Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
15
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
0
freek.george 11 december 2020 Product gekocht

Corsair RM850 (2019)

Eerst zwarte RM850 (2019) besteld. Mooi stil tijdens gebruik maar bij standby en slaapstand een vervelende zoem. Heb ter vervanging een witte RM850x besteld, maar die had hetzelfde dus heb die maar geretourneerd en mijn kabels laten zitten. Zou aan de combi met mijn onderdelen kunnen liggen.

Pluspunten

  • 10 jaar garantie
  • En de goede condensators die daarbij horen
  • Fan draait niet bij < 340 W

Minpunten

  • Vervelende zoem bij standby en slaapstand (coil whine?)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Uitrusting Score: 5
Aansluitingen Score: 5
Prestaties en stabiliteit Score: 5
Geluidsproductie Score: 2
Warmteproductie Score: 5

Scetsis 13 december 2021 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Gekocht in Juli en hij doet het nog goed! Ik heb deze gekocht ipv de 650watt variant, omdat deze toen gelijk in prijs waren. Je krijgt erg veel kables meegeleverd. Het is ook fijn dat de voeding volledig modulair is. Daarnaast ziet hij er mooi uit en is hij stil

Pluspunten

  • Prijs
  • uiterlijk
  • Geluid
  • modulair

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
DennisH82 9 november 2022 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Al een aantal jaar in gebruik, werkt nog steeds prima, lekker stil. Kabels konden wat flexibeler, maar niet te stug.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit en garantie
  • Stil

Minpunten

  • Beetje stugge kabels

Eindoordeel

Score: 5
DennisH82 4 december 2021 Hands-on

Corsair RM850 (2019)

Al verschillende van deze zeer goede voedingen gebruikt, nooit problemen gehad, fijne soepele modulaire kabels, 10 j garantie, gold efficient, en vaak voor een goede prijs verkrijgbaar.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit/prijs
  • 10 jaar garantie
  • Soepele kabels

Minpunten

  • Geen kunnen vinden
sanderdeveen 9 september 2021 Product gekocht

Corsair RM850 (2019)

Top, wij hebben bliksem inslag gehad thuis.. PC niks aan het handje. Mijn oude monitor helemaal kapot.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit kabels
  • Modulair

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
nikl 6 september 2021 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Gekocht voor mijn dual cpu ietwat ouder workstation. Met oude voeding wat usb grounding (oid) issues, nu opgelost. Scherp geprijsd, goede kwaliteit en stil. Wat ik kan waarderen: kabelbinders erbij. Mooi product.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil
  • Komt als degelijk product over
  • 2x CPU voeding

Minpunten

  • Kabels net lang genoeg voor mijn grote kast
  • Bij de stekkers een lang hard stuk (solderingen) dus lastig buigen

Eindoordeel

Score: 5
Negakinu 25 juni 2021 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Strakke, modulaire no-nonsense voeding met een Gold certificering. Doodstil in mijn kast, en voorziet mijn veeleisende 3070 Aorus Master stabiel van stroom. De meeste meegeleverde kabels zijn zwart en "okay", maar de PCI-E kabels zijn helaas alleen 2x 6+2 PCI-E splitters en erg lang. Behoorlijk karige handleiding vergeleken met Seasonic.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Volledig modulair
  • Stil
  • Stabiel
  • Geen ketchup/mosterd kabels.
  • geen problemen i.c.m. een overclocked 3070

Minpunten

  • Stugge kabels
  • PCI-E kabels zijn splitters en lelijk

Eindoordeel

Score: 4
Koen20 27 mei 2021 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Werkt goed maar kon wel iets goedkoper.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Een gamer 18 april 2021 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Prima product. Mooie stap omhoog van mijn oude half-modulaire lagere wattage corsair PSU van tien jaar terug. Prima vervanging, wat mooier ook.

Pluspunten

  • Doet wat het moet doen
  • Geen last van geluid
  • Volledig modulair

Minpunten

  • Kabels zijn niet super prachtig

Eindoordeel

Score: 5
JustinVBeek 5 maart 2021 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Ik was op zoek naar een voeding die nét even meer kon hebben dan een basis voeding en kwam mede door Tweakers bij deze uit. Ziet er mooi uit en erg makkelijk te installeren, kosten zijn ook relatief laag als je het vergelijkt met soortgelijke voedingen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Minder lawaai
  • Goede koeling

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Belkaid 10 november 2020 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Bij gebrek aan voorraad van 750watt psu voor dezelfde prijs ben ik voor deze gegaan. Erg tevreden mee, hij is stil, mee geleverde kabels zijn er in overvloed, zijn niet al te stug en hebben de juiste lengtes. Ook worden er tie-wraps en case schroeven mee geleverd.

