Hoofdcategorieën
Device Settings
Logitech Ultra-Flat Keyboard (Qwerty)

Logitech Ultra-Flat Keyboard (Qwerty) review door Hastur

PS/2, USB 2.0, Draad, Qwerty, US Int., Zwart
SKU: 967653-0100, UltraFlat Keyboard, EAN: 5099206987388, T.net ID: 66593, Prijs: 15,-

Review door Hastur, maandag 7 augustus 2006 - views: 421

Drivers / support Prijs Score: 4
Gebruikt onder besturingssysteem:
  • Windows XP
Ervaring met één exemplaar, sinds oktober 2005

Ik heb dit toetsenbord nu bijna een jaar in gebruik. Ik vind dat hij erg lekker typt. En als shag roker ben ik ook erg te spreken over de compacte layout. Waardoor as en tabak makkelijk te verwijderen valt en het niet tussen de toetsen in gaat zitten. In het begin had ik dat de spatiebalk het soms niet deed, als je deze aan de rand aansloeg. Maar dat is na verloop van tijd verdwenen.
Het grootste nadeel vind ik het ontbreken van een ruimte tussen de A en Caps Lock toets, waardoor je die laatste bij het blind typen nog wel eens aanzet. Ook vind ik hem minder geschikt voor het spelen van games met de WASD combinatie. Want dan is het juist wel prettig als er wat ruimte tussen de toetsen inzit.
Negatieve eigenschappen:

Caps Lock te dicht op A toets
Minder geschikt voor gamen

Positieve eigenschappen:

Prettige aanslag
Compacte vormgeving

Ik ben het niet eens met het "minder geschikt voor gamen". Ik denk dat het aan de grootte van je hand ligt :)
Ik speel geregeld (veel uren achter elkaar) Battlefield2 met WSAD en heb er totaal geen problemen mee!
Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011