Samsung Syncmaster 226BW Zilver, Zwart Review
Aangezien mijn Iyama CRT toch aan vervanging toe was ben ik gaan kijken naar een nieuw scherm. Vorige week een LAN party gehad waarbij meerdere mensen dit scherm hadden was de keus snel gemaakt. Na aanschaf zijn er wel een aantal dingen die me opvallen, de glimmende lijst leid soms af, blacklight, en de kijkhoek is niet geweldig als je er recht voor zit de zie je links en rechts de kleuren al vervagen door een slechte kijkhoek. De monitor is niet in hoogte verstelbaar, wat voor mij geen probleem is op mijn huidige bureau maar aangezien ik ook wel is naar lan's ga zou dit wel handig geweest zijn Met gamen geeft hij goed beeld geen ghosting kunnen ontdekken in Rainbowsix vegas 2 en Trackmania. Wel trekt mijn videokaart maar 1680x1050 op 60...
Pluspunten
Prijs/Kwaliteit verhouding Helderheid Contrast Snelle reactietijd voor games Uitstraling/Design
Minpunten
Backlight Kijkhoek - vertekend beeld Geen instelbare hoogte van monitor Weerspiegelende lijst
Wel trekt mijn videokaart maar 1680x1050 op 60 Hertz waardoor je wel het beeldscherm ziet knipperen, dat zal opgelost moeten zijn als die 75 Hertz aan zou kunnen, snel dus een nieuwe videokaart kopen
Heb jij ook een Samsung Syncmaster 226BW Zilver, Zwart?
Maar de meeste zijn nog wel 75Hz, laptops hebben wel vrij vaak 50/60Hz only.
Mijn Dell kan overigens ook 75Hz aan en bij lagere resoluties nog hoger. Maar zoals ik al zei, in tegenstelling tot een CRT, maakt het bij een LCD niets uit.
ik verander soms de instellingen voor als ik films kijk of games speel bijvoorbeeld , daar zijn ze immers voor anders hadden ze gewoon een "een instelling voor iedereen" kunnen maken en helemaal de knopjes achterwegen gelaten
De reviewer heeft een probleem met de weerspeigeling van de lijst, nou dat was mij eerlijk gezegd niet eens opgevallen. Zo zie je maar weer dat iederen alles anders ervaart.
Zou je je review uit willen breiden met wat specs, features, evt. metingen, enz.
Je hebt er gelukkig wel foto's bij, levert toch een ster extra op!
Wel geef ik je deels gelijk dat er iets meer informatie gegeven mag worden en een leesbaar verhaaltje er van.
:strip_icc():strip_exif()/u/124960/crop6189146e341c8_cropped.jpg?f=community)
/u/201019/George_50_50.png?f=community)