Hoofdcategorieën
Device Settings
Sandisk Sansa Clip+ 4GB Zwart

Sandisk Sansa Clip+ 4GB Zwart review door Widow

4GB, Flash, SD Micro, SD Micro HC, USB 2.0, 1", Zwart
SKU: 002815, Sansa Clip Plus 4GB + Radio, SDMX18-004G-E46K, SDMX18R-004GK-E57, EAN: 0619659059972, T.net ID: 248963, Prijs: 40,59

Review door Widow, vrijdag 22 oktober 2010 - views: 925

Prijs Score: 5
Gebruikt onder besturingssystemen:
  • Windows 7 en Windows XP
Ervaring met één exemplaar, sinds oktober 2010

Ik wou een simpel MP3 spelertje voor tijdens het sporten, voor niet al teveel geld. De Sansa voldoet prima, er zit een superhelder display op, volgens mij OLED? Bedienbaarheid is ook goed, ik moet nog even aan het menu wennen, enige dat ik kan bedenken is dat de knopjes wellicht iets groter hadden mogen zijn.

De bouwafwerking is goed, ik mis alleen een gaatje waar je een touwtje doorheen kan doen zodat de MP3 ergens aan vast gemaakt kan worden. Superhandig dat er ook gewoon een geheugenkaartje in kan, ik snap niet dat het allemaal in zo'n klein apparaatje past. Ik heb de speler nog maar 1x opgeladen en hij speelt nogsteeds, dus de accuduur is volgens mij ook best goed. De prijs voor dit alles is echt een schijntje, geen geld voor zo'n handig apparaat.
Negatieve eigenschappen:

-Had wellicht iets groter mogen zijn
-Mis een gaatje waar je een bevestigingstouwtje doorheen kan doen.

Positieve eigenschappen:

-Prijs
-Goed helder display
-Simpel te bedienen

ff een vraagje,
Heeft deze speler ook een 3.5mm Jackplug Ingang? Zodat je eventueel andere oordopjes erin kan pluggen?

Alvast bedankt :)
Inlog formulier

Je moet inloggen om te kunnen reageren. Als je nog geen account hebt kan je je hier registreren.

Onveilig slotje Gebruik regulier loginformulier om in te loggen via beveiligde verbinding.

Reactie formulier
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011