 1 dag. Bestellen gaat vrij simpel en vrij overzichtelijke site.
Goed verpakt en binnen 24 uur, dus naar mijn tevredenheid.
Ongeveer een week voor de release van Mario Kart 7 voor de Nintendo 3DS via de Pricewatch op zoek gegaan naar een goedkoop adresje. Dixons en Dynabyte stonden qua prijs bovenaan. Zoals meerdere mensen hier een beetje huiverig geworden door de slechte recensies, maar toch de gok gewaagd. Aangezien ik Airmiles spaar uiteindelijk voor Dixons gekozen. De web site is simpel, ook niet veel aandacht aan besteed verder. Bestelproces ook in orde, afgezien dat ik nergens een Airmilesnummer kon ingeven voor de bestelling. Na de bestelling direct een e-mail.
De releasedatum voor Mario Kart 7 stond op vrijdag 2 december, en tot mijn verrassing kreeg ik op woensdag 30 november zowel een e-mail als SMS dat de bestelling verzonden was. Via de track- en tracecode in de e-mail was alles goed te volgen. De volgende dag, donderdag, de bestelling in huis! Eén dag voor de officiële release, en zeer goed verpakt in een grote kartonnen doos met luchtkussentjes. Dat was het enige kleine nadeel, ik moest er wel thuis voor blijven, terwijl het ook door de brievenbus had gekund.
Drie weken later wederom een artikel besteld, dit keer een Barebone. Artikel was op voorraad en kon de volgende dag worden afgehaald bij Dixons Bussum. Twee dagen gewacht en toen zag ik in mijn Dixons account dat de status was veranderd in 'afgehandeld'. De winkel om 15.00 uur gebeld of ze mijn Barebone binnen hadden." Ik heb hier een aantal spullen staan die we nog moeten uitpakken, uw Barebone zal hier vast tussen zitten. We gaan u bellen of e-mailen als we de spullen hebben uitgepakt en uw Barebone ertussen zit", aldus de medewerker. Vervolgens wederom niks gehoord en uiteindelijk maar de Barebone bij een winkel besteld waar ik een beter gevoel bij kreeg. Dit was de laatste keer dat ik iets bij deze vreselijke tent besteld heb. Waardeloos!
Printer besteld welke op voorraad was en ik de volgende dag op kon halen bij Dixons Bussum. Volgende dag naar de winkel, printer was niet binnen, zou nog een dag langer duren. Vervolgens nog twee dagen gewacht en wederom was de printer niet gearriveerd bij Dixons Bussum. Ik zou gebeld worden wanneer de printer zou arriveren. Nu een maand verder en nog geen belletje, Ik heb de printer ondertussen bij een andere winkel gehaald.
Twee woorden. (-verwijderd-) en (-verwijderd-).
Ik wilde graag de Sony PRS-T1 e-reader. Deze is nergens meer leverbaar (wit), alleen bij de Dixons.
Het apparaat stond een paar dagen geleden in de winkel voor 149 euro. Mooie prijs zou je denken. Kom ik in de winkel in Hoorn, staat daar een bord voor de winkel met de tekst "Aanbieding 149 euro)", maar van die 149 hebben ze 179 gemaakt door er een papiertje overheen te plakken. Dat zo'n e-reader 179 euro wordt omdat er meer vraag is dan aanbod, prima, maar doe niet of dit een aanbiedingsprijs is, omdat de reader altijd goedkoper is geweest.
De witte reader was daar niet op voorraad, geen probleem, ik kwam even langs in Hoorn, ik woon in Den Helder, daar was deze wel op voorraad. Vrijdag op mijn werk keek ik op de website tot hoe laat filiaal Den Helder open zou zijn, tot 18.00 uur, ik kon dus mooi uit mijn werk langs. Toen ik om 17.20 uur voor de deur stond, was de winkel al dicht. De medewerkers hadden hun jas al aan en stonden op het punt te vertrekken, 40 minuten voor sluitingstijd.
Eenmaal geirriteerd thuisgekomen de reader maar besteld op de website van dixons.nl, direct leverbaar in filiaal Den Helder, dus meteen besteld, echter was het hoesje van deze reader ook duurder geworden, namelijk 40 euro, deze dus niet besteld.
Al met al zeer (-verwijderd-) als je de winkel om 17.40 dicht gooit als er duidelijk staat dat deze tot 18.00 uur open is, en (-verwijderd-) als je een product aanbiedt voor 149 euro, en deze opeens voor 179 euro in de aanbieding is. Wees dan eerlijk en plaats een normaal prijskaartje van 179 euro.
Zaterdagochtend werd ik netjes gebeld dat ik de reader kon afhalen in de winkel. Dit meteen gedaan, helaas werd ik geholpen door een niet al te vrolijke medewerker (vrij genuanceerd).
