Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Merk en serie Sony, Xperia
Schermdiagonaal 4"
Resolutie 854x480
  Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
1
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
2
Toon reviews van:
0
MichelvA 28 mei 2013

Sony Xperia J Zwart

Pluspunten

  • Mooi design
  • Menustruktuur Sony telefoons logisch.
  • Erg schappelijke prijs (zeker ivm korting)
  • Goede maat - ik hou niet van grote telefoons dus het moest een 4 tot 4.3" worden.
  • Accu snel geladen
  • Goede accuduur (haal zeker 2 dagen) .

Minpunten

  • Single core processor (echter voor mij snel zat).
  • Camera kan wellicht beter (telefooncamera's zijn m.i. alleen voor noodshots)
  • Geen micro SD kaart bijgeleverd (niet te serieus nemen - kan natuurlijk niet voor de prijs - het viel me echter op dat ik nog even naar de winkel moet)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 5

0
mastermkw 7 november 2012

Sony Xperia J Zwart

Pluspunten

  • scherm (resolutie)
  • degelijkheid
  • prijs
  • Android 4.0.4

Minpunten

  • Traag
  • Verhouding scherm
  • Te kleine locktoets
  • Terug toets zit links ipv standaard rechts.

Eindoordeel

Score: 1
Lion123 28 september 2014

Sony Xperia J Zwart

Leuke prijs en telefoon voor kinderen die ook een acceptabele smartphone willen

Pluspunten

  • makkelijk besturingssysteem
  • handig formaat
  • goede kwaliteit
  • mooi scherp scherm
  • leuke prijs

Minpunten

  • volume niet al te hard(gooi er een soundbooster op :3)
  • pakt de SD kaart soms niet(wacht meestal 5 minuutjes en hij pakt hem)
  • opslagcapaciteit

Eindoordeel

Score: 4
Kraaijeveld 30 augustus 2014

Sony Xperia J Zwart

Sony Xperia J

Pluspunten

  • goedkoop
  • goede netwerk verbindingen

Minpunten

  • traag
  • camera valt uit
  • scherm reageert traag
  • valt soms uit
  • micro-SD kaart pakt hij niet

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Bereik Score: 4
Gebruiksgemak Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Beeldkwaliteit opname Score: 1
Design Score: 3
Scherm Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 1
Accuduur Score: 3
Prijs Score: 3

iwein537 11 augustus 2013

Sony Xperia J Goud

Pluspunten

Minpunten

  • Hij is nogal traag... Niet om zomaar door de menu's te gaan ( dat valt nogal mee), maar als je echt grotere apps wil starten (Bad Piggies,...) dan is hij echter heel traag... Hij loopt dan soms vast en als hij vraagt om te wachten of af te sluiten kan je wel spelen als je zegt wachten...

Eindoordeel

Score: 4
Bereik Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Accuduur Score: 4
Prijs Score: 3

ItsRD 2 maart 2013

Sony Xperia J Goud

Eindoordeel

Score: 3

Oparob 7 februari 2013

Sony Xperia J Goud

Pluspunten

  • Zodra ik de auto start begint hij zijn werk al, bluetooth.
  • AVG virusscan begint elke ochtend zelf een scan.
  • Updates worden geladen zonder dat ik er om vraag, dus altijd up-to-date.
  • Ik kan nu ook video bellen met mijn kinderen en kleinkinderen.
  • Bij de kleinkinderen ben je wel de telefoon een tijdje kwijt omdat ze willen spelen. Met deze batterij mag dat ook wel.
  • 4launch heeft minder dan 24 nodig om te laten bezorgen.

Minpunten

  • Een klein verbeterpuntje: ouderen zijn nietmeer zo handvast, (Bibberen) en dat is een nadeel. Maar een stylus pen zorgt dan voor een "bijna" vaste hand.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bereik Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Featureset Score: 4
Accuduur Score: 4
Prijs Score: 3

Jmothemaster 24 januari 2013

Sony Xperia J Zwart

Bereik Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Accuduur Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

einstein 16 januari 2013

Sony Xperia J Zwart

Bereik Score: 3
Gebruiksgemak Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Design Score: 1
Featureset Score: 2
Betrouwbaarheid Score: 1
Accuduur Score: 3
Prijs Score: 1

Eindoordeel

Score: 2

TechNico 26 december 2012

Sony Xperia J Wit

Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 4
Design Score: 3
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony Xperia J Zwart?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review



Microsoft Windows 10 Home NL Apple iPhone 6s Star Wars: Battlefront (2015) Samsung Galaxy S6 Edge Apple Watch Project CARS Nest Learning Thermostat Windows

© 1998 - 2015 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True