Hoofdcategorieën
Device Settings
Seagate Barracuda IV, 40GB (7200rpm, ATA100, 2MB)

Seagate Barracuda IV, 40GB (7200rpm, ATA100, 2MB) review door Acheron

Prijs Score: 3
Gebruikt onder besturingssystemen:
  • Windows 9x, Linux, Windows XP, DOS en BeOS / ZetaOS
Ervaring met één exemplaar, sinds oktober 2002

Deze schijf inmiddels alweer 2 jaar in gebruik. Ben er uiterst tevreden over. De geluidsproductie is zo laag dat deze amper hoorbaar is. De schijf kan goed overweg met een overgeclockte PCI Bus op 40 MHz en heeft me nog nooit in de steek gelaten. De warmteproductie van de Seagate is niet hoog. Actieve koeling bleek achteraf niet nodig te zijn. De temperatuur van de schijf schommelt rondt de 40 graden. Al met al ben ik zeer tevreden met dit product.

Inmiddels een extra schijf aangeschaft, een Maxtor voor extra ruimte. Deze is ook een stuk sneller. Leve de technische vooruitgang! Voor gebruikers die op zoek zijn naar een nieuwe harde schijf is het waarschijnlijk verstandig op zoek te gaan naar een schijf met meer ruimte. 40 GB is aan de krappe kant tegenwoordig.
Negatieve eigenschappen:

Geen

Positieve eigenschappen:

Stil

Als je een snelle stille schijf wilt, dan kan ik de Samsung Spinpoints aanraden.
Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011