Tot mijn grote verbazing was het hoesje in de winkel 35 euro (dezelfde prijs als vorige week), deze heb ik uiteindelijk ook meegenomen. De kassa gaf wel 40 euro aan, maar de prijs werd aangepast, en in een volle winkel werd ook even naar een collega geroepen of hij de prijs in de vitrine wilde aanpassen.
Voor de betaling nog de mogelijkheid gekregen om een verzekering af te sluiten (5 euro p/m + 7.50 eenmalige kosten), dit afgewezen. De reader is mij nog wel even laten zien voor de betaling.
Met een redelijk goed gevoel liep ik de winkel uit, tot ik thuis de doos opende en de reader iets beter bekeek. Er zaten vingerafdrukken op, en die waren niet van het uit de doos halen. De reader aangesloten op de computer en wat blijkt, alles was al ingesteld, voorbeeldboeken etc stonden er al op (niet alleen de voorbeeld uittreksels). Ik heb dus een showmodel meegekregen. In principe is dit niet zo'n ramp, maar ik zou het wel netjes vinden als dit even vermeld zou worden.
De verzending (of reservering) prima in orde. Alleen vind ik het erg asociaal om zonder mededeling een showmodel mee te geven. Zoals aangegeven geen ramp, maar ik bestel voor 179 euro een apparaat, welke achteraf dus gebruikt is.
Ik kan de aftersales niet meer wijzigen, dus maar even op deze manier. Afgelopen dinsdag werd ik gebeld door de klachtafhandeling van de Dixons. Deze meneer bood zijn excuses aan voor de vervelende ervaring en gaf aan dat normaal gesproken promotiemateriaal moet worden verwijderd als prijzen worden gewijzigd, en niet een papiertje over de oude prijs wordt geplakt. Ook gaf deze meneer aan de openingstijden op de website nog eens te vergelijken met die van de winkels zelf, want de winkel ging om 17.30 dicht terwijl op de website 18.00 staat (Inmiddels zijn de tijden van filiaal Den Helder aangepast!). Als compensatie voor de problemen zou ik een giftcard krijgen van 25 euro, deze is inmiddels ontvangen. Het is jammer dat dit is gebeurd, maar ik vind het fijn dat er in ieder geval is gereageerd op de klacht en waarschijnlijk ook wel iets mee wordt gedaan.
Zojuist een reactie gehad van de Frontpage Admin dat er twee termen zijn verwijderd uit mijn review omdat het "verboden is om een (-verwijderd-) of (-verwijderd-) te noemen". Erg jammer, want ik heb toch duidelijk onderbouwd waarom ik dat vond en dit duidelijk verwoord (volgens de FAQ).
Zoals ik heb aangegeven in de eerste reactie is er wel heel professioneel gereageerd om de problemen op te lossen, maar doet dit echter geen verandering aan mijn initiele ervaring.
Jammer van de censuur, want ik ben niet de enige die dit vind als ik zo de overige reviews lees met dezelfde strekking. In ieder geval is dit mijn laatste (shop)review op T.net.
Het product dat ik had besteld (WD 3TB Harddisk) stond en staat gewoon op hun website als leverbaar. Ik heb dit produkt besteld maar krijg nu te horen dat het voorlopig niet leverbaar is. ZET HET DAN NIET OP JE WEBSITE !! of zet er iig een verwachte levertijd of waarschuwing bij.
Aftersales
De telefonische helpdesk is slecht bereikbaar. Op mijn vraag wanneer mijn produkt geleverd zou worden kon geen antwoord worden gegeven. Medewerker maakte een totaal ongeintresseerde indruk. De helpdesk wordt overigens gedeeld met Dynabyte wat ook onduidelijk is.
Op 7 november Call of Duty: Modern Warfare 3 bij Dixons besteld, omdat deze volgens de website op de dag van release bij mij thuis geleverd zou moeten worden.
De website kan iets duidelijker want bij het bestellen was het mij in eerste instantie niet duidelijk of het nu om de PC versie ging of om bijvoorbeeld de XBOX360 versie. Deze info ontbreekt bij de informatie in het winkelmandje of op de artikelpagina wanneer je de zoekfunctie van de website gebruikt.
Na het afronden van de bestelling zou ik volgens de website een bevestigingsmail moeten ontvangen met een track en trace code. Echter heb ik deze nooit ontvangen, ook heb ik geen verzendbevestiging ontvangen. Nu had Ziggo toevallig wel mailserver proberen, dus misschien heeft het hier aan gelegen.
Spel is op tijd (releasedatum) netjes in mijn brievenbus gedaan door de postbode in een bubbeltjesenvelop.