Tegenwerpingen op minpunten (Gebaseerd op ervaringen met T200, ong. zelfde specs):
Geen mogelijkheid voor linux-Who cares?
32 GB opslag- meer heb je niet nodig. Met Internet Security, browser, Office, hulpprogramma's en codecs heb je nog zeker 10 GB over.
2 GB werkgeheugen-alweer, meer heb je niet nodig. Met Firefox met meerdere tabs open is er nog ca.900 MB over.
Batterij- Als deze net zo wordt opgeladen (De batterij wordt opgeladen tot 100%, daarna gaat automatisch de spanning van de batterij.en gaat pas weer laden als er minder dan 95% lading is) als de batterij in mijn 3 jaar oude Asus netbook dan hoeft hij niet vervangen te worden. Die batterij heeft na 3 jaar nog steeds 100% retaincapacity en gaat nog steeds 3 tot 5 uur mee (bij zwaar resp. licht gebruik). Vervangen wegens defect is een ander verhaal natuurlijk.
Touchpad zonder knoppen (eigenlijk clickpad) zit ook op mijn 'grote' Asus, ben ik dus al aan gewend. Gestures werken overigens prima op die laptop. Altijd nieuwste versie van Asus Smart Gesture gebruiken, 2 jaar geleden had ik problemen dat die stomme Charms bar steeds opdook als ik op de rechterkant van de pad zat, terwijl ik dat had uitgeschakeld. Sinds versie 2.2 geen probleem meer mee.
[Reactie gewijzigd door Smaug the Great op 23 juli 2024 05:24]