| Algemene beoordeling | Ergonomie | ||
| Functionaliteit | Vormgeving | ||
| Bouwkwaliteit | Prijs |
- Windows XP en Windows Vista
Het stuur ligt ontzettend goed in de hand en heeft erg prettige pedalen. De diameter is perfect en mede daardoor en door het leer voelt het net echt aan. De pedalen hebben alledrie een andere weerstand wat het realisme ook heel erg ten goede komt. Gas werkt erg direct, koppeling snel en door een hoge weerstand van het rempedaal is in bijvoorbeeld GTR2 perfect te doseren.
De bouwkwaliteit is over het algemeen heel erg goed. Alleen de schakelunit laat wat te wensen over... bij mij zit het defect dan ook in die schakelunit. Van het ene op het andere moment kon ik de achteruit niet meer gebruiken. Daarvoor moet je (net als in het eggie) het pookje induwen en in dit geval 'over' de 6e versnelling heen zetten. De positie kan bij mij nogsteeds ingenomen worden alleen het wordt gewoon als 6e versnelling geregistreerd.
als ze de schakelunit kwalitatief net zo goed hadden gemaakt als de rest was dit stuur werkelijk perfect geweest en de 200 eurie die er nu voor gevraagd wordt ruimschoots waard!

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)