| Algemene beoordeling | Beoordeling: zeer goed | Featureset | Beoordeling: goed | Bouwkwaliteit | Beoordeling: goed |
| Vormgeving | Beoordeling: goed | Muziekweergave | Beoordeling: zeer goed | Film/gameweergave | Beoordeling: goed |
| Mid- en hoogweergave | Beoordeling: zeer goed | Basweergave | Beoordeling: goed | Prijs | Beoordeling: goed |
Ik kwam echter bij de aanschaf van mijn X-Fi Xtreme music pas erachter wat deze speakers wérkelijk kunnen. Mede door de superieure geluidskaart is het geluid nu kraakhelder en ook de bas is daar alleen als die nodig is. Hoge tonen worden perfect weergegeven en de 'ruimte' die in het geluid zit is prachtig!
In combinatie met een écht goeie geluidskaart benaderd deze set een goede installatie. Uiteraard kan het met een echte geluids installatie nog véél beter maar de prijs/kwaliteit verhouding van deze set is onverslaanbaar.
Voor de freaks: op 90% van het volume trillen de deurtjes van mijn houten kast op 5m van mijn speakers uit de kast
-edit (29-12-2007): na de laatste tijd wat met de equalizer van de X-Fi kaart hebben zitten spelen geeft de set nog mooier geluid. De lage tonen nog een heel klein beetje teruggeschroefd en midden wat sterker gezet. Belangrijkste blijft de basknop in de creative software... staat bij mij permanent op 'slechts' 35%. Op het moment de speakers die ik het langst in gebruik heb... ze zien er nog als nieuw uit!
zorg er ook voor dat systeem volume altijd laag staat en het volume van de speakerset hoog, minstens op 1/3. Het filter in de woofer werkt dan stukken beter.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.gif)