| Algemene beoordeling | Prestaties | ||
- MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr III Power Edition
- be quiet! BQT P7-PRO 650W
- Scythe Mugen 2
- Windows 7 x64 en Linux
Mijn eerste levering van deze processor had een kapotte kern (kan gebeuren) en daarna heb ik netjes van dezelfde winkel een nieuwe gekregen ookal konden hun geen fouten vinden. (CD-ROM-LAND , coole winkel
De processer zelf draait uitermate geweldig (krijgt ook een 7.9 in windows index rating) en heb hem nu overklokt op 4.2 Ghz
de warmte die die afgeeft is al helemaal top, hij wordt helemaal niet warm (luchtgekoeld) en ik denk hem zelfs op de 4,4 te krijgen met wat moeite, aangezien ik nu gewoon meteen de multiplier op x18(dacht ik?) heb gezet en het voltage op 1,55 en hij meteen goed en stabiel draaide.
Natuurlijk is voor tegewoordig 6 cores nogsteeds een beetje overkill aangezien niet heel veel echt volop gebruik maakt van meer dan 2-4 cores maar dan nog merk je het wel in Windows.
dus effe een korte + en - punt stukje
Pluspunten +++
* zeer goed overclockbaar
* lage warmte productie
* zeer snel
* goedkoop tegenover de andere hexacores
* draait meteen prima (misschien hooguit nog de bios flashen als ie het niet meteen doet)
Minpunten ----
* Niet van de laatste architectuur ( dus alle optimalisaties heeft ie niet tegeover de bulldozers)
* geen Hyperthreading (niet dat het nodig is met 6 cores)
kortom, Perfecte CPU

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)