Hoofdcategorieën
Device Settings
Cooler Master CM Stacker CM Stacker ATX / BTX

Cooler Master CM Stacker CM Stacker ATX / BTX review door Ariemaiden

ATX, BTX, EATX, Micro-ATX, Micro-BTX, Closed, Fan, Gaas, Aluminium, Grijs, Zilver, Zwart, 0W
SKU: STC-T01, STC-T01-UW1, EAN: 0870423000723, T.net ID: 88343

Review door Ariemaiden, dinsdag 19 april 2005 - views: 202

717 karma
Algemene beoordeling Score: 5 Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 5 Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Installatiegemak Score: 4
Modbaarheid Score: 5 Kwaliteit voeding
Prijs Score: 4

Voor iemand die veel inbouwmogelijkheden wil en wat ruimte om de kabels. e.d. netjes te kunnen wegwerken is dit echt wel een kast om te overwegen. Helaas?? zit er geen voeding bij, maar een echte tweaker koopt zijn voeding toch los. De kast zelf zit stevig in elkaar en ziet er, mits je niet te veel met verschillende kleuren inbouw apparatuur werkt, zeer strak uit. Ook handig zijn de bijgeleverde wielen, die je i.p.v. de pootjes kan monteren. Verder vind ik het handig dat deze kast is om te bouwen naar een BTX versie (wel veel schroefjes losdraaien, hi) want mijn ervaring is dat de kast meerdere systemen overleeft. Mijn vorige kast heeft er drie in zich gehad. Met deze kast ben ik voorlopig nog niet uitgemod !
Negatieve eigenschappen:

Geen uitneembare mobo-tray

Positieve eigenschappen:

Goede koeling, stil en ruim.
Plaats voor een tweede voeding.

Er zijn nog geen reacties op dit item...

Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011