Er zijn geen prijzen met abonnement
| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Bereik | Accuduur | ||
| Gebruiksgemak | Design | ||
| Bouwkwaliteit | Betrouwbaarheid | ||
| Beeldkwaliteit opname | Prijs |
In gebruikname
Na het openen van de doos schitterde het grote scherm me al tegemoet. Hiernaast zat in de doos een stekker opzetstuk en de converter met USB-out aansluiting (samen dienstdoende als oplader), de datakabel (USB -> miniUSB), een 2 Gb kaartje voor in de HD2, een (net passend) hoesje en een headset.
Om de telefoon zat een plastic hoesje met een kleine waarschuwing om niet te veel druk op het scherm uit te oefenen. Deze was snel verwijderd. Hierna was het de uitdaging om het ijzeren klepje aan de achterkant open te krijgen aangezien deze enigsinds klemde (nieuwe telefoon, dus je doet voorzichtig). Nadat dit was gelukt de accu loswippen, het bescherm plasticje eraf en de simkaart erin. Dekseltje erop en opstarten.
Wauw, gewoon wauw. het scherm is gelijk mooi scherp en helder. De HTC sense schil die eroverheen ligt werkt zeer intuitief en je bent eigelijk nergens echt lang naar op zoek.
Het Gebruik
Wat me hier voornamelijk opvalt zijn een 2tal dingen.
1) ik ben zelf een vervent nokia gebruiker geweest, en wanneer je dan een ander merkt gaat gebruiken, in dit geval dus HTC) merk je gewoon dat de belkwaliteit minder is. Niet storend minder, maar gewoon wel minder.
2) Het bereik van deze telefoon is heel goed. Plaatsen waar ik vroeger met data op het GSM netwerk zat, kan ik nu op 3G snelheid. GPS fix is echt een kwestie van seconden (binnen!)
Accuduur is redelijk wat ik gewent ben. flink gebruiken en hij moet dan s' avonds weer aan het sap met nog een restje in de accu. gemiddelt gebruiken en je kan 2 dagen voort.
En dan het laatste waar ik bang voor was, gaat hij lekker in de (broek)zak. Ab-so-luut. Hiervoor had ik een flinke candybar in mijn zak, die ik in een wat strakkere broek goed voelde zitten. De HD2 verdwijnt door zijn platheid lekker in de zak en je heb er amper last van.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)