Hoofdcategorieën
Device Settings
Panasonic TX-L37E30

Panasonic TX-L37E30 review door charley-hd

Full HD LCD TV van 37 inch (94cm)
SKU: TX-L37E30, TX-L37E30E, TXL37E30, EAN: 5025232606177, T.net ID: 280566, Prijs: 519,-

Review door charley-hd, woensdag 23 november 2011 - views: 1.008

1K karma
Algemene beoordeling Score: 4 Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5 Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4 Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5 Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 4 Inbrandgevoeligheid
Gebruikt in combinatie met: Ervaring met één exemplaar, sinds september 2011

Na een aantal tv's vergeleken te hebben kwam ik uit op Philips of Panasonic qua kleur en rustig beeld,
ik ben niet zo'n fan van de fletse onnatuurlijke kleuren van bv samsung.
De panasonic had gewoon in deze prijsklasse de betere kaarten in huis en ik heb er nog geen moment spijt van. Gewoon goed en natuurlijk beeld , standaard geluid valt zeker niet tegen, niet plastic achtig ofzo, maar dat kan ook komen omdat hij een kleine 20cm van de muur afstaat
Bediening is gewoon simpel, aansluiten op het draadloze netwerk via de Panasonic USB dongel was ook geen probleem, films van de PC via het netwerk afspelen ging eerst wat hakkerig maar de tweede poging
werkte het perfect, daarna ook geen problemen meer gehad.
Viera connect is nogal beperkt.
Verder zijn er voldoende aansluit mogelijkheden , vormgeving is simpel en netjes .
Al met al een aanrader dus.
Negatieve eigenschappen:

-viera connect is nogal beperkt

Positieve eigenschappen:

-Goed beeld
-redelijk geluid
-simpele bediening

Ik heb deze tv ook in mijn bezit en ben er ook zeer tevreden over. Maar hoe speel jij films af via je netwerk? Volgens mij speelt de tv alleen divx af? Of heb jij hier een andere methode voor? Zit namelijk te twijfelen over een media speler.
Alvast bedankt voor je reactie.

Hallo Tinus,
tot nu toe geen problemen gehad met meerdere types bestanden.
Ik ga via Viera media server naar de Windows media player en speel
zo de bestanden af.
Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011