| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Veelzijdigheid | Mobiliteit en accuduur | ||
| Prijs |
- Windows 7
Featureset
Ik heb gekozen voor een interne opslagcapaciteit van 8GB en heb dit met een microSD kaart van 8GB uitgebreid, wat ik persoonlijk voor een MP3speler ruimschoots voldoende vind.
De microfoon is verrassend goed. Ondanks de geringe grootte weet hij de audio goed ruimtelijk op te nemen. Wat je opneemt is duidelijk terug te horen, geen chaos van geluiden. De kwaliteit van de opname is niet in te stellen. Ik zou persoonlijk geen album willen opnemen met deze microfoon, maar dat moet ook niet je bedoeling zijn, al helemaal niet in deze prijsklasse.
Beeldkwaliteit
Het beeldscherm is aan de kleine kant, maar de MP3speler zelf is dan ook kleiner dan een luciferdoosje. Gelukkig is het beeldscherm fel in te stellen, zodat ook in de zon alle tekst goed leesbaar is.
Geluidskwaliteit
De belangrijkste reden waarom ik deze MP3speler heb aangeschaft is de geluidskwaliteit. Ik gebruik de MP3speler vooral in combinatie met een Sennheiser HD555 en vind dat het geluid goed neutraal gehouden wordt. Als je wilt kan je natuurlijk kiezen uit allerlei equalizers, maar daar ben ik geen fan van. Bovendien speelt het apparaatje ook FLAC bestanden e.d. af, zonder gedoe of omzetten.
Bouwkwaliteit
Dit dingetje is net een ouderwetse Nokia: simpel, van plastic en niet kapot te krijgen. Meer heb ik er niet over te zeggen.
Ergonomie
De gebruiksvriendelijkheid van dit apparaatje is erg goed te noemen. Voor de meest gebruikte functies is een specifieke knop (harder, zachter, volgende, vorige, pauze, menu etc.) zonder dat er onnodige knoppen op zitten. Je hebt snel door waar je moet zijn en kan zonder te kijken moeiteloos zaken regelen.
Mobiliteit en accuduur
De Sansa+ is een enorm klein en licht apparaatje met achterop een stevige clip, waar altijd wel een praktische plek voor te vinden is. De accuduur weet ik niet precies, maar ik luister elke dag van en na werk (1 uur+ per rit) en doe weken met een enkele lading.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)