| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Bouwkwaliteit | Vormgeving | ||
| Muziekweergave | Film/gameweergave | ||
| Mid- en hoogweergave | Basweergave | ||
| Prijs |
Mede door echt het enorme prijs verschil tussen een echt goede Home cinema (+2500 en meer) en deze oplossing.
Ook het feit dat je hierbij geen Hardisk recorder of DVD-speler zat was en plus ten opzichte van vele midden segment home cinema systemen.
Nu aangesloten via optische kabel (wat eigenlijk wel verplicht is) op onboard soundcard (MOBO P5B-E 7.1) en coax op UPC media box.
Het geluid is echt beter dan goed. let op goed niet fantastische
Kijk als ik naar het minimaal 5.000 eurie kostende systeem van me schoonpa luister is dat natuurlijk veel beter!
Veel gehoorde klacht is de te zware bass, ja op standaard instellingen is dat zo maar effe instellen hardware en software en het is super!
Wat wel jammer is dat er geen "spikes" onder de sub zitten hij dreunde aardig door op de vloer. 4 pootjes kunnen dit verhelpen
De input mogelijkheden zijn gewoon goed optische,coax en 6-way. zit ook nog mogelijk om in POD een 'muziek bron" via 3,5mm aan te sluiten dit heb ik nog niet gedaan.
Bij aanzetten DVD's herkend hij gelijk Dolby
Ook de "gemaakt" dolby bij series of avi's klinkt ook goed.
Het vermogen is uitzonderlijk met name door de sub, hard en zuiver verder dan 60% durfde ik niet.
Het uiterlijk is gewoon mooi met of zonder zwarte kapjes. Ik vind de POD er niet goedkoop uit zien alleen wel jammer dat die zilver is bij een doorgaans zwarte set.
Montage is misschien moeilijk uit te leggen, de voetjes van de boxen kunnen draaien en hiermee zou je kunnen "richten" is het niet dat de boxen de zelfde kant op richten waar door de 2 links speaker (front en rear) alleen buiten de cirkel kunnen richten. Voor mij wat dit geen probleem ze komen toch op plankjes.
Ik schrok wel van de grote sticker op de sub dat deze 60 cm van je PC af moet ivm magnetisme. hierdoor heb ik wel het 1 en ander om moeten gooien.
De speaker kabels zijn 3x 4,6m 2x 7,6 m en te verlengen met 18 gauge draad
Jammer is wel de beperkte lengte van de POD draad naar de sub aangezien in de POD de aansluitingen zitten voor de optische en coax. voor mij heb ik een langere optische kabel moeten kopen (door die extra 60 cm afstand van de sub naar de pc)
Aansluiten is zeer eenvoudig
bediening:
Eenvoudig schakelen tussen optische en coax, sub,surround en mid afzonderlijk in te stellen kwa volume.
Afstandsbediening voelt weer te made in china aan jammer.
conclusie:
Ik vind veel bang (lekker dubbel zinnig) voor bucks. Ja er zij natuurlijke betere setups maar dit voor dit geld is gewoon beter goed.
Is gelijk precies wat ik zocht en wilde.
Logitech heel echt geprobeer om een goed systeem neer te zetten, dit had nog beter gekund naar mij inziens met iets meer accesoires: optische kabel,spikes
update 19-03-2009:
Nu 1,5 jaar in gebruik, ben nog steeds tevreden over de aanschaf maar heeft wel 1 (constant) probleem in de afgelopen periode.
Ik heb nu in 1,5 al 2x de verzekering in de Sub moeten vervangen i.v.m. doorbranden, moet hierbij wel zeggen dat dit goed kan komen door slecht elektrische stroom netwerk en misschien teveel apparatuur op 1 groep.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)