Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
0
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
0
+3
victor1701 30 augustus 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Strak en degelijk uitziende non nonsens toestenbord en muis van Microsoft. Een volledig qwerty Toestenbord en draadloos radio gestuurd. Extraatje de draadloze verbinding is versleutelt met AES 128 bit encryptie. Zo uit de de doos te gebruiken. De reikwijdte is maximaal 10 meter.

Pluspunten

  • Keurig uitziende behuizing
  • Degelijk maar toch helemaal niet duur
  • Ruime indeling
  • Geluid dempende toetsen
  • Muis is ergonomisch voor rechts en links handigen
  • Toesten voelen confortabel aan
  • Draadloze fm verbinding is versleutelt met AES 128 bit encryptie
  • Een aantal knoppen zijn te herprogrammeren

Minpunten

  • De muis had iets platter gemogen
  • Weinig extra mogelijkheden met de bijbehorende software

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Stalensnuitje 28 september 2020 Product gekocht

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Rechttoe rechtaan (letterlijk en figuurlijk) desktop set met een degelijke uitstraling, stille toetsaanslag en een voor mij prettig formaat muis. Goede value for money!

Pluspunten

  • Kwaliteitsgevoel
  • Stil
  • Prettig geprijst

Minpunten

  • Geen afwijkende spacing tussen alfanumerieke en controletoetsen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
Aeryn 13 juni 2019 Product gekocht

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Degelijk no-nonsense desktop voor een normale prijs, zonder overbodige toeters of bellen. Plastic maar degelijk. Prijs is in orde. Gewoon goed.

Pluspunten

  • No-nonsense toetsenbord en muis
  • Keurig afgewerkt in mat plastic
  • Degelijk
  • Stil

Minpunten

  • Muis is qua ergonomie niet voor iedereen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

TinusH777 13 april 2021 Product gekocht

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Gekocht als vervanger van de Microsoft 2000 keyboard: dat is een rammelbak. De 900 is veel stiller en prettigere aanslag. Veel veel fijnere muis. Prijsverschil met goedkopere toetsenborden is meer dan gerechtvaardigd. Muis heeft ruimte voor 2 AA-batterijen, maar werkt ook met 1 (=lichter). Update: muis na 1 jaar defect.

Pluspunten

  • Bereik wireless
  • Fijne en stil muis en toetsenboard
  • Looks
  • Fijne anti slip toetsenboard
  • Voelt redelijk degelijk aan
  • Extra toetsen audio en rekenmachine, maar geen kermis

Minpunten

  • eerst geld verspild met een goedkopere rammelbak van Microsoft
  • Geen caps-lock lampje
  • Muis defect na precies 1 jaar

Eindoordeel

Score: 2
El_Scorpione 28 maart 2020 Product gekocht

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Prima set voor dit geld. Mooi mat zwarte afwerking. Weinig geluid bij typen. Muis is groot en vrij zwaar. USB dongle is fors en steekt 1 centimeter uit USB poort. Geen overbodige toetsen. Niet duur maar voelt zeker niet goedkoop aan. Aanrader.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Groot formaat muis
  • Weinig geluid bij typen
  • Geen overbodige toetsen
  • Ziet er goed uit

Minpunten

  • USB dongle fors
  • Muis is vrij zwaar

Eindoordeel

Score: 4
BluePinguinNewbie 30 december 2019 Product gekocht

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Kapot binnen 3 weken door onhandig grote dongle. Steekt ongeveer 5 centimeter uit van laptop. Bij (normaal) in tas doen brak dongle. Muis/toestenbord/dongle combinatie is in de factory gekoppeld. Kan niet alleen dongle vervangen.

Pluspunten

  • Muis fijn in hand
  • Simpel maar toerijkend

Minpunten

  • Kwetsbare dongle

Eindoordeel

Score: 2
Duci 26 juni 2017 Product gekocht

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Ik gebruik dit toetsenbord nu een paar dagen, en ben tot nu toe tevreden. Ik kom van een toetsenbord zonder numeriek, dus dat is wel even wennen (vooral bij het grijpen naar de muis). De toetsen zijn voldoende ruim ingedeeld, wel vind ik ze (nog) een tikje zwaar aanvoelen.

Pluspunten

  • Simpel uiterlijk
  • Ruime indeling
  • Wireless
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Vrij prijzig
  • Dongel nodig (geen directe bluetooth)
  • Toetsen gaan een tikje zwaar (went waarschijnlijk)

Eindoordeel

Score: 3
Wolvganger 15 oktober 2016

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Omdat ik niet helemaal kon wennen aan de MK235 (Logitech) toch maar weer opzoek gegaan naar een nieuw setje. Voor het eerst viel mij oog op een Microsoft-setje. Het toetsenbord is vrij compleet en de muis is beter dan de muis uit de eerdere set. Communicatie verloopt versleuteld.

Pluspunten

  • Kwaliteit voor redelijke prijs
  • AES versleuteling

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 4
FerlexNewbie 10 juni 2016

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Zeer fijn toetsenbord, is natuurlijk weer even wennen als je een ander toetsenbord hebt maar de buttons/knoppen zijn zo goed als geluidloos, het heeft een goed gewicht en ligt stabiel, niet te groot niet te klein. Het is alleen jammer dat de muis te dik is.

Pluspunten

  • Zo goed als geluidloze toetsen
  • Niet te groot niet te klein
  • Toetsenbord lekker plat en stabiel
  • Gewicht van de toetsenbord is goed

Minpunten

  • Muis te dik

Eindoordeel

Score: 4
_TP_ 28 april 2016

Microsoft Wireless Desktop 900 (Qwerty Int'l EN)

Mooi robuust toetsenbord die echt zeer lekker typt. De muis had wat mij betreft iets platter mogen zijn maar ligt ondanks dat wel lekker in de hand. Mijn ervaring met toetsenborden en muizen van Microsoft is dat deze zeer lang mee gaan. Dit zowel vanwege de bouwkwaliteit als batterijduur.

Pluspunten

  • Typt heerlijk
  • Ziet er strak uit
  • Numeriek toetsenbord
  • Muis reageerd goed
  • Geen overbodige functie toetsen e.d.

Minpunten

  • Muis kan niet opzij scrollen
  • Muis had iets platter mogen zijn

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Microsoft Wireless Desktop 900?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee