98K karma| Algemene beoordeling | Featureset | ||
- Playstation 3
- Xbox360
- LG bluray 588 3d
- Windows 7, Windows XP en Windows Vista

Paar weken geleden dit prachttoestel aangeschaft voor een prijs van ¤1000,00 inclusief verzendkosten.
Openen van de doos :
Wat mij opvalt is dat naar mijn verbazing de TV zwaarder is dan verwacht ( natuurlijk vanwege de glasplaat ) zit allemaal prima verpakt niks op aan te merken.
Er komt standaard bij levering in de doos 2x een 3d Bril voor het Toestel.
2 Afstandsbedieningen,( zie illustratie ) waarvan er 1 een soort Wii remote is waarmee je dus Netcast kan bedienen als je internet op je TV heb.
Zoals Youtube / Facebook etc.

Ophangen:
De TV is opgehangen met een beugel van Vogel en letterlijk 1/2 cm van de muur af, !
Nadeel dat je dan dus met je kabels in de knoei gaat komen, dus bij deze moest ik 3 nieuwe HDMI kabels kopen en een Toslink 90 graden kabel
Zoals je in de illustratie hieronder kan zien, heeft alleen de Coax aansluiting een mooie nette bevestiging gekregen, helaas de rest nog op de ouderwetse manier.
Ik geloof dat alleen Sony / Samsung dit hebben op hun nieuwe toestellen omdat die er patent op hebben.
( weet ik niet zeker ga ik uitzoeken

Verder zit er zoals je kan zien genoeg op.
Ci+ Slot en Ziggo :
Officieel is het toestel niet gecertificeerd voor Ziggo, dit is echter geen probleem in combinatie met een Neomotion of Smit module.
De Instellingen zijn simpel je stelt het toestel in op Finland en vervolgens krijg je exta keuzes in het menu en kan je het gaan installeren, het nadeel er van is wel je zelf de Kanalen op 1 etc moet gaan zetten.
Edit 15-11-2011: Opgelost, er is waarschijnlijk doordat ik internet op mijn TV heb aangesloten een automatische update uitgevoerd en nu kan ik wel Ziggo met de Nederlandse instellingen bekijken.
Ook zijn RTL Gemist en nog wat andere apps erbij gekomen bij netcast !
Tv kijken zelf :
Wat een prachtbeeld, het IPS scherm zorgt voor mooie kleurwaardes en is uit de fabriek eigenlijk al prima geconfigureerd.
Zoals mij altijd geleerd is door de verschillende calibratie mensen, zoveel mogelijk rommel uitzetten.
Motionplus / Digitale ruisfilters etc allemaal uit uit en nog is uit !.
Het Design en de kwaliteit van het beeld is echt verbluffend, ik zelf kijk alles thuis in HD van Ziggo en dat is echt genieten.
Het geluid is echter zoals bij alle TV's niet om aan te horen ( als je verwend ben met je eigen HIFI ) maar dit mag de pret absoluut niet drukken.
Zoals aangegeven hier onder door een mede Tweaker, zorgt de glasplaat voor wat reflectie ( zie foto 1 )
S'avonds heb je daar natuurlijk helemaal geen last van, of als je alles donker kan maken thuis.
Het zelfde geld voor alle plasma's.

3D Kijken
Het 3d kijken.
Er zat een film van NASA bij me 3d speler en dat ziet er verbluffend uit, wel zie je wat ghosting en lag maar het is wel indrukwekkend.
Moet ook zeggen dat de Brillen beter zitten dan verwacht.
Helaas meteen ook de ervaring van het 3d meegemaakt kwa bluray's.
Ik zag Resident Evil liggen 3d ! dus ik dacht nice, gekocht thuis open gemaakt zag ik 2 van die Brilletjes in het hoesje zitten Rood / Blauw.
Hmmmmmmm, Film erin en afspelen kon 2 opties kiezen play 3d met de brilletjes, of REAL 3d !.
Nou dacht ik ik moet REAL 3d hebben, er heen navigerend kom ik er achter ik die keuze dus niet kan selecteren.
Want volgens mijn 3d speler heb ik geen REAL 3d TV.
Het was al laat dus ik ben er niet meer mee bezig gegaan, ik heb toen de dag erna een nieuwe HDMI 1.4 kabel gekocht en die er tussen gezet ( ik dacht misschien is dat het ) en nee hoor nog steeds niet.
NASA film erin en ja hoor gelijk werken met brillen van LG.
Toen maar de Green Hornet gekocht een nieuwe film dus ik dacht misschien is dat het ?, en ja hoor ook die werkte gelijk.
Note to self : Kijk goed welke film dus wel ECHT 3d is.
Verder is mijn persoonlijke mening : 3d is leuk, maar toch kijk ik liever zonder.

Netcast
Netcast, werkt perfect dongel erin en internetten maar, ik moet wel zeggen dat de APPS die erop staan wel erg amerikaans zijn en wij in nederland er vrij weinig aan hebben.
Wel is de Youtube Functie leuk maar dat is dan ook alles
Ghosting of Banding
Het Toestel heeft wel iets last van banding, bij vooral een heel wit scherm zie je dat alle ledjes in het toestel opbouwen kwa witheid, dit is verder niet storend maar het valt af en toe wel op !
Edge LED Vs Full LED
Het toestel is een Full LED scherm, wat in houd dat er meerdere led's aanwezig zijn, zie hieronder kwa illustratie.

Wat er dus voor zorgt dat zwart ook echt zwart is.
Wat waarschijnlijk ook goed is om te melden is dat dit toestel 1 van de Flagship's van LG 2010 was.
En met name was hij is namelijk uit de verkoop en niet officieel meer nieuw in productie.
review is nog niet af komt meer bij.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)