Er zijn geen prijzen met abonnement
| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Bereik | Accuduur | ||
| Gebruiksgemak | Design | ||
| Bouwkwaliteit | Betrouwbaarheid | ||
| Beeldkwaliteit opname | Prijs |
Fijn toestel voor het geld. Het is geen iphone, maar wel een heel goed toestel.
Nokia toont door regelmatige nieuwe firmware te verstrekken dat ze de moeite doen om het toestel helemaal goed te krijgen. Nadat mijn eerste is gejat, heb ik wederom dezelfde gekocht. Voor het geld kon ik nog steeds geen betere telefoon vinden. Ik heb nu zo'n 5 maanden een 5800 en ben er nog steeds heel positief over.
Het toestel heeft een fijne maat, en de bouwkwaliteit is dik in orde. De anti-slip acherkant en de rubberachtige rand langs het scherm helpen om het apparaat makkelijk te kunnen vasthouden. Wel zit de rand langs het scherm iets in de weg, maar goed het beschermt wel tegen krassen en rampzalige afloop van valpartijen. Het toestel heeft al een aantal vallen, zonder noemenswaardige schade doorstaan, als de display van glas was geweest had hij het niet overleeft.
Ik kan het toestel beslist aanbevelen, voor het geld krijg je enorm veel waar voor je geld. Als je aan echte toetsen verslaaft bent moet je misschien verder kijken naar een N serie, of E63 of E71. Persoonlijk vind ik de laatste 2 te zwaar, de display te klein voor internet en de toetsen te klein, ik kan beter op de 5800 typen.

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)