| Algemene beoordeling | Featureset | ||
- Sapphire HD 3850 256MB GDDR3 PCI-E
- Samsung SpinPoint T166 HD252KJ, 250GB
- Samsung SH-S203P
- Windows XP
na veel afwegingen kwam ik bij dit bord uit. redelijk toekomstvast voor upgrade en toch niet te duur. voldoende basic features en goed overklokbaar. deze goedkope ds3 variant levert echt voldoende voor de doorsnee zelfbouwer zoals ik. documentatie is duidelijk en gigabyte levert via de website goede ondersteuning. alleen de drivers voor de chipset laden en de audio leverde toch even wat problemen. ook het easytune overklok programma werkt onder xp niet goed als er ook andere gebruikers op de pc zitten. die krijgen foutmedlingen veroorzaakt door easytune.
geen firewire en basis usb aantal, maar wel voldoende slots om dat later toe te voegen, wel goede audio en spdif etc.
geen dubbel pci express maar daar is de prijs ook naar. 4 sata is voor mij voldoende.
Onlangs mijn intel c2d 4500 eens aan de tand gevoeld en met dit bord kan een kind de was doen. Door de fsb manueel op 333 te zetten en tegelijk de spd voor de memory aan te passen naar 800 mhz gaat alles verder goed. Het bord past zelf de voltages aan als je die op auto laat staan. Zie verder bij mijn 4500 review.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)