Pluspunten

  • Stil
  • Modulair
  • 80 Plus Gold

Minpunten

  • Corsair prijs

Eindoordeel

Score: 4
Azerox 6 november 2020 Product gekocht

Corsair RM850 (2019)

Had een 3080 gekocht, 650W PSU maar bij een beetje overklok zei mijn computer poef. Deze gehaad ivm single rail en het werkt weer als een zonnetje. Icm 2x NVME en een 3800XT. Daarnaast hoor ik hem totaal niet. Het zachte geruis van mijn AIO is beter hoorbaar.

Pluspunten

  • Singerail
  • Genoeg Watt
  • Modulair

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Twanne 21 september 2020 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Betrouwbaar merk en volledig modulair, dus geen kabels die in de weg zitten. 80Plus Gold en fan springt pas aan bij 40% belasting of meer. Ik heb hem nog nooit gehoord.

Pluspunten

  • Volledig modulair
  • Zeer stil (fan start pas bij 40% belasting)
  • 80Plus gold
  • 10 jaar garantie van een betrouwbaar merk
  • Zeer robuust gebouwd

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
CHKYBSTRD 14 september 2020 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Gewoon top voor de prijs van rond de €100.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stil
  • Volledig modulair
  • Garantie
  • Prijs

Minpunten

  • Geen fancy RGB?

Eindoordeel

Score: 5
Macley 3 september 2020 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

goede psu, fijn om mee te werken en vgm hoor ik hem nauwelijks.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • goede prijs

Minpunten

  • niks

Eindoordeel

Score: 5
Marijn05 11 juni 2020 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Is een goed product voor de prijs als je hem kan vinden voor rond de 100 euro. Hij is zeer stil en presteert goed.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil
  • 650w meer dan genoeg voor de meesten

Minpunten

  • Is iets duurder dan niet corsair psu's

Eindoordeel

Score: 5
Gewoon Jasper 7 februari 2020 Product gekocht

Corsair RM750 (2019)

Gewoon een degelijk product, netjes verpakt. Komt met redelijk wat kabels, je zult niet te kort komen. Volledig modulair Moederbord kabel is volledig zwart

Pluspunten

  • Volledig Modulair
  • Goeie set (extra) kabels
  • Zwarte 24pin moederbord kabel

Minpunten

  • Geen (sorry dit moest van Tweakers, die laat je geen review plaatsen zonder min punt)

Eindoordeel

Score: 5
Bommelaar 11 december 2019 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Gekocht met black friday voor rond de 75 euro, al met al prima ding, doet wat je verwacht.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit (75 eur)
  • Fraaie uitstraling
  • Super stil, heb hem nog geen geluid horen maken
  • Veel bijgeleverde kabels, genoeg voor de meeste moderne builds met 2 GPU's

Minpunten

  • Kabels niet individueel gesleeved, maar daar is de prijs ook niet naar..
  • PCIe kabels aan de lange kant, beetje frommelwerk in een mATX kast..

Eindoordeel

Score: 5
Danny-snow 19 september 2019 Product gekocht

Corsair RM850 (2019)

Lekker stil, super goede kabels en super goede bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Corsair Kwaliteit
  • Stil
  • Modulair

Minpunten

  • Geen minpunt tot nu toe gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Aslanboy1905 15 september 2019 Product gekocht

Corsair RM650 (2019)

Had hiervoor een BeQuiet Pure Power 400W en die maakte wel eens flinke coil whine bij games met hoge fps. Nou ik kan je zeggen dat deze voeding bij cs:go met 350 fps geen coil whine heeft en de fans zijn sowieso geruisloos. Prima voeding met hoge kwaliteit.

Pluspunten

  • Modulair & 80+ Gold
  • Zero RPM mode
  • Super stil

Minpunten

  • stugge kabels (met name de 24 pin atx connector)

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair RM (2019)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee