| Algemene beoordeling | Beoordeling: zeer goed | Uitrusting | Beoordeling: zeer goed | Aansluitingen | Beoordeling: zeer goed |
| Prestaties en stabiliteit | Beoordeling: zeer goed | Geluidsproductie | Beoordeling: zeer laag | Warmteproductie | Beoordeling: laag |
| Koelvermogen | Beoordeling: goed | Prijs | Beoordeling: goed | ||
Gebruikt in combinatie met:
- Intel Core 2 Duo E8400
- Asus EN8800GT TOP/G/HTDP/512M
- OCZ Platinum Dual Channel OCZ2P10664GK
- Asus P5K
- Samsung Spinpoint F1 HD753LJ, 750GB
- Recom PowerStation (ATX, Geen PSU, Zwart/Zilver, Window)
ik gebruik de voeding nu al 1 maand en ben er zeer over te spreken. Voor alle specs moet je even de eerste foto bekijken. Daar staat alle info over deze voeding die ook op de cooler master site staat.
Reden voor aankoop
Ik had een nieuw voeding nodig en heb een zwarte kast met een window (raam) dus wou ik graag een zwarte modulaire voeding, voor de mensen die niet weten wat modulair betekend: "een voeding waar je zelf de gewenste connectors in kan steken. Zo heb je geen overbodige draadjes in je kast hangen". En ik wou een voeding met meer dan genoeg vermogen en 620watt is zeker genoeg.
Algemeen & uiterlijk
Het uiterlijk van de voeding vind ik zelf zeer mooi. Om alle connector kabels zit een mooi zwart gaasje waardoor je de kabels die overgens een goeie lengte hebben in een eventuele gewenste bocht kan buigen en dat gaat heel soepel. De voeding is zwart glanzend van de zijkant en ziet er erg degelijk uit en aan de onderkant van de voeding zit een mooie gromen grill ter bescherming van de fan. De achterkant van deze voeding bestaat uit zwart gaas met een input voor de megeleverde stroomkabel en een hele handige aan uit switch die ik vaak gebruik
Vermogen
Ik heb ook nog gedacht aan de 520 watt voeding van cooler master want dat is meer dan ruim voldoende voor mijn (OC) systeem maar heb uiteindelijk de 100w zwaardere voeding genomen omdat die dus modulair is. het rendement van deze voeding is 84%(124W) / 85%(310W) / 81%(620W).
Warmteproductie
bij mij (450 watt) zet de voeding 15% elektrische energie om in warmte en dat is redelijk normaal. De fan van de voeidng is heel erg stil. Dit vind ik zelf heel relext omdat ik het erg vervelend vind als mijn pc veel geluid maakt.
Reden voor aankoop
Algemeen & uiterlijk
Vermogen
Warmteproductie

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.gif)
![Reactie uitklappen [show]](http://tweakimg.net/g/if/comments/button_down.gif)