| Algemene beoordeling | Featureset | ||
| Bouwkwaliteit | Vormgeving | ||
| Prijs |
- Windows 7 en Windows XP
Algemene beoordeling
Het is geen super monitor maar als 2de display fungeert hij uitstekend, stopte de USB stekker in mijn PC en na wat pruttelen van mijn HD werkte hij, dus letterlijk Plug en Play.
Gebruik hem zelf als extra display voor achtergrond taken zo als MSN en als ik aan het gamen ben voor TeamSpeak, en hier is deze monitor uitstekend geschikt voor, het werkt voor mij in ieder geval
Featureset
Tja het is wat het is een kleine extra monitor, in het model van een foto frame, heeft niks extra's nodig, kant trouwens ook in portret mode gezet worden.
Kleurweergave & Contrast en helderheid
Redelijk, en voor het doel waar ik hem voor gebruik, zeker meer als voldoende.
Ghosting
Is imho niet van toepassing van dit type monitors, je gaat hem toch niet gebruiken om games te spelen, en films af te spelen dat gaat wel redelijk maar wie gaat er nu op zo een display kijk
Pixeldefecten
Geen.
Bouwkwaliteit en afwerking
Zeer goed, voelt degelijk aan en is netjes afgewerkt net zo als bij zijn grotere broertjes
Vormgeving
Behalve dan dat Samsung over al zijn naam in het groot op wilt hebben best een goed ontwerp.
Prijs
En op speciaal verzoek van Regeneration, ik heb hem in Hamburg (D) gekocht voor 84,95 euro

Technische Specificaties
LCD Panel TN
Vermogen 5W
Edit:
Op verzoek hier een screendump van hoe ik de U70 gebruik
Dit zijn nou net de programma's die zich uitstekend lenen voor op de U70 zijn de dingen die normaal in de achtergrond draaien en altijd meerdere handelingen eisen om ze te zien vooral als je an het gamen bent, Nu kan ik met Alt + Tab gewoon naar de betreffende programma Tabben zonder dat ik uit volledig scherm hoef op mijn hoofd monitor.

Als je wild weten hoe groot een 7" scherm er uit ziet pak een liniaal en vergroot of verklein je scherm tot dat de screendump diogonaal 178mm is. (CTRL + scroll wiel)
Houd er wel rekening mee dat het het beeld vertekent en dat het scherm in het echt er wel haarscherp uitziet denk aan de DPI van het scherm van de N95 bv maar net ietsje grotere pixels.

![Reactie uitklappen [show]](http://tweakimg.net/g/if/comments/button_down.png)
![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)