Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Merk en serie Dell, Ultrasharp
Schermdiagonaal 24"
Beeldverhouding 16:10
Schermresolutie 1920x1200 (WUXGA)
  Bekijk alle specificaties

Reviews door gebruikers

26 reviews - Pagina 1 van de 2
+3

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Pluspunten

  • Featureset
  • Kleurechtheid
  • Snel genoeg om op te gamen
  • OSD
  • Geen backlight bleeding
  • Prijs

Minpunten

  • Heeft één dode pixel
  • Probleem ontwaken uit stand-by / inschakelen via DP
  • Erg traag met inschakelen
  • Helderheid uniformiteit
  • Energieverbruik
  • Niet echt 10bit maar 8bit+FRC
  • Maar één DisplayPort aansluiting
  • Maar één HDMI aansluiting
  • opgegeven CIE 1931 en CIE 1976 kleurbereik misleidend

Eindoordeel

Score: 5

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 5

+2
Review door MadEgg 4 maart 2010

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Pluspunten

  • Veel aansluitmogelijkheden (2 x DVI/VGA/HDMI/DisplayPort)
  • Kaartlezer ingebouwd
  • Mogelijkheid tot Picture-in-Picture
  • Mooie touch-knoppen
  • Goede kleurweergave
  • Grote kijkhoek
  • Prima contrast ratio, conform de specs
  • Voet die op alle mogelijke manieren te stellen is
  • (+) Acceptabele ghosting

Minpunten

  • Lichte verzadiging bij de lichte kleuren, iets meer bij bijna wit
  • Menu enigszins omslachtig

Eindoordeel

Score: 4

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 4

+1
Review door Sake 26 september 2010

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Pluspunten

  • Maat: Wat mij betreft DE perfecte middenmaat wat grootte betreft, maar ook weer niet te groot dat het lijkt alsof je tennis aan het kijken bent. Als ik meer scherm zou willen hebben, dan zou ik een 2de U2410 er naast zetten.
  • Looks: prachtig non glossy, strak en clean uiterlijk. Ik heb er 2 en de reacties van visite is veelzeggend.
  • Verstelbaarheid: maximaal ie hoogte verstelbaar, kantelbaar (pivot), draaibaar in de voet.
  • Features: Alle mogelijke aansluitingen die je maar kan wensen. Geluid over zowel HDMI als Display Port. Stroomaanluiting direct op het scherm voor accesoire speaker. Deze gaat dan gelijk uit zodra je het scherm uitzet. Dus geen losse poweradapter nodig. Deze zit op het scherm van m'n vrouw.
  • Geluid: Ook 2 uur 's nachts niet hoorbaar in een brede range van brightness settings.
  • USB en SD kaart aansluitingen aan de linkerzijkant. Als je dat eenmaal gewend bent wil je nooit meer zonder. Zeker als je PC/Mac onder je burau staat.
  • Kleur: Prachtig. Ik had een foto van bladeren met hierop druppels water. Het leek alsof ik de druppel van het blad kon aanraken.
  • Service: Omruilen bij je thuis.

Minpunten

  • Net als andere merken met dit LG scherm heeft ook de U2410 af en toe last van niet uniforme kleur verdeling (witte achtergrond, brightness 100%) en je kan een U2410 krijgen met groen aan de linkerkant en rood aan de rechterkant)
  • Door de uitstekende omruil service van Dell is het een kwestie van bellen en omwisselen tot dat je een goede hebt waar het niet meer opvalt. Zeker niet omdat niemand de brightness op 100% zal laten staan. Ik heb beide op rond de 20% brightness staan.

Eindoordeel

Score: 5

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 5

+1
Review door Sjonny 15 mei 2010

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Pluspunten

  • Mooi beeld, contrast en kleuren
  • Veel features

Minpunten

  • Menu bediening kan wat frustrerend zijn

Eindoordeel

Score: 5

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 4

+1
Review door Akino 11 juni 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Pluspunten

  • Scherpte.

Minpunten

  • Rare coating
  • Touch buttons voor menu reageren slecht.
  • Paneel niet egaal,kan komen door coting,bv linksboven wit is rechtsonder wit roze,behalve als je je hoofd ter hoge van die plek houd,dan is het weer weg.
  • Voet kan net niet hoog genoeg om scherm in portret te zetten.
  • Blijft emmeren met kleurprofielen,zit er bij de ene roze waas over het wit,is je rood bij het andere profiel weer te paars.
  • Veel te felle backlight.
  • Duidelijk bleeding aanwezig,.....zelfs met brightnes op 0 bij mij rechts onder dominant.
  • Grootste minpunt bij deze panelen is dus echt de coating die je gevoel geeft,mee op te lichten,bak met stof op je scherm te hebben,maakt je zwart grijs als je onder de minste inkijkhoek naar het paneel kijkt.
  • Allemaal mooie reviews,maar voor 450 euro verwacht ik toch wel een beter paneel.
  • Blijkbaar is dat er dus niet in deze prijsklasse,alle mooie revieuws reppen geen woord over de irritante toplaag op deze panelen.
  • Voor het bedrag,de mooie specificaties......dikke onvoldoende,....om de scherpte na dan.

Eindoordeel

Score: 3

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 3
Prijs Score: 2

Review door Streup 25 februari 2014

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

Review door Drumstel 19 februari 2014

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Review door buutske 6 januari 2014

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 3
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Review door SlagerBlom 25 april 2013

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door djrc18 8 augustus 2012

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Review door dsibma 29 mei 2012

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Review door brekki 16 maart 2012

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

Review door Cloud 29 november 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door Ventieldopje 9 november 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door JT888 11 oktober 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door fevenhuis 16 augustus 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door Menesis 3 juni 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Review door matty___ 3 juni 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door PlugIT 12 april 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

Review door Blanco The Bull 12 maart 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door vlahonda 5 januari 2011

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Review door Denizz 17 november 2010

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door norix 11 mei 2010

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

Review door eM. 9 mei 2010

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Review door SBanga1976 9 februari 2010

Productreview volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Scoreverdeling van gebruikersreviews

Score: 5
14
Score: 4
12
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0

Heb jij ook een Dell Ultrasharp U2410 Zwart?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review



Populair: Vliegtuig Luchtvaart Crash Smartphones Google Laptops Apple Games Politiek en recht Rusland

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. onderdeel van De Persgroep, ook uitgever van Computable.nl, Autotrack.nl en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013