3K karma| Algemeen | Featureset | ||
| Beeldkwaliteit | Geluidskwaliteit | ||
| Gebruiksgemak | Design | ||
| Bouwkwaliteit | Prijs |
[Featureset]
Voor ¤99,95 verwacht ik niet veel (zeker als je naar bekendere media players kijkt als de Popcorn Hour of de HDX1000), maar al die verwachtingen werden na 10 minuten spelen al overtroffen. De ondersteuning voor bestandsformaten is uitstekend, evenals de firmwareupdatefunctie. Enig nadeel hier is dat ik een 1080p-film met DTS geluid wilde kijken en mijn tv dat blijkbaar niet aan te horen vindt, tijd voor een fatsoenlijke receiver.
De tweede USB-poort is voor mij een genot, als er een nieuwe aflevering van een serie uit komt zet ik deze gewoon op een usb-stick en kijk hem daar van af.
[Beeldkwaliteit]
Gewoon 1080p zoals het hoort te zijn, geen haperingen bij bijvoorbeeld de vogelscene van planet earth.
[Gebruiksgemak]
De kleine afstandsbediening heeft alle knoppen die je nodig hebt, maar meer dan ook echt niet, zelf mis ik wat functies als een stap vooruit nemen en media-info onder 1 toets (kijken hoe ver je bent in een film, bijvoorbeeld, hiervoor moet je altijd naar het "option"-menu toe).
Een ander probleem is dat de mediaplayer bij opstarten altijd op de muziekoptie staat en dat er geen makkelijke optie is om door categorien te bladeren, behalve als je alle mappen perfect mooi hebt staan.
[Design]
Glad, glimmend en zwart (Staat mooi naast de ps3) EN het ledje voorop is UIT in standby!
[Bouwkwaliteit en afwerking]
Het ding is dan wel van volledige plastic, maar ik vind dit juist een verstandige keuze. Het houdt het apparaat goedkoop en aangezien het apparaat volledig passief gekoeld is; ook licht.
[Prijs]
Keihard waar voor je geld

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)
![Reactie uitklappen [show]](http://tweakimg.net/g/if/comments/button_down.